+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Eltávozottak keresettei
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eltávozottak keresettei  (Megtekintve 242 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 08. 05. - 10:04:04 »
0

Eltávozottak karakterei

Itt találhatjátok azokat a karaktereket, akiknek a hirdetői vagy tulajdonosai már nincsenek az oldalon.
Ha mégis megtetszene egyikük, akkor jelezd ezt kérlek a Staffnál.
Az örökbefogadás menetét megtalálhatjátok a "Lombikkaraktereknél" topikban.

Jó böngészést! Mosolyog
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:21:18 »
0

OLEG DAAN DE GROOT
Nem:Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Mágikus fényképész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Kristofer Hivju


A karakterről:
Nagy múltú holland zsidó varázslócsalád leszármazottja vagy fényképész édesapád révén, akit a sors akarata Norvégiába vezetett, ahol egyszer s mindenkorra beleszeretett édesanyádba, így ott telepedett le végül. Egyke lévén mindent megadtak neked a szüleid.
Kiskorod óta követed apád munkásságát és őszintén rajongsz a fényképészetért, így nem csoda, hogy a Durmstrang után a Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolájára jelentkeztél, ahol könnyedén elvégezted a Mágikus fényképészeti szakot. Az egyetem után bejártad a világot, egyrészt, hogy minél változatosabb portfólióra tegyél szert, másrészt, hogy hódolj másik nagy szenvedélyednek, az utazásnak. Egy marokkói munka során ismerkedtél meg Elfelda Hallal. Bár kezdetben hozzá is úgy álltál hozzá, mint az összes többi gyönyörű modellhez... vagyis nem terveztél vele komolyan semmiképp sem, az élet közbeszólt. A munkátok miatt megesett, hogy pár havonta tudtatok csak találkozni néhány nap erejéig, és ez mindkettőtöknek tökéletesen megfelelt így. Már fél éve tartott ez a távkapcsolat köztetek, amikor egy szép nyári napon Elfelda elárulta neked, hogy a gyermekedet várja.... Bár eleinte sokkolt a hír, pár nappal később a sokk elmúlt, helyére öröm költözött a szívedbe és azon kaptad magad, hogy alig várod a kis trónörökös érkezését.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:33:17 »
0

JIMMY KIPP QUINTON
Nem: Férfi
Kor: 23
Foglalkozás: Rúnaismeret tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Ben Whishaw

A karakterről:
Jimmy szülei szórakozott mágiakutatók, akiknek bejött az élet, és az apja egyik találmányával nagyon nagyot kaszáltak. Ez még Jimmy, vagyis inkább Kipp - ahogyan otthon mindenki hívja - születése előtt volt. Azóta a család hírneve csak nőtt, ahogyan birtokaik száma is, ám a Quinton famíliában sosem a vagyon számított, hanem a tudás. Kipp azon kevés gyermekek egyike, akinek nem kellett a Roxfortba járnia. Az apja jó barátságban volt Dumbledore-ral, így fia - különleges miniszteri engedéllyel - otthon maradhatott, és a szülei - Nagy-Britannia két legjobb mágiakutatója - tanították.
Időközben Kipp édesapját felkérték, hogy legyen a Kísérleti Bűbájok Bizottságának vezetője, így fia tanítása mellett a Minisztériumban kezdett dolgozni. Jimmy tanítását 9 éves korában kezdték meg, pálcát, csak úgy, mint kortársai, 10 évesen vehetett kezébe, és 13 évesen már letette az RBF vizsgákat, 9 K-val. A felnőttek, akik ismerték, arról beszéltek, hogy különleges gyermek, egy igazi zseni. Alig 16 évesen szerzett 9 RAVASZT (8K, 1V). Ezután szülei segítségével a rúnatan tudományaiban mélyedt el, és mára, 21 évesen ő a valaha élt egyik legfiatalabb profi rúnamágus, akit csak a varázs-társadalom ismer, és Kipp erre nagyon is büszke.
Azt persze azért szükséges megjegyezni, hogy Kipp kiváló társaság, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni - ha az ember valamilyen tudományos témát szeretne boncolgatni. Ha valaki netán barátkozna, akkor rossz helyen jár. Kipp nagyon keveset találkozott kortársaival, felnőttek között nőtt fel, az ő nyelvüket érti. Nincs humorérzéke, és fogalma sincsen, hogy kezdjen el egy átlagos beszélgetést, vagy hogy hogyan legyen udvarias, olyan, akár a többi ember. Egy kicsit feszélyezi, hogy ennyire különc, és hogy mások is így tekintenek rá, de a változás sokkal jobban aggasztja, mint jelenlegi helyzete.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:40:44 »
0

