+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Eltávozottak keresettjei
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Eltávozottak keresettjei  (Megtekintve 3992 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:33:17 »
0

JIMMY KIPP QUINTON
Nem: Férfi
Kor: 23
Foglalkozás: Rúnaismeret tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: Ben Whishaw

A karakterről:
Jimmy szülei szórakozott mágiakutatók, akiknek bejött az élet, és az apja egyik találmányával nagyon nagyot kaszáltak. Ez még Jimmy, vagyis inkább Kipp - ahogyan otthon mindenki hívja - születése előtt volt. Azóta a család hírneve csak nőtt, ahogyan birtokaik száma is, ám a Quinton famíliában sosem a vagyon számított, hanem a tudás. Kipp azon kevés gyermekek egyike, akinek nem kellett a Roxfortba járnia. Az apja jó barátságban volt Dumbledore-ral, így fia - különleges miniszteri engedéllyel - otthon maradhatott, és a szülei - Nagy-Britannia két legjobb mágiakutatója - tanították.
Időközben Kipp édesapját felkérték, hogy legyen a Kísérleti Bűbájok Bizottságának vezetője, így fia tanítása mellett a Minisztériumban kezdett dolgozni. Jimmy tanítását 9 éves korában kezdték meg, pálcát, csak úgy, mint kortársai, 10 évesen vehetett kezébe, és 13 évesen már letette az RBF vizsgákat, 9 K-val. A felnőttek, akik ismerték, arról beszéltek, hogy különleges gyermek, egy igazi zseni. Alig 16 évesen szerzett 9 RAVASZT (8K, 1V). Ezután szülei segítségével a rúnatan tudományaiban mélyedt el, és mára, 21 évesen ő a valaha élt egyik legfiatalabb profi rúnamágus, akit csak a varázs-társadalom ismer, és Kipp erre nagyon is büszke.
Azt persze azért szükséges megjegyezni, hogy Kipp kiváló társaság, és nagyon jókat lehet vele beszélgetni - ha az ember valamilyen tudományos témát szeretne boncolgatni. Ha valaki netán barátkozna, akkor rossz helyen jár. Kipp nagyon keveset találkozott kortársaival, felnőttek között nőtt fel, az ő nyelvüket érti. Nincs humorérzéke, és fogalma sincsen, hogy kezdjen el egy átlagos beszélgetést, vagy hogy hogyan legyen udvarias, olyan, akár a többi ember. Egy kicsit feszélyezi, hogy ennyire különc, és hogy mások is így tekintenek rá, de a változás sokkal jobban aggasztja, mint jelenlegi helyzete.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:40:44 »
0

KILIAN HARPER
Nem: Férfi
Kor: 19
Foglalkozás: ismeretlen
Munkahely: ismeretlen
Vér: félvér
Hirdető: Evelyn Pye
Avialany: Jaco Van Den Hoven (megváltoztatható)

A karakterről:
Kilian mindkét szülője varázsló, mégis a muglik között érezte jobban magát egészen addig, amíg be nem került a Roxfortba. Onnantól elkezdte szomjazni a tudást, és ennek következtében korábbi komisz, rosszcsont énjét is levetkőzte. Nagy nőcsábász volt, ellenben a vizsgák előtt szinte színét sem lehetett látni. Tagja volt a kviddics válogatottnak, és prefektus is volt. A háború kitörése előtt jött össze Evelynnel, akivel minden lehetséges időt együtt töltött, egy időben olyan pletykák is terjedtek róluk, hogy összenőttek. Aztán kitört a háború, egyre kevesebb időt tudtak tölteni. 1998 januárjában azonban olyan dolog történt, amire senki sem számított. Kilian megelégelte az iskolában folyó dolgokat, ezért már nem rejtette véka alá a véleményét. Mindenféle figyelmeztetés ellenére hangoztatta a nézeteit. Ennek lett a következménye, hogy alaposan megkínozták, majd el is tűntették. Senki sem látta azóta a januári nap óta.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:45:39 »
0

VANILLA SMITH
Nem:
Kor: 15
Ház: Griffendél
Évfolyam: ötödik
Vér: sárvér
Hirdető: Hannah V. Selwyn
Avialany: Nell Tiger Free

A karakterről:
Bátor, kedves és szeretnivaló személyiség, ezért vonzza az embereket. Segítőkész és naiv, ezért gyakran kihasználják. Hannah legjobb barátnője, még a Roxfort Expressen ismerkedtek meg egymással. Vanilla is gyógyítónak készül, akárcsak Hannah. Igyekszik kerülni a bajt és meghúzni magát, viszont barátait, családját bármi áron megvédi. A legjobb tanulók közé tartozik, de a sportokban nincs otthon.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:49:53 »
0

