+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Szombati Boszorkány
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 3 4 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szombati Boszorkány  (Megtekintve 21988 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 09. 11. - 19:08:51 »
+2
A Tobias Misslethorpe által alapított heti lap, mely kifejezetten háziboszorkányoknak szól, a mai napig rendszeresen igényes olvasni valóval szolgál… már, ha az ember recepteket és sztárinterjúkat akar naphosszat bújni. Manapság leginkább egy pletykalapként üzemel, alig egy-egy hasznosabb cikkel, ami a háztartásvezetéssel kapcsolódik össze.
Emellett az újság évente átadja a Legbűbájosabb Mosoly díjat egy-egy nagyra tartott varázslónak.
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 09. 11. - 19:12:33 »
+5

EGY ÖSSZETÖRT SZÍVŰ MŰVÉSZ

Nathaniel Forest kétségtelenül az angol varázsvilág egyik legismertebb és letehetségesebb varázslója. Számos kötetét olvashattuk már, mely más világokba, érdekes esetekhez repített el minket. Az utóbbi időben azonban az általános írói elfoglaltságai mellett Mr. Forest magánélete is igencsak izgalmas lett. Így hát, nem is olyan meglepő, milyen nehezen zsúfolta bele ezt a mi kis beszélgetésünket a hétköznapjaiba.


– Üdvözlöm, Mr. Forest! Örömmel látom, hogy így sugrázik, hiszen nem egy rémhír kelt szárnyra Önről és a kedves párjáról… akarom mondani volt párjáról. Mondja csak, hogy viseli a szakítást? Befolyásolja ez a legújabb Noldar kötet megírásában?

– Üdv.  A sugárzástól messze vagyok azért, de köszönöm a bókot. Ami a magánéletemet illeti, úgy gondolom minden okkal történik az életemben. De az bizonyos, hogy úgy gondolom bármiféle nehézség áll mögöttem vagy előttem, azt annyiszor kell megpróbálni leküzdeni, ahányszor csak lehet. Semmit sem szabad feladni, így az írást sem. Ha néha meg is akad a történet fonala, némi gondolkodási szabadság nekem is kijár.

– Egy bizonyos informátorunk,  az ön volt párjának. közvetlen ismerőse, azt állította, hogy Elliot Forestet egy másik férfival látta enyelegni. Mit szól ehhez?

– Minden közvetlen ismerősünkben megbízunk. A barátság és a rokoni kapcsolatok nagyon nagy kincsek. És tudjuk, hogy a mi barátságunk is kincset ér az ismerőseinknek. Arról pedig, hogy az ex-párom mit csinál a szabadidejében, nem tudhatok mindent, hiszen nem jelenti be… sőt, ami azt illeti…

– És arról tudott, hogy ez a férfi a kapcsolatuk alatt is többször megfordult a másik Mr. Forest ágyában?

– Én szeretnék maradéktalanul megbízni Elliotban.

– Jól van, térjünk is át a legfontosabb kérdésre. Igaz, hogy depresszióval kezelik és ezért késik több kötet megjelenése is a Kalamáris Kiadónál?

– Ahogy mondtam, drágám, közel sem sugárzom. A Kalamáris Kiadónál azonban minden a legnagyobb rendben zajlik. Talán az új igazgató kinevezését némiképp meg lehetett érezni. De ez van, ha az ember új fogaskereket rak a gépezetbe. Hirtelen megáll egy pillanatra, hogy aztán jobban zakatolhasson… akkor is, ha időnként nem tud ránézni az ember.

– Meséljen nekünk egy kicsit arról, milyen tervei vannak ilyen magányosan és szomorúan a jövőben! A rajongói bizonyára aggódnak magáért!

– Köszönöm és hálás is vagyok nekik. Ők adnak erőt nekem.

– Kérem, búcsúzóul mondjon pár szót a rajongóinak!

– Úgy vélem nagyszerű rajongótáborom van. És ezért sosem lehetek elég hálás. Köszönöm a türelmüket, a kedvességüket és a hűségüket a munkásságom felé.

Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 10. 19. - 08:48:00 »
+4

EGY ÚJABB HÍRES BARÁTSÁG?

A sajtót már bejárták Mikhail Belot és Miron Welch közös képei, amint együtt jelentek meg az Októberi Tánc nevű rendezvényen. A táncos eseményt ezúttal is a Varázsjátékok és Mágikus Sportok Főosztálya szervezte meg, így nem is csoda, hogy majd’ az összes kviddicsjátékos és sportkommentártor megjelent. Igazi ruhakölteménycsodák vonultak végig a helyszín vörös szőnyegén. Azonban talán a legfurcsább és legmeglepő páros még is a Belot-Welch összetétel volt.