KILIAN HARPER
Nem: Férfi
Kor: 19
Foglalkozás: ismeretlen
Munkahely: ismeretlen
Vér: félvér
Hirdető: Evelyn Pye
Avialany: Jaco Van Den Hoven (megváltoztatható)

A karakterről:
Kilian mindkét szülője varázsló, mégis a muglik között érezte jobban magát egészen addig, amíg be nem került a Roxfortba. Onnantól elkezdte szomjazni a tudást, és ennek következtében korábbi komisz, rosszcsont énjét is levetkőzte. Nagy nőcsábász volt, ellenben a vizsgák előtt szinte színét sem lehetett látni. Tagja volt a kviddics válogatottnak, és prefektus is volt. A háború kitörése előtt jött össze Evelynnel, akivel minden lehetséges időt együtt töltött, egy időben olyan pletykák is terjedtek róluk, hogy összenőttek. Aztán kitört a háború, egyre kevesebb időt tudtak tölteni. 1998 januárjában azonban olyan dolog történt, amire senki sem számított. Kilian megelégelte az iskolában folyó dolgokat, ezért már nem rejtette véka alá a véleményét. Mindenféle figyelmeztetés ellenére hangoztatta a nézeteit. Ennek lett a következménye, hogy alaposan megkínozták, majd el is tűntették. Senki sem látta azóta a januári nap óta.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:45:39 »
0

VANILLA SMITH
Nem:
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: ötödik
Vér: sárvér
Hirdető: Hannah V. Selwyn
Avialany: Nell Tiger Free

A karakterről:
Bátor, kedves és szeretnivaló személyiség, ezért vonzza az embereket. Segítőkész és naiv, ezért gyakran kihasználják. Hannah legjobb barátnője, még a Roxfort Expressen ismerkedtek meg egymással. Vanilla is gyógyítónak készül, akárcsak Hannah. Igyekszik kerülni a bajt és meghúzni magát, viszont barátait, családját bármi áron megvédi. A legjobb tanulók közé tartozik, de a sportokban nincs otthon.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:49:53 »
0

KIARA ISHTAR
Nem:  Nő
Kor:  15
Ház:  Mardekár
Évfolyam:  ötödik
Vér:  félvér
Hirdető:  Hannah V. Selwyn
Avialany:  Alessia Cara

A karakterről:
Pimasz, kissé önfejű, első éveiben rossz tanuló, de nagyon jó boszorkány válik majd belőle. Auror szeretne lenni, ezért elkezdi javítani az átlagát. Hannah és Vanilla barátja volt elsőben, de később beolvadt a Mardekárosok közé, így a kapcsolat megszakadt. Gyakran tesz rossz fát a tűzre, kilóg éjszakánként és tiltott helyeken mászkál. Ebből kiderül, hogy nagyon kíváncsi. Imádja a titkokat.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:53:40 »
0

TRYSTAN CREWE
Nem: Férfi
Kor: 16 év
Ház: Mardekár
Évfolyam: Hatodik évfolyam
Vér: Félvér
Hirdető: Dexter Crewe
Avialany: Szirmai Gergely

