+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Szombati Boszorkány
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szombati Boszorkány  (Megtekintve 21992 alkalommal)

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 05. 28. - 17:03:41 »
+5

A LEGÚJABB NYÁRI CIPŐ ŐRÜLET
- A SÁRKÁNYPIKKELY MINTA-

Ön is unja már a snasszos, egyszínű cipőket, kedveském? Elege van abból, hogy mindig csak barna, szürke, vörös és fekete színűek a kollekciók? Nos, ezúttal egy kirobbanó új hírem van a számára! Nyárra szenzációs és őrületesen vadító minta kerül a piacra, aminek nem fog tudni ellenállni! Ugyanis Tipegő Tina forradalmi újítása Önt is leveszi a lábáról!

Tudjuk ám, mennyire kegyetlen az időjárás hozzánk, és a kecses, gyönyörű, nőies lábainkat nem igazán tudjuk mutogatni. Minő tragédia, a férfiak tekintete elsiklik az unalmas lábbelink miatt rólunk, mi pedig csak megszégyenülve lesünk utánuk. De ez már a múlté! A sárkánypikkely mintának köszönhetően garantáltan minden szem az ön lábára fog tapadni!

A különlegesen kihívó színkompozíciónak hála nem kell már egyhangú cipőkbe tuszkolnia a lábat, és ne aggódjon, minden cipő egyedi mintázatának köszönhetően az ön lábai is egyediek és megismételhetetlenek lesznek! Magyar mennydörgő színre vágyik? Esetleg norvég tarajosra? Vagy odavan a svéd sróforrúért? Mindegyik fajtát megtalálhatja a kínálatban, melyek mintázatukban és anyagukban is különböznek egymástól. Vad fekete-vörös átmenetet óhajt, vagy rózsaszín fehér habcsók akar lenni? Nem akadály többé!

A cipők változatos fazonúak, találhat belőlük gumicsizmát, téli csizmát, tűsarkút, futócipőt, szandállt, mindent, ami szemnek szívnek ingere. És ne higyjék, hogy csak ennyi. Különleges kialakításuknak köszönhetően alkalmazkodnak a lábhoz, tyúkszem, bütyök nem akadály többé, az eredeti bőr úgy simul a lábra, hogy többé egyetelen egy lépés sem fog fájni. Nincs több kidörzsölt sarok, nincs több fájdalmas vízhólyag!

De az urakról sem feledkezett ám meg Tipegő Tina! Nekik is készül egy csodás kollekció, elegáns vonulatú cipőkkel, csizmákkal és szoba papucskkal.

Kaphatóak Tipegő Tina Szalonjában.
Figyelem! A cipők nem sárkánybőrből készültek, csupán a mintázatukkal hódulunk eme csodás és feélelmetes teremtmények előtt!


Ön bevásárolt már belőlük? Melyik szín és minta az ön kedvence? A párját is meglepte velük? Ossza meg velünk! Minden olvasónk baglyát örömmel fogadjuk szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 06. 07. - 19:40:24 »
+4

HOVÁ LETT NATHANIEL FOREST?

A varázsvilág talán legbotrányosabb, mégis legsámorsabb regényírója az utóbbi időben mély hallgatásba borult. Kedveseim, mindannyian tudjuk, hogy Mr. Forest magánéleti huzavonái megrázták 2001-ben az egész varázsközösséget. Nem csak az állandó szakítások, családon belüli erőszak és bizonytalanság kavarta fel a nyugalmat Nathaniel Forest háza táján, hanem a hirtelen jött újabb "gyermekáldás" is.

Mr. Forest, mindenki kedvenc írója tavaly botrányos körülmények között vált el párjától, Elliottól. A problémás, kínai származású varázslóval addigra már annyira megromlott a házassága, hogy az komolyan kihatott a rajongói táborára is. Többen egyenesen tűntetést akartak szervezni, hogy megvédjék Mr. Forestet az ex-Mr. Forest kegyetlen játékaitól, aminek keretében nem csak férje hírnevét rombolta le, de a könyveladás is súlyosan csökkenést mutatott. Így hát a Kalamáris Kiadó mára súlyos veszteségeket szenvedett el.

A válás óta Nathaniel Forest egyfajta remeteként él és csak ritkán bukkan fel a nyilvánosság előtt. Egy ilyen alkalommal pillantották meg három csöppség társaságában. Fogadott lányával és fiával már korábban is találkozhattunk, ám a karon ülő kisfiú újdsonságnak bizonyult. Az író egyik barátja megerősítette, hogy valóban újabb gyermekáldás történt, bár annak körülményeiről nem igazán tudott pontos információt adnu: - Állítólag Elliot az apja... de Natot ismerve inkább csak egy árva gyerek megmentéséről lehet szó. Tudják milyen aranyszíve van! Ha tehetné az összes árvát magához venné.

Úgy tűnik azonban Mr. Forest nem csak, hogy három gyerekkel maradt teljesen egyedül, az idegösszeomlás is megkörnyékezte. Többen látni vélték egy magán pszicho-medimágiai rendelőben. Egyesek egyenesen azt állítják, hogy Nathaniel Forest képtelen volt ép ésszel továbblépni a házasságán, Elliot annyira meggyötörte a férfi gyengécske érzelmi világát. Mostanra a család nem csak az íróért, de a gyermekeiért is aggódik.