Mikhail Belot, a francia-bolgár származású táncművész és az egyikor kviddicsjátékos Miron Welch barátsága nagy port kavart. Sokan többet láttak bele a helyeztbe ugyanis és nem is ok nélkül. A két fiatalember ugyanis egész este meglehetősen meghitt csevegésbe merült el. Mr. Welch pedig többször gyengéden megigazgatta Mr. Belot zakóját, attól tartva, hogy az esetleg meggyűrődik. Az árulkodó jelek közé tartozhat persze az is, hogy mindketten ugyanannak a francia divattervezőnek a kreálmányát viselték ezen az estén.

Mr. Welch csak annyit fűzött hozzá a kérdésre, miszerint boldog kapcsolatban él-e: – Majd meglátjuk… majd meglátjuk… – s sejtelmes mosollyal Mr. Belot után igyekezett, hogy elfoglalják helyüket a színpaddal szemben. Az est során a Reggeli Próféta díjai is átadásra került. A legnépszerűbb férfi díját Mr. Belot kapta meg. Egy rövid beszéd után pedig, Mr. Welch öleléssel fogadta újdonsült barátját.


Kedves olvasóink, ezúttal lehetőségük van megosztani véleményüket a hírrel kapcsolatban. Egy-két kedves, bátorító szó biztosan jól esne a mi kis galambocskáinknak, így hát ne habozzanak!

Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 10. 28. - 11:20:23 »
+3

EGYEDÜLÁLLÓ ANYA LETT A MI HERCEGNŐNK?

Batsa Welch korunk egyik legmeghatározóbb nőalakja. Nem csak azért, mert rendkívüli képességgel válogatja össze ruhatára legszebb darabjait, de minden porcikájában megtestesíti a modern nőt. Erős, határozott és nem kötik olyan társadalmi normák, mint a házasság utáni gyermekvállalás. Ezekről kérdeztük őt egy rövid beszélgetés erejéig, a Gyöngyzug Teaház és Jósda egyik takaros asztala mellett ücsörögve.


Mindig öröm látni, ahogy egy kismama ragyog a boldogságtól. És Önre nézve, Miss Welch, nem is csoda. Ha jól tudom a vőlegénye már igencsak benne jár a korban, sietniük kellett a gyermekvállalással.

– A boldogság mindenkit máskor talál meg, Reed esetében ez valóban elég későre tolódott. Minket is talán elér az a szerencse, hogy immáron, sokakkal ellentétben, tökéletesen boldogok lehetünk. Hálásak vagyunk a sorsnak, pontosan ezért nem sietünk sehová. Az élet csak adja a boldogságot, a kérdés az néha, hogy képes vagy-e kitárni érte a karod, a lelked és a szíved.

– Azt szokás mondani, hogy egy gyermeknek mindig teljes családba kell érkezni, ez jelenti a biztos pontot. Persze modernebb felfogások szerint a házasság már klisé és csak egy papír, semmi több. Ön hogy gondolkodik erről, Miss Welch?

– A gyermekünk ugyan nem fog teljes családba érkezni...de az anyagi biztonság ettől függetlenül meglesz, hiszen én azt tökéletesen tudom biztosítani neki. Az én családom nagy és szerető, tökéletes közeg egy gyermek számára, így papírok vagy akár apa nélkül is tökéletes helyre érkezik. Sem a mi, sem az ő boldogsága, nem a házasságunktól függ. Ezt szerintem manapság egyre többen így gondolják.

– A férfiak mindig fiút akarnak elsőnek. Ez valamiféle tendenciának mutatkozik közöttük, de érdekelne: Reed hogyan viszonyul ehhez a témához?

–  Reeddel egyetlen dologban egyeztünk meg ezzel kapcsolatban. Hogy elsőként fiúgyermeket akarunk. Reméljük a szerencse mellénk áll.

– Néhány aggodalmas rajongó levél érkezett a Szombati Boszorkány szerkesztőségébe, amiben többen érdeklődtek, hogy igaz-e a pletyka, miszerint megromlott Mr. Lancasterrel a kapcsolata. Ez igazán fontos kérdés, hiszen éppen gyermeket vár, kedvesem.

– Biztosíthatok minden kedves rajongót, hogy ha  tökéletesen nem is vagyunk  boldogok, most csak a kellemes készülődés és várakozás a fontos.

– Zárásként pedig ossza meg velünk, drágám, hogy milyen szobát tervez a kicsinek.

