+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 553 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:59:48 »
0

DANIEL
Nem: Férfi
Kor: 40
Foglalkozás: Maffiafőnök, csempész
Munkahely: A Kirszejovics klán
Vér: Arany
Hirdető: Anelia Tiebon
Avialany: Michael Fassbender (alkuképes)


A karakterről:
Daniel (születési nevén Dmitrij Kirszejovics) a neves, aranyvérű Kirszejovics varázslócsalád szeme fényeként mindent megkapott, amire csak szüksége lehetett az életben. Anyja és apja elhalmozta finom holmikkal, a legjobb iskolákkal, mesés utazásokkal és... a legfontosabb, korlátlan hatalommal.
Fiatalon Daniel bejárta a világot, éveket töltött el Amerikában, ahol tökéletesen elsajátította az angol nyelv mellett az amerikai akcentust. Ösztönös sármja, mellyel remekül tudja leplezni veleszületett kegyetlen természetét, már huszas évei elején kapóra jött neki az üzletkötéseknél.... vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy a tehetős nők vagyonának kicsalásánál? Családján kívül nem táplál valódi érzéseket senki iránt, értük viszont bármeddig képes elmenni. Így amikor a konkurens Todorov maffiacsalád feje Alekszej leszámolt apjával, Vladimirral, elhatározta, hogy kiírtja az egész Todorov famíliát.
 Majdnem teljes sikerrel járt... Meggyilkoltatta Lizandrát és Alekszejt, s már a markában érezte a sikert, amikor váratlanul rajtaütött a lányukon, Anelián is, akit a megtévesztés nagy mestereként hónapokkal korábban feleségül vett. Ám a döntő pillanatban végül kicsúszott a karmai közül a nő... Daniel jelenleg is erős kézzel fogja Szófia uralkodó maffiaklánját. Egy zsíros üzlet ígérete azonban Londonba szólítja, így egy időre jobb kezére, az öccsére hagyja a klán igazgatását. Szándéka szerint csupán néhány hetet készül Londonban maradni, de a sors fintorából kifolyóan eredeti célján felül egy másik terv is kirajzolódni látszik a fejében, amikor rájön, hogy volt felesége, Anelia a Zsebpiszok közben rejtőzködik. Daniel elhatározza, hogy befejezi amit elkezdett, és végleg kiiktatja esküdt ellenségét.
Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható, mindig mást használ az álcájának megfelelően.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:04:04 »
0

OLEG DAAN DE GROOT
Nem:Férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Mágikus fényképész
Munkahely: Szabadúszó
Vér: Félvér
Hirdető: Elfelda Hall
Avialany: Kristofer Hivju


A karakterről:
Nagy múltú holland zsidó varázslócsalád leszármazottja vagy fényképész édesapád révén, akit a sors akarata Norvégiába vezetett, ahol egyszer s mindenkorra beleszeretett édesanyádba, így ott telepedett le végül. Egyke lévén mindent megadtak neked a szüleid.
Kiskorod óta követed apád munkásságát és őszintén rajongsz a fényképészetért, így nem csoda, hogy a Durmstrang után a Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolájára jelentkeztél, ahol könnyedén elvégezted a Mágikus fényképészeti szakot. Az egyetem után bejártad a világot, egyrészt, hogy minél változatosabb portfólióra tegyél szert, másrészt, hogy hódolj másik nagy szenvedélyednek, az utazásnak. Egy marokkói munka során ismerkedtél meg Elfelda Hallal. Bár kezdetben hozzá is úgy álltál hozzá, mint az összes többi gyönyörű modellhez... vagyis nem terveztél vele komolyan semmiképp sem, az élet közbeszólt. A munkátok miatt megesett, hogy pár havonta tudtatok csak találkozni néhány nap erejéig, és ez mindkettőtöknek tökéletesen megfelelt így. Már fél éve tartott ez a távkapcsolat köztetek, amikor egy szép nyári napon Elfelda elárulta neked, hogy a gyermekedet várja.... Bár eleinte sokkolt a hír, pár nappal később a sokk elmúlt, helyére öröm költözött a szívedbe és azon kaptad magad, hogy alig várod a kis trónörökös érkezését.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:07:29 »
0

MARGERY WINTERS
Nem:
Kor: 15
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 5.
Vér: Félvér / Aranyvér
Hirdető: Reed Lancaster
Avialany: Chloe Moretz (módosítható)

