+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 33428 alkalommal)

Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Natan Archie Welch

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 11. 14. - 22:20:17 »
+1

Rowon LeeNem: férfi
Kor: 23
Foglalkozás: barista
Munkahely: Battersea Pie Shop
Vér: félvér
Hirdető: Nathaniel Forest
Avialany: Chae Hyungwon

A karakterről:
Rowon mindig racionális embernek tartotta magát. Sosem volt semmiben kiemelkedő, de tudta, hogy kemény munkával egy kellemes kis életet tud fenntartani. És neki ez elég volt, nem volt álmodozó típus…
Szeretett viszont kísérletezni különböző mágikus kávék, meleg italok elkészítésével, ebben örömét lelte és egy valamiben kicsit ki is emelte a többiek közül. Az ázsiai mágusiskola elvégzése után egy kis koreai mágusutca kávézójában helyezkedett el. Nem tartotta az életét kimondottan izgalmasnak, bár unalmasnak se. Csak úgy folyt a medrében.
Egészen addig míg egy titokzatos európai férfi meg nem jelent abban a bizonyos kis koreai mágusutcában… Bár kicsit kifordította Rowon életét a megszokott hétköznapokból. Még így sem gondolta volna, hogy a férfi végül akkora hatással lesz rá, hogy összepakolja mindennapjait és tervek nélkül Angliába utazzon. Ott aztán váratlanul érte a felismerés, hogy a titokzatos európai meglehetősen gazdag és híres, amit minden bizonnyal nem véletlenül titkolt el előle. Mivel azt gondolta a férfi inkább nem látná őt szívesen, hát nem kereste fel. Állást vállalt egy londoni pitézőben és kivételesen elkezdett álmot ápolgatni. A tehetségét kihasználva, egyszer bizony megnyitja a saját mágikus kávézóját, immáron Londonban.
 
Naplózva


Winston L. Smith
Griffendél
*


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 11. 27. - 18:31:34 »
+1

MARIE ROSALIE SMITH
Nem: lány
Kor: 14
Ház: Hollóhát
Évfolyam:3. évfolyam
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Winston L. Smith
Avialany: Ellie Bamber

A karakterről:
A Smith család legfialabb gyermeke vagy, ettől fogva persze a legelkényeztetebb is, de ebben aztán nincsen semmi rossz. Teljesen természetes, hogy egyszem lányként odahaza igazi kis hercegnő voltál, aztán egyenesen egoista lettél a nagy kényeztetésben és sokszor azt hitted, mindenkinél szebb és okosabb vagy. Ez csak akkor változott meg, mikor a Roxfortba kerültél, ahol a népszerű lányok nem választottak be magad közé, így a régi menedékedet választottad: az olvasást. Rengeteget tanultál már az első évben, a másodikban meg olyan magasra tornáztad magad, hogy majdnem iskoleslő is lettél.
A harmadik év indult aztán csak igazán döcögősen. Korán kezdtél nőiesedni, amitől az idősebb fiúk felnéztek rád, a többi lány viszont cikizni kezdett. Még azzal is meggyanúsítottak, hogy elloptad a ruháikat, az ékszereiket, de ezt bizonyítaniuk sosem sikerült. Csak kikezdtek. Túl törékeny természet vagy, könnyen ki tudtak kezdeni. Néha elcsodálkozom, hogy ugyanaz a lány vagy, aki kiskorában parancsokat oszogatott. Igazi kamasz is lettél időközben, akinek nem kell persze segítség, én még is ott állok melletted, hogy felhúzzalak a földről, még akkor is, ha következő pillanatban félreütöd a kezemet.
Naplózva

Josephine Fairfax
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 12. 09. - 11:23:24 »
+1

SILAS ...
Nem: Fiú
Kor: 15
Ház: Mardekár
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér
Hirdető: Josephine Fairfax
Avialany: Felix Sandman