–  Már megvan pár alap bútordarab, de majd teljesen a születése után alakítjuk ki. Maga a szoba a kertünk legtökéletesebb részére néz. Azt szeretném, hogy valahányszor felébred majd reggel álmából, az a csodás látvány emlékeztesse rá, hogy ő maga is mennyire tökéletes és gyönyörű.

– Köszönöm az interjút, kedvesem! Gratulálok a kicsihez és kitartást a nehézségekhez!

– Én köszönöm, hogy megoszthattam a történetemet valakivel.

Rita Vitrol írásaNaplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 11. 09. - 21:49:44 »
+5


ÖT MÁGIKUS ARCÁPOLÁSI TIPP
Avagy, ki, mire esküszik a nagyvilágban


• Sárkánylehelet – Kína
Kínában a sárkányokat nem csak létezésükben tartják csodásnak. Úgy gondolják különleges erejük varázslaton és csodán alapul. Így természetes hát, hogy több különleges legenda és szokás is fűződik hozzájuk.
A nők nem csak a múltban, de mind a mai napig úgy tartják, hogy a sárkány lehelete, vagyis lényegében a kifújt levegője bőrszépítő hatással bír. Az első pár alkalommal megpuhítja a bőrt, majd állandó használata porcelán szépségűvé teszi azt.
A szépülni vágyókat az esetleges veszély sem tántorította el, bár számtalan nő szenvedett égési sérüléseket, miközben közeledni próbált egy sárkányhoz.
Ma már varázslattal levédett fiolákban, hozzájuthatunk. Már, ha meg tudjuk fizetni…


• Kidhusz köpet - Izland
Eleinte sokan úgy gondolták, hogy Kidhusz csak a mondákban létezik, majd kiderült, hogy bizony a különleges alakú és nem túl kedves lény, közkedvelt vendég az izlandi máguscsaládok kertjében. Nem csak azért, mert távol tartja a betolakodókat, hanem egyéb szépészetben hasznos tulajdonságai miatt is.
A mérges kis lény előszeretettel köpi tele a kertet, amit az izlandi háziasszonyok fagyott állapotában összegyűjtenek. Ilyenkor egészen hasonlít egy jégdarabra, csak furcsa türkiz színe különbözteti meg tőle. Ez még szilárd – vagyis fagyott – állapotban a bőrbe dörzsölve, segít visszafogni a bőr zsírosodását.
Ugyan nem sokan vagyunk olyan szerencsések, hogy kipróbálhassuk, de bizonyára működik.
Figyelem! A sárga színű hó és jég, NEM Kidhusz köpet!


• Lobalug csípése – Amerika
A majdnem tenyérnyi nagyságú lobalug lényegében egy egyszerű rovar is lehetne, legalábbis a muglik nem sok különbséget látnak közöttük. Nem úgy, az amerikai mágusok, akiknek körében kifejezett népszerűségnek örvend és örvendett a lobalug.
Kezdetben csak mérgének bódító hatása miatt fogták be őket. Később szépészeti célokra kitenyésztették méreg nélküli alfaját.
Felfedezték ugyanis, hogy a lobalug csípése nyomán az ajak enyhén felduzzad és gyönyörű természetesen vöröses színt vesz fel. Persze a tenyésztési körülmények és a természet rendjébe való ily módú beavatkozás végül a lobalugok számának drasztikus csökkenéséhez vezetett.
 Szerencsére a kíméletlen lénymanipulációt ma már súlyos szabályokkal visszafogták. De ezzel egy időben piacra dobták a Lobalug Szépség ajaktűt, amely apró mágikus tű segítségével másolja a lobalug csípésének hatásait.
Kipróbáltuk. És imádjuk!


• Hippogriff tojáshéjból és trolltakonyból készült keverék – Franciaország
Lássuk be a franciák mindig élen járnak, ha különleges arcápolási termékekről van szó. Na, hát nem is vártunk mást tőlük, mintsem, hogy idén előrukkoljanak a legfurcsább összetevőjű bőrradírjukkal.
A recept verhetetlenül egyszerűnek hangzik és valójában már a XI. században is alkalmazták. Végy egy fészekaljnyi hippogriff tojáshéjat, törd porrá, majd szerezz egy kifejlett trollt, vedd rá, hogy az őrült tojáshéjra tüsszentsen. Et voilá! Már készen is van a világ legdrágább és legkeresettebb bőrradírja.Állítólag az emberek évszázadokon keresztül kockáztatták az életüket az összetevőkért, ma már szerencsére szakavatott, jól megfizetett mágusok gyűjtik be ezeket. Nem véletlen, hogy jelenleg luxuscikknek számít…


