+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Lombikkarakterek
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Lombikkarakterek  (Megtekintve 31621 alkalommal)

Armin Narek
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


A festő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 10. 09. - 22:11:43 »
+2

NORA NAREK
Nem: lány
Kor: 15
Ház: ahova beosztanak
Évfolyam: V.
Vér: Aranyvér
Hirdető: Armin Narek
Avialany: Sarah Hyland (módosítható)

A karakterről:
Mindig is mi voltunk a kistesók a családban. A nagyobb testvéreink és közöttünk jó nagy a korkülönbség, míg kettőnk között éppen csak három év van. Bár én vagyok az idősebb, te vagy a talpraesettebb és a kevésbé ártatlan. Pontosan tudod, hogyan csavar az ujjaid köré az embereket, győzd meg őket arról, hogy úgy történjenek a dolgok, ahogyan te szeretnéd. Iránban egy nőnek persze ez a legjobb lehetősége arra, hogy kitörjön és te ki akartál mindig is.
Apánk szigorú nevelésével sosem mentél szembe, de te nem akartál fiatalon házasodni, mint a nővéreink. Valahogy mindig is tudtad: több van benned. Egészen fiatalon eldöntötted, hogy plaszti-medimágus leszel és ehhez bizony nem odahaza kell tanulni. Állandóan bújtad a gyógyítással foglalkozó könyveket, sőt még konferenciákra is eljártál. Így ismerkedtél meg egy bizonyos Mr. Macmillannel, az aranyvérű gyógyítójelölttel, aki Angliából érkezett az országunkba. Te csak kisegítő voltál, de könnyen egymásra hangolódtatok és csak azért, hogy ne utasítson el, huszonegy évesnek mondtad magad. Csak később mondtad el, hogy illetlen dolgot történtek közöttetek, ami miatt apánk megszidhatna... én pedig valamiért irigyeltem a bátorságod. A titkodat azóta is őrzöm, bár a férfi soha többé nem bukkant fel az életedben - tudtommal.
Aztán befejeztem a tanulmányaimat, felvettek az otthoni akadémiára és a második félévemben máris Hertfordshire-be kerültem vendéghallgatónak. Te persze lelkes lettél, megkérdezted, nem jöhetnél-e velem és tanulhatnál a Roxfortban... aztán szép lassan úgy tűnt, apát is sikerült meggyőznöd, aki intézkedni is kezdett ebben az ügyben. Nekem meg a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak rád.
Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Natan Archie Welch

Elérhető Elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 11. 14. - 22:20:17 »
+1

Rowon LeeNem: férfi
Kor: 23
Foglalkozás: barista
Munkahely: Battersea Pie Shop
Vér: félvér
Hirdető: Nathaniel Forest
Avialany: Chae Hyungwon

A karakterről:
Rowon mindig racionális embernek tartotta magát. Sosem volt semmiben kiemelkedő, de tudta, hogy kemény munkával egy kellemes kis életet tud fenntartani. És neki ez elég volt, nem volt álmodozó típus…
Szeretett viszont kísérletezni különböző mágikus kávék, meleg italok elkészítésével, ebben örömét lelte és egy valamiben kicsit ki is emelte a többiek közül. Az ázsiai mágusiskola elvégzése után egy kis koreai mágusutca kávézójában helyezkedett el. Nem tartotta az életét kimondottan izgalmasnak, bár unalmasnak se. Csak úgy folyt a medrében.
Egészen addig míg egy titokzatos európai férfi meg nem jelent abban a bizonyos kis koreai mágusutcában… Bár kicsit kifordította Rowon életét a megszokott hétköznapokból. Még így sem gondolta volna, hogy a férfi végül akkora hatással lesz rá, hogy összepakolja mindennapjait és tervek nélkül Angliába utazzon. Ott aztán váratlanul érte a felismerés, hogy a titokzatos európai meglehetősen gazdag és híres, amit minden bizonnyal nem véletlenül titkolt el előle. Mivel azt gondolta a férfi inkább nem látná őt szívesen, hát nem kereste fel. Állást vállalt egy londoni pitézőben és kivételesen elkezdett álmot ápolgatni. A tehetségét kihasználva, egyszer bizony megnyitja a saját mágikus kávézóját, immáron Londonban.
 
Naplózva


Winston L. Smith
Griffendél
*


Winnie

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 11. 27. - 18:31:34 »
+1

MARIE ROSALIE SMITH
Nem: lány
Kor: 14
Ház: Hollóhát
Évfolyam:3. évfolyam
Vér: Aranyvérű
Hirdető: Winston L. Smith
Avialany: Ellie Bamber

A karakterről:
A Smith család legfialabb gyermeke vagy, ettől fogva persze a legelkényeztetebb is, de ebben aztán nincsen semmi rossz. Teljesen természetes, hogy egyszem lányként odahaza igazi kis hercegnő voltál, aztán egyenesen egoista lettél a nagy kényeztetésben és sokszor azt hitted, mindenkinél szebb és okosabb vagy. Ez csak akkor változott meg, mikor a Roxfortba kerültél, ahol a népszerű lányok nem választottak be magad közé, így a régi menedékedet választottad: az olvasást. Rengeteget tanultál már az első évben, a másodikban meg olyan magasra tornáztad magad, hogy majdnem iskoleslő is lettél.
A harmadik év indult aztán csak igazán döcögősen. Korán kezdtél nőiesedni, amitől az idősebb fiúk felnéztek rád, a többi lány viszont cikizni kezdett. Még azzal is meggyanúsítottak, hogy elloptad a ruháikat, az ékszereiket, de ezt bizonyítaniuk sosem sikerült. Csak kikezdtek. Túl törékeny természet vagy, könnyen ki tudtak kezdeni. Néha elcsodálkozom, hogy ugyanaz a lány vagy, aki kiskorában parancsokat oszogatott. Igazi kamasz is lettél időközben, akinek nem kell persze segítség, én még is ott állok melletted, hogy felhúzzalak a földről, még akkor is, ha következő pillanatban félreütöd a kezemet.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 11. 25. - 12:31:01
Az oldal 0.115 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.