+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 28651 alkalommal)

Elfelda Hall
Boszorkány
*****


A modell

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 02. 23. - 11:47:54 »
+2

ZOE HALL
Nem:
Kor: 33
Foglalkozás: Énekesnő
Munkahely: Zoe's whispers
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: January Jones (alkuképes)

A karakterről:
Megzabolázhatatlan erő... Gyakorlatilag így lehetne leírni a jellemedet. Ehhez társul még egy nagy adag zenei tehetség is, ami bőven elég volt neked ahhoz, hogy anyád nyomdokaiba lépve te is hamar sztárrá válj. A Roxfort után nem teketóriáztál sokat, elvégeztél ugyan két évet az MMMM Előadómágusi Karán, de hamarabb befutottál, mintsem hogy értelme lett volna befejezni az egyetemet. Először egy három boszorkányból álló banda frontembere voltál, de hamar rájöttél, hogy nem szívesen osztozol másokkal a figyelmen és a sikeren, nem beszélve arról, hogy vad természetedből fakadóan nem épp erősséged a kompromisszum-készség sem, így hát amikor elég híressé váltál ahhoz, hogy szóló karrierbe kezdj, gondolkodás nélkül hagytad hátra a többieket, hogy saját bandát alapíts....ahol csupa férfi zenész vesz körül természetesen.
Valahogy velük sokkal jobban megtalálod a hangot, az idegesítő női picsogás mindig csak felhúzott. Nincsenek is női barátaid, a húgodon kívül természetesen, akivel viszont sülve-főve együtt vagytok. Elfeldával mindig nagyon jól kijöttetek, de igazán akkor váltatok elválaszthatatlanná, amikor apátok bántalmazni kezdte anyátokat... Onnantól fogva véd- és dacszövetségként működtetek együtt, mindent megtettetek azért, hogy amennyire tőletek telt, megvédjétek őt... de a leleményes gyerekcsínyek persze nem voltak elegek ahhoz, hogy megfékezzétek Rufust, ha elborult az agya. Hamar meggyűlöltétek apátokat, még akkor is, ha a lányaira soha nem emelt kezet... Nem volt kérdés hát, hogy mikor Iris végül megelégelte a földi poklot, amiben éltetek, és megmérgezte apátokat, teljes mértékben mellette álltatok... Vagyis álltál, mert Elfelda túl kicsi volt akkor még ahhoz, hogy felfogja, mi is történt... Később persze összerakta a képet, és ugyanúgy megesküdött rá, hogy megőrzi Iris titkát, ahogy te. Ez mostanában egyre nehezebbé vált, apai nagyanyátok nem hajlandó abbahagyni a szaglászást anyátok után, akit mindig is utált, amiért elvette tőle az ő kicsi fiát... Na és persze az újságírók sem könnyítik meg a helyzetet, akik sunyi módon minden interjú alkalmával pedzegetni kezdik az álompár rémálommá vált házasságát, hiába kötöd ki, hogy a szüleidről nem vagy hajlandó beszélni. Ilyenkor általában idegesen felpattanva, szó nélkül hagyod faképnél a pimasz firkászokat.
A hírnév és a családi traumák végtelenül zárkózottá tettek, de ezt tökéletesen leplezed... Ha kilépsz a színpadra, mindent és mindenkit feltöltesz a belőled áradó elemi erővel és szabadsággal, nem beszélve az isteni hangi adottságaidról... Kizárt, hogy a színpadon őrjöngő vadóc sztárról bármelyik rajongód megmondaná, hogy a koncertek után a mugli kocsidban ücsörögve (megszállottan gyűjtöd az old timereket, valamiért ez a dilid), tök egyedül iszogatva próbálsz enyhíteni a magányon, pedig ez a helyzet...
Elfeldának persze mindig küldhetsz egy baglyot, hogy csatlakozzon hozzád, és tudod, hogy rá számíthatsz is, de mióta komoly kapcsolata van, érzed, hogy valahogy nem ugyanaz az egész... A húgodnak mégis csak megvan a saját élete, és lassanként úgy érzed, nem fordulhatsz folyton hozzá, hogy melletted legyen, amikor magányos vagy... Egyre mélyebben férkőzik az agyadba a gondolat, hogy talán ideje lenne végre, hogy te is találj magad mellé valakit.