• Streeler csiga nyála – Korea
A streeler csiga nem épp kedvelt lénye a kerteknek. Nyálkájának savas hatása miatt kiégett nyomvonalat hagy maga után, sok bosszúságot és ronda kertet eredményezve.
Nem tudni ki lehetett az a kétségbeesetten szőrös boszorkány, aki először próbálta ki a nyálkát szőrtelenítésre használni, de utódai kétségkívül profitáltak bátorságából.
A nagy szőrtelenségi forradalom kezdetén magát a lényt tartották közel a szőrös bőrfelülethez, lényegében lemarva az undok kis sokaságot. Ma már szerencsére számtalan márkájú, összetételű és illatosított krém közül válogathatunk. Van, ami lábra jó, van amivel szemöldököt, bajszot formázhatunk vagy tűntethetünk el végleg.
Figyelem! A krémekhez könnyebb és olcsóbb hozzájutni, mint a streeler csiga által okozott maró, fájdalmas hólyagokat kezelni!


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2019. 11. 20. - 19:04:18 »
+4


HÍRESSÉGEK TOP10 LEGSZEBB PÁRJAI
- 3 -
Elliot Forest


Rendhagyó cikksorozatunkban az olvasók szavazatai alapján állítottuk össze az 2000-es év legszebbnek tartott embereit. A hírességek szépségeinek kibeszélése után, néhány hete már azok vannak terítéken, akik némileg megmaradnak rejtve a színfalak mögött.
A Hírességek top10 legszebb párjai közül lássuk immáron azokat, akik kiérdemelték a dobogós helyezéseket!

- 3 -
Elliot Forest
Bár ázsiai származású szépségünk nem foglalhatta el a dobogó első helyét, az biztos, hogy a legrejtélyesebb versenyző címért bőséggel harcra kelhet. A világ egyik leghíresebb, és leghelyesebb írójaként számon tartott Nathaniel Forest párjáról ugyanis szinte semmiféle információt nem lehet fellelni. Sem a családja, sem a származása, de még a neve sem tisztázott. Mindössze a keresztneve ismert pontosan, ezért is ragasztotta rá Nat Forest olvasóközönsége az író közismert vezetéknevét.
Rejtélyessége persze még hozzátesz népszerűségéhez. S ahol csak felbukkan, lassanként pont ugyanannyi rajongás veszi körbe, mint méltán híres párját.
Sajnálatunkra azonban nyilvános szereplései nem túl gyakoriak. S többször lehet felfedezni kettesben sétálva Nat Foresttel London valamelyik utcájában, mint bármilyen, a kiadó által szervezett rendezvényen.

A szavazás ideje alatt olvasói baglyok tömkelege árasztotta el szerkesztőségünket.
Legtöbb rajongását fejezte ki Elliot Forest iránt, de akadtak, amik ilyen-olyan információval kecsegtettek a férfiról. Egyesek úgy tudják, hogy egy egyszerű kis kínai származású boszorkány és egy híres családból származó férfi szerelemgyereke. Megint mások úgy tudják, hogy eleve az író kérésére érkezett az országba, ezért sem lelhető fel róla információ.


Elliot Forest a Kalamáris Kiadó által szervezett mugli rendezvényen.

Szépségét elnézve persze mi magunk sem volnánk túlzottan meglepődve azon, ha kiderülne esetleg, hogy az író kifejezetten rejtegeti páráját, s ő maga tűntetett el mindenfajta információ róla. Mivel azonban Nat Forest továbbra is válasz nélkül hagyva a párkapcsolatával kapcsolatos kérdéseket, marad a találgatás.  De annyi bizonyos, hogy tökéletesre vágott hajával, gyönyörű sötét szemeivel és mindig kifogástalan öltözetével a mi szívünkbe azonnal belopta magát. Gyanítjuk Nathaniel Forestet is külsejével fegyverezte le az ázsiai szépség. Ahogy olvasóink többségét is, akiknek szavazatai a harmadik helyre repítették.


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2019. 12. 04. - 20:35:48 »
+3

ELRABOLTÁK MR. ELLIOT FORESTET?

Felfoghatatlan esemény történt, kedveseim. Alig pár perce kaptam a hírt egy szemfüles olvasómtól, miszerint rémséges eseménynek volt szemtanúja London belvárosában.


Mr. Elliot Forest egy mugli eseményen.


Történt ugyanis, hogy le akarata szólítani az utcán Elliot Forestet, a híres író Nathaniel Forest párját, hogy érdeklődjön hogyléte felől és autogrammot kérjen tőle. Azonban a következő pillanatban egy férfi lépett hozzá, és elkapta a nyakánál fogva a titokzatos Mr. Forestet, majd beráncigálta egy közeli sikátorba. A mi szemfüles olvasónk pedig azonnal segítségért kiáltott, amit meg is kapott néhány arra járó muglitól, de mire a sikátorhoz értek, addigra Mr. Forest és a támadója szőrén szálán eltűnt.


