+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 3019 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2019. 06. 20. - 19:36:13 »
+1

REN MAEDA
Nem: Férfi
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: Negyedik
Vér: Félvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Kento Yamazaki

A karakterről:
Ren nagyapja Japánból érkezett mint diplomáciai nagykövet. Sok időt töltött Angliában, ám itt még sem volt olyan kellemes, mint odahaza a távol szigetországban. Ezért hosszebb-rövidebb időkre mindig hazalátogatott, nem költözve át soha teljesen az esős Londonba. Fia azonban nyomdokaiba lépve Angliában találta meg a szerelmet és telepedett le. A család eddig a pontig aranyvérű volt, Ren apja viszont megszakította a láncot, mikor elvette az édesanyját. A Japánban lévő családdal jó időre megszűnt a kapcsolat, csupán akkor találkoztak, mikor az idős férfi ismét hajlandó volt ellátogatni Angliába.
Eleinte a fiút nem foglalkoztatta nagyon a mágia, olyan gyerek volt, mint bármely másik korabeli. Sőt, talán fel sem tűnt volna senkinek, hogy varázsló felmenők csemetéje, egy-két jelentéktelennek tűnő furcsaságot leszámítva. Ezekről persze csak az édesapja tudta, hogy a mágia jelei. A Roxfortba kerülése után a japán stílusú neveltetés és a sok mugli hatás miatt kitűnt társai közül, különösen az első években.
A fiú tehetségesnek bizonyult a kviddicsben és a tanulmányaiban egyaránt. Az az egyik legnagyobb vágya, hogy a kviddicset hívatásszerűen űzhesse egész életében, de eddig nem sikerült bekerülnie a csapatba. Ennek egyik oka az, hogy a Repüléstan órákon túlságosan is vakmerő és többet bevállal, mint amennyi még biztonságos. Ezért szinte állandóan bűntetéseket kapott. A kviddics mellett a másik nagy szerelme a japán kultúra, így állandóan saját családfáját és a távol-keleti ország történelmét kutatja.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2019. 08. 02. - 19:53:15 »
0

SOPHIE LOWELL
Nem:
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: 4-5 évfolyam
Vér: mugli
Hirdető: Lottie A Lowell
Avialany: Palvin Barbara, Danielle Campbell, Emily Rudd

A karakterről:
Drága kishúgom egy nagyon kedves, erős, és bátor jellem. Nagyon sokban hasonlítunk egymásra, mintha némiképp ikrek lennénk. A kapcsolatunk nem is lehetne jobb, szinte mindent megbeszélünk egymással. Bár, azután, hogy én egyemre te meg a Roxforthba kerültél nem sokat beszélgettünk. Keveset találkozunk, inkább levélben beszélgetünk.
Ahogyan engem is téged is nagyon megviselt minden ami anyánkkal és apánkkal történt. Téged talán jobban, nehezebben viseled el, hogy anyánk ilyen.Nem is szeretsz erről beszélni senkinek. Te vagy az aki közbeeső úton kapcsolatot tartasz köztem és Cristine között. Habár nagyon mérges vagy ránk, amiért nem beszélünk egymással. Már többször is elmondtad, hogy nem közvetítesz köztünk. De aztán mégis megteszed.
A Roxforthos dolgaidról nem sokat tudok. Nem igazán beszélsz róluk. Találkozásaink alkalmával inkább az otthoni dolgokról beszélgetünk. Annyit tudok, hogy nem vagy rossz tanuló, vannak ugyan olyan tantárgyak amiket nem szeretsz, de kinek ne lettek volna. Ez már csak ilyen. Határozott, kissé nagyszájú de alapjában véve bájos lány vagy. Megvan a magadhoz való eszed.
Ravasz is vagy és néha túlságosan vakmerő. Ebben még nálam is túlteszel. Sokszor keveredsz veszélyes helyzetekbe
emiatt. Néhány ilyen esetről beszámoltál nekem is, de van amiről nem. Mostanában furcsán viselkedsz. Nem tudom mire vélni. Mint mondtam az életedbe az utóbbi időben nem avatsz be. Tán titkolsz valamit?
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2019. 08. 02. - 19:57:20 »
+2