A karakterről további információt itt találsz.
Naplózva


Artemis Greenberry
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


♦Önkéntes ELV és AVS tag♦

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 02. 24. - 20:11:00 »
+1

TODD PIPPENS PROFESSZOR
Nem: Férfi
Kor: 58
Foglalkozás: Pszichomedimágus, kutató, professzor
Munkahely: Mandragóra Gyógyítóképző Intézet és Ispotály
Vér: Arany/Fél (választható)
Hirdető: Artemis Greenberry
Avialany: Pip Torrens (nem ragaszkodom hozzá, de fontos, hogy hasonló kisugárzású úriember legyen)

A karakterről:
Igazi pszichomedimágus szaktekintély vagy, lassan negyven éve vagy a szakmában, és még mindig nem égtél ki, ami önmagában is kivételes teljesítmény... Világéletedben megszállottan érdekelt az emberi psziché, nem csoda, hogy a Roxfort elvégzése után a Mandragórára jelentkeztél, ahol játszi könnyedséggel végezted el osztályelsőként a Pszicho-medimágus szakot. Az egyetem elvégzése után a Mandragóra Gyógyítóképző Ispotályban helyezkedtél el, és tíz évet tisztességesen le is húztál itt, mielőtt úgy döntöttél, ideje, hogy a magad ura légy. Magánpraxisodban több száz elveszett léleknek segítettél talpra állni, ez adta az inspirációt, hogy miután kellő anyagi tőkére tettél szert, megalapítsd az Elveszett Lelkek Vonala alapítványt, ahol a minisztérium anyagi támogatásának köszönhetően ingyen és anonim módon juthatnak segítséghez a különböző szenvedély - és más mentális betegséggel küzdő boszorkák és varázslók. Két évtizedes magánpraxist, és az ehhez kapcsolódó kutatást követően úgy érezted, változásra van szükséged, így a Mandragóra Intézet nagy örömére végre beadtad a derekad, és elfogadtad az évek óta ajánlott tanári pozíciót. A diákok eleinte kissé megszeppenten méregettek, nyers, szókimondó stílusod miatt, de aztán egyenesen rajongani kezdtek érted, rendhagyóan izgalmas tanítási módszereidnek és szórakoztató szarkazmusodnak köszönhetően. Nem meglepő hát, hogy az elsőévesek nagy részéhez hasonlóan Artemisnek is te vagy a kedvenc tanára. A gyakorlatilag apa nélkül felnőtt lány nem csak professzorként, hanem igazi mentorként tekint rád, ezért is jelentkezett önkéntesnek az általad vezetett ELV-hez.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 03. 22. - 14:09:25 »
+1

GUSTAF
Nem: Férfi
Kor: 30
Foglalkozás: Utazó, utazásokat szervez
Munkahely: Nincs
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Alexander Ludwig (örülnék, ha megmaradna az arc, de győzz meg!)