Micsoda hallatlan szörnyűség mindez!
Az eset kapcsán megpróbáltuk felvenni a kapcsolatot Nathaniel Foresttel is, de a cikkünk megjelenéséig nem válaszolt megkeresésünkre. Információink szerint az elrablóról semmilyen adat nem áll rendelkezésre sem az Aurorparancsnokságon, sem a mugli rendőrségen. Egy másik szemtanúnak köszönhetően részleges leíráshoz jutottunk a támadóról, ám ez aligha elegendő a férfi azonosításához. A hatóságok egyelőre csak feltételezik, hogy az illető maga is varázsló és hoppanálással, meglehetősen gyorsan, hagyta el a helyszínt.
Máskülönben hogyan tűnhetett volna el ilyen hamar? Lehetséges volna, hogy a titokzatos Mr. Forest hoppanált, hogy megvédje magát és az utcán közlekedő ártatlanokat? Bizonyára nagyon is hősies tett volna! Ám a férfi múltját ismerve, inkább egy újabb szeretőjelölt féltékenységi jelenetére gondolhatunk.
Ossza meg velünk, kedves, hogy Ön mit gondol a történtekről? Olvasóink baglyait szokás szerint a Szombati Boszorkány szerkesztőségbe várjuk!


Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2019. 12. 11. - 18:31:09 »
+4

DIVATOSAN SZABADULVA

Irene Liu, a bourton-on-the-waterbeli családgyilkos jelzővel elhíresült boszorkány szabadon bocsátása többeket is felkavart. Nem azért, mert a nő ártatlanságát kérdőjelezték volna meg, habár még mindig kérdéses a valódi tettes kiléte. Nem kedveskéim, a felháborodást az keltette, hogy az egykori Mrs. Pye talpig a legjobb és legdrágább márkák darabjaiban tért vissza Londonba.A képekről is könnyedén láthatja az ember, micsoda elegancia jellemzi az özvegy ízlését, ám a feltűnő sminkelés és a pompázatos öltözék cseppet sem árulja el azt, hogy mennyire megrázta a tragédia, melyben egy egész családot veszített el. Több neves pszicho-medimágus is úgy gondolja, hogy a nő viselkedése különös. A gyásznak nyoma sincs rajta.

Milyen felháborító viselkedés mindez egy családanyától, aki csupán két éve veszítette el gyermekeit és mindezidáig az Azkabanban raboskodott! Elég rápillantani Miss Liu arcára, hogy az ember lássa: semmiféle érzelem nincs jelen. Jeges tekintetével szemrevételezte csupán az újságírókat, majd egész egyszerűen, kilépve a minisztérium kapuján, hazasétált, talán éppen ugyanabba a házba, ahol nem rég két kislányt és egy szerető apát mészároltak le.
Ha a tisztességes varázslót nem is nyűgözi lesz, Miss Liu viselkedése, úgy a divatszakértőket mégiscsak elkápráztatta gyönyörű öltözékével. Általa pedig mi is ízelítőt kaphatunk a legújabb trendről. Hogy ez kárpótolja-e azokat az anyákat, akik lapunkat olvasva gyermekeiket féltik? Aligha.

Ossza meg velünk, kedves, hogy Ön mit gondol a történtekről? Olvasóink baglyait szokás szerint a Szombati Boszorkány szerkesztőségbe várjuk!


Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 01. 02. - 18:32:55 »
+4

A SZERELEM ŐRÜLT HULLÁMVASÚTJÁN

Immáron sokadjára kaptuk a hírt, miszerint Mr. Elliot és Nathaniel Forest összevesztek. Az író hírhedt szeretője pedig egész egyszerűen összepakolva a holmiját távozott az otthonukból. Egyes feltételezések szerint az ázsiai szépség Londonban keresett magának menedéket, ahol aztán meggyógyíthatja az újabb sebeit.


Mások azonban Londonon kívül látták együtt a két férfit, amint üres házakat nézegetnek egy mugli ingatlanos kíséretében. Ennek ellenére Mr. Forest egy közeli barátja azt mondta, hogy már régóta nem kiegyensúlyozott a viszony a páros között, sőt leginkább úgy jellemezte: – Már olyanokon vitatkoztak, hogy kinek milyen hosszú a haja. Elliot elviselhetetlenül hisztérikussá vált az elmúlt időben, nem csoda, hogy Nat is menekül előle.