RUBY HOLLOWAY
Nem:
Kor: 29
Foglalkozás: színésznő
Munkahely: West End színház
Vér: félvér
Hirdető: Willow Fawcett
Avialany: Hailee Steinfeld (változtatható)


A karakterről:
Édesanyja ága egy gazdag mugli család, aki már generációk óta vagy a színházak vagy a filmek világában ér el ikereket és érzi is a legjobban magát. A nő alig volt 21 mikor megismerte Ruby édesapját, aki akkor egy szabó műhelyt vezetett. Ebből a műhelyből kerültek ki a színház kosztümjei.
Ruby egy váratlan gyermek volt, mikor kiderült, hogy az édesanyja vele állapotos, a szülei már nem voltak együtt. Később, mikor kiderült, hogy Ruby boszorkány újra felvette az apjával a kapcsolatot, hogy segítséget kérjen. A kislány egész életében a rivalda fényben élt, és mindig is csodálattal töltötte el. Keményen dolgozott azért, hogy ő is felérjen édesanyja hírnevéhez, de édesapjáról sem feledkezett meg, így a Roxfortban prefektusi rangot kapott és az évfolyam elsők között szerepelt. Eleinte vidéki színházakban szerepelt, néha egy-egy kisebb szerepet kapott a West Endben, és ezeknek a beugróknak köszönhetően hamar lecsaptak rá. Felismerték a tehetségét, a szorgalmát, és nem utolsó sorban engedtek édesanyja kérésének is.
Közvetlen az emberekkel, szívét-lelkét beleadja a szerepeibe. A háború folyamán két fontos feladatot tűzött ki maga elé. Az egyik, hogy elterelje a figyelmet a háborús borzalmakról, a másik hogy mindenáron megvédje a szeretteit. Mikor vidéken játszott, akkor ismerte meg Willow-t. A románcuk szenvedélyes volt, a hosszú vándorút után ő volt az
első, aki hosszabb időre meg tudta állítani. Letelepedett, munkát vállalt egy étteremben, és úgy tűnt, hogy boldogok lesznek egymás oldalán, de mikor Ruby megkapta a végleges helyét a West Endben, akkor elváltak útjaik. Azóta is tartják a kapcsolatot. Nem haraggal váltak el, egyszerűen a terveik, a jövőképük már nem fedték egymást.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:00:52 »
+1

MELANIE HOPKIRK
Nem:
Kor: 28
Foglalkozás: Winzengamot-tag
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: félvér
Hirdető: Taiden Archeron
Avialany: Lana Del Rey

A karakterről:
Unokatestvér. Nem sok emberrel tartottam a kapcsolatot sosem igazán. Te vagy a kivétel. Olyan vagy mint a tűz. Képes lennél mindentfelemészteni magad körül. Érdekes ez, hogy én pont a tökéletes ellentétedként mégis mennyire a szívedhez nőttem. Valahol kölcsönös. Emlékszel mikor Craigh pincéjéből elloptunk egy üveggel a méregerős szívmelegítőből? Azt hittük jó móka kipróbálni anyádék hátsó kertjében, pedig nem.
Sosem felejtem el a fejed miközben hánytál és könyörögtél hogy ne mondjam ezt el Henry Mirolnak, akibe belezúgtál. Én meg folyton, akaratlanul malacarcot vágtam, mert az egyik összetevőre allergiás lettem és fél éjszakán át a metamorfmágus mivoltom átment furcsa komédiaszínjátékban. És ez csak egyike annak a sok mindennek. Részben miattam kerültél a Minisztériumba. Részben miattam foglalkoztál a bűnüldözéssel de már anyád sara hogy ott ülsz a  Winzengamot tagjai közt. Mafalda keze mindenhova elér, mi? Csak a szigetre nem, ahova én kerültem.
Tudom te is azt hitted meghaltam. Megsirattál szépen s eltemettél. Elfogadtad hogy eltűntem az életedből. Az ellensúly, a balansz. Most pedig csak ámulsz hogy, a te szavaiddal élve; mint egy kicseszett főnix a hamvaimból éledtem fel. Pedig tudjuk jól hogy nem. Csak a poklot jártam meg. Helyetted is.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:20:11 »
0