- Nem értik még meg, hogy nincs velük a nevelőapjuk. Ráadásul bennük is nyomot hagyott az a sok vita, ami gyakran tettlegességig fajult. Elliot nem könnyű természet, nem volt ritka, hogy Nathanielt is bántotta... vagy összetört mindent a házban. Súlyos hisztirohamai voltak, amiket csak ideig-óráig tudott Nat kezelni. - Nyilatkozott az egyik családtag. - Remélem, hogy meggyógyul idővel Nat szíve és az elméje is. Szüksége van a tovább lépésre.

Eljuttatná jókívánságait Mr. Forestnek? Ne habozzon, küldje el szerkesztőségünkbe, hogy mi továbbíthassuk neki!
Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 06. 18. - 22:31:08 »
+4

Az Igazi
- gyűrű-, és esküvőkiállítás -

Eljött a nyár, drágaságaim. A forró és heves évszak. A diákok rabigájának megváltója! És a szerelmes, házasodni készülő párok kedvenc időszaka! Úgy van kedveskéim, itt a nyár és tombol az idei év legnagyobb esküvőszezonja! Nem tudja, milyen ruhát válasszon? Fogalma sincs hol legyen a nagy nap? Vagy a legcsodásabb gyűráre vadászik? Akkor kóstoljon bele az ajánlónkba és ne habozzon elcibálni a kedves választottját a rendezvényre!

Az idei kiállítás fő témája, a ruhák és egyéb extra kínálatokon túl a fő attrakció az idei év legimpozánsabb gyűrűkollekciója. Ezek a gyűrűk ötvözik a hagyományos gyűrűk finom vonalait a modern stílus úttörő dinaimikájával. A legkifinomultabb kezű koboldok munkájának csodálatos eredménye az Igazi kollekció, mely összesen 30 varázslatos gyűrűt tartalmaz.
Az egyszerű és közismert aranytól kezdve egészen a smaragdig válogathat a kedves pár a választék között. A lehető legegyedibb formánakk és dizájnoknak köszönhetően a stílus igazi megtestesítőji, és csodás étke minden ujjnak, aki viseli. Vannak egyszerűbb darabok és vannak kifejezetten exrémek is. Nyúl formájú, esetleg vérvörös rubint, netalántán rózsaszín golymók színű. Szinte garantált, hogy meg fogja találni az Igazit.

Mindegyik kő különleges és páratlan mágiával készült. Úgy hírlik képesek megjósolni, hogy meddig tart a házasság, valamint különös kötelékkel vannak egymással összekötve. Ha valami szörnyűség történne a másik gyűrű tulajdonosával, azt párjának ujján jelzi. Bizony, ez kobold mágia. Hatalmas és lenyűgöző kobold mágia.

Ha részese akar lenni ennek a csodálatos varázslatnak, siessen ám! Június 29-ig tart az esküvő kiállítás, a Covent Gardenben! Csak siessen ám, a legszenzációsabb dolgok fogynak el a leghamarabb!

Ön már megtalálta az Igazit? Vagy éppen az orra elől vették meg az áhított gyűrűt? Esetleg már siekrült is az ujjára húznia? Mennyi együtt töltött időt jósolt meg önnek?Küldje el bagolypostával véleményét szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2021. 06. 23. - 21:38:41 »
+2

Kiadó tulajdonos – Szállodalánc örökös
avagy Nat a Nattal

Nat Forest pennájából

Azt manapság senki sem kérdőjelezi meg, hogy Nathaniel Forest vonzalma az ázsiai kultúra és az ázsiai férfiak iránt igencsak magas mértéket öltött. Nem csak EXházastársa, de három gyermekéből kettő is ennek a keleti kultúrának jegyeit hordozza magán. Most pedig itt az újabb szerető… Akinek kiléte vagy legalábbis származása senki számára sem lehet meglepő, lévén tökéletesen beleillik az ötletesen csak Forest-sornak elnevezett családtervezési hóbortba. Na, de ki is ez a csillogó szemű, alig huszonegy éves ifjú, akit mostanság annyit látni a mi híres-neves írónk karjába kapaszkodva, miközben szerelmes pillantások sokaságát küldi a férfi felé?  
Nattasit Kornnarat a híres ázsiai székhelyű szállodalánc a Destiny tulajdonosának legkisebb gyermeke. Bár jelenleg vagyonának csak egy részéhez férhet hozzá, annyi bizonyos, ha innentől a kisujját sem mozdítja meg, akkor is részese lesz a milliárdosok klubjának örök életére. Csakhogy ő bizony megmozdítja a kisujját, a Konnarat család nem kis bosszúságára…. De ne ugorjunk ennyire előre… Nattasit gyerekként kiváló magaviseletéről és tündéri jelleméről volt ismert. Osztályelsőként és prefektusként végzett az iskolában, nem csak származása, de eredményei miatt is nagy jövőt jósoltak neki. Számos mágikus tudományos díj elnyerése után az egyik legmagasabb pontszám birtokosaként jutott be a mágus egyetemre. Aztán valami történt… Az első szexbotrányát a Konnarat család még sikeresen eltussolta, később azonban több, finoman szólva izgalmasra sikeredett képe jelent meg az újságokban. A mágus egyetemről, ismeretlen okok miatt, még abban az évben kicsapták, Nattasit élete pedig határozott lejtmenetbe került. Bár a Konnarat család próbál minden pletykát szőnyeg alá söpörni, Nattasit az elmúlt pár évben hatalmas izgalomban tartja világszerte a pletykarovatokat és annak olvasóit. Tucatnyi világkörüli kalandot és megannyi alkoholmámoros, vagy hallucinogén főzetes botrányt tudhat a háta mögött, miközben a hivatalos eseményeket úgy vágja tönkre, ahogy nem szégyelli.

