+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 43796 alkalommal)

Benjamin R. Fraser
Varázsló
*****


Someday we will foresee obstacles

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2021. 06. 29. - 09:00:03 »
+2

MARY FRASER
Nem: lány
Kor: 11
Ház: Mardekár/Griffendél
Évfolyam: első
Vér: arany
Hirdető: Renjamin R. Fraser
Avialany: Kristina Pimenova / Amelie Bea Smith

A karakterről:
Váratlanul érkeztél a családba, a rossz pletykák szerint nem is Dorothy és Michael gyermeke vagy. Ez azonban nem izgatja a családod többi tagját, mert mindenki imád és rajong érted. A bátyáid szinte elkényeztetnek, és élvezed, hogy minden figyelmet te kapsz. Nem szeretsz háttérbe szorulni, imádod, hogy körülötted forog a világ. Makacs és makrancos személyiség vagy, olyan aki hangot ad elég hevesen annak, ha szabályok közzé szorítják. Mindezek ellenére nem rohansz fejjel a falnak, megfontolt vagy és nyugodt. Hasonlóan ravasz és csavaros észjárásod van, mint az édesapádnak. A saját szabályaid szerint élsz. Néha túlontúl önző természeted van, de ha bármelyik barátod bajba kerül, szinte kérdezés nélkül magadra válalod a felelősséget, legyen az akármennyire is súlyos.
Idén szeptemberben kezded meg a Roxfortot, és alig várod.
Vajon a süveg egy újabb Griffendéles Frasert oszt be, vagy te leszel a második a családban, aki a Mardekárba kerül?

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletek pm-ben!
Naplózva


Charlie Oswin
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Farkasfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2021. 07. 22. - 13:59:42 »
+2

DEBORAH OSWIN
Nem:
Kor: 42
Foglalkozás: Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályának munkatársa
Munkahely: Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Katheryn Winnick

A karakterről:
Az Oswin család mindig is az egyik legnevesebb máguscsaládok közé tartozott, annak ellenére is, hogy nem voltak aranyvérűek. Deb, a szüleihez hasonlóan a Griffendél házat erősített és kiválóan végezte el a tanulmányait. Kiválóan teljesített a gyakorlati tárgyakban, és sok munka gyümölcseként az elméletben is remekül teljesített. A Griffendél Godrik Akadémia elvégzése után szinte azonnal állást kapott a Mágiaügyi Minisztériumban, a Nemzetközi Máguskapcsolatok Főosztályán, így már egészen fiatalon Csehországba utazott dolgozni. Itt ismerkedett meg első férjével, Michal Onderkot. Tipikus rosszfiú volt, aki könnyedén elcsavarta a fiatal nő fejét, így hát Deborah Nezamyslice nevű helyen találta magát, terhesen. Első gyermeke, Charlie itt született meg... s csak ezt követően jött rá, mibe keveredett.
Az Odrerko család tagjai ugyanis egytől egyig vérfarkasok voltak, akik erős falkát alkotva Nezamyslice felett hatalmat tudta gyakorolni. Deborah férje, Michal egyre agresszívabb lett, így a nő tudta, hogy menekülnie kell. Fiát meg akarta menteni a rá váró jövőtől. Így hát megszöktek és Deborah visszatért Londonba, hogy ott nevelje fel a fiát. Mágikus Balesetek és Katasztrófák Főosztályán kapott munkát és védelmet ígért nekik a minisztérium. Így ismerkedett meg a David Andrews nevű aurorral, aki második gyermeke, a most 7 éves Miriam édesapja lett. Azóta is boldogan élnek, bár Deb rendkívül tart egy újabb házasságtól és a vérfarkas famíliától, akiket a hátamögött hagyott...
Naplózva

Charlie Oswin
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Farkasfiú

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2021. 07. 22. - 14:14:37 »
+2

MICHAL ONDERKO
Nem: Férfi
Kor: 39
Foglalkozás: csempész
Munkahely: Onderko Vállalat
Vér: Félvér
Hirdető: Charlie Oswin
Avialany: Trey Griley