A karakterről:
Trystan a Crewe család második gyereke, ezzel egyidejűleg az idősebbik fiú, kinek furcsa szokásai nem csak a varázslótársadalomból emelik ki, hanem az otthoni környezet, amúgy sem átlagos tagjai közül is. A gyerek maga a tehetség és a kitűnési vágy tökéletes hibridje, aki egyszerre képes erején felül űzni életcélját, s egy hang nélkül kommunikálni idestova két teljes éve. Tizennégy éves korában rettenetes sebességgel kezdett mutálni, így pedig olyan mélyen dörgő medvehang gazdája lett, melyért a gyerekmesék szörnyei is elirigyelnének.  Ebből, – na meg abból a gondolatból, hogy beszéddel kommunikálni túl átlagos – alakult ki az a szokása, hogy mozgó rajzain keresztül fejezi ki magát, s a családi fészken kívül sehol nem rebegteti hangszálait, s otthon is csupán apja parancsára. Emiatt apróbb ellentét feszül a két férfi között, akkor is, ha az öreg Crewe mérhetetlenül büszke rá.
Trystan sokáig volt áldozata ezüstérzékenységének, (kiütéseket kap a nemesfémtől) és a gyermeki kegyetlenségnek, melynek hatására hosszú éveken át, de még itt-ott manapság is, vérfarkasnak tartják. Ugyan ez természetesen nem igaz, hosszú ideig zavarta. Manapság inkább fel sem veszi, vagy viccet csinál belőle. Dextertől eltérően, ő rendelkezik egy magas fokú igénnyel a pihenés iránt, az éjszakát pedig arra használja, amire való, így meglehetősen kellemes látvány lehet a női szemnek is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy több, igen csinos exbarátnővel büszkélkedhet, habár különös módon, mindegyikük valamilyen defektussal rendelkezik.
Mondják Trystan az elmebetegekre bukik. A nagyobbik fiú úgy tartja, ha valami az emberek többségének tetszik, az számára érdektelen, mely alól az egyetlen kivételt a westernfilmek képzik. Nem is csoda, hogy öccsével közös hobbijukhoz, a párbajozáshoz ő maga fejlesztette ki, a pálcakarikát, mellyel a varázsló úgy forgathatja fegyverét,
mint a pisztolyhősök a revolvert. Ezen felül házán belül egy szűk kultusznak (értsd.: négy, legfeljebb hat ember) örvend kedvenc saját karaktere, a revolverfarkú csörgőkígyó. Ezen felül azonban mindent kerül, ami széles körben ismert, figyelő tekintetét az olyan dolgokra helyezi, melyek vagy újak, vagy már elfeledettek. Dexterrel jó kapcsolatot ápol, habár kommunikációjuk ritkás, szoros testvériesség jellemzi őket. Amélia állandó modellje, – bár arcát eddig csak három alkalommal örökítette meg, legalább ezer pózhoz felhasználta már. Igazán senkivel sincs rossz viszonyban, s ez két dolognak köszönhető. Egyrészt rövid úton megszabadul azok társaságától, akik neki nem kellemesek, másrészt rövid távon igen szórakoztató, míg hosszabb időre lehengerlően lojális és kitartó egyén.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:26:25 »
0

QUENNEL OAKLEY
Nem: Férfi
Kor: 42
Foglalkozás: Bájitaltan tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: David Morrissey


A karakterről:
Quennel egy kevésbé neves aranyvérű család, az Oakley dinasztia leszármazottja. A vértisztasági kérdésben a család sosem foglalt állást, hiszen tagjait rendszerint nem érdekelték az ilyen földhözragadt eszmék. Legtöbbjük inkább a Mágia különböző ágainak kutatására szentelte az életét. Az a tény, hogy a család főága megmaradt tisztavérű mágusoknak, leginkább a puszta szerencsének köszönhető. A Oakley família ugyanis mindig gyűjtőhelye volt a bogaras aranyvérűeknek.
Quennel is hamar megismerkedett a tudományokkal, az Alkímia útvesztőivel és a bájitalkeverés rejtelmeivel. Anyja meséi gyermekkorától kezdve szóltak állatkísérletekről és a halhatatlanság kicseppfolyósításáról. Nem csoda hát, hogy Quennel is korán megtalálta a helyét apja mellett, a bájitalkeverésben. Gyermekkorában legtöbbször még csak játéknak tekintette a kísérletezést, de a Roxfort után azon kapta magát, hogy külföldi mesterek mellett tanul először a család kapcsolatai révén, majd beajánlások útján.
Quennel a háborút is külföldön vészelte át, csak nemrégiben érkezett vissza a Királyságba. Hazatérésének oka pedig az állásajánlat volt, amit személyesen McGalagonytól kapott, miután senki mást nem talált alkalmasnak a munkakör betöltésére.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
Kaa
« Válasz #8 Dátum: 2019. 11. 01. - 09:48:08 »
0

KAA
Nem: Férfi
Kor: 28-29
Foglalkozás: Tiltott varázstárgyakkal foglalkozik/üzletel.
Vér: Fél
Hirdető: Ariane Ahler & Elliot O'Mara
Avialany: Avan Jogia