Egyesek szerint tökéletesen illik Nathaniel Forest mellé egy ilyen kis botrányhős, hisz Elliot O’Mara kapcsolata sem volt épp zökkenőmentes a sajtóval. Mások azt rebesgetik, hogy az angol író csak valami főzet hatása alatt áll és ez a kapcsolat sem fullad másba, csak egy szaftos kis botrányba.


Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2021. 07. 04. - 21:10:07 »
+5

Szerkesztőségi Könyvajánló
- júliusra -

Itt a nyár, mindenki megszabadult az iskolától, az egyetemtől, akik pedig a munka unalmas mókuskerekében tengetik a mindennapjaikat talán kivettek néhány szabadnapot. Egy szóval ismét eljött az idő a töménytelen mennyiségő könyv elolvasásának, nem igaz, Drága Olvasók? Most a szerkesztőségünk lelkes könyvfalói - köztük jómagam is - összeállítottunk most önöknek kivételesen egy nyári listát, ami garantáltan leköti magukat erre a hónapra!

01. Csókos Linda - A kényszerjegyesség
Óó, ne tévessze meg önöket ez a drámai cím, kedveskéim! Mindannyian tudjuk, hogy mit jelent ez, hiszen számos fiatal varázsló és boszorkány életét keseríti meg és keserítette meg mindig is ez a szó. A szülők akarata, a szerelmek útjába állása, ó, jaj! De ez azonban egy különleges romantikus történet egy Hugrabugos és egy Mardekáros aranyvérű között, akiket a szülők még a Roxfortos éveik alatt jegyeztettek el egymással. A felek gyermeki bájjal gyűlölik egymást, szabotálni is próbálják az esküvőjüket is, mind a ketten másba szerelmesek. Vajon mi lesz a két fiatal sorsa?
Ez egy kellemes, kissé drámai de merőben vicces olvasmány, egy különleges szerelemről, és a felnőtté válásról, na meg a szülői elnyomásról.
Csókos Linda már számos sikerkönyvet írt, leginkább romantikus műveket alkot, leghíresebb könyvei a Szerelem és Téboly, a Mindenízű Pite és a Nászajánlat. A Kényszerjegyesség idén májusban jelent meg és a toplisták élére került.

02. Michail Sáncez - Mi van a takaróm alatt?
A nyári kánikula egyszerűen kiált a fülledt erotika után, és erre tökéletesen alkalmas ez a sikerkönyv, ami  június óta tarol a boszorkányok között, és bevallom, személyes kedvencem is.
Egy gazdag aranyvérű varázslóról Hektorról,  és az ő mugli szerelméről, Brianról szól. A két férfi viszonya meglehetősen rosszul indul egy kellemetlen muglijármű baleset miatt, amikor főhősünket elütik vele.Azonban a baleset után többször is egymás mellé sodorja őket az élet. A meglehetősen bravúros kémiájuknak köszönhetően hamar Hektor gyában kötnek ki. A könyv erotikus pillanatai szinte hullámokban érik az olvasót, de nem mellőzi a kisebb izgalmakat is, ugyan is Brian nem tudja, hogy Hektor varázsló. Ebből adódóan rengeteg bonyodalom és vicces szituáció születik.
Kihagyhatatlan olvasmány minden fiatal boszorkánynak és varázslónak, akik egy humoros, szerethető és forró könyvet szeretnének olvasni!
Mr. Sáncez első könyve máris bomba siker, reméljük hamarosan újabb gyöngyszemmel kedveskedik nekünk!

Esther Margaret Doyle - A legszebb könnycsepp
A Jégherceg és az Égi Királyfi meséje I

Hadd mutassunk be ismét egy remek, új írópalántát. A többi könyvhöz eltérően a mi kis virágszálunk nem felnőtt irodalomban alkot, hanem, drága olvasóink meséket ír! Mennyire hiányzott már ez a piacon! Merem álítani, hogy bár teljesen kezdő és amatőr történetről van szó, egyszerűen elbűvölő megfogalmazása és története van. A Jégherceg és a Égi Királyfi meséjének első kötete a Királyfiról szól, és arról, hogyan ment meg egy hercegnőt, seprűn röpülve, lenyűgöző tetteket végrehajtva. repülő nyulak, gonosz manók, és egy csodálatos finálé méltán megmozgatja a kicsik és nagyon könnycsatornáit.
Esther M. Doyle fiatal, feltörekvő író, aki már dolgozik is a pletykák szerint a történet folytatásán, ami a Jéghercegről fog szólni. Hamarosan várjuk az újabb könyvbemutatót! reméljük az olvasóink közkívánatára megint felbukkan majd a nagyszerű ifjú kviddics játékos, Aiden Fraser is!Ön melyik könyvünket olvassa el ebben a hónapban? Vagy esetleg mindegyik szimpatikus? Netalántán már forgatta az ujjai között eme műveket? Tetszett önnek, vagy csalódott? Kérem ossza meg velünk! Küldje el bagolypostával véleményét szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2021. 07. 16. - 23:22:31 »
+5

Vidd magaddal! Varázslény Börze

Idén is megrendezésre kerül a Vidd magaddal! Varázslény Börze, ami azt jelenti, hogy immár tizedik alkalommal segíti a kis varázsnövendékeket, na és persze az idősebbeket is, hogy megtalálják az ideális golymók társukat. Bizony ám, ez csak és kizárólag golymókokról szól! És nem olyan átlagos kis szőrpamacsokról, mint amit az Abszol úton lehet kapni, hanem igazi ritkaságokba is bele lehet botlani!

Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, kedveskéim, példának hozom Liee Chi mestert aki méltán vezeti a legnagyobb golymóktenyésztő listáját már évek óta. Óriás golymókai nem kis rajongásra tettek szert az elmúlt években, ráadásul a megfelelő, praktikus bűbájjal még a méreteit is szabályozni tudjuk, tehát az egy szobás - ami az alapállapot - méretről egy lisasztal méretű is lehet. Hát most ki ne lenne odáig ezekért az óriás szörmókokért?

Természetesen, nem csak óriás golymókokból áll a felhozatal. Nagyszerű tenéysztőink gondoskodnak a sokszínű felhozatalról.  Vannak itt még különböző, speciális tulajdonságokkal rendelkezők puffancsok is, mint például  a Rubeus Hagrid által kitenyésztett bumm és fuss golymók, ami ha megijed szívárványszínű, bűzös pukkantást ereszt ki magából, de ott vannak még a Daloló Dalma által tenéysztett éneklő golymókok is. Mindenféle szólamban, hangban és stílusban kaphatóak a klasszikus rajongoktól kezdve. Ne felejtkezzünk még a lávagolymókokról, a durranókról sem!

Hatalmas vétek lenne kihagyni ezt a remek felhozatalt, nem gondolják, Drága Olvasóim? A helyszín auror biztos és védőbűbájjal levédett, szigorúan megfelel minden előírt szabályoknak. Jegyeket a Foltozott Üstben, vagy akár a Szerkesztőségünk recepcióján is meg lehet vásárolni, de bagoly útján is megrendelhető. 15 év alatti kiskorúak számára a rendezvény ingyenes! A rendezvény július 17-től július 26-ig tart!Liee Chi,az óriásgolymók tenyésztő és Li Chi (licsi)

Ön már tudja melyik kisállatot fogja hazavinni? Vagy már Ön vagy csemetéje boldog golymók tulajdonos? Küldje el bagolypostával véleményét szerkesztőségünkbe, és ha kedve támad szívesen fogadjuk a fénykép mellékletet is!!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2021. 08. 10. - 22:28:04 »
+5

Benjamin Fraser és Elliot O'Mara-Rowle-ExForest-ExMilton-Fraser
kiszivárgott erotikus felvétele

Titkos küldemény érkezett a minap a szerkesztőségbe, Drága Olvasóim! Úgy tűnik a híres kviddics játékos, Benjamin Fraser nem elégedett meg a sztár fizetéssel. A felvételről biztosan állíthatom, hogy felnőttfilm forgatásra adta a fejét. Ám nem akárki található a szaftos felvételeken, mint a mi kedvenc pletykasztárunk, Elliot O'Mara-Rowle-ExForest-ExMilton-ÚjdonsültFraser.A videó, amit csakis szakmai szemmel néztem végig, információink alapján idén szeptemberbe kerül a mugli éjjeli adókba, a Szaporodó Nyúl címet viseli. A filmet két diák a Kanifesztálódott főiskoláról készítette, egy vizsgafilm során, akik az apakomlexusos fiatal férfiak szexualitását vizsgálták. Megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot Ms. Evermannal és Ms. Barlow-val, de baglyainkra még nem válaszoltak.
A felvételeken pironkodásra késztető jelenetek vannak, melyek lágy sorokkal indítanak megtévesztve minden kíváncsi nézőt.

A filmeben levetített képkockák feltárják az apafüggőséget, és nyilvánalóvá vált, hogy Benjamin Fraser egy szegény áldozat! Mondanom sem kell, hogy milyen mélyen meghökkentő, hogy Elliot O'Mara-Rowle-ExForest-ExMilton-ÚjdonsültFraser milyen alantas módon képes beszennyezi ezt a csodálatos makulátlan lelkű fiatalembert, kihasználva a daddy issues hajlamát. Mélyen megindító, hogy a szerelem mire nem képes rávenni egy ifjú férfiút. Elliot O'Mara-Rowle-ExForest-ExMilton-ÚjdonsültFraser pedig képes berángatni ezt a tisztalelkű ifjút a sötétségbe, hogy megrontsa! Hova tart a világ, drága olvasóim? Hova tart a világ? A szerelemért már a mi Benjaminuk is képes eladni a testét!

A titoktartás miatt a felvételt a lehető legnagyobb körültekintéssel megsemmisítettük.