KIARA ISHTAR
Nem:  Nő
Kor:  15
Ház:  Mardekár
Évfolyam:  ötödik
Vér:  félvér
Hirdető:  Hannah V. Selwyn
Avialany:  Alessia Cara

A karakterről:
Pimasz, kissé önfejű, első éveiben rossz tanuló, de nagyon jó boszorkány válik majd belőle. Auror szeretne lenni, ezért elkezdi javítani az átlagát. Hannah és Vanilla barátja volt elsőben, de később beolvadt a Mardekárosok közé, így a kapcsolat megszakadt. Gyakran tesz rossz fát a tűzre, kilóg éjszakánként és tiltott helyeken mászkál. Ebből kiderül, hogy nagyon kíváncsi. Imádja a titkokat.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:53:40 »
0

TRYSTAN CREWE
Nem: Férfi
Kor: 16 év
Ház: Mardekár
Évfolyam: Hatodik évfolyam
Vér: Félvér
Hirdető: Dexter Crewe
Avialany: Szirmai Gergely

A karakterről:
Trystan a Crewe család második gyereke, ezzel egyidejűleg az idősebbik fiú, kinek furcsa szokásai nem csak a varázslótársadalomból emelik ki, hanem az otthoni környezet, amúgy sem átlagos tagjai közül is. A gyerek maga a tehetség és a kitűnési vágy tökéletes hibridje, aki egyszerre képes erején felül űzni életcélját, s egy hang nélkül kommunikálni idestova két teljes éve. Tizennégy éves korában rettenetes sebességgel kezdett mutálni, így pedig olyan mélyen dörgő medvehang gazdája lett, melyért a gyerekmesék szörnyei is elirigyelnének.  Ebből, – na meg abból a gondolatból, hogy beszéddel kommunikálni túl átlagos – alakult ki az a szokása, hogy mozgó rajzain keresztül fejezi ki magát, s a családi fészken kívül sehol nem rebegteti hangszálait, s otthon is csupán apja parancsára. Emiatt apróbb ellentét feszül a két férfi között, akkor is, ha az öreg Crewe mérhetetlenül büszke rá.
Trystan sokáig volt áldozata ezüstérzékenységének, (kiütéseket kap a nemesfémtől) és a gyermeki kegyetlenségnek, melynek hatására hosszú éveken át, de még itt-ott manapság is, vérfarkasnak tartják. Ugyan ez természetesen nem igaz, hosszú ideig zavarta. Manapság inkább fel sem veszi, vagy viccet csinál belőle. Dextertől eltérően, ő rendelkezik egy magas fokú igénnyel a pihenés iránt, az éjszakát pedig arra használja, amire való, így meglehetősen kellemes látvány lehet a női szemnek is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy több, igen csinos exbarátnővel büszkélkedhet, habár különös módon, mindegyikük valamilyen defektussal rendelkezik.
Mondják Trystan az elmebetegekre bukik. A nagyobbik fiú úgy tartja, ha valami az emberek többségének tetszik, az számára érdektelen, mely alól az egyetlen kivételt a westernfilmek képzik. Nem is csoda, hogy öccsével közös hobbijukhoz, a párbajozáshoz ő maga fejlesztette ki, a pálcakarikát, mellyel a varázsló úgy forgathatja fegyverét,
mint a pisztolyhősök a revolvert. Ezen felül házán belül egy szűk kultusznak (értsd.: négy, legfeljebb hat ember) örvend kedvenc saját karaktere, a revolverfarkú csörgőkígyó. Ezen felül azonban mindent kerül, ami széles körben ismert, figyelő tekintetét az olyan dolgokra helyezi, melyek vagy újak, vagy már elfeledettek. Dexterrel jó kapcsolatot ápol, habár kommunikációjuk ritkás, szoros testvériesség jellemzi őket. Amélia állandó modellje, – bár arcát eddig csak három alkalommal örökítette meg, legalább ezer pózhoz felhasználta már. Igazán senkivel sincs rossz viszonyban, s ez két dolognak köszönhető. Egyrészt rövid úton megszabadul azok társaságától, akik neki nem kellemesek, másrészt rövid távon igen szórakoztató, míg hosszabb időre lehengerlően lojális és kitartó egyén.
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2019. 08. 05. - 11:26:25 »
0