A karakterről:
Kaa a varázsvilág alvilágának tagja, tiltott varázstárgyakkal üzletel és ebből anyagi helyzetét mindig képes volt biztosítani. Arianéval is épp egy üzletkötés következtében találkozott a Vakegérben, hamarosan szeretőkké is váltak. Kapcsolatuk elég sokáig jól működött, bár főleg testi vágy munkált köztük. A Kaa-nak akkoriban menyasszonya volt, aki miatt később megszakította a viszonyukat. Az utolsó dolog, amivel kapcsolatban Ariane értesült, hogy el akarja venni a menyasszonyát, innentől kezdve nem kereste a férfit, a leveleit sem volt hajlandó elolvasni, megszakadt kettejük között a kapcsolat, így Kaa nem szerzett tudomást sem a Ariane terhességéről, sem pedig a vetéléséről.
Annak ellenére, hogy ezután Ariane vérig sértve érezte magát megtartott mindent, amit valaha Kaa-tól kapott, a többek között londoni lakását is. A férfi intelligens, remekül képes manipulálni az embereket, mindent megtesz a teljes sikerért, melyben egzotikus, kissé arabos külseje segítségére van. Élvezni kívánja az életet és elsősorban a saját boldogulása kiteljesedése foglalkoztatja. Ariane Ahler első és egyetlen szerelme.
Ariane egyik futókalandja volt a tolvaj, Elliot O'Mara, azóta a férfival ellenséges viszonyt táplál. Kaa többször is ráküldte saját embereit, támogatóit, hogy hagyják helyben alaposan. Talán féltékenység? Talán csak területféltés? Ki tudja. Mindenesetre Kaa az O'Marával kötött ellenséges viszony ellenére is, tovább tevékenykedik Christopher Cartwright bűnszervezetének árnyékában.

Megjegyzés: Részletes információkat a regisztráció után kapsz. kacsint
A karakter vezetékneve szabadon választható!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2019. 11. 01. - 09:59:17 »
0

EATHAN NEUMANN
Nem: férfi
Kor: 37-45 között
Foglalkozás: bérgyilkos; civilben pedig művészeti galéria tulajdonos Londonban
Munkahely: aki felbéreli
Vér: fél
Hirdető: Lilium Leddicius
Avialany: Jim Sturgess


A karakterről:
A művészet igazi, nagy rajongója vagy, szívedhez legközelebb az orosz "vándorfestők" állnak, de természetesen minden festményért rajongsz, habár valami ürességet és reményveszettséget látsz a kortárs művészetben. Ebből kifolyólag úgy döntesz, kezedbe veszed az irányítást, és te magad lesze a jelen kori művészet legkiemelkedőbb mestere. Nálad szebben senkit sem láttam még ölni, beleszerettem a módszeredbe, és ha tehetném, veled élném le az életemet. De te még mindig Halálfalónak érzed magad, bár ez a személyazonosságodat bámulatosan titkolod el a Minisztérium kopóitól.
A gyilkosságaid egytől-egyik nagy port kavarnak, népszerű és igen befolyásos személyekkel végzel, olyan egyedien, hogy a könnyem is kicsordul örömömben, ha rájuk gondolok.
Kifejezetten finnyás vagy amúgy, azt mondják, nem is te vagy az akit felbérelnek, hanem te mész hozzájuk, hogy vegyenek fel. Nem fogadsz el piti gyilkosságokat, áh ugyan, Te egy Művész vagy. Az átkaiddal és a késeiddel festesz történeteket az áldozat pucér bőrvásznára. És, hogy milyen is vagy? Én jól tudom, mert Voldemort ideje alatt sokszor együtt voltunk. Egy igazi művészvirág, az ember azt hinné retardált vagy, és szófukarságod a szegényes szókincsedben rejlik, de a gondolataid, és a képzelgéseid mind azt bizonyítják, hogy te már túlságosan intelligensebb vagy az átlagnál. Talán már ijesztően is. És nem utálod te az embereket. De minden művész a saját kiteljesedéséhez való utat választja. És te is imádod az emberi testet. Óh. És még valami. Én folyton a nyomodban leszek.
Ha akarja a Minisztérium, ha nem. Mert ennyire szeretlek, hogy szemmel tartalak. És még jobban imádnálak ha holtan látnálak.
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 11. 15. - 20:27:28
Az oldal 0.054 másodperc alatt készült el 38 lekéréssel.