LISBETH ROWLE
Nem:
Kor: 33 éves
Foglalkozás: protektor/háziasszony
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Aranyvér
Hirdető: Kean Rowle, Phillip Rowle
Avialany: Michelle Dockery (közös megegyezés alapján változtatható)

A karakterről:
 Kean unokahúga és Elliot féltestvére. Az ő születésénél lépett félre először és utoljára az apja, Phillip. A gyerekkora egyszerre volt küzdelmes és boldog. Látta, ahogy apja küzd a családdal, ezért elhatározta, hogy mindenben támogatni fogja. Nagyobb testvérként pedig igyekezett erre rávenni a húgát is. Konzervatív, a hagyományokhoz nagyon is ragaszkodó  nevelésüknek köszönhetően Lis kicsit merev lett, szinte soha nem tudja elengedni magát.
Apjához hasonlóan, mindent képes megtenni a családért, ennek köszönhető az is, hogy megpróbálta megölni Elliotot, illetve többféle módon is beavatkozni az életébe. A Roxfortban prefektus volt, illetve egy rövid affér elejéig egy párt is alkotott Elliottal. Az iskolát majdnem iskolaelsőként végezte el, majd ment tovább protektori szakra, amit viszont kitűnő tanulóként járt ki. Sokat azonban nem tudott praktizálni, mert az iskola után szinte azonnal hozzá is adták egy Spanyolországból származó aranyvérű család fiához.
Soha nem volt kérdéses, hogy ki viseli a nadrágot abban a családban. Lis határozottsága könnyen magaalá gyűrte a férfiét. Így történhetett meg az, hogy a gazdagoknak szánt partik mellett, a nő hivatását is űzte.Bár, soha nem volt akkora hírneve, mint édesapjának, az alvilágban azért ő is kiismerte magát, és lett néhány ember, aki tartozik neki.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2019. 08. 02. - 20:34:39 »
+1

ERNEST NARAS
Nem: Férfi
Kor: 73
Foglalkozás: portás
Munkahely: Trinity árvaház
Vér: varázstalan
Hirdető: Merel Everfen
Avialany: Ian McElhinney

A karakterről:
A harmincas éveiben állt munkába portásként az árvaháznál, azóta is töretlenül dolgozik ebben az állásban, kissé remeteszerűen. Ismert családja nincs, vagy nem tart velük szoros kapcsolatot, az ideje java részét az árvaház ügyeinek szenteli. Régebben gyakran járt utána egyéb elintéznivalóknak is, öregkorára már kevésbé rohangál, de nem tervez nyugdíjba vonulni. 1944-ben közlegényként szolgált a normandiai partraszállások és a francia hadjárat idején, első bevetésén tanúja volt, hogy egy mágus-származású bajtársa (bizonyos Wick közlegény) mugli fegyver helyett varázslatot használt egy szorult helyzetben.
Az esetet a Mágiaügyi Minisztérium a 60-as évekre tudta felgöngyölíteni, és visszavezetni Narashoz a szálat, aki ekkoriban már az árvaháznál dolgozott. A kiküldött minisztériumi alkalmazottak végül úgy ítélték, jól jöhet egy olyan árvaház, ahol biztonságosan elhelyezhetnek varázsló-árvákat, ezért beavatták Narast a mágusvilág létezésébe, és megbízták a varázsló árvák felügyeletére, valamint elkalauzolására az Abszol úton, a roxforti felvételüket követően. Nem sokan tudják, miért él aféle önkéntes remeteségben, jelleme alapján igazi családi ember lehetne, mégis minden jelek szerint egyedül él, az árvaházhoz közeli kis lakásában. Ideje nagy részét is az árvaház portáján tölti, félig-meddig abba a kis helyiségbe is beköltözve. Soha el nem mesélt története, hogy fiatalkorában még reményekkel tele kezdett családalapításba, de feleségét és hamarosan születendő gyermeküket is elvesztette egy szerencsétlenségben, amiért nem ő a felelős, de mégis teljes mértékben önmagát okolja érte, és a hosszú évtizedek alatt se bocsájtotta meg magának. Kifele nem látszik rajta, mindenki barátságos, segítőkész, humoros embernek ismeri, de máig a lelkiismerete, önvádja hajtja, jóvátenni a "bűneit", ami viszont elérhetetlen cél, ameddig magának nem bocsájt meg, hiába tett több mint negyven év munkája alatt sokkal több jót a világnak, mint valaha árthatott.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:44:08 »
+4