QUENNEL OAKLEY
Nem: Férfi
Kor: 42
Foglalkozás: Bájitaltan tanár
Munkahely: Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző
Vér: Aranyvér
Hirdető: STAFF
Avialany: David Morrissey


A karakterről:
Quennel egy kevésbé neves aranyvérű család, az Oakley dinasztia leszármazottja. A vértisztasági kérdésben a család sosem foglalt állást, hiszen tagjait rendszerint nem érdekelték az ilyen földhözragadt eszmék. Legtöbbjük inkább a Mágia különböző ágainak kutatására szentelte az életét. Az a tény, hogy a család főága megmaradt tisztavérű mágusoknak, leginkább a puszta szerencsének köszönhető. A Oakley família ugyanis mindig gyűjtőhelye volt a bogaras aranyvérűeknek.
Quennel is hamar megismerkedett a tudományokkal, az Alkímia útvesztőivel és a bájitalkeverés rejtelmeivel. Anyja meséi gyermekkorától kezdve szóltak állatkísérletekről és a halhatatlanság kicseppfolyósításáról. Nem csoda hát, hogy Quennel is korán megtalálta a helyét apja mellett, a bájitalkeverésben. Gyermekkorában legtöbbször még csak játéknak tekintette a kísérletezést, de a Roxfort után azon kapta magát, hogy külföldi mesterek mellett tanul először a család kapcsolatai révén, majd beajánlások útján.
Quennel a háborút is külföldön vészelte át, csak nemrégiben érkezett vissza a Királyságba. Hazatérésének oka pedig az állásajánlat volt, amit személyesen McGalagonytól kapott, miután senki mást nem talált alkalmasnak a munkakör betöltésére.
Megjegyzés: A karakter már kész előtörténettel rendelkezik!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2019. 09. 19. - 15:26:44 »
+1

EWAN SLINKHARD
Nem: Férfi
Kor: 34
Foglalkozás: Pálcakészítő
Munkahely: Pálcakészítő Műhely
Vér: Félvér
Hirdető: Jimmy Slinkhard
Avialany:Jake Gyllenhaal

A karakterről:
Nagyjából három évvel ezelőtt tértél magadhoz  a Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotályban, emlékek nélkül, egy medállal a kezedben. A nővérek elmondása szerint azt a kis ezüsttárgyat szorongattad, amikor rád találtak. Pont ezért kaptad az Ewan nevet, hisz a medálon csak ez az adat leolvasható, a vezetékneved se kivehető, le van karcolva. Miután kiengedtek az Ispotályból elkezdtél dolgozni. A munkahelyed, ami egy pálcakészítő műhely jelenti neked az otthont, egy kis „lakást” ahol meghúzhatod magad. Természetesen  ez a lakás borzasztóan alacsony színvonalú,  de a munkáidért jó pénzt kapsz. Talán nem sokára  felhalmozol annyi vagyont, hogy egy igazi lakást vegyél belőle. Nem tudod, hogy mi voltál régebben, honnan  jöttél. Azt se, hogy van egy fiad. Ha csak nincsenek neked is ugyanolyan látomásaid, mint neki... emlékfoszlányok a múltról. (A jellemed teljes mértékig variálható, csak ne legyél egy agresszív, rosszindulatú ember.)

Megjegyzés: A karakter kész N(J)K-előtörténettel rendelkezik. Régi játékosok szabadon örökbefogadhatják, új regisztrálóknak új előtörténet kell írni hozzá!
Naplózva

Kashmir Echo
Eltávozott karakter
*****


mirr-murr

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2019. 09. 29. - 12:22:23 »
0

ABRAHAM ECHO
Nem: férfi
Kor: 36
Foglalkozás: Varázstalanok Varázslatai Múzeum igazgató helyttese, műkincskereskedő
Munkahely: Varázstalanok Varázslatai Múzeum
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Vicky Kaushal

