+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 4286 alkalommal)

Mikhail Belot
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2019. 11. 13. - 10:44:33 »
0

PETAR BERTOV
Nem: férfi
Kor: 28
Foglalkozás: medimágus
Munkahely: saját rendelő Mominoban
Vér: félvér
Hirdető: Mikhail Belot
Avialany: Dylan Sprouse (nem módosítható)

A karakterről:
Petar Bertov pontosan 5 perccel Mikhail után jött a világra, ebből kifolyólag mindig is ő volt a kisöcsi az igencsak nagy famíliában, akit jó ideig nem is vett komolyan senki. Nem érte nagy megkülönböztetés, hiszen a negyedik fiú volt odahaza, ez pedig gyorsan megtanította őt igazán alázatossá válni. Sosem volt olyan harsány személyisége, mint az ikertestvérének, sőt meglehetősen visszafogott és csendes volt kisfiú korától kezdve. Okos volt és jól tanult, amire a szülei mindig nagyon büszkék voltak, amikor pedig a főiskola után megnyitotta a saját rendelőjét Mominoban és a falucska első medimágusa lett, egyenesen a család szemefénye lett. Csak akkor érkezett a csalódás, mikor kideült, hogy Petar sem tudja majd eltartani az egész rokonságot, sőt a rendelője hamarosan a csőd szélére keveredett. Ennek főleg az volt az oka, hogy fiatal medimágus a fizetésképtelen páciensektől legfeljebb élelmiszert fogadott el. Ráadásul eddigre már akkora volt a pénzügyi fejetlenség Bertovéknál, hogy felváltva kezdtek leveleket írogatni Mikhailnak, hátha valakinek hajlandó lesz pénzt küldeni.

Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2019. 12. 10. - 20:38:24 »
0

HENRY JAMES MIROL
Nem:Férfi
Kor: 31
Foglalkozás: Titkár
Munkahely: Mágikus Szeszélyügyi Főosztály, Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér / Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Nick Slater

A karakterről:
Henry Abbot – Hannah Abbot unokatestvére – egy átlagos család, átlagos gyermekeként jött a világra. Sosem volt kiemelkedően tehetséges semmiben. Tanárai is átlaggyerekként nyilatkoztak róla, erre utalnak viszonylag közepes eredményei is. Henry azonban egy dologban mégis csak kiemelkedőbb volt a többi kölyöknél: törtető volt. Amit akart ilyen vagy olyan módon, de megszerezte. A Roxfort után külföldre került, ott kezdett el tanulni, így kikerült mind a család, mind az angol mágustársadalom látóköréből. A diplomáciai szak elvégzése után, tért vissza Angliába. Londonba
érkezve már háborús körülményeket találta, elhelyezkedni lehetetlen volt. Végül, hosszas bújkálás után mosolygott rá a szerencse, mikor egy nagyobb csetepatét megúszva bukkant arra a bizonyos holttestre.
Ám őt nem az összeroncsolódott maradvány érdekelte, hanem a nyakában csillogó, kissé bepiszkolódott Mirol medál. Akkor még nem gondolta volna, hogy ilyen könnyen tör utat magának újdonsült ékszerével és nevével. Aranyvérűként minden sokkal könnyebbnek bizonyult. Máris az új Főosztály vezetőjének titkára lett, aki minden fontosabb ügyben részt vett és szinte a markában érzhette az előléptetést. Csupán az életben  maradt Mirolok kezdtek gyanakodni a különös, ismeretlen  rokon iránt és máris magánnyomozók, talán bérgyilkosok is jártak a nyomába.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2019. 12. 10. - 20:43:20 »
0

HUNTER COLLINSNem: Férfi
Kor: 16
Ház: Mardekár
Évfolyam: 5 - 6
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Alex Høgh Andersen (változtatható)