DOMINIC BATES
Nem: Férfi
Kor: 35
Foglalkozás: Bűnszervezet vezetője
Munkahely: Saját bűnszervezet
Vér: Félvér
Hirdető: Ellior O'Mara
Avialany: Jason Momoa (megbeszélés után esetleg módosítható)


A karakterről:
Sok pletykát hallani rólad, s ki tudja melyik része igaz? Talán egyik sem. Mégis a 2,15 m magasságod tökéletesen megfelel a feltételezett óriás nagyszülő elméletnek. Állítólag a tetoválásaid alatt hegek vannak, amiket a háború alatt szereztél, mert  durván megkínoztak a halálfalók. Sokan azt mondják, hogy a szeretődet is elveszítetted, mások viszont azt állítják, hogy nem egy halálfaló vére tapad a kezedhez, de persze ott van az a csoport, akik azt állítják, hogy kiszolgáltad a Nagy Úr embereit, hogy védd magad.
A neved csak a háború után lett híres a Zsebpiszok közben, mintha csak a semmiből tűntél volna elő. Az emberek pedig úgy pártoltak melléd, mintha ingyen sört osztottál volna. Senki sem tudta, mi a titkod és éppen ez volt a bosszantó. A hatalmad egyre jobban veszélyezteti a régi nagyágyúk pozícióját. Te pedig tudod, hogy mi a gyenge pontjuk. Christopher Cartwright legjobb emberei, közöttük Elliot is azok közé tartozott, akiket szívesen megkörnyékeznél, jól mutatnának a kis társaságodban. Cooper Hayes talpnyalói pedig egyelőre a jobb pénz reményében könnyedén pártolnak hozzád. De vajon okos döntés bandaháborút szítani? Végül is mi vagy te? Egy nagydarab, közepesen eszes csempész? Mégis bárkit megkaphatsz, bárkit elirányítasz és ez önbizalmat ad.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2019. 08. 05. - 09:53:40 »
+2

ZANE ROBERTS
Nem: férfi
Kor: 19
Foglalkozás: auror-tanonc
Munkahely: Griffendél Godrik Akadémia
Vér: arany
Hirdető: Artemis Greenberry, Anna Volkova
Avialany: Robert Sheehan (megegyezés szerint módosítható)


A karakterről:
Zane átlagos aranyvérű fiatal, aki érzékeny, emberszerető, a gyengéket és elesetteket gyámolító jellem, bátor és erős moralitású, ezért leendő foglalkozásául az aurorságot választotta. Lelkiismeretesen tanult, tehetséges, ügyes a párbajban és értelmes is. Egy külföldi vérfarkas bűnszövetkezet (az orosz Falka) áldozatává vált, akik be akarták szervezni a soraik közé, hogy kémkedjen/dolgozzon nekik.
Ő, annak ellenére, hogy megfertőződött a vérfarkas kórral, sziklaszilárd elvei miatt, és mert a végletekig elköteleződött a "jók" oldalán, inkább nem állt a bűnözők és maffiózók szolgálatába. Elmenekült előlük, ám az új élethelyzetével nehezen küzdött meg.
Szakítani próbált barátnőjével Zeldával, hogy a lány biztonságban legyen tőle, ám egy baleset során végül őt is csak megfertőzte a kórral. Ettől olyan bűntudata támadt, hogy kis híján végzett magával. Szörnyetegnek érezte magát, a társadalomra irányuló olyan fenyegetésnek, amitől épp hogy meg akarta védeni a polgárokat.  Ráadásul a Minisztérium üldözőbe vette a rejtélyes vérfarkast, azzal a szándékkal, hogy kiiktassák. Az ügy során végül is nem derült ki, hogy Zane volt a támadó, viszont a barátnőjéről mindenki megtudta, hogy vérfarkas lett. Artemis és Anna segítették ki Zane-t, elérték, hogy észhez térjen és rávették, hogy az önmarcangolás helyett inkább segítsen a hozzá hasonlatos bajtól szenvedőknek.
Ők hárman alakítják meg az Anonim Vérfarkassegítő Szervezetet, egyelőre ők is név nélkül segédkeznek, levelezés útján nyújtanak lelki segélyt, küldenek farkasölőfű-főzetet, eltussolnak kisebb ügyeket, segítenek névtelennek maradni, de szükség esetén fizikálisan is közbelépnek. Közben szembe kerülnek a Falka érdekeivel (akik gátlástalan
módszerekkel és szándékos farkas-fertőzéssel állítják a maguk oldalára az általuk fontosnak vagy hasznosnak ítélt embereket), illetve a Vörös Telihold nevű új bandával is meggyűlik a bajuk, akik lényegében a vérfarkasok kiirtására
esküdtek fel.
A karakter első megjelenéséről: itt
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2019. 08. 15. - 09:08:15 »
+1