A karakterről:
Nezamyslice, Csehország egyik nagyon vidéki része. Ezen a területen számos varázslócsalád él, az 1700-as évekig a környék legnevesebb aranyvérű családja az Onderko volt. Azonban az erőteljes házassági szabályok miatt a család veszélybe került, ráadásul az egyik rokon is mugli lányt vett feleségül, ígyhát az aranyvérűségük megszűnt. A 19. század elején a családban elszabadult a vérfarkasátok, először egy Benedikt Onderko nevű családtagot ért a marás. Ő aztán tovább adta azt feleségének, fiainak és lányainak, míg végül mindenkit megfertőzött. A vérfarkasátok összefonódott a család nevével és azzal, amiből éltek.
A vagyonukat nagyrészt csempészetből szerezték, illetve ezeknek az illegális varázstárgyaknak az árulásával. Néha-néha, nehezebb időkben bérgyilkosságot is vállaltak. Lényegében egyfajta maffiacsaláddál váltak. Ebbe született bele Michal, aki 1997-ben megörökölte a falkavezetőséget apjától, Tomáš-tól. Ám még jóval ezelőtt biztosította a vér tovább vitelét.
Egész fiatalon ismerte meg Deborah Oswint egy prágai bolhapiacon, ahol éppen a munkáját végezte. A nő a brit minisztériumnak dolgozott, ám ez nem számított. Elég fiatal volt ahhoz, hogy a szerelem rossz útra vigye. Ebből a házasságból született meg a fiuk, Charlie. A kisfiúban látta a családja jövőjét Michal, ám a család vonása, miszerint Debet is tegye közéjük valóvá, megrontotta a házasságukat. Így a nő megszökött otthonról a kisfiúval és Michal magányos maradt. A családja előtt sosem mutatta ki, de a szerelem megmaradt, amit a nő iránt érzett és főleg Charlie elrabálásával akarta visszaszerezni... na meg az volt a célja, hogy az átkot átadja neki is. A fiát 2002 nyarán elrabolta, majd vérfarkassá tette Csehországban, de a britek megzavarták és visszavitték Charlie-t Londonba.. Deborah-t mindössze egy pillanatra látta Michal, mielőtt elmenekült az aurorok elől.
Naplózva

Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Natan Archie Welch

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2021. 11. 14. - 22:20:17 »
+1

Rowon LeeNem: férfi
Kor: 23
Foglalkozás: barista
Munkahely: Battersea Pie Shop
Vér: félvér
Hirdető: Nathaniel Forest
Avialany: Chae Hyungwon

A karakterről:
Rowon mindig racionális embernek tartotta magát. Sosem volt semmiben kiemelkedő, de tudta, hogy kemény munkával egy kellemes kis életet tud fenntartani. És neki ez elég volt, nem volt álmodozó típus…
Szeretett viszont kísérletezni különböző mágikus kávék, meleg italok elkészítésével, ebben örömét lelte és egy valamiben kicsit ki is emelte a többiek közül. Az ázsiai mágusiskola elvégzése után egy kis koreai mágusutca kávézójában helyezkedett el. Nem tartotta az életét kimondottan izgalmasnak, bár unalmasnak se. Csak úgy folyt a medrében.
Egészen addig míg egy titokzatos európai férfi meg nem jelent abban a bizonyos kis koreai mágusutcában… Bár kicsit kifordította Rowon életét a megszokott hétköznapokból. Még így sem gondolta volna, hogy a férfi végül akkora hatással lesz rá, hogy összepakolja mindennapjait és tervek nélkül Angliába utazzon. Ott aztán váratlanul érte a felismerés, hogy a titokzatos európai meglehetősen gazdag és híres, amit minden bizonnyal nem véletlenül titkolt el előle. Mivel azt gondolta a férfi inkább nem látná őt szívesen, hát nem kereste fel. Állást vállalt egy londoni pitézőben és kivételesen elkezdett álmot ápolgatni. A tehetségét kihasználva, egyszer bizony megnyitja a saját mágikus kávézóját, immáron Londonban.
 