A karakterről:
Nem indult könnyen az életed, az biztos. London nyomornegyedében, Brentben születtél.
A kerület azon részén, ahol gyakorlatilag csak feketék élnek. Képzelem, mi mindent meg nem tettél, hogy a helyi közösség ne verje ki a szart is belőled. Már kiskorodban megtanultad, hogy csak akkor élheted át a tornádót, ha keményebb vagy a sziklánál is. Ebben édesanyád volt a minta... ő volt a bástyád, a mindened. Apádról soha nem beszélt, soha nem hallottad a nevét... egy ideig kérdezősködtél, de aztán vállat vontál és tovább léptél, nem akartad tovább idegesíteni ezzel a kényes témával. Igazából már nem is akartad megismerni azt a szarházit, aki magára hagyta anyádat. Miatta volt olyan iszonyat nehéz minden a kezdetektől. Anyádnak két állást kellett vállalnia, hogy el tudjon tartani, téged meg az utca nevelt, amíg ő dolgozott. Kilenc éves lehettél, amikor suli után elkezdtél drogot árulni a legjobb haveroddal. Egyik délután épp egy zsák kokót készültetek szétteríteni a helyi góré megbízására, mikor a konkurens banda rajtatok ütött. A dolgok elfajultak, a barátodat lelőtték. Te is csak a csodának köszönheted, hogy ép ésszel megúsztad... A golyó menet közben valahogy eltérült, és egy fába csapódott a koponyád helyett. Nem értetted, hogy történhetett mindez, de ezután elő-előfordultak körülötted más furcsaságok is, melyek magyarázatát csak akkor értetted meg, amikor egy bagoly bekopogtatott az ablakodon a roxforti levéllel a csőrében. Anyád nem igazán örült a dolognak, de sosem akart visszafogni, így elengedett, hogy a saját utad járhasd, és a mai napig támogat mindenben. Néhány évbe beletelt mire sikerült barátokat szerezned, de mára egész jól érzed magad az új közegben. Nem vagy a legjobb tanuló, de a talpraesettséged eddig minden nehezebb helyzeten átsegített. Azt viszont a mai napig nem sikerült feldolgoznod, amikor tavaly karácsonykor beállított hozzátok a nővéred, Josephine, akinek addig a létezéséről sem tudtál. A legbizarrabb az egészben az, hogy hiába akartad ignorálni, egy idő után be kellett vallanod magadnak, hogy a kitartása és a ragaszkodása mégis csak jól esik, és lassan nyitni kezdtél féltestvéred felé. Mára egész megszerettétek egymást Jóval annak dacára, hogy aranyvérű apátokat szívből gyűlölöd.

/Megjegyzés: A vezetéknév szabadon választható. Ha érdekel a karakter, és bővebb infókra lenne szükséged a megalkotáshoz Silas múltjával, vagy családi hátterével kapcsolatban, keress bátran pm-ben!/
Naplózva

Winston L. Smith
Griffendél
*


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2022. 01. 18. - 17:32:54 »
+2

STANLEY GRINSTEAD
Nem: Férfi
Kor: 38
Foglalkozás: Író
Munkahely: Reggeli Próféta, A Jelen Hangja
Vér: Félvér
Hirdető: Winston L. Smith
Avialany: Alexander Skarsgård

A karakterről:
Kisfiú korod óta nagy csatákról álmodoztál. Olyan mesékről, amik csak a fejedben léteztek és sokáig emiatt aurornak készültél. Át akartad élni az adrenalin lüktetését, sőt egyenesen kapaszkodtál minden ilyen helyzetben. Igazi bajkeverő voltál, de elég jól tanultál ahhoz, hogy ne akarjanak kitenni a Roxfortból. Ígyhát könnyedén bekerültél a Griffendél Godrik Akadémiára is és megkezdted az aurori kiképzést. Egyszer azonban, mikor éles helyzetbe kerültél, súlyosan megsérültél, annyira, hogy a mai napig sántítasz. A fájdalomtól állandóan dühös vagy, de ezeket az érzelmeket könnyedén tudtad mesékbe zárni.
Eleinte kalandregényeket írtál, majd misztikus irodalommal kezdtél foglalkozni. Legújabban pedig cikkeket írsz veszélyes bevetésekről, történelmi eseményekről. A Reggeli Próféta örömmel fogadja minden írásodat, hiszen regényeid alapján rendkívül híres lettél. Ráadásul megalapítottad saját irodalmi magazinodat is A Jelen Hangját, aminek én magam is fotózok. Így ismerkedtünk meg.

Megjegyzés: A karakterek közös jövőjét pm-ben egyeztetjük a regisztráció után.  Angyal
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2022. 01. 13. - 03:20:46
Az oldal 0.055 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.