A karakterről:
Miss Winters világéletében rajongott a gyógynövényekért. A fiatal lány már édesanyja, a neves boszorkány, Mathilda Hook könyveit bújva jóval a Roxfort előtt elsajátított ezt-azt. Nem csoda hát, hogy éppen ő volt az, aki tavaly, már harmadéves korában segített Lancaster professzornak megszervezni a Gyógynövénytan szakkört. A lány állandó segítője lett a professzornak, olyannyira, hogy készülő tudományos kötetének átolvasását is vállalta.
Sokan pletykálni kezdték, hogy Margery és Lancaster professzor között van valami. Ez pedig olyan durva mértéket öltött, hogy még az édesanyja fülébe is eljutott. Persze a lány tudta, hogy egy féltékenykedő kezdett terjesztésbe, aki történetesen valóban érdeklődött a rendmániás professzor iránt. Azt azonban nem tudta kikerülni, hogy ne legyen a támadások célpontja, így szép lassan kiközösítették az évfolyam népszerűbb hölgyeményei...
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:11:22 »
+1

GUSTAF
Nem: Férfi
Kor: 28
Foglalkozás: Utazó, utazásokat szervez
Munkahely: Nincs
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara és Nathaniel Forest
Avialany: Alexander Ludwig


A karakterről:
Gondolkodás nélkül a nyakadba vetted a világot, miután kijártad az iskolát. Sem az angol anyád, sem a norvég apád nem tudott visszatartani. Tudtad, hogy ez a véredben van és menned kell, míg meg nem találod azt, amit igazán keresel. Sokáig azt hitted, kincseket akarsz, valójában azonban kalandokat. Olyan nagy, mágikus rejtélyek megoldása foglalkoztatott, ami senki mást és ehhez rendszerint más, tehetséges varázslókat és boszorkányokat keresel útitársnak. Közülük nem egy megfordult az ágyban is... de egyet sosem kaphattál meg. Elliot O'Marát.
A megismerkedésetek alkalmával, 1999-ben megpróbáltad beszervezni egy izlandi kalandtúrára, hogy segítsen néhány rejtvényt megoldani, ám Nathaniel Forest ebben megakadályozott és életedben először, valódi ellenségre találtál. Ez még sem tántorított el attól, hogy meg akard szerezni, mint valami kincset vagy titkos térképet, ami megmutatja az utat a vágyott dolgokhoz. Hiába tudtad ép ésszel, hogy nem szabad, hogy menned kell tovább és tovább, míg el nem felejted. Nem ment.
1999. szeptemberében indultál útnak és csak a napokban tértél haza, Londonba. Tele kincsekkel és persze új hegekkel lépted át a Vakegér küszöbét, mire mindenki összenézett: Hát Gustaf él?
(Részletesebb infókkal a regisztráció után szolgálok.)
Megjegyzés: A karakter vezetékneve szabadon választható.
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
Kaa
« Válasz #34 Dátum: 2019. 08. 14. - 13:36:22 »
0

KAA
Nem: Férfi
Kor: 28-29
Foglalkozás: Tiltott varázstárgyakkal foglalkozik/üzletel.
Vér: Fél
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Avan Jogia

A karakterről:
Kaa a varázsvilág alvilágának tagja, tiltott varázstárgyakkal üzletel és ebből anyagi helyzetét mindig képes volt biztosítani. Arianéval is épp egy üzletkötés következtében találkozott a Vakegérben, hamarosan szeretőkké is váltak. Kapcsolatuk elég sokáig jól működött, bár főleg testi vágy munkált köztük. A Kaa-nak akkoriban menyasszonya volt, aki miatt később megszakította a viszonyukat. Az utolsó dolog, amivel kapcsolatban Ariane értesült, hogy el akarja venni a menyasszonyát, innentől kezdve nem kereste a férfit, a leveleit sem volt hajlandó elolvasni, megszakadt kettejük között a kapcsolat, így Kaa nem szerzett tudomást sem a Ariane terhességéről, sem pedig a vetéléséről.
Annak ellenére, hogy ezután Ariane vérig sértve érezte magát megtartott mindent, amit valaha Kaa-tól kapott, a többek között londoni lakását is. A férfi intelligens, remekül képes manipulálni az embereket, mindent megtesz a teljes sikerért, melyben egzotikus, kissé arabos külseje segítségére van. Élvezni kívánja az életet és elsősorban a saját boldogulása kiteljesedése foglalkoztatja. Ariane Ahler első és egyetlen szerelme.
Ariane egyik futókalandja volt a tolvaj, Elliot O'Mara, azóta a férfival ellenséges viszonyt táplál. Kaa többször is ráküldte saját embereit, támogatóit, hogy hagyják helyben alaposan. Talán féltékenység? Talán csak területféltés? Ki tudja. Mindenesetre Kaa az O'Marával kötött ellenséges viszony ellenére is, tovább tevékenykedik Christopher Cartwright bűnszervezetének árnyékában.