Naplózva


Serena Fawley
Játékmester
***


Csillagszemű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2022. 04. 12. - 18:50:08 »
+1

JAMES BENNETT
Nem: férfi
Kor:  47
Foglalkozás: asztronómus
Munkahely: Csillagos égbolt Asztronómiai Szaküzlet
Vér: arany/félvér
Hirdető: Serena Fawley
Avialany: Hugh Jackman (módosítható)

A karakterről:
Apám legjobb barátja vagy, mindketten Hugrabugosok voltatok. A Roxfortban együtt nőttetek fel, jóban-rosszban együtt voltatok. Éppen ezért apa tanúja is voltál az esküvőjükön, és az én keresztapám is lettél.
Mivel a szerelmi életed nem alakult valami fényesen az utóbbi években, ezért mi vagyunk a családod. Amikor teheted, az ünnepeket nálunk töltöd a skóciai obszervatóriumban. Apával és anyával még mindig jó barátságban vagy, de most már az asztronómia is összeköt benneteket.
Sok időt és energiát fordítottál rám, amíg kicsi voltam, így a második apukámként tekintek rád. Fontos a véleményed számomra, legtöbbször téged kérdezlek először, nem is a szüleimet. Kicsiként is, de még most, felnőttként is sok időt töltünk együtt.
Van egy kis asztronómiai boltod Londonban, az Abszol úton. Csillagos égbolt Asztronómiai Szaküzlet a neve, és néhány évvel az Akadémián eltöltött éveid után nyitottad, amikor megszerezted rá a kellő pénzt. Ez volt a te nagy álmod, de amióta már elég nagy vagyok, a kinézethez sokszor kikéred a véleményemet. Így ez egy közös projektünk, amiben mindkettőnknek a szíve-lelke benne van. Az üzlet nagyon felkapott lett idővel, most már külföldről is érkeznek vevők, annyira jó híre lett.
Amióta az Akadémiára járok egyre több időt töltök Londonban, ilyenkor nálad tanyázom. Mindig van számomra egy kis szobád, a bolt feletti lakásodban.

Megjegyzés:A karakter viszonylag szabadon alakítható, rád bízom a részleteket.
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2022. 04. 29. - 14:45:33 »
+1

ELEANOR PARHAM
Nem:
Kor: 32 - 35
Foglalkozás: divattanácsadó, stílustanácsadó
Munkahely: szabaduszó / Szombati Boszorkány divatrovatának állandó tanácsadója
Vér: mugli születésű
Hirdető: Elliot O'Mara
Avialany: Natalie Portman (módosítható, de hasonló típus legyen)

A karakterről:
Eleanor a divatvilágban igazi királynőnek számít. Nem csak azért, mert kiváló stílussal rendelkezik és minden divatbemutatón az elsősorban ül, hanem azért is, mert ő bizony az, aki a legelőkelőbbeknek segít vásárolni, öltözködni. Ezzel együtt persze a társaságba is bekerült, a legfinomabb eseményeken, a legelőkelőbb körökben mozog állandóan, újabb és újabb ügyfeleleket szedve magának. Nem rég pedig a Szombati Boszorkány divatrovatának állandó tanácsadója is lett.
Hozzám hogyan került közel? Egyszerűen. Aiden a nekem tervezett gardróbb kialakításakor őt is felkérte, hogy segítsen beszerezni a legújabb kollekciót a mugli és a varázsvilág tervezőitől. Nem mindig felhőtlen a kapcsolatunk, hiszen Eleanor kendőzetlenül formál véleményt, én pedig túl makacs vagyok elfogadni. Máskor viszont órákat beszélgetünk a tea felett, vagy ülünk be pezsgőzni egy előkelő helyre.
Eleanor tehát kiváló a munkájában, de neki sem indult minden zökkenőmentesen. Eleinte nehezen élt meg, csak gazdag férje mellett tudott komolyabb ügyfeleket szerezni magának, addig varrásból élt, illetve butikokban dolgozott. A társaságba bekerült, a házassága pedig tönkre ment, de saját akaraterejének köszönhetően a kapcsolatai megmaradtak és bizony csak még több munkát kap azóta.
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2022. 05. 28. - 18:28:25 »
+1