A karakterről:
Hunter Collinsról senki sem tudta, hogy miféle alak. Főleg, amikor megvillantotta a mindig csodásan szép mosolyát. A csinos ruhák, a minden tanévben újonnan szabott, hibátlan  talárok alapján szinte mindenki azt gondolta, hogy a fiú bizony tehetős családból származik. Nem kevesen suttogták azt, hogy valójában aranyvérű és csak saját biztonsága
 érdekében hazudja magát félvérnek – mert, hogy a szülei halálfalók voltak. Sőt sokan, akik a kviddics pályán látták úgy gondolták: született őrző és az iskolai évek után azonnal helyet kap valamelyik neves csapatban. Csodálkozik bárki, hogy a lányok rajongnak érte? A valóság azonban nagyon nem így volt és ezt csak kevesen tudhatták. A mardekáros  fiú szülei ugyanis négy éves korában meghaltak,  ezután bátyja Albert fogadta örökbe, aki akkor már két éve dolgozott a Mágiaügyi Minisztérium szolgálatában. Annyi pénze sosem volt, hogy gondoskodjon rendesen az öccséről és a balul sikerült házassága után csak tovább romlott a helyzet. A 18  éves ifjú ara ugyanis a kevéske galleont is  felélte. Így hát Hunternek magáról kellett gondoskodnia. Az egész másodévben kezdődött, mikor egy galleonért megírta az egyik szobatársa házidolgozatát. Ki gondolta volna, hogy ezután szinte sorba fognak állni a vevők  és az erszényében csak úgy csilingelnek majd az érmék?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2019. 12. 10. - 20:49:31 »
0

ANELIA
Nem:
Kor: 28 - 30
Foglalkozás: Mestertolvaj / összekötő / prostituált
Munkahely:Egy bordélyház a Zsebpiszokközben
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Keira Knightley (módosítható szükség esetén!)

A karakterről:
1996-ban találkoztunk Szófiában. Te voltál az egyetlen a mocskosabbnál mocskosabb boszorkányoktól és varázslóktól hemzsegő kocsmában, aki egy kis színt vitt a füstös szürkeségbe. Alig hogy beléptem az ajtón felém intettél s ebből tudtam: te vagy az a bizonyos Anelia, az összekötőm. Azt gyorsan megtudtam, hogy nincs olyan alvilági alak Szófiában, aki ne tisztelne téged. Az egész hálózatot a kezedben tartottad apád halála óta. Keményen odacsaptál, ha kellett, ugyanakkor segítettél az olyan szerencsétlenül járt, éhező tolvajoknak biztos munkához jutni, mint én magam. Talán ezért is kötöttünk ki időnként egymás mellett az ágyban. Tetszett, hogynem csak egy érzéketlen kalapács vagy, ami lecsap, ha kell. Aztán 1999-ben a te élted is megváltozott. Ősszel férjhez mentél egy neves csempészhez… csak éppen azt nem gondoltad, hogy majd ez jelenti pályafutásod végét. A fickó, ez a bizonyos Daniel magához ragadta a hatalmat, neked pedig az életedért kellett menekülnöd. Így kötöttél ki végül Londonban, a zsebpiszok közben, hogy egy bordélyházba meghúzva magad szedd össze a szükséges aranyat a bosszúhoz. Persze az új életformát nehezen viseled, se finom ruhák, se drága parfümök, se tökéletes vacsorák és késő délutáni borozgatások sincsen... de szinte érzed a zsigereidben, hamarosan megint minden a régi lesz. És vajon sejted-e, hogy Londonban segítségre találsz?

Megjegyzés: A karaktert már beregisztrálták, kész előtörténete van. Aki újra alkotná, annak érdemes azt figyelembe vennie!
Naplózva

Benjamin R. Fraser
Griffendél
*


szívemhez szorítom a testem-olyan kár hogy nincsen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2020. 01. 04. - 23:00:18 »
+1

ESTHER
Nem:
Kor:17-18
Ház:Hollóhát
Évfolyam:7.
Vér:félvér
Hirdető:Benjamin R. Fraser & Rayla Blake
Avialany:Elizabeth Wheeland - nem módosítható