Mi az Ön véleménye, erről az incidensről, Kedves Olvasónk? Kifejezné Ön is az aggódását a fiatalember iránt, esetleg távoltartási végzést követelne Elliot O'Mara-Rowle-ExForest-ExMilton-ÚjdonsültFrasertől? Vagy esetleg huncut kedvében megtekintené ön is a tiltott gyümölcsöt? Írja meg nekünk most! A baglyokat a szokásos címre küldjék!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2021. 09. 06. - 20:01:06 »
+3

Nathaniel Forest ázsiai tivornyái

A mindenki által imádott Nathaniel Forest immár a második idegösszeomlását éli tönkrement házassága óta. Először egy Elliotra rendkívül hasonlító fiatalemberrel mutatkozott nyilvánosan, most pedig maga mögött hagyva gyermekeit Ázsiába látogatott munka címszóval.Hogy miért csak címszó? Hát azért, mert Mr. Forest ahelyett, hogy a rajongói találkozókat bonyolítaná le, folyamatosan bárokba jár és gyűjti a skalpokat. Több egykori fanatikus imádója aggodalmát fejezte ki ezzel kapcsolatban. – Elliot tönkretette. Mr. Forest csak őt szerette… most meg próbál tovább lépni, de nem megy. Sosem látná be, hogy mekkora szüksége volna arra a kezelésre a Mungóban. – Mondta el véleményét az aggódó Teresa, aki Nathaniel Forestet Angliából követte ázsiai útjára.
Több pszicho-medimágus is kifejtette a véleményét, hogy Mr. Forestnek leginkább nyugalomra és pihenésre lenne szüksége. Egy kis időre távol a munkától. A híres író azonban rá sem hederít a szakvéleményekre, inkább sorra falja az Elliotra hasonlító szeretőket. Hogy ebből valaha lesz-e komoly kapcsolat? Nem valószínű. Azonban azt reméljük, hogy ez elegendő lesz a szívfájdalom csökkentésére.

– Úgy gondolom, hogy még évek kérdése, mire Nat jól lesz. Jelenleg is Elliot a mindene… – nyilatkozott az író egyik közeli barátja. A férfi rendkívül aggódik Mr. Forestért és nyíltan kifejezte, mennyire haragszik a történetek miatt a kínai származású exférjre.

Mit gondol Ön Mr. Forest kétségbeejtő állapotáról? Küldene neki egy-két felvidító üzenetet? Hát ne várakozzon tovább! Bagolysürgönnyel juttassa el a szerkesztőségünkbe kedves szavait, hogy azt továbbíthassuk az írónak!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2021. 09. 22. - 18:44:57 »
+4

Ízes Nyelvek
- XXX. Édességfesztivál -

Hamarosan megkezdődik az ősz egyik legjobban várt fesztiválja, az Ízes Nyelvek édesség evő versenye már most lázban tartja nem csak a szerkesztői irodát, hanem a kicsiny, ámbár hőn szeretett varázslótársadlmunkat is itt, Angliában. Az évente megrendezett fesztivál minden ősszel egyre nagyobb és nagyobb teret hódít magának, és ízesíti meg az összes édesszájú boszorkány és varázsló nyelvét!


Az idei év rendkívüli körülményei ellenére is engedeélyezett fesztivált szeptember 24-26 között rendezik meg, a Roxmortsban, hogy a diákok is hozzájuthassanak a mennyei mannához. Természetesen minden kézműves édességkészítő felvonultathja itt majd a remekműveit, találkozhatunk Madam Caramella d'Brownnal, a karamellás finomságok koronázatlan császárnőjével. Brown Brownie-val, a süteményes édességek többszörös díjazottájavl, és természetesen a többi kisiparossal is, akik ki szeretnének tűnni a remekeikkel az unalmas, sematikus édességek közül.
Számos finomság kifejezetten erre az eseményre készült, a legújabb pletykák szerint fel fog bukkanni a híresen hírhedt Elharaphatatlan Medvecukor, az erotikus hangokat hallató nyalóka, a Kéjnyalás, a dogéria ízű csokoládék és bonbonok, na meg persze a tönbbi ismert és szeretett édesség is, amit hihetetlen olcsón, áron alul szerezhetnek be, Nyájas Olvasóim!

A fő attrakció most is az édességevő verseny, ami ennek a fesztiválnak a szíve és a lelke. A nevezés a szokott módon történik, a fesztiválon a belépőn mindneki kap egy-egy nevezési űrlapot, amit a cukormázas pavilonnál le is adhatnak 0-tól 200 éves korig. Az édességkínálatot titok övezi, de úgy huhogják a baglyok, hogy százféle édességet kell elfogyasztaniuk, amik között ott szerepel a Kéjnyalás és a Medvecukor is.

A fesztiválon természetesen a zene sem fog elmaradni, a hangulatról gondoskodni fog a Walpurgis lányai, a Sárkányköpet, a Heléna Hárfája

Önök is várják már a fesztivált? Van olyan édesség, amire áhítoznak? Esetleg beneveznek az édeségevésre? Baglyaikat a szokásos helyre küldjék, a szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2021. 11. 02. - 20:38:03 »
+3

Elrabolták Mikhail Bertovot!
- szigorúan erős idegzetűeknek -

Az utóbbi időben rajongók ezrei követelték, hogy Mikhail Bertov jelenjen meg a közönség előtt. Az utolsó közszereplése hónapokkal ezelőtt volt, és már felröppentek a pletykák, hogy kedvenc, csodálatos táncosunk meghalt! El tudják ezt képzelni? Teljes pánikban voltunk mi is a szerkesztőségben, mert sehogy sem tudtuk elérni őt, a Színház pedig nem válaszolt a baglyainkra. Azonban most! Most, kedves olvasóim, ügynökeink lerántották a leplet az igazságról! Mikhail Bertovot elrabolták!