HENRY LE FAY
Nem: Fiú
Kor: 12
Ház: Hollóhát
Évfolyam: 2.
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Maxwell Jenkins

A karakterről:
Henry mióta az eszét tudja, máshova sem vágyott, mint a Roxfortba. Világ életében érdekelték a könyvek, a tanulás és amikor még olvasni sem tudott, édesanyját nyaggatta, hogy meséljen az éjszakai égbolton ragyogó csillagokról. Az első teleszkópját hatévesen kapta, majd hamarosan már egy tudományos diáktársaság tagja lett. A Roxfortban pedig azonnal csatlakozott az Asztronómia szakkörhöz és másodikos korára már biztosan tudta, hogy nem lesz olyan semmirekellő, mint a hatodéves bátyja, Florian. Komoly tudományos karrier előtt állt és úgy érezte, igenis jó úton halad, egészen addig, míg egy bizonyos plátói szerelem be nem ütött... hogy ki iránt? Azt sosem osztotta meg senkivel, ám az illető közelében állandóan túl gyorsan verdesett a szíve, így képtelen volt koncentrálni bármire is.
A gyomorgörcs sosem látszott múlni, így Henry egyenesen azt gondolta, megbetegedett. Mostanra pedig már úgy járt a folyosón, mint valami zombi és időnként bizony még az is előfordult, hogy belerohant Smith professzorba, aki ezért még meg is bűntette. Szép lassan egyre több pont száradt a fiú lelkén és a jegye is K-ról V-re csökkentek. Egyenesen arra számított, hogy az édesanyja Rivallót fog küldeni neki... holott az asszony mugli volt.
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2022. 06. 18. - 22:34:32 »
+1

VIOLET MONSTRO
Nem:
Kor: 25
Foglalkozás: Gyakornok / Tanuló (protektor szak)
Munkahely: Minisztérium valamelyik osztálya (szabadon választható)
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara, Daniel O'Mara & Aiden Fraser
Avialany: Bailee Madison

A karakterről:
Josephine Rowle és Arthur Monstro fiatalabbik lánya Violet.  Jelenleg protektornak tanul és hamarosan házasságot fog kötni egy bizonyos Elwood Nottal, aki a Mágiaügyi Minisztérium egyik osztályának titkárságán dolgozik. A fiatalember nagyratörő életpályája, az állandó előléptetések mind-mind azt sugallják, hogy a házasság igencsak jövedelmező lesz a Rowle és a Monstro család számára. A lánya azonban sosem volt igazán oda Elwoodért, a vonzalom pedig sosem volt meg közöttük... ezért, amikor csak teheti, kerüli a társaságát és legfeljebb a kötelező családi találkozókon hajlandó látni őt.
Violet mindig is tudta, hogy ő nem olyan életet akar, mint a többi családtag. Zelda, a nővére fiatalon megházasodott, belenyugodva a kényszerházasságba, ám ez Violetnek nem ment. Bár gyönyörű volt, mindig divatos, ahogy a család megkövetelte, de az eljegyzés óta egyre kevésbé akar megfelelni a kritériumoknak. Olyannyira nagy lett a gond végül, hogy találkozgatni kezdett egy régi ismerősével az egyetemről... Isaac Fraserrel. Az iskolai éveik elején egyenesen gyűlölték egymást, mostanra viszont egyenesen rajong érte. Csak annyit tud, hogy a szíve hevesebben ver a közelében és beszélgetni, meg kávézni akar vele, így sokszor ki is marad otthonról.