A karakterről:
A részeges apád megölte az édesanyádat. Elpattant benne valami talán, de amint a sörösüveget a fejéhez vágta, már soha többé nem mosolygott rád. És mindezt láttad. 8 éves voltál és elvettek az apádtól. Árvaházba kerültél. Azt hihetnénk megtört és magánakvaló lány lett belőled, azok után,a miken keresztül mentél. De te mindig mosolyogtál, és kedves voltál. Megfogadtad, hogy sosem leszel az apád erőszakos másolata. Megfogadtad, hogy mosolyogni fogsz.
A Süveg a Hollóhátba osztott be. Minidg is finom lelkű, kecses lány voltál, olyan aki maga után vonzza a tekintetet, olyan akiért a legtöbb fiú versenghet. Imádsz olvasni, írni, és minden vágyad, hogy egyszer olyan történeteket írhass, ami mindenkinek az arcára mosolyt csalnak. Egyszer két fiút szerettél, de végül elszakadtál tőlünk. Azt hiszem túlléptem rajtad, de ha meglátom a szőke hajkoronádat, ha a közelemben érzem a kókusz illatod újra 14 leszek.
Mondd, most mi van veled?

Megjegyzés:A karakterről részletes tájékoztatás regisztráció után kapsz.
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2020. 03. 05. - 12:25:34 »
+1

CLAUS FIRETHRON
Nem: férfi
Kor: 27-35
Foglalkozás: újságíró
Munkahely: Reggeli Próféta
Vér: félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Hugh Dancy

A karakterről:
Claus világéletében szeretett írni. Elsőként rövidke mesékkel kezdte, de a roxfortos évei alatt részt vett az akkori iskolaújság megalapításában. Utolsó iskolai éveiben pedig már a Reggeli Próféta is leközölte egy-egy cikkét. Akadémiai évei alatt pedig gyakornokként dolgozott a napilap szerkesztőségében.
Bár a karrierje mindig fölfelé ívelt a magánéletben nem volt ilyen szerencsés. Nem csak, hogy egyetlen barátja sem tartott ki mellette, menyasszonya, Isabella is elhagyta egy botrányos megcsalási ügyet követően. A férfi így egyenesen a munkába menekült és hamarosan megkapta a Próféta politikai rovatának vezetését is. Provokatív stílusa egyre kiélezettebbé, már-már támadóvá vált, de rajongói éppen ezt szerették annyira.

Megjegyzés: A karakter egyeztetés után publikálhat rendszeresen a Reggeli Prófétába, az oldal aktuális eseményeiről!
Naplózva

Florian le Fay
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2020. 03. 29. - 20:00:53 »
+3

ISAAC HADLEY
Nem: férfi
Kor: 16-17-18
Ház: STAFF döntése alapján kerülj beosztásra
Évfolyam:Hatodik/Hetedik
Vér: Mugli születésű
Hirdető: Florian Le Fay
Avialany: Nick Fink (vagy más)

A karakterről:
1998. májusa, a Roxfort Ostroma... ma már pirosbetűs ünnep, neked pedig a legnagyobb gyásznap s a benned lévő szörnyeteg születésének napja. Gazdag családból származol, így hát sosem gondoltad, hogy eléd az élet akadályokat görget. A szüleid büszkék voltak arra, hogy a gyerekeik közül kettőben is felsejlett a varázslóvér. Te és a húgod is bekerültetek a Roxfortba. Jó jegyeket hoztatok, rengeteg barátotok volt. Aztán jött az a végzetes nap és a szemed láttára ölték meg a barátnődet... nem is volt a barátnőd még igazán, csak komoly érzéseket tápláltál iránta. De már tudtad és érezted, hogy ő sokkal több is lehetne. Aztán, miután vele végeztek, hiába ugrottál a testvéred elé, a  testét már elérte a halálos átok és téged megkínoztak, hogy kiszabadítsák a szörnyeteget.
Hát megalapítottad a Figyelők Társaságát, olyan diákokat toboroztál magad mellé, akik szörnyűségeket éltek át, csak mert mugli születésűek vagy mert sárvérű volt a családjukban. Azt mondtad csak figyelnek, megleckéztetik a halálfalók gyermekeit... de nem ez volt a vége. Ha valaki aranyvérű volt, te bántani akartad és ha a társaság egy tagja nem engedelmeskedett az óhajodnak, hát elbántál vele is. Ezért van annyiszor monokli a szemem alatt... mert én szembe fordultam a zsarnokságoddal.
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 03. 16. - 08:39:25
Az oldal 0.06 másodperc alatt készült el 35 lekéréssel.