+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Holden C. Bronx (Moderátor: Holden C. Bronx)
| | | | |-+  Beszélgetések egy idegennel
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Beszélgetések egy idegennel  (Megtekintve 94 alkalommal)

Holden C. Bronx
[Topiktulaj]
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 06. 10. - 14:16:13 »
0The trauma said, “Don’t write these poems.
Nobody wants to hear you cry
about the grief inside your bones.”
Naplózva


Holden C. Bronx
[Topiktulaj]
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 06. 11. - 10:59:59 »
0

Miután meg volt az első beszélgetés anyám nappalijában, nekem kellett a címre járnom. Forgalmas londoni utcákon kellett volna végigjárnom, hogy eljussak hozzá.
Nem mentem el első alkalommal, nem mentem el második alkalommal. Anyám megelégelte. Annyira biztos volt benne, hogy ezzel jót tesz nekem, de igazából fogalma sem volt, mit csinált. Nem tudta apám mit csinált azután, hogy kirakta a birtokról, a heti összefoglaló leveleim pedig nem fedték a valóságot, hiszen apám mindet végig olvasta. Anyámnak elege lett, a következő időpontra elkísért, mint valami gyereket. Hagytam neki, hátha megnyugszik a lelke, amiért annyi időn át nem volt velem, tudom, hogy bűntudata van. Nem hibáztatom.
Felmegyek a lakásba, amit a pali a rendelőjévé alakított át, az orvos nyájasan köszönt.
- Holden, régen láttam. Kellemes napot! – nagyon kellemes, ha itt vagyok.
- Kérem, jöjjön, foglaljon helyet – magyarázott, és nyomott le egy fekete karosszékbe. Leült velem szembe, és kicsapta a noteszét.
- Szóval… a kérdéseim… - felsóhajtottam, nem volt kedvem ezeket a köröket lefutni.
– Hallgatom, doktor. – válaszoltam unottan.
– Mi a problémája, Holden? Két találkozót hagyott ki, megijesztette vele az édesanyját. Ő csak jót akar. Nem akar senki ártani magának.
– Mondtam ilyet valaha? Apám volt az egyetlen, aki fizikailag bántott, de ő is már alulról szagolja az ibolyát. És nekem nincs semmi bajom az ég egy adta világon. Az első találkozóba is csak azért mentem bele, hogy nem rakjon ki anyám idő előtt. Még nem találtam helyet magamnak. De nincs semmi bajom.
– A semmi baja talán kicsit túlzás, pláne ha nem tekintünk el a saját maga köré felépített kis világáról, a varázslókkal, meg a kviblikkel. De ha ettől eltekintünk, is minimum egy poszttraumás szindrómát kapunk, amit nem szabad hanyagolni. Remélem, ezt érti.
– Eddig is jól megvoltam, én és a poszttraumás szindrómám. A varázsvilágtól meg kénytelen eltekinteni, mert nem kitaláltam, még akkor is, ha ezt nem hiszi el.
– Nem maga az egyetlen, aki felépít maga köré egy világot, hogy elmeneküljön a traumái elől. Ezzel nincs probléma. A megfelelő gyógyszeres kezelés mellett… muszáj voltam félbeszakítani, nem bírtam tovább hallgatni.
– Nincs szükségem gyógyszeres kezelésre. Tudja, mire van most szükségem? Egy üveg vodkára. – felálltam, elhoppanáltam egy kisebb italbolthoz. Bent meleg volt és enyhe alkohol szag lengte be az egész boltot, mint mindig, az egyik sarokban most is dülöngélt egy állandó vendég. Amikor megtaláltam, amit kerestem és kifizettem a pultban álló lánynak, a bolt elől visszahoppanáltam a doki rendelőjébe. Szerencsétlen teljesen ki volt bukva.
– Maga… Most. Maga… Eltűnt. Csak így HOPP és nem volt sehol. Most meg megint itt van és… - riadtan nézett rám fel, eléggé megrázta az élmény.
– Shhh. Nincs gond, nincs gond. – van gond, de az nem az ő problémája. A szoba sarkába állított vitrinből kerítettem két poharat, az egyiket a kezébe nyomtam, miután megtöltöttem, ő meg lehúzta szinte azonnal.
– Nyugalom doki, a következő alkalomra magamtól jövök. – lehúztam a magamnak kitöltött italt, majd felálltam és elindultam az ajtó felé. – Ja, és a vodka ajándék. – szóltam vissza az ajtóból.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 06. 15. - 12:12:44
Az oldal 0.034 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.