Megjegyzés: A családtörténetéről részleteket itt találsz. Több infó pm-ben a regisztráció után!
Naplózva


Aiden J. Fraser
Varázsló
*****


Pirkadatkor a hajnalba olvadok

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2022. 06. 19. - 14:37:52 »
+2

ISAAC HARRISON FRASER
Nem: fiú
Kor: 25
Foglalkozás: Veszélyes Lénygondozó
Munkahely: Az Akadémia fiatal kutatója
Vér: arany
Hirdető: Aiden Fraser, Benjamin Fraser& Elliot O'Mara
Avialany: Nick Robinson

A karakterről:
Eleven és hangos Fraser voltál, ahogy a rokonaid is, személyiséged leginkább Benjaminéhoz volt hasonló, így vele nagyon jóban voltál. Erősen kötődtél mindig is a csalódotthoz, tisztelted a hagyományokat. Sokáig te voltál Mitchael és Dorothy legfiatalabb gyermeke. A húgod Mary Fraser érkezése után fittyet hányva a rosszindulatú pletykákra rajongésig szeretted a kislányt. Mindig is vonzódtál  a veszélyes dolgokhoz, előszeretettel fedezted fel a Rengeteget iskolás éveid alatt a büntető munkák miatt Hagriddal. Kifejezetten ígéretes kutató lett belőled.
Az ostrom alatt éppen külföldön tartózkodtál, mert úgy tűnt sikerül rábukkannod egy veszélyeztetett és különleges fajra. A felfedezést egy levél szakította meg, és a nagybátyád valamint a tíz éves unokahúgod halálhírére hazautaztál. Az események megráztad, nem hitted el ami történt. Gyászodat egy Hilda nevű lány enyhítette, akivel sokáig együtt utazgattál, ám miután megcsalt téged ismét letelepedtél Angliában.
Közelebb kerültél egy Violet Monstro nevű lányhoz, akit a családotok közti ellentétek miatt szinte utáltál a Roxfortos éveid alatt, és amikor csak tudtad piszkáltad. Most viszont mégis jól esett a társasága, és miközben magadban vívódtál egyre többször keresed fel azóta is a társaságát.

Megjegyzés: Olvasd át a Családfát több infóért! További részletekért regisztráció után keress pm-ben!
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2022. 06. 28. - 18:43:22 »
+1

MONTGOMERY 'MONTY' O'MARA
Nem: Férfi
Kor: 35-36 év
Foglalkozás: pszicho-medimágus, kriminálpszicho-mágus
Munkahely: Szent Mungo, Mágiaügyi Minisztérium
Vér: Félvér
Hirdető: Elliot O'Mara, Daniel O'Mara
Avialany: Alex Pettyfer

A karakterről:
Monty James és Adele O'Mara második gyermeke. Három évvel fiatalabb Vincentnél, ám mindent a bátyjától tanult. Ő is kiváló kviddicsjátékos volt világ életében, ám bátyjával ellentétben nem játszott végig a roxforti csapatban. Hamar abbahagyta a játékot és a tanulásra koncentrált. Az ötödik évében a szerelmi élete kicsit felbolydult, mindenből alaposan lerontott és kishíján ki is csapták a Roxfortból. Egy idősebb lánnyal ismerkedett meg az egyik roxmortsi hétvégén és addig fajult a dolog, hogy Londonba szöktek. Apja szó szerint egy hónapig kerete, mire előkerült és visszarángatta az iskolába. Büntetésből kellett hát felhagynia a sporttal.
Tizenhét éves korára benőtt a fejelágya és nagy nehezen, de megkezdte ő is a medimágusi képzést. A többiekkel ellentétben ő azonban pszicho-medimágiát, majd a Godrikon kriminálpszicho-mágusnak tanult, így elsősorban az aurorok munkáját segítendő helyzetekben kérik a tanácsát, illetve traumát átélt alkalmazatottak felépülését támogatja. Az Aurorparancsnokságon dolgozik főállásban, de a Szent Mungóban is praktizál.
Kapcsolata Elliottal nem volt soha sem túl baráti, viszont Danielre kisöccseként gondolt. Az akadémiai tanulmányai alatt is végig segítette a fiatalabb másod-unokatestvérét és azóta is rendszeresen összejárnak szabadidejükben. Monty persze mindig féltékeny volt Danielre, amiért korán családja lett. Neki ez nem jött össze egyszerűen.