A karakterről:
Gondolkodás nélkül a nyakadba vetted a világot, miután kijártad az iskolát. Sem az angol anyád, sem a norvég apád nem tudott visszatartani. Tudtad, hogy ez a véredben van és menned kell, míg meg nem találod azt, amit igazán keresel. Sokáig azt hitted, kincseket akarsz, valójában azonban kalandokat. Olyan nagy, mágikus rejtélyek megoldása foglalkoztatott, ami senki mást és ehhez rendszerint más, tehetséges varázslókat és boszorkányokat keresel útitársnak. Közülük nem egy megfordult az ágyban is... de egyet sosem kaphattál meg. Elliot O'Marát.
A megismerkedésetek alkalmával, 1999-ben megpróbáltad beszervezni egy izlandi kalandtúrára, hogy segítsen néhány rejtvényt megoldani, ám Nathaniel Forest ebben megakadályozott és életedben először, valódi ellenségre találtál. Ez még sem tántorított el attól, hogy meg akard szerezni, mint valami kincset vagy titkos térképet, ami megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Hiába tudtad ép ésszel, hogy nem szabad, hogy menned kell tovább és tovább, míg el nem felejted. Nem ment.
1999. szeptemberében indultál útnak és csak a napokban tértél haza, Londonba. Tele kincsekkel és persze új hegekkel lépted át a Vakegér küszöbét, mire mindenki összenézett: Hát Gustaf él? A Londonban töltött idő során ismét eszedbe jutott Elliot... de csak a válása hírére kezdted újra keresni a társaságát.
(Részletesebb infókkal a regisztráció után szolgálok.)

Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható.
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 04. 22. - 21:41:27 »
+3

ANNE MORROW
Nem:
Kor: 38
Foglalkozás: szabadon választható
Munkahely: szabadon választható
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Penélope Cruz / Mila Kunis

A karakterről:
Kislány korod óta arra készítettek fel, hogy anya legyél, tökéletes feleség, aki megállja a helyét a társaságban. Nem is volt kérdéses, hogy a férjed az unokatestvéred, Jean Pierre Soulier lesz. Mindig is lenyűgözött: erős volt, magas, jó képű. Egyszóval mellett magadra is tudtad volna vállalni ezeket a szerepeket, hiába tűnt gyerekként olyan elképzelhetetlennek.
Aztán jött az a rengeteg kudarc nőként. Louisval is nehezen estél teherbe, de az ő születése után minden még nehezebb lett. A második lányod két éves korában halt meg, pedig Bernadette igazi szépség volt, imádtad, babusgattad, egészen addig, míg az a bizonyos baleset meg nem történt... te pedig magadat okoltad. A következő két terhességed mind rosszul végződött és soha többé nem tudtál önmagad lenni. A Morrow családban amúgy sem volt ritka az őrület, de te olyan jellegű bipoláris zavarokkal küzdöttél, hogy Jean Pierre halál után már képtelen voltál kordában tartani magadat.
Így hát, visszaköltöztél Louisval Angliába, a testvéred birtokára. És talán nem is emlékszel, de néha-néha egy-egy sötét pillanatodban mágiával is megkínoztad a saját fiadat. Ha pedig magaddal voltál, úgy érezted, sosem lesz olyan, amilyennek az apjával szántátok. Ezért megpróbáltad terelgetni, néha túl erőszakosan is... de te csak jót akarsz.

Megjegyzés: Olvasd el az előtörténetem több infóért!
Naplózva


Louis Soulier
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2021. 05. 31. - 15:27:43 »
+4

DUNCAN GRAYNem: férfi
Kor: 17
Ház: Mardekár
Évfolyam: 7.
Vér: félvér
Hirdető: Louis Soulier
Avialany: Matthew Daddario / módosítható

A karakterről:
Elsős korodtól kezdve ott voltál Seth Morrow-nak, félvér voltál egy aranyvérűekkel teli házban és ez biztonságot jelentett, főleg a háborús években. A családi háttered nem volt sohasem egyszerű, nem volt stabil körülötted semmit. Könnyebb volt meghúzni magad, elfogandi, hogy tőled is ugyanúgy rettegnek, mint attól a beteg sráctól... igen, igen, Morrow-tól. Az egész csak akkor kezdett némileg változni, mikor Louis Soulier-vel, Seth ötödéves unokatestvérével valami kialakult közöttetek. Sosem jártatok igazán, de beszélgettetek, megismerted, aztán egyik éjjel, mikor együtt szöktetek ki a klubhelyiségből, a holdfényben elcsattant az a csók is.
Csakhogy megint változtak a dolgok. Louis eltávolodott Morrow társaságától, új kapcsolata lett és még távolról is úgy tűnt, hogy boldog. Bár próbáltad nem kimutatni, hogy zavar, ott motoszkált benned az irigység. Aztán miután Bates, a vérfarkaskölyök, akit Seth "elrendezte" még januárban, megmarta Louis-t. Nem volt meglepő, hiszen a srácot egész tanévben piszkáltátok. Szóval nem, nem lepett meg... de az igen, hogy Louis-nak volt mersze lényegében Morrow ellen fordulni, akitől az egész iskola retteg. Csak nem rájöttél, hogy igaza van?