Az alacsonyabbik Mr. Forest már jó ideje agresszív és hisztérikus. Erre jó példa volt, mikor először jelent meg az író mellett egy jótékonysági rendezvényen, majd egy újságíró munkatársat megtámadott, csak azért, mert az lefotózta. Nathaniel Forest persze többször is a párja védelmére kelt, ám a nevét nem vállaló barát erről is másképp nyilatkozott: – Persze, nyilvánosan védte Elliotot, de valójában a végén már neki is elég volt belőle. Ezért szakítottak, nem tiszta, hogy miképpen könyöröghette volna vissza magát hozzá.


Lapunk más forrásokból úgy értesül, hogy Mr. Foresték valóban együtt nézegetnek házakat vidéken, sőt egy mugli bútorüzletben is látták őket kettesben. Hogy mi van a két férfi között, az még mindig nem tisztázott. Mindenesetre viharos kapcsolatuk már túlzottan is borzolja a rajongók kedélyeit, hiszen többen szervezkedni kezdtek, hogy Elliot Forest háza előtt tűntessenek az író védelmében.

Rita Virtol írás


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2020. 01. 17. - 08:55:52 »
+4

AKIT MAGUK UTÁN HAGYTAK
AVAGY EGY ÖSSZETÖRT SZÍVŰ LÁNY MESÉJE

Miss Merel Everman, a Roxfort hatodéves diáklánya tegnap, a koradélután órákban sírva mesélte el történetét. Jó ideje tudjuk Elliot Forestről, hogy könnyen a szenvedélyek csapdájába esik, amit talán csak agresszivitása tud felülmúlni. Meglehet éppen heves természetének köszönhetően esett a csapdájába Miss Everman is.


A lány szerelme vitathatatlan. Ahogy szóbakerült Mr. Forest felcsillant a szeme, majd érkeztek a fájdalmas könnyek. Többek között azt is bevallotta, hogy fiatalkora ellenére a férfivel máris testi kapcsolatot létsített. A szegény kis teremtés egészen összetört, a zokogástól hosszú percekig szóhoz sem jutott, csupán akkor, mikor Nat Forestről kérdeztem. Láthatóan felzaklatta a téma, de volt benne annyi becsület, hogy ne menjen bele a részletekbe. Tömören mindössze annyit nyilatkozott: – Nem kedvelem.

Aggályai persze érthetőek is. A híres bestseller író hatalmas rajongó táborral rendelkezik, akik közül néhányan már régi-új szeretőjét, Elliot Forestet is az istenítettek közé emelték. Ugyanakkor még mindig sokan akadnak, akik úgy vélik, az írónak jobb lenne enélkül a se veled, se nélküled kapcsolat nélkül. Minden bizonnyal ők csupán Nat Forest boldogságát féltik, aki immáron többször is magányos maradt párja szeszélyes, már-már hisztériába hajló viselkedése miatt.


Egyes források szerint a két férfi ismét együtt van, azonban erre tényleges bizonyíték nincsen. Mindenesetre Elliot Forest megfontoltabban is dönthetne, mielőtt ilyen ártatlan teremtéseket, mint Miss Everman bevon a játszadozásába, mellyel jóformán mindenkit megkaphat… legalábbis látszólag.

Ossza meg velünk, kedvesem, mit gondol a hírről. A baglyokat a Szombati Boszorkány szerkesztőségébe várjuk! Szokás szerint, a legjobb öt levelet, heti troll rovatunkban közöljük le.

Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2020. 02. 02. - 20:33:07 »
+4

A SZÍVTIPRÓ ÖSSZETÖRT SZÍVE
Maguk is biztos emlékeznek a Floridai Akrobatikus Színház híres, londoni előadására. Ez volt a társulat egyetlen előadás hazánkban, még 1996-ban, de az olyannyira elvarázsolta közönséget és a médiát, hogy még hónapokig, sőt évekig hatalmas volt az ováció a társaság tagjai körül. Nos, nyájas olvasóim, hát itt van a 2001-es év egyik legfergetegesebb híre: idén a floridai akrobaták visszatérnek Angliába s az egyik legfontosabb kérdés bizony az, hogy a társulat egykori tagja, a Roxfort szexi pszichológusa is visszatér-e közéjük. Bizony kedveskéim, Ares Murphy egykor a porondról szórakoztatta a közönséget!


A londoni előadás után Mr. Murphy eltűnt a nyilvánosság szeme elől meglehetősen hosszú időre, majd a Roxfortban bukkant fel legközelebb. Ekkor derült fény arra is, hogy a Mandragórán megkezdte medimágusi tanulmányait. De mi is a valódi oka annak a bizonyos eltűnésnek? Ares Muprhy ugyanis meglehetősen sikeres volt a szakmájában, gyönyörű barátnője mellett pedig lényegében mindene megvolt.