A legfrissebb értesülésünk szerint Mr. Bertov dühöngve távozott az Orosz Mágikus Színházból, nyomában Mr. Eduard Sokolovval, aki ugyebár a színház igazgatója. Több szemtanú is alította, hogy a férfi furcsán viselkedett, mintha nem lett volna önmaga, aztán az arca is elváltozott. A férfi teljesen máshoyg nézett ki! Mikhail Bertov pedig egyértelműen menekült előle. Egyes forrásaink szerint Mr. Sokolov eltűnt, és a helyét felvette egy hírhedt kirgiz bűnöző, Boris Kasnyikov.
Mikhail Bertov állítólag testi szolgáltatásokat nyújtott Kasnyikovnak, aki kenyéren és vízen tartotta, egészen addig, amig bravúros módon meg nem szökött a zsarnok kezei közül. Ő pedig a híres színházig üldözte, de a hős táncosunk kiállt magáért, kedves olvasóim! Nem hagyta magát, és most valószínűleg hamarosan belép a tanú védelmi programba, amíg az Azkabanba nem zárják az imposztort!Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lett az eredeti Eduard Sokolovval, de nem kecsegtet bíztató jelekkel a hosszú eltűnése. Jelenleg nem tudjuk, mióta az imposztor mozgatja a színházban a szálakat, de jobb lesz vigyázni, hogy legközelebb kinek a tekintetével találkozunk egy újabb megnyitó alkalmával. Sosem lehet eléggé figyelmes az ember. Reménykedünk benne teljes szívvel, hogy Mikhail Bertov a tanú program által megmenekül a zaklatójától, és az eredeti Mr. Sokolov is előkerül.

Ön is furcsának találta az utóbbi időben Mr. Sokolov viselkedését? Esetleg őrjítően hiányolta Mr. Bertovot?  Esetleg üzenne a kedvenc sztárunknak néhány kedves szót? Küldjön nekünk baglyot és mi továbbítjuk Mr. Bertov titkosított címére!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #40 Dátum: 2021. 12. 18. - 19:21:19 »
+3

Tarolás a jégpályán

December 18-án, éppen hét óra tizenöt perckor történt az a szörnyű baleset, mikor egy bizonyos szőke hölgyemény végig tartolt egy egész csomag korcsolyázón a Mágus Téren felállított karácsonyi műjégpályán. Változó sérüléssel kellett lemenekítenie a jégpálya munkatársainak a sérült személyeket, közöttük az elkövetőt: Miss Elfelda Hallt.Jól olvasta. A híres modell, aki számos alkalommal látta már el olvasóinkat divattanácsokkal úgy tűnik, hogy nem volt ura a korcsolyájának. Egy felháborodott boszorkány úgy nyilatkozott: – Mintha egy elefánt trappolt volna végig a hátamon. Azt mondják egy modell volt? Szerintem inkább egy tehén. – Magyarázta, finom jelezve, hogy a hölgyemény nem tűnt éppen pehelysúlyúnak.
Ha jobban megnézzük Miss Hall képeit, az utóbbi időben valóban meglepően kikerekedett. Egyesek úgy gondolják, hogy az erőteljes csípő és fenéktáji hízás a túlzott édességevés eredménye. Azok a fránya kilók pedig éppen a legrosszabb helyen tapadnak meg, amit bizony igen csak nehéz elrejteni. 

Magazinunk szakértőjét Aphrodité Geernyot kértük fel, hogy adjon pár tanácsot a modellünk számára az ünnepi időszakot megelőzően, mert bizony akkor el tudnak szabadulni a kalóriák. – Az ünnepek előtt érdemes figyelni arra, hogy sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, na meg a Geernyo Csodafőzetet, ami a saját termékem. Minden ékezés után egy kiskanálnyi segít csökkenteni az étvágyat és segíti az emésztést. Az ünnepek alatt is érdemes egyfajta korlátot tartani, hogy az alakja olyan szívdöglesztő legyen, Elfelda, mint az enyém.

Ön mit gondol? Miss Hall befogja tartani az ajánlatunkat vagy tovább folytatja a hízást, míg nem csak a molett divat szekcióban fogják majd foglalkoztatni? Írja meg véleményét a Heti Troll rovatunkba!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #41 Dátum: 2022. 02. 25. - 16:32:17 »
+3

Szerkesztőségi könyvajánló
- február - március -

Vége lassan a szerelmesek hónapjának, és lassan kivirágzik a mi csodálatos kis országunk is. Végre lehet olvasni a kertekben, a napfürdőzés közben, vagy bebújni a hűvös eső elől a kis kuckónkba. Minden idős és fiatal boszorkány álma ez, igaz? Egy jó könyv, egy csésze forró csokoládé vagy tea! Mivel legutóbb is nagy népszerűségnek örvendett a könyvajánló cikkünk, szerkesztőségünk bevetette hát a szemét, hogy önöknek válogassunk olvasmányokat.