Megjegyzés: Részletekért írj pm-et, miután regisztráltál!
Naplózva


Charlie Oswin
Mardekár
*


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2021. 06. 10. - 08:52:29 »
+2

TOMMY
Nem: férfi
Kor: 16 - 17
Ház: ahova beosztanak
Évfolyam: 6.
Vér: mugli születésű / félvér
Foglalkozás: A Roxfort koboldjai gitárosa
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Maxence Danet-Fauvel (módosítható!)

A karakterről:
Elég magadnak való srác vagy, aki finoman szólva is bajkeverőnek néz ki, én még is az egyik legjobb haveromként tekintek rád. Nem csak, hogy te tanítottál meg gitározni, hogy könnyeben írjak dalokat az együttesünknek, de te voltál az, aki a legtöbbet segített a megalapításkor. Te szervezted be Mattet, Ericet és Patricet is. Így hát összeállt A Roxfort koboldjai, én pedig énekes lehettem. Még a legmerészebb álmaiban sem gondoltam ilyesmire.
Egy kicsit olyan vagy nekem, mint egy nagytestvér, aki állandóan segít - pedig talán fiatalabb is vagy nálam -, csak rád számíthatok igazán az iskolában. Ettől függetlenül nem sokat tudok az életedről, a szüleidről, a családodról sosem beszélsz. Matt pedig azt mondta: "Inkább ne is faggatózz, Charlie! Tommynak nehéz gyerekkora volt." Hát nem tettem. Nem akartam beletiporni a lelkedve vagy sebeket felszakítani. Inkább csak hallgattam, ahogy Emmáról beszélsz, a lányról, akit megmentettél az Ostrom alatt egy halálfalótól. A lány azóta is epekedve bámult rád... de most komolyan Tommy, észrevetted, mennyire beléd zúgott?

Megjegyzéss: A vezetéknév szabadon válaszható.
Naplózva

Fynn Kyteler
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2021. 06. 15. - 11:00:58 »
+1

ALIZON KYTELER
Nem:
Kor: 24
Foglalkozás: tanuló
Munkahely:  MANIFESZTÁLÓDOTT MŰVÉSZETEK MÁGIKUS MAGASISKOLÁJA
Vér: arany
Hirdető: Fynn Kyteler
Avialany: Krysten Ritter /nem változtatható/

A karakterről:
Fynn húga vagy. Az egész gyerekkorod arról szólt, hogy bátyáddal menekültetek. Mindig azt kellett tenned, amit ő mondott. Minden egyes alkalmat megragadtál a lázadásra, de elmenni mellőle sokáig nem mertél, hiszen ő volt a védelmed, a barátod, a mindened. A háború miatt nem tudtál egyetemre menni, Fynn karon ragadott és mentetek. Makacs és akaratos személyiséged miatt gyakran bajba kevered magad. Merész vagy és bátor, néha talán túlságosan is.  Így mikor véget ért a háború és biztonságban érezted magad, te azonnal elmentél , csak egy levelet hagytál hátra. A saját életed akartad élni, ahol nem vigyáz rád folyton egy villogó testvér szempár. Eddig éltél Amerikában, Németországban és Párizsban, tomboltál, költötted a családi vagyont, mintha nem lenne holnap. Mára viszont úgy érzed, kell valami cél az életedben, némi állandóság, és egy teljesen új életet akarsz kezdeni. Titkon a bátyád is hiányzik, de ezt persze sose mondanád el neki. Visszajössz, és beiratkozol az akadémiára, hogy színésztet/építészetet tanulj. Fynn előtt egy ideig titkolod, hogy beiratkoztál, kíváncsi vagy a reakciójára, nem tudod, akarja e egyáltalán, hogy maradj. Neki azt mondod, csak jöttél őt lecsekkolni, és pár nap múlva mész is tovább. Egy idő után aztán muszáj lesz elmondanod neki.