Annyit megtudtunk, hogy az előadás után nem sokkal Mr. Murphy elvesztette menyasszonyát egy összecsapásban, amiről azt pletykálták, hogy tulajdon apja rendezte meg a páros ellen. Akárhogy is történt, a madarak bizony azt csiripelik, Mr. Murphy mindent bevet, hogy ismét párra találjon. Egyes mendemondák szerint, még Madam Puddifoot híres randevúközvetítő cégét is felkereste! Erről és az egykori társulata visszatéréséről nyilatkozott is nekünk a fiatal pszicho-medimágus: – Felkerestek az egykori társaim, hogy az előadás erejéig csatlakozzam hozzájuk, természetesen a történtek miatt, amikre még mindig fájó szívvel gondolok vissza… nos… emiatt még ódzkodom az egésztől. Vannak olyan sebek, amik sosem gyógyulnak be igazán.

A kérdésünkre, hogy mikor dönt végre, nem adott választ. Úgy tűnik tehát, hogy Mr. Murphy még mindig a múltja hatása alatt áll, amit egykori barátai kérése sem tud felülírni. De hát ki ne értené meg, milyen szeszélyes egy összetört szív? Persze felmerülhet az a kérdés is, hogy: talán van a társaságban valaki, aki rabul ejtette a szívét és inkább a bátorságát gyűjti, hogy elfogadja a felkérést? – Nincs senki, aki elrabolta volna a szívem. Jelenleg nincs párom, de talán rövid időn belül megváltozik ez a helyzet. Soha nem lehet tudni, hogy ki jön szembe veled az utcán, akivel szerelembe esel.

Kedves olvasóink, talán éppen önök közül kerül ki egy szerencsés boszorkány, aki elrabolja végül Ares Murphy szívét. Osszák hát meg velünk véleményüket! A baglyokat a Szombati Boszorkány londoni szerkesztőségébe várjuk!

Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2020. 02. 14. - 10:24:19 »
+4

(A Szombati Boszorkány reklámoldala, mely kivételesen rózsaszín betűkkel lett szedve)

KEDVESEM... IGEN-IGEN, MAGÁCSKA OTT!
 
Úgy gondolja idén Valentin-napon végre megérdemli a boldogságot? Egy romantikus vacsorát a kiválasztott férfi oldalán? Ebben teljesen igaza van, jöjjön hát el Roxmortsba és Madam  Puddifoot különleges, szerelmes akciójában jusson hozzá egy igazán finom, szenvedéllyel teli rózsaszínpalackos szerelmi bájitalhoz!

Az itallal nincs más dolga, mint a kiszemeltje italába tölteni. Garantált a siker és igazán hosszantartó, kellemes eredményre számíthat!*

*amennyiben úgy tapasztalja, hogy a szer több, mint 48 órán át hat és a kiszemeltje már-már betegesen ragaszkodik Magához, forduljon medimágushoz!Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2020. 02. 21. - 21:38:35 »
+1

MINDEN MEGVÁLTOZIK?

A napokban Mr. Elliot Forest egyik közeli barátja megerősített: a férfi immáron teljesen új életet tervez. Először is el költözött híres író párjától, majd a a vele közösen fenntartott galériájukatól is szabadulni akart. Egyes híresztelések szerint máris talált rá vevőt, de nem is olyan nagy csoda ez ilyen hírnévvel!


Bár egyik Mr. Forest sem nyilatkozott az újabb szakítás miértjéről, nem sokan reménykedtek benne, hogy a korábbi igen csak viharos kapcsolatukat követően együtt maradnak. Pszicho-medimágus szakértők szerint már az is csoda volt, hogy eddig nem szedték egymást darabokra. Hogy a mi Nathaniel Forestünk miképpen viseli a csapást, azt személyesen tőle nem sikerült megtudnunk, ám legjobb barátja, egykori asszisztense úgy nyilatkozott: – Nem volt más várható. Elliot nem épeszű, de biztosra veszem, hogy Natnak lesz kire támaszkodnia.

Elliot a Prófétába tett nyilatkozata, melyben csupán a galériát említett meg, arra utalhat, hogy teljesen új életet akar kezdeni. Szakértőnk is megerősítette ezt a tényt. Vannak ugyanis olyan személyek, akik egy hosszabb kapcsolatból kilépve, mindent felrúgva maguk körül igyekeznek elhitetni a világgal, hogy velük aztán minden rendben van. De kérdem én kedves olvasóim, ha valaki ilyen hevesen kapálódzik valami ellen, amit készen áll lezárni, akkor valóban lezárta?