Megjegyzés: A karakter megírásához erősen ajánlott a családtörténetet átolvasni, illetve pm-ben ötletelhetünk is jobban.
Naplózva


Vale Walker
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Pretty boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2022. 07. 16. - 20:44:22 »
+1

MARK ROSENTHAL
Nem: Férfi
Kor: 20-22 (15-17 a háború után)
Foglalkozás: Manipulatív ex
Munkahely: Nincs meghatározva
Vér: Félvér vagy mugliszületésű
Hirdető: Vale Walker
Avialany: Aurelio Voltaire (abszolút módosítható)

A karakterről:
A háború gyerekei voltunk. Üldözöttek Tudjukki uralma alatt, lázadók a rendszere ellen. Ezt jól megtanultuk abban az időben, lázadni, gondoasn belénknevelték. Aztán hirtelen Tudjukki elbukott, a világ nagyja visszatért a régi kerékvágásba, csak mi maradtunk. A meghatározó éveink elindítottak egy lejtőn, a "helyreállt" világ viszont nem állított meg rajta.
Hangos, dacos tinédzser voltam, de alatta sérülékeny, megtört, aki az egész addigi életét elvesztette. Voltunk ilyenek néhányan, minden bizonnyal te is.
Engem te karoltál fel, egyetlen támaszom, stabil pontom voltál a világban, végül első igazi szerelmem, és komolyabb kapcsolatom is. Veled együtt, és együtt hasonló sorsú barátainkkal, magunknak harcoltuk ki a helyünket a világban, ami talán elfelejtett minket, talán csak figyelmen kívül hagyott, ahogy a háború borzalmai után egy idilli képet akart viszontlátni.

Így mi lettünk a vagány lázadó fiatalok. Akiket kortársaink talán csodálnak, mint elérhetetlen szombólum, akik túl menők, hogy be lehessen kerülni közéjük. Akik ellen gondos szülők óva intenek, hogy veszélyesek barátnak. Akik miatt a shotgun-apuka fogalma létezik. Bandáztunk a Zebpiszok kocsmáiban, keveredtünk bele balhékba, később gyanús legalitású ügyletekbe, ha kellett egy kis zsebpénz. Talán nem a tökéletes áloméletmód volt, de a miénk, amit magunknak szereztünk, és büszkék voltunk rá. Ezek voltunk kívülről.
Belül mind rejtegettünk valahol egy a sors által megtört gyereket, aki mindezt a külsőt várként építi maga köré.
Nekem végül a mindenemmé váltál, én pedig örök jobbkezeddé bármiben. És egy ponton elkezdtél gondoskodni róla, hogy ez így is maradjon. Hogy a világ, ahogy ismerem, csak veled együtt legyen elképzelhető, hogy meg se fontoljam, hogy létezhetne máshogy. Hogy a te okaid mik lehettek erre, nem tudom, talán nem is akarom.
Talán kitörni se tudtam belőle másvalaki segítsége nélkül?

A vége nem volt szép, hogy enyhén szóljak. Nem tudom, akarlak-e még látni valaha, vagy hogy folyna-e vér, ha egyszer még összetalálkozunk, és hogy kié...

Megjegyzés: A karaktert közös múlt kijátszásához keresem, a jelen idősíkban kötetlen az életútja azon túl, hogy passzoljon az addigihoz
Naplózva

Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2022. 09. 23. - 18:40:06 »
+4

DOMINIC LE FAY
Nem: Férfi
Kor: 25
Foglalkozás: titkár
Munkahely: Merlin Kutatóközpont Mágikus Szeszélyügyi Kirendeltsége
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay, Henriette le Fay, Flora le Fay
Avialany: Josh O'Connor