Megjegyzés: részletek regisztráció után pm-ben!
Naplózva


Erica Fraser
(N)JK
*****


broken mother

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2021. 06. 22. - 20:55:18 »
+3

CHRISTIAN HOPE
Nem: férfi
Kor: 38
Foglalkozás: saját könyvkiadó és művészeti galléria
Munkahely: Ad Astra Galléria és Könyvkiadó
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Erica Fraser
Avialany: Ton Heukels /vagy egyéb szőke! szépfiú

A karakterről:
Az öcsém vagy. Együtt nőttünk fel a legszeretetreméltóbb apa és a legszigorúbb anya mellett. Ki volt kövezve az utunk, de mind a ketten végól a sajátunkat kezdtük el járni, ellenszegülve anyánk akaratának.
A te történeted más, mint az enyém. Olyan, amit én elképzelni sem tudok rólad, mert nem mesélted el nekem. Gyerekkorod óta lenyűgöz téged a művészet, az irodalom, a pezsgő jelen lüktetése, így titkos célod volt midnig is mecénássá válni, hogy a kezdő írókat és művészeket felkarold. Anyánk nem akart erről hallani, a jogra küldtek, amit nem végeztél el. Talán más lett volna az életed, ha nem köszönt be nálad is a szerelem.
Amanda teljesen elrabolta a szívedet, és egy más aspektusát mutatta meg neked az életnek. Szenvedélyes, heves és rendkívül szabadságszerető lány volt, aki mellett megtanultál kiállni az igazadért. Tőle kaptál erőre, és miközben köztetek erős kötelék alakult ki, a hátad mögött már mennyasszonyt szánt neked édesanyánk. Amanda auror volt az egyetemen, és az ő hatására hagytad félbe a jogot, ami sosem érdekelt, hogy saját kiadót és gallériát alapíts. Azt hitted kiharcolhatod, hogy vele lehess.
Egy halálfaló végzett vele, és miközben a karjaid között tartottad, benned is meghalt valami, vele együtt. Tehetetlenül folytál bele egy olyan házasságba, hogy a szívedre mély gyász borult, és élhetetlen kapcsolatod lett a feleségeddel. és bár megszületett a fiad, egyre jobban mérgező házasságodban fuldokoltál. Láttad ahogy a gyermeked is szenved tőle, így te lettél az első a családunkban, aki véget vetett egy szörnyű házasságnak. Ez a bátorságot még Amandától tanultad.
Azóta külön éltek, és bár folytatod a nagyvilági életedet, sosem találtad meg a helyed igazán. A fiaddal való kapcsolatod is különös és hideg, pedig bármit megtennél érte. Talán ideje lenne végre megint találkoznunk és kávézni úgy, mint régen.

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2021. 06. 28. - 17:15:48 »
+2

Lilith Pye
Nem:
Kor: 21
Foglalkozás: akadémiai tanuló
Munkahely: Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája, Festő
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara & Daniel O'Mara
Avialany: Bensu Soral