Megjegyzés: Részletes információkat a regisztráció után kapsz. kacsint
A karakter vezetékneve szabadon választható!
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2019. 08. 15. - 10:08:15 »
+1

DANIEL O'MARA
Nem: Férfi
Kor: 26-27
Foglalkozás: Medimágus, patikus
Munkahely:   Banyanyavalya és Mágusfene Apotéka, Szent Mungó
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Gwilym Pugh (más vöröshajú arc esetleg jöhet)

A karakterről:
Jó testvér vagy. Mindig is az voltál, mégha az apánk nem is volt egy.Sokszor vágytam a figyelmedre, mert te olyan voltál, mint Dean. Ő pedig egy igazi apafigura volt még az én szememben is. Iirigyeltem a kapcsolatotokat, mert én sosem tudtam becsatlakozni. Az apád tartott tőlem, ki tudja miért... vagy éppen csak képtelen volt velem bármit is kezdeni. Nem az ő gyereke voltam és a születésedig nem ismerte az apaságjelentését.
Te voltál az, amit én magamnak álmodtam meg. A tökéletes, jótanuló, bátor gyerek, aki képes volt Dean nyomába lépni. Ő is medimágus volt, én is az akartam lenni, végül te lettél, míg én a világot jártam. Ha te nem próbálsz meg keresni, leveleket küldeni, talán sosem tértem volna haza Észak-Írországba... vagy csak Londonba. Tőled tudtam meg, hogy az anyánk meghalt. S azt hittem, micsoda tragédia ért, míg haza nem jöttem és meg nem tudtam, hogy házas voltál, de a feleséged meghalt... a lányodat pedig egyedül neveled. Ez a tragédia, nem az én kószálásom ebben a fene nagy világban.
Nélküled persze az Apotéka sem működne, ami a közös álmotok volt Deannel, az apáddal. Végül engem is bevontatok, mint tulajdonost és én tudom, hogy majd megőrítettelek a közös munka folyamán. Bunkó voltam a vevőkkel, ezért beküldtél a bájitalkonyhába, ahol több hasznomat vettétek... kár, hogy már semmi kedvem bejárni és segíteni... és igazából mostanában alig találkoztam veletek is. Az egész életem felborult, jó lenne, ha visszarángatnál magatok mellé.

Megjegyzés: A karakter kész njk előtörténettel rendelkezik. Így kivehető, de akár újra is alkotható!
Naplózva


Esmé Fawcett
Moderátor
***


Elérhető Elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2019. 08. 30. - 12:32:30 »
0

FREY HENRICKSEN
Nem: Férfi
Kor: 33
Foglalkozás: szabadon választható
Munkahely: nincs
Vér: aranyvérű
Hirdető: Esmé Fawcett
Avialany: Tom Mison

A karakterről:
Frey egy nagy múltú viking család örököse. Holy Islanden van a családi birtok, ahol még az első hódítások idején telepedtek le, és azóta nem is mozdultak el, csak távol tartották magukat a brit mágustársadalomtól. Jó okkal, így lényegében a szigeteken történt mindenféle történésekből kimaradtak. Már amennyire tudtak.
Frey a rúnamágia mestere, egy kedves, és figyelmes ember, de nagyon türelmetlen, ha a célok eléréséről van szó. Törődik másokkal, igyekszik kizökkenteni mindenkit a komfort zónájából úgy, hogy néha neki is nagyon nehéz, hiszen kötik a családi szabályok. Megpróbál kilépni az elzárkózottságból, de mivel ezzel árthat a családjának először óvatosan teszi. Néha talán túl óvatosan is.
Megj.: A karakterről bővebben itt olvashatsz.
Naplózva


Piper Walsh
Sötét varázsló
*****


Az ügyeletes rosszfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2019. 09. 07. - 23:22:05 »
+2

JEREMY PARSONS
Nem: Férfi
Kor: 30
Foglalkozás: Amneziátor
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium Auror Főparancsnokság
Vér: Félvér
Hirdető: Piper Walsh
Avialany: Jonathan Rhys Meyers

A karakterről:
A tipikus báránybőrbe bújt farkas. Bár, auror és a jó ügyet szolgálja, könnyen elcsábul a sötét oldal felé, és ezért nem is riad meg semmitől. Bátran használ sötét mágiát is. A Zsebpiszok közben inkább híres, mint hírhedt, az ott lévők tudják, hogy ha egyedül érkezik, akkor nem kell tőle tartani.
Piperrel van egy közös megállapodásuk, amit még évekkel korábban kötöttek, azonban a háború után érvényesítettek csak. Egyik a másiknak nem szól bele a munkájába. Mind a kettő hasznos a másiknak, amolyan informátor kapcsolattal. Míg Piper az alvilágból viszi az infókat, addig Jeremy a Minisztériumból.
Jeremy árvaként soha nem találta a helyét, a nagyanyja nevelte, bár ez inkább csak felügyelet volt, mert mindig is azt tett, amit akart és úgy ahogy akarta. A nagymama Jeremy 15 éves korában meghalt, utána az egyik barátjához került, amíg be nem töltötte a 17-et.
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon Tegnap - 02:38:33
Az oldal 0.067 másodperc alatt készült el 35 lekéréssel.