DANIEL O'MARA
Nem: Férfi
Kor: 26-27
Foglalkozás: Medimágus, patikus
Munkahely:   Banyanyavalya és Mágusfene Apotéka, Szent Mungó
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Gwilym Pugh (más vöröshajú arc esetleg jöhet)

A karakterről:
Jó testvér vagy. Mindig is az voltál, mégha az apánk nem is volt egy.Sokszor vágytam a figyelmedre, mert te olyan voltál, mint Dean. Ő pedig egy igazi apafigura volt még az én szememben is. Iirigyeltem a kapcsolatotokat, mert én sosem tudtam becsatlakozni. Az apád tartott tőlem, ki tudja miért... vagy éppen csak képtelen volt velem bármit is kezdeni. Nem az ő gyereke voltam és a születésedig nem ismerte az apaságjelentését.
Te voltál az, amit én magamnak álmodtam meg. A tökéletes, jótanuló, bátor gyerek, aki képes volt Dean nyomába lépni. Ő is medimágus volt, én is az akartam lenni, végül te lettél, míg én a világot jártam. Ha te nem próbálsz meg keresni, leveleket küldeni, talán sosem tértem volna haza Észak-Írországba... vagy csak Londonba. Tőled tudtam meg, hogy az anyánk meghalt. S azt hittem, micsoda tragédia ért, míg haza nem jöttem és meg nem tudtam, hogy házas voltál, de a feleséged meghalt... a lányodat pedig egyedül neveled. Ez a tragédia, nem az én kószálásom ebben a fene nagy világban.
Nélküled persze az Apotéka sem működne, ami a közös álmotok volt Deannel, az apáddal. Végül engem is bevontatok, mint tulajdonost és én tudom, hogy majd megőrítettelek a közös munka folyamán. Bunkó voltam a vevőkkel, ezért beküldtél a bájitalkonyhába, ahol több hasznomat vettétek... kár, hogy már semmi kedvem bejárni és segíteni... és igazából mostanában alig találkoztam veletek is. Az egész életem felborult, jó lenne, ha visszarángatnál magatok mellé.

Megjegyzés: A karakter kész njk előtörténettel rendelkezik. Így kivehető, de akár újra is alkotható! Újonnan regisztrálók csak új előtörténettel fogadhatják örökbe.
Naplózva


Esmé Fawcett
Moderátor
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2019. 08. 30. - 11:32:30 »
0

FREY HENRICKSEN
Nem: Férfi
Kor: 33
Foglalkozás: szabadon választható
Munkahely: nincs
Vér: aranyvérű
Hirdető: Esmé Fawcett
Avialany: Tom Mison

A karakterről:
Frey egy nagy múltú viking család örököse. Holy Islanden van a családi birtok, ahol még az első hódítások idején telepedtek le, és azóta nem is mozdultak el, csak távol tartották magukat a brit mágustársadalomtól. Jó okkal, így lényegében a szigeteken történt mindenféle történésekből kimaradtak. Már amennyire tudtak.
Frey a rúnamágia mestere, egy kedves, és figyelmes ember, de nagyon türelmetlen, ha a célok eléréséről van szó. Törődik másokkal, igyekszik kizökkenteni mindenkit a komfort zónájából úgy, hogy néha neki is nagyon nehéz, hiszen kötik a családi szabályok. Megpróbál kilépni az elzárkózottságból, de mivel ezzel árthat a családjának először óvatosan teszi. Néha talán túl óvatosan is.
Megj.: A karakterről bővebben itt olvashatsz.
Naplózva