A karakterről:
Az édesanyád Blanche O'Mara, Dean O'Mara unokatestvére, így hát Elliottal és Daniellel is rokoni kapcsolatok fűznek össze. Nem sokat tudsz az észak-írországi rokonságról, hiszen meglehetősen késői gyermek voltál. Mire megszületet Daniel és Elliot is már túl idősek voltak, hogy veled játszanak, ráadásul Cranagh-ba sem látogattál el Dean bácsihoz túl sűrűn, általában ő látogatott meg titeket Berwick-upon-Tweedben, mikor az ideje engedt.
Így hát mindig is kíváncsi voltál az O'Mara ágra, hogy kik ők, mik ők, de anyád azt mondta csak, hogy egy egyszerű gyógyítócsalád. Ezért hát az érdeklődés szép lassan kihalt belőled. Nem akartál gyógyító lenni, nem patikus, mindig is lázadó természet voltál. Szembe mentél a családi hagyományokkal és kijelentetted, hogy te már pedig művész leszel. Így hát a Roxfortban töltött éveid alatt már arra koncentráltál, hogy minél többet fess és rajzolj. Végül pedig be is jutottál az MMMM-re. Azt hitted majd könnyebb lesz, hogy neked ez is megy, hiszen anyád mindig is ezt nevelte beléd: tökéletes vagy, erős, mindenre képes.
Az MMMM-en az első éved meglehetősen nehéz volt. Szinte minden vizsgádon megbuktál és ez annyira megviselt, hogy egész nyáron pszicho-medimágushoz jártál. Végül újra kezdted az egészet, újra kezdtél tanulni, hogy bizonyíts magadnak, a családodnak, hogy nem csak egy elkényeztett fruska vagy.

Megjegyzés: itt találsz még plusz információt a családról
Naplózva


Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2021. 06. 29. - 10:00:03 »
+2

MARY FRASER
Nem: lány
Kor: 11
Ház: Mardekár/Griffendél
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Renjamin R. Fraser
Avialany: Kristina Pimenova / Amelie Bea Smith

A karakterről:
Váratlanul érkeztél a családba, a rossz pletykák szerint nem is Dorothy és Michael gyermeke vagy. Ez azonban nem izgatja a családod többi tagját, mert mindenki imád és rajong érted. A bátyáid szinte elkényeztetnek, és élvezed, hogy minden figyelmet te kapsz. Nem szeretsz háttérbe szorulni, imádod, hogy körülötted forog a világ. Makacs és makrancos személyiség vagy, olyan aki hangot ad elég hevesen annak, ha szabályok közzé szorítják. Mindezek ellenére nem rohansz fejjel a falnak, megfontolt vagy és nyugodt. Hasonlóan ravasz és csavaros észjárásod van, mint az édesapádnak. A saját szabályaid szerint élsz. Néha túlontúl önző természeted van, de ha bármelyik barátod bajba kerül, szinte kérdezés nélkül magadra válalod a felelősséget, legyen az akármennyire is súlyos.
Idén szeptemberben kezded meg a Roxfortot, és alig várod.
Vajon a süveg egy újabb Griffendéles Frasert oszt be, vagy te leszel a második a családban, aki a Mardekárba kerül?

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Charlie Oswin
Mardekár
*


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2021. 07. 22. - 14:59:42 »
+2

DEBORAH OSWIN
Nem:
Kor: 42
Foglalkozás: Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályának munkatársa
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Katheryn Winnick

A karakterről:
Az Oswin család mindig is az egyik legnevesebb máguscsaládok közé tartozott, annak ellenére is, hogy nem voltak aranyvérűek. Deb, a szüleihez hasonlóan a Griffendél házat erősített és kiválóan végezte el a tanulmányait. Kiválóan teljesített a gyakorlati tárgyakban, és sok munka gyümölcseként az elméletben is remekül teljesített. A Griffendél Godrik Akadémia elvégzése után szinte azonnal állást kapott a Mágiaügyi Minisztériumban, a Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályán, így már egészen fiatalon Csehországba utazott dolgozni. Itt ismerkedett meg első férjével, Michal Onderkot. Tipikus rosszfiú volt, aki könnyedén elcsavarta a fiatal nő fejét, így hát Deborah Nezamyslice nevű helyen találta magát, terhesen. Első gyermeke, Charlie itt született meg... s csak ezt követően jött rá, mibe keveredett.
Az Odrerko család tagjai ugyanis egytől egyig vérfarkasok voltak, akik erős falkát alkotva Nezamyslice felett hatalmat tudta gyakorolni. Deborah férje, Michal egyre agresszívabb lett, így a nő tudta, hogy menekülnie kell. Fiát meg akarta menteni a rá váró jövőtől. Így hát megszöktek és Deborah visszatért Londonba, hogy ott nevelje fel a fiát. Mágikus Balesetek és Katasztrófák Főosztályán kapott munkát és védelmet ígért nekik a minisztérium. Így ismerkedett meg a David Andrews nevű aurorral, aki második gyermeke, a most 7 éves Miriam édesapja lett. Azóta is boldogan élnek, bár Deb rendkívül tart egy újabb házasságtól és a vérfarkas famíliától, akiket a hátamögött hagyott...
Naplózva