A karakterről:
Mint első szülött, te voltál mindig is a le Fay család szemének egyetlen kis fénye. A nevedet egyenesen apánk választotta ki és még a nagyapánk is meg volt róla győződve, hogy te egy igazi le Fay vagy. Az a világ persze gyorsan leáldozott, mert apánk nem engedett az idősebbek nyomásának, mind kikerültünk a nagyszülői kegyből. Te ebből persze semmit sem érzékeltél, gondtalan életed volt egészen addig, míg a kis Flora be nem került az életedbe. Onnantól kezdve igazi bátyó vált belőled, aki megvédi a kishúgát, majd pedig a kisöccsét. Az ikrekről már nem is beszélve! Igazából elég jó lelkű fiú voltál mindig is, de azért elég zűrös volt a gyerekkorod. Hol Roxmortsba szöktél ki a barátaiddal, hol megkíséreltél bejutni a lányok hálójába. Anyának mindig fejfájást okoztál.
A roxfortos éveid után, mintha benőtt volna a fejed lágya. Elvégeztél valami töltelék szakot három év alatt... na meg ekkor érkezett a háború is. A háború, ami annyi ember életét keserítette meg és ez alól te sem voltál kivétel. Meg akartad óvni a családodat, ezért meghúztad magad, csak éppen a szíved motivált egyszer csak más felé. Egy lányt mentettél meg a halálfalóktól, Tamara Bonest. Akkoriban gyorsan összebarátkoztatok, de hamar elcsavarta a fejedet, mert te olyan naiv fiú voltál... könnyű volt megfogni. Amilyen önzetlen voltál Tamarával, ő olyan könnyen kihasznált, ráadásul mióta elköltözték otthonról és többet vagytok kettesben, egyre inkább próbál Flora ellen hangolni. Bizony, a drága Flora ellen, akivel olyan legendás a kapcsolatotok.

Megjegyzés: A karakter megalkotásához érdemes a három már aktív tesó előtörténetét elolvasni!
Naplózva


Ezra Ellsworth
Hugrabug
*


A joke? Im on it!

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2022. 09. 30. - 20:11:07 »
+1

Eleine Ellsworth
Nem: lány
Kor: 12
Ház: Szabadon választható
Évfolyam: 1
Vér: félvér
Hirdető: Ezra Ellsworth
Avialany: Cailey Fleming (módosítható)

A karakterről:
Egészen kicsi voltál, mikor mugli édesapánkat elvitte nagynénénk, hogy elkerülje a Sötét Nagyúr hadjáratát és magát a háborút. Talán fel sem fogtad mi történik körülötted, ez idő alatt én voltam, aki gondoskodott rólad, míg bátyánkra és édesanyánkra zúdult minden tennivaló, legyen szó munkahelyről, otthoni ügyekről vagy főzésről. Erős kapocs alakult ki köztünk, sokat sírtál apánk miatt akkoriban, én próbáltam tartani a lelket benned és vigasztaltalak, pedig nekem is fájt a kialakult helyzet. Mikor véget ért az őrület és megkaptam a meghívómat a Roxfort-ba, ugyanúgy örültél neki, mint én magam, holott nálad még nem volt semmi nyoma mágiának, vagy csak nem vettük észre, de te annyira optimista voltál, hogy nem akartunk letörni. Sok csínyben segédkeztél nekem, szinte partner voltál minden rosszalkodásomban. Sosem buktál le, mivel egy ilyen tündéri kislányra nem lehet haragudni, sokszor ki is használtad bájodat és miután én is és bátyám is távol voltunk, te vitted tovább családi szokásunkat. Talán jobban is csinálod már, mint én, bár mint minden nő, idősebb korodra te is elkezdtél nyitni a csini ruhák és hajak világa felé, de egy-két huncutságra még mindig vevő vagy. A bájos kis Eli végül megkapja meghívóját és tudom, hogy ugyanolyan szorgalmasan fogsz tanulni, mint ahogy anyánknak segítettél otthon a házimunkában, de azért ne felejtsd el fedezni bátyádat, ha megint valami rosszban töri a fejét.  


(A karakter szabadon variálható, de mindenképp egyeztetni szükséges a tesóval. Ezra előtörténetének olvasása is ajánlott. )
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2022. 11. 05. - 14:22:58
Az oldal 0.943 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.