Piper Walsh
Sötét varázsló
*****


Az ügyeletes rosszfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2019. 09. 07. - 22:22:05 »
+2

JEREMY PARSONS
Nem: Férfi
Kor: 30
Foglalkozás: Amneziátor
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium Auror Főparancsnokság
Vér: Félvér
Hirdető: Piper Walsh
Avialany: Jonathan Rhys Meyers

A karakterről:
A tipikus báránybőrbe bújt farkas. Bár, auror és a jó ügyet szolgálja, könnyen elcsábul a sötét oldal felé, és ezért nem is riad meg semmitől. Bátran használ sötét mágiát is. A Zsebpiszok közben inkább híres, mint hírhedt, az ott lévők tudják, hogy ha egyedül érkezik, akkor nem kell tőle tartani.
Piperrel van egy közös megállapodásuk, amit még évekkel korábban kötöttek, azonban a háború után érvényesítettek csak. Egyik a másiknak nem szól bele a munkájába. Mind a kettő hasznos a másiknak, amolyan informátor kapcsolattal. Míg Piper az alvilágból viszi az infókat, addig Jeremy a Minisztériumból.
Jeremy árvaként soha nem találta a helyét, a nagyanyja nevelte, bár ez inkább csak felügyelet volt, mert mindig is azt tett, amit akart és úgy ahogy akarta. A nagymama Jeremy 15 éves korában meghalt, utána az egyik barátjához került, amíg be nem töltötte a 17-et.
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2019. 09. 19. - 15:31:44 »
+2

ELFELDA HALL
Nem:
Kor: 28
Foglalkozás: modell és reklámarc
Munkahely: Különböző magazinokkal, cégekkel és jótékonysági alapítványokkal dolgozik együtt
Vér: Félvér
Hirdető: Nathaniel Forest
Avialany: Karlie Kloss

A karakterről:
Úgy tűnik a mágusvilág még nem sokallt be a nagy vagyonú máguscsaládok örököseitől. Főképp akkor nem, ha az emberek végignézhetnek a méltán híres és közkedvelt Elfelda Hall nem mindennapi alakján és munkásságán. Azóta, hogy elvégezte a Roxfortot, számtalan ország magazinjának címlapján szerepelt. És nem, nem csak szépségével hívva fel magára a figyelmet, hanem számtalan jótékonysági alapítványnak  tett felajánlásával és gyűjtésével is.  Bár tény, ami tény, hogy szerelmi élete is újságlapra való. Olyan férfiakat tudhat maga mögött, mint a híres kviddicsező; Arkady Reyes, vagy a kiadó tulajdonos; Nathaniel Forest.
Naplózva

Kashmir Echo
Minisztérium
***


mirr-murr

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2019. 09. 29. - 12:22:23 »
0

ABRAHAM ECHO
Nem: férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Varázstalanok Varázslatai Múzeum igazgató helyttese, műkincskereskedő
Munkahely: Varázstalanok Varázslatai Múzeum
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Vicky Kaushal

A karakterről:
A bátyám vagy. Vad és erős. Túlságosan is. Iagzi Griffendéles srác vagy, azzal a nagyon nagy igazság érzeteddel és felelősségtudatoddal. Azt hiszed rendbe hozhatod a kapcsolatom az apánkkal. Pedig legbelül tudod, hogy ezen sosem fogsz tudni változtatni. Imádtad anyát, és az ő elvesztése teljesen összetört. De ezt úgy mutattad ki, hogy minidg is balhéztál. Ám sosem bántottad volna a nálad gyengébbeket, csak akkor, ha kiprovokálták belőled. Én elég sokszor megtettem. Össze is törted párszor a karomat. De nem utáltalak, mert tudtam, hogy kedves vagy. Te sem bírod Charment, és a felszínes aranyvérű összejöveteleket...Bár nem gyűlöled annyira mint én. és most boldog vagy azzal az élettel, amit elértél magadnak. Bár nem tanultál tovább az egyetemen, és apánkkal ezzel össze is balhéztál, mégis simítottátok az ügyeiteket. Sokkal türelmesebb és megértőbb vagy, velem ellentétben. Kompromisszum képességed és éles szemdet anyénktól örökölted. De képes vagy apával kommunikálni. Imádod a varázs-és nem barázs tárgyakat gyűjteni, és eladni őket. Természetesen te tisztán üzletesz, és ebben megingathatatlan vagy. Nem akarsz belekeveredni a sötét ügyekbe. Nem akarod veszélybe sodorni a feleséged és a három kisfiad. De ha valaha is bajba kerülsz, én megvédelek. Mert jó tesók vagyunk. És te béna vagy párbajozásból.
Naplózva