Mindenesetre egy a Prófétába érkezett levél alapján Nathaniel Forest már megfelelő kezek között gyógyul. Többen látták egy szimpatikusnak tűnő ifjú hölgy társaságában, akivel egymáshoz bújva andalgott a Kalamáris Kiadóhoz közeli parkban. Reméljük ezúttal nem törik össze a szívét, hiszen mi, őszinte rajongói értjük csak meg igazán, milyen érzékeny lélek is a mi Nat Forestünk!

Kedves olvasóink, ismét itt a lehetőség, hogy megosszák velünk véleményüket! A baglyokat szokás szerint a Szombati Boszorkány londoni szerkesztőségébe várjuk!

Rita Vitrol írása


Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2020. 03. 28. - 20:31:11 »
+3

Botrány a Roxfortban?

Egyes információk szerint veszélybe került McGalagony pozíciója. Nem meglepő egy olyan nőtől, akiről köztudott, hogy nem alkalmas a rá osztott pozíció betöltésére. Elődje Albus Dumbledore szintén nem volt alkalmas arra, hogy az iskola diákjait védelmezze és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a rengeteg baleset, ami az utolsó éveiben történt. Gondoljunk csak szegény Gilderoy Lockhartra, aki azóta is a Szent Mungó Varázsnyavalya és Ragálykúráló Ispotály vendége.

A diákok sorozatos kijárása az iskolából, és ezzel a szabályok semmibe vétele nem elég bizonyíték önöknek, nyájas olvasóim arra, hogy az iskola jelenlegi vezetése alkalmatlan a feladata végrehajtására? Képzeljék el, hogy az iskola tanárai szintén osztoznak az igazgatóasszony nézeteiben, miszerint nem lehet semmi elég veszélyes. Pont ezért a legutóbbi párbaj szakkörön egy halálos átkot mutattak meg a diákoknak.
Gondolják el, mi lett volna, ha valamelyik diák meghal, mert a tanár óvatlan volt. Az igazgatóhelyettes Fawcett professzor vajon hogyan számolna el a lelkiismeretével és a diák szüleivel, ha tragédia történik? Mert információink szerint történt is. Egy arra tévedő házimanó vesztette életét a bemutató során. Legjobb tudomásunk szerint az igazgató asszony még csak lépéseket sem tett azért, hogy a kollégája megkapja a megfelelő büntetését.


Kérdem én, nyájas olvasóim, meddig megy ez még így? Az őszi haláleset már nem volt elég ahhoz, hogy a Mágiaügyi Minisztérium elgondolkozzon a teljes tanári kar leváltásán? Önök mit gondolnak? Írják meg véleményüket, és a következő számban közzé tesszük. A nép hangja talán eljut a Mágiaügyi Miniszterhez és megfelelően cselekszik az ügyben.

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2020. 04. 14. - 22:08:23 »
+1

Rettegésben

A napokban szörnyűség történt a szerkesztőségünkben! Természetesen, nyájas olvasóm, ez csak azt bizonyítja, hogy jól végezzük a munkánkat. Hiszen elsődleges célunk, az önök tájékoztatása.

Ginevra, a Reggeli Próféta nagyszerű újságírója fenyegetéseket kapott, nem csak a munkahelyén, hanem az otthonában is. Egy oknyomozó riportjának a következménye ez, melyre talán önök is emlékeznek: Korrupt protektorok címmel jelent meg még a múlt héten. Azonban ezúttal nem csak a szokásos baglyok érkeztek meg hozzánk, hanem néhány erőszakos hangvételű is.Kollégám az üzenetek elolvasása óta retteg, nem tud aludni, és már az is megfordult a fejében, hogy elhagyja szerelmét csak azért, hogy őt biztonságban tudja. Sajnos még nem sikerült kiderítenünk, hogy melyik személytől érkezhetett a fenyegetés azok közül, akik meg lettek jelölve a cikkben.  


Akárhogy is legyen, ezekben a békeidőkben nem szabadna ilyen szörnyűségnek történnie. Ki garantálja akkor a biztonságunkat, ha a protektorok sorra mentik fel a bűnözőket? Vajon melyikünk lesz a következő áldozat?

Ossza meg velünk, kedves, hogy Ön mit gondol a történtekről? Olvasóink baglyait szokás szerint a Szombati Boszorkány szerkesztőségbe várjuk!

Rita Vitrol írása
Naplózva
Oldalak: [1] 2 3 4 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 02. 15. - 06:02:52
Az oldal 0.118 másodperc alatt készült el 41 lekéréssel.