01. Horkantó Horton - Csak +27 év!
Ó, igen. Mi sem szomorúbb annál, hogy ha valakik között több év korkülömbség van, hát még két férfi között! Hosé a mexikóból emigrált szegény sorsú családban felnőtt 16 éves kamasz nem találja a helyét a brit varázsvilágban. Sodródik az utcán, rosszabbnál rosszabb helyzetekbe kerül, aztán egy nap találkozik a nála 27 évvel idősebb Egonnal, aki kisegíti egy szorult helyzetből. Egonnak mindene megvan, amit csak akar. Gazdag, befolyásos aranyvérű család tagja, akinek jól menő minisztériumi állása és kényelmes élete van. Azon az estén azonban, amikor a két világ találkozik egymással, fellángol közöttük a szenvedély, és választás elé kerülnek. A szerelmük, vagy a kötelesség?
Ez a rendkívül jól megírt, szépirodalmi mű azonban nem csak drámában, hanem humorban is bővelkedik. Horkantó Horton második regénye méltó elődjéhez, a Miért csak +27 év?!-hez.

Csókos Linda - Kötél és bársony
Antóna egy átlagos titkárnő a Mágiaügyi Minisztériumban, aki a szokásos unalmas mókuskerékben tengeti a mindennapi életét. Egyedül él, szingli. Aztán az unalmas élete egy csapásra felfordul, amikor kiderül, elhunyt édesapja hatalmas adósságot hagy maga után. Kétségbeesetten keres másodállást, amikor egy hírdetésben rábukkan egy igen egyszerű munkára. El kell játszania Tobi, a gazdag aranyvérű varázsló számára a barátnőt, bizonyos ideig, tetemes menyniségű összegért, így hát Antónia belemegy az üzletbe. Arra viszont nem számít, hogy Tobival találkozás után az élete éles frodulatot vesz. Belecsöppen a kéjes éjszakai életbe, és a bűnök viharos, szenvedélyes útvesztőjébe, miközben közte és Tobi között szövődik a szerelem.
Csókos Linda mára már az egyik legnépszerűbb romantikus könyv író, aki legfrissebb regényével fűti fel a levegőt a tavaszi szellő kíséretébe.
Figyelem, a mű korhatára 17+!Ön melyik köynvet választja a hónap utolsó heteire, és a tavaszi megújulás első hónapjára? Esetleg mind a két könyv felkeltette a figyelmét? Netalán tán Csókos Linda vagy Horkantó Horton rajongója? Írja meg gondolatait, rendkívül kíváncsiak vagyunk a véleményére!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #42 Dátum: 2022. 03. 16. - 21:40:16 »
+2

Mikhail Bertov szépségtitkai

A nagyérdemű már régóta találgatja, pontosan milyen diétát folytat Mr. Bertov, amivel még negyvenévesen is a legjobb testű művészek között tartják számon. Mert bizony az ifjúnak tűnő félig francia, félig orosz táncművész a napokban töltötte be a negyvenedik életévét, így hát meg is ragadnám az alkalmat, hogy a Szombati Boszorkány szerkesztősége boldog születésnapot kívánjon Mr. Bertov-nak.


Mr. Bertov dedikálás közben (2002)

A negyedik x-et taposó táncművészt épp a minap kapták lencsevégre egy kis Abszol úton található teaházban. A helyi pincérek szerint Mr. Bertov rendszerint megfordul itt egy hölgy társaságában, aki minden bizonnyal a táncművész és Mr. Sokolov várvavárt gyermekét hordja a szíve alatt. Az egyik pironkodó pincérnő még azt is kiemelte, hogy Mikhail úr – ahogyan ő nevezte – rendszerint bent dohányzik az üzletben, pedig az szigorúan tilos. Valószínűleg nem csoda, hogy ezek után komoly figyelmet fordít a bőre ápolására.

Flora, a teaház egyik határozottabb pincérnője bővebben is nyilatkozott: – Mikhail úr rendszerint a Tavaszi Sugaraktól Búcsúzó nevű teánkat issza, mely kifejezetten a bőr javítását célozza meg. Rendszeres fogyasztása a ráncokra is kiváló hatással van.

A hely tulajdonosa is nyilatkozott, tovább erősítve a tényt, hogy a negyvenes táncos diétájának alapja a teafogyasztás. – A másik kedvenc teája a Hajnali Harmat, mely szintén a bőrt javítja, főleg a fáradtság ellen jó, a sötét karik ellen egyenesen kiváló. Mr. Bertov sokszor fáradt a próbák és a munka miatt. Ezért ezt nagyon szereti. Ráadásul mindig cukormentesen szolgáljuk fel neki, így biztosan nem okoz egyéb problémát neki. Mindezek után persze érthető, hogy miképpen rendelkezhet egy ilyen idős férfi hamvas, már-már nőiesen lágy bőrrel.

Szakértőket bevonva a diéta kutatásába úgy vélik, Mr. Bertov kerülheti a nagymértékű húsfogyasztást, főleg zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszthat. Ráadásul azokat is nyersen. Így hát, ha valaki olyan szépséges bőrre vágyna negyvenéves kor után, mint a francia-orosz táncművész, nincs más dolga, mint hagyja annyiban a főzést!