Kashmir Echo
Minisztérium
***


mirr-murr

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #28 Dátum: 2019. 09. 29. - 12:52:50 »
0

CHARMEN ECHO
Nem:
Kor: 30
Foglalkozás: valami flancos, de szabadon választható, viszont a varázsvilágban mozogjon
Munkahely: u.a.
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Urvashi Rautela

A karakterről:
Ki nem álhatom a képed. De te se kedvelsz. Fogalmam sincs, hogy mi van veled, hogy jóban vagy-e Abe-val, vagy nem. Tudom viszon, hogy vannak gyerekeid, mert elég nagy ringyó voltál a szememben mindig. Te vagy apu szemem fénye. Anya hasonmása. De csak kívülről. A hajadat pedig mindig fested, gyűlölted a fekete hajszálaidat. Nem akartál anya klónja lenni. Igazad is van, ő sokkal jobb lehetett nálad. Nem érsz fel hozzá. Belül még nálam is romlottabb vagy. Beképzelt, kapzsi Mardekáros kígyó voltál mindig is. Csak az érdekelt téged, hogy mindig a számodra legkedvezőbb helyzetbe kerülhess. Ezért kented rám a múzeum felgyújtását. Pedig tudom jól, hogy te voltál. De tessék, elérted, hogy a fater kitagadjon. Remélem örömmel nyalogatod a lábát. Mindened a flancolás, a pénz, a népszerűség, azok az elit bálok. Igen gyönyörű vagy nem tagadom, és a szépség hatalom, amivel te nem fukarkodsz visszaélni. Mindent megadnak a férfiak, amit csak akarsz. A szépségedddel és a hatalmaddal akarod elnyomni, hogy egyes dolgokhoz mennyire ostoba vagy. Téged nem érdekel, hogy ha sötét ügyekbe keveredsz, nem érdekel, ha összeszűröd a levet valami alvilági bandával. De csak azt jegyezd meg, hogy ha veszélyt hozol a bátyámra, vagy rám, akkor képes lennék megölni téged, vagy legalább is sittre vágni. De remélem erre nem kerül sor.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #29 Dátum: 2019. 11. 01. - 10:06:41 »
+1

WADE RIVERS
Nem: Férfi
Kor: 35 - 38
Foglalkozás: Bérgyilkos, mindenes
Munkahely: Jelenleg Phillip Rowle-nak dolgozik
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Joe Manganiello

A karakterről:
196 centijével Wade Rivers igazi óriás, nem sokan vannak, akik mernék őt nem komolyan venni. Az amerikai férfi alig féléve érkezett Londonban, Phillip Rowle hívására. A legtöbben ettől persze csak még jobban tartanak tőle, nem is sejtve, milyen borzalmas gyerekkor áll a háta mögöt. Az amerikai apától és angol édesanyától született Wade mindig is a két világ között nevelkedett, hol a csillogó amerikai lét, hol pedig a komor esős, angolság között örlődött. Lényegében New Yorkban nőtt fel, ott sajátított el mindent, amit varázslóként el kellett. Azonban, az iskolából kikerülve, tizenhét éves fejjel szembesülnie kellett az egyedüllét magányával. A szülei ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunytak… szószerint tragikus, ugyanis az apja alvilági üzletelései miatt kész mészárlást rendeztek a család luxusotthonában. Wade magára maradt, apja vagyonát az emberei eltulajdonították, így a nulláról kellett talpraállni. Továbbtanulás helyett gazdag embereknek vállalt el alantas munkákat, s mindezt nem is rosszul végezte. Hamarosan kisebb hírnévre tett szert alvilági körökbe, így egyre több, egyre fontosabb megbízást kapott. Hát így került a közelébe Phillip Rowle is, aki élete talán legfontosabb küldetését adta.

Részleteket regisztráció után.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 09. 25. - 09:11:49
Az oldal 0.117 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.