Charlie Oswin
Mardekár
*


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2021. 07. 22. - 15:14:37 »
+2

MICHAL ONDERKO
Nem: Férfi
Kor: 39
Foglalkozás: csempész
Munkahely: Onderko Vállalat
Vér: Félvér
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Trey Griley

A karakterről:
Nezamyslice, Csehország egyik nagyon vidéki része. Ezen a területen számos varázslócsalád él, az 1700-as évekig a környék legnevesebb aranyvérű családja az Onderko volt. Azonban az erőteljes házassági szabályok miatt a család veszélybe került, ráadásul az egyik rokon is mugli lányt vett feleségül, ígyhát az aranyvérűségük megszűnt. A 19. század elején a családban elszabadult a vérfarkasátok, először egy Benedikt Onderko nevű családtagot ért a marás. Ő aztán tovább adta azt feleségének, fiainak és lányainak, míg végül mindenkit megfertőzött. A vérfarkasátok összefonódott a család nevével és azzal, amiből éltek.
A vagyonukat nagyrészt csempészetből szerezték, illetve ezeknek az illegális varázstárgyaknak az árulásával. Néha-néha, nehezebb időkben bérgyilkosságot is vállaltak. Lényegében egyfajta maffiacsaláddál váltak. Ebbe született bele Michal, aki 1997-ben megörökölte a falkavezetőséget apjától, Tomáš-tól. Ám még jóval ezelőtt biztosította a vér tovább vitelét.
Egész fiatalon ismerte meg Deborah Oswint egy prágai bolhapiacon, ahol éppen a munkáját végezte. A nő a brit minisztériumnak dolgozott, ám ez nem számított. Elég fiatal volt ahhoz, hogy a szerelem rossz útra vigye. Ebből a házasságból született meg a fiuk, Charlie. A kisfiúban látta a családja jövőjét Michal, ám a család vonása, miszerint Debet is tegye közéjük valóvá, megrontotta a házasságukat. Így a nő megszökött otthonról a kisfiúval és Michal magányos maradt. A családja előtt sosem mutatta ki, de a szerelem megmaradt, amit a nő iránt érzett és főleg Charlie elrabálásával akarta visszaszerezni... na meg az volt a célja, hogy az átkot átadja neki is. A fiát 2002 nyarán elrabolta, majd vérfarkassá tette Csehországban, de a britek megzavarták és visszavitték Charlie-t Londonba.. Deborah-t mindössze egy pillanatra látta Michal, mielőtt elmenekült az aurorok elől.
Naplózva

Dominic R. Monstro
Mardekár
*


a túl szőke srác

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2021. 09. 03. - 18:48:06 »
+1

RILEY FLINT
Nem: lány
Kor: 13 - 14
Ház: Mardekár
Évfolyam: 3.
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Dominic Monstro
Avialany: Mckenna Grace (módosítható)