Ön milyen diétát követ, hogy megőrizze alakját és fiatalságát? Esteleg szívesen hallana tippeket magától Mr. Bertovtól? Írja meg nekünk és felkeressük az úriembert személyesen is!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #43 Dátum: 2022. 06. 19. - 09:28:17 »
+3

Mr. ex-Forest vagyona

Rengteg megkeresés érkezett szerkesztőségünkhöz, miszerint Nathaniel Forest, a híres író egykor exférje vagyonokat költ Guccira. A méregdrága mugli ruhamárka legolcsóbb darabjai is a csillagos eget verdesik. Eddig az a hír járta, hogy Mr. ex-Forest, kevésbé ismert nevén Elliot George Rowle nem kapott semmit a válást követően a közös és a nem közös vagyonból sem, ám a legújabb fejlemények alapján úgy tűnik, igen csak komoly összegre perelte be az írót és a nyilvánosság kizárásával zajló tárgyalások kedvezően végződtek számára.

Elliot Rowle 1968. márciusában született, ám ennek nyoma sincs az arcán. Mióta csak nyilvánosság elé került asszonyok és férfiak csodálják a bőrét, a haját, az ízlésesen megválasztott ruhadarabjait. Több közeli ismerős persze úgy nyilatkozott, hogy a férfit Nat Forest húzta ki a mocsokból, mivel sosem tartozott komolyabban a Rowle családhoz, a kínai családja pedig annyira elszegényedett, hogy nem jutott jelentősebb vagyonhoz aranyvérűsége ellenére sem.  

Az igazság az, hogy Elliot valóban szegényen került be a házasságba. Ráadásul hiteles forrásokból tudjuk, hogy a lakása az egyik londoni szegénynegyedben van, mostanra már üresen és elhagyatottan. Bár a helyszínre nem sikerült bejutni, de az elvadult környezet arról árulkodik, hogy sosem újították fel. Így hát Elliotnak, a válással minden pénzforrása elveszett.


A kiesett vagyont pedig Nat Forest beperelésével szerezte vissza. Állítólag a vád súlyos testi sértés volt, amit többször kellett elviselnie az írótól. Ezt persze mi, hű Nathaniel Forest rajongok, Noldar-olvasók, nehezen hisszük el. De vajon mi történt a házasságuk alatt? Elliot Rowle nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, ám egy közeli ismerős megszólalt az ügyben.


Mr. Rowle az író egyik fotózásán (2000)

– Sokszor törtek tányérok, bútorok. Előfordult, hogy egymásnak estek. Egy vitájuk alkalmával Elliot kizuhant egy kastély ablakából. Csak az mentette meg az életét, hogy éppen egy fa lombjai közé hullott. Mondanom sem kell, minden bájital ellenére egy hétig feküdnie kellett. Nat Forest őrült kézremegése is a házasságuk alatt keződödött. Nem tartom kizártnak, hogy Elliot bántotta valamilyen átokkal. Egyikük sem szent. Sokszor bántalmazták egymást. Kész csoda, hogy három évig húzták együtt.

Ön mit gondol a vártalan fejleményekről? Úgy gondolja, hogy Mr. Forest és Mr. Rowle még valaha egy pár lesznek? Ossza meg velünk a gondolatait!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #44 Dátum: 2022. 07. 13. - 19:04:04 »
+4

Mérgezés a Foltozott Üstben
- Már a szilvásgombócban sem bízhatunk! -

Ismerik maguk is a Foltozott Üst híres szilvásgombócát? Óh, mennyire szerettük mi is itt, a Szerkesztőségben! Az a roppanós külső, a lágy, krémes töltelék belül, az ember szíve megolvadt tőle, ahogy az ízlelőbimbóik is táncra perdültek, amint megérezték a fenomenális aromát! Óh! Hát nem múlik el nap, hogy ne sóvárogjon utána az ember, miután egyszer megkóstolta. A nagy múltú, titkos recept alapján készült szilvásgombócot még maga Hugrabug Helga is a kedvencei közzé sorolta. De ennek most vége, Drága Olvasóink, vége!

Hatalmas felfordulásra lehettek figyelmesek az arra járók, tegnap délután öt óra negyvenhárom perckor. Szinte körbevették az aurorok és a medimágusok a helyszínt. Jó magam éppen a helyszínen tartózkodtam, így szemtanúja lehettem annak, amint Hubert Hubertus nevű, kissé molett varázsló a nyakához kapva köhögni kezdett, aztán fulladozva a nagy tál szilvásgombócba borult.
Hatalmas pánik tört ki, és kivételesen pillanatokon belül megjelentek az aurorok, hogy bebiztosítsák a helyszínt, mindannyian egyre gondoltunk, megmérgezhették a csodálatos szilvásgombócot. A medimágusok kiérkezéséig minden pillanat végtelen hosszúnak tűnt. Hosszas küzdelem folyt Hubert Hubertus életéért, miközben az aurorok kikérdezték a jelenlévőket. És még csak nem is foglalkoztak a szilvásgombóccal!A következő pillanatban Hubert Hubertus is magához tért kiköpve egy jókora darabot a gombócból. Az aurorok távoztak, anélkül, hogy bármi mást is csináltak volna holmi unott kérdezősködésnél! Felháborító! És még a medimágusok is annyit mondtak, hogy pusztán félre nyelt Mr. Hubertus, de mind tudjuk az igazságot. Valaki a gombócokat mérgezi!

Ön mit gondol? Ezek után el fogja nagy ívben kerülni a Foltozott üstöt? Netalántán Ön is rágalmazó levelet küld a Mágiaügyi Minisztériumnak? Írja meg nekünk a gondolatait

Rita Vitrol írása
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.104 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.