A karakterről:
Anya húgának, Penelope-nak a lánya vagy. Egyetlen gyerekként persze állandóan elkényeztettek, így a legjobb szórakozásod az, ha másokat bosszantasz... többek között engem is. Az új mániád például az, hogy vegyem feleségül a legjobb barátnődet, Dorothyt, aki nem mellesleg mindennek mondható csak szépnek nem. Aztán meg, elloptad a titkos gumicukor készletemet a nyáron, amikor az egész család együtt nyaralt a skót kastélyban. Felbosszantottad a kutyámat, majd a tanév elején Hisztis Myrtle mosdóját pingáltad ki... mert tudtad, hogy Aerith az egyik prefektus és bizony utálja a piszkot, így a festéket is.
Állandóan valamin töröd a fejed. Talán te is hallottad a pletykát, hogy a pincében van egy troll. Ugye nem akarod megkeresni? Remélem nem, mert én képtelen lennék még oda is utánad menni! Tudod, nem szeretem, ha valaki... vagy valami magasabb nálam. A nagy gondolkodás persze annyira lefoglal, hogy fogalmad sincs mi az aktuális tananyag és már Belby professzorral is összekaptál párszor, mert a füzetedet firkáltad Átváltoztatástanon.
Arról senkinek sem beszélsz, hogy a szüleid házassága megromlott. Otthon sokszor csak a vitát hallod, ezért alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak és visszatérhess az iskolába.
Naplózva


Sebastian Bates
Griffendél
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2021. 09. 11. - 19:33:07 »
+2

JACK STARLING
Nem: Fiú
Kor: 15 - 16
Ház: Griffendél
Évfolyam: Ötödik
Vér: Félvér
Hirdető: Sebastian Bates
Avialany: Noah Centineo (nem módosítható)

A karakterről:
Jack egyke, elkényeztetett kölyök, aki egész életében mindent megkapott. A Starling családnak mindig is volt, mit a levesbe aprítania, ugyanis több generáció óta bájitalkészítéssel foglalkoznak, méghozzá elég hatékonyan. Nem egy szépészeti termék követhető a családhoz, ráadásul egy elég kiterjedt patikahálózat is, melynek minden nagyvárosban van üzlete. Jacknak így születésétől fogvak iváló érzéke volt a Bájitaltanhoz és a Gyógynövénytanhoz. Minden másból természetesen elég rosszul állt, így kihasználva túlzottan is rosszfiús fellépését, néhány hollóhátas diákot félemlített meg némi korrepetálás reményében. Ezen kívül az aktuális barátnőjét, Kate-et is hasonló célokból tartotta maga mellett, titokban más lányoknak is csapva a szelet. A jegyei rohamosan javulni kezdtek, így most az apja is végre büszke lehetett rá, nem kellett a nyarakat büntetésben tölteni.
Jack tizenhárom éves korától kezdve idősebbnek tűnt a koránál, legalább két évvel. Ezt pedig mindig próbálta az előnyére fordítani. Magas alkatával kiváló sportoló válhatna belőle, ezt erősítik a széles vállai is. Ötödikes létére már a legtöbb idősebb lánnyal megjárt egy-egy randit, nagyrészüket titokban és csak Sebastiannek mesélt mindezekről. A fiút immáron két éve a legjobb barátjának tekinti, annak ellenére, hogy hírneve miatt más "arcokkal" is haverkodik. Sebastiannel szembe folyamatosan aggodalmat érez, mióta rájött, hogy vérfarkas, s ezért is intéztette el, hogy az apja rendszeresen ellássa őt Farkasölő fű főzettel... hogy miért iylen figyelmes? Talán azért, mert azon a bizonyos napon, amikor Sebastiant elrángatták a halálfalók, ő követte a Tiltott Rengetegbe őket.. és látta, ahogy belemar a vérfarkas a fiú testébe. Hallotta a sikolyát, mindeneste ott csengett a fülébe... de ezt sosem vallotta volna be Sebastiannek. Túl gyengének tűnt volna, amiért nem lépett közbe. S Jack bizony túl büszke volt ehhez.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 09. 07. - 07:16:40
Az oldal 0.166 másodperc alatt készült el 41 lekéréssel.