A karakterről:
A bátyám vagy. Vad és erős. Túlságosan is. Iagzi Griffendéles srác vagy, azzal a nagyon nagy igazság érzeteddel és felelősségtudatoddal. Azt hiszed rendbe hozhatod a kapcsolatom az apánkkal. Pedig legbelül tudod, hogy ezen sosem fogsz tudni változtatni. Imádtad anyát, és az ő elvesztése teljesen összetört. De ezt úgy mutattad ki, hogy minidg is balhéztál. Ám sosem bántottad volna a nálad gyengébbeket, csak akkor, ha kiprovokálták belőled. Én elég sokszor megtettem. Össze is törted párszor a karomat. De nem utáltalak, mert tudtam, hogy kedves vagy. Te sem bírod Charment, és a felszínes aranyvérű összejöveteleket...Bár nem gyűlöled annyira mint én. és most boldog vagy azzal az élettel, amit elértél magadnak. Bár nem tanultál tovább az egyetemen, és apánkkal ezzel össze is balhéztál, mégis simítottátok az ügyeiteket. Sokkal türelmesebb és megértőbb vagy, velem ellentétben. Kompromisszum képességed és éles szemdet anyénktól örökölted. De képes vagy apával kommunikálni. Imádod a varázs-és nem barázs tárgyakat gyűjteni, és eladni őket. Természetesen te tisztán üzletesz, és ebben megingathatatlan vagy. Nem akarsz belekeveredni a sötét ügyekbe. Nem akarod veszélybe sodorni a feleséged és a három kisfiad. De ha valaha is bajba kerülsz, én megvédelek. Mert jó tesók vagyunk. És te béna vagy párbajozásból.
Naplózva


Kashmir Echo
Eltávozott karakter
*****


mirr-murr

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2019. 09. 29. - 12:52:50 »
0

CHARMEN ECHO
Nem:
Kor: 30
Foglalkozás: valami flancos, de szabadon választható, viszont a varázsvilágban mozogjon
Munkahely: u.a.
Vér: arany
Hirdető: Kashmir Echo
Avialany: Urvashi Rautela

A karakterről:
Ki nem álhatom a képed. De te se kedvelsz. Fogalmam sincs, hogy mi van veled, hogy jóban vagy-e Abe-val, vagy nem. Tudom viszon, hogy vannak gyerekeid, mert elég nagy ringyó voltál a szememben mindig. Te vagy apu szemem fénye. Anya hasonmása. De csak kívülről. A hajadat pedig mindig fested, gyűlölted a fekete hajszálaidat. Nem akartál anya klónja lenni. Igazad is van, ő sokkal jobb lehetett nálad. Nem érsz fel hozzá. Belül még nálam is romlottabb vagy. Beképzelt, kapzsi Mardekáros kígyó voltál mindig is. Csak az érdekelt téged, hogy mindig a számodra legkedvezőbb helyzetbe kerülhess. Ezért kented rám a múzeum felgyújtását. Pedig tudom jól, hogy te voltál. De tessék, elérted, hogy a fater kitagadjon. Remélem örömmel nyalogatod a lábát. Mindened a flancolás, a pénz, a népszerűség, azok az elit bálok. Igen gyönyörű vagy nem tagadom, és a szépség hatalom, amivel te nem fukarkodsz visszaélni. Mindent megadnak a férfiak, amit csak akarsz. A szépségedddel és a hatalmaddal akarod elnyomni, hogy egyes dolgokhoz mennyire ostoba vagy. Téged nem érdekel, hogy ha sötét ügyekbe keveredsz, nem érdekel, ha összeszűröd a levet valami alvilági bandával. De csak azt jegyezd meg, hogy ha veszélyt hozol a bátyámra, vagy rám, akkor képes lennék megölni téged, vagy legalább is sittre vágni. De remélem erre nem kerül sor.
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
Kaa
« Válasz #24 Dátum: 2019. 11. 01. - 09:48:08 »
0

KAA
Nem: Férfi
Kor: 28-29
Foglalkozás: Tiltott varázstárgyakkal foglalkozik/üzletel.
Vér: Fél
Hirdető: Ariane Ahler & Elliot O'Mara
Avialany: Avan Jogia

A karakterről:
Kaa a varázsvilág alvilágának tagja, tiltott varázstárgyakkal üzletel és ebből anyagi helyzetét mindig képes volt biztosítani. Arianéval is épp egy üzletkötés következtében találkozott a Vakegérben, hamarosan szeretőkké is váltak. Kapcsolatuk elég sokáig jól működött, bár főleg testi vágy munkált köztük. A Kaa-nak akkoriban menyasszonya volt, aki miatt később megszakította a viszonyukat. Az utolsó dolog, amivel kapcsolatban Ariane értesült, hogy el akarja venni a menyasszonyát, innentől kezdve nem kereste a férfit, a leveleit sem volt hajlandó elolvasni, megszakadt kettejük között a kapcsolat, így Kaa nem szerzett tudomást sem a Ariane terhességéről, sem pedig a vetéléséről.
Annak ellenére, hogy ezután Ariane vérig sértve érezte magát megtartott mindent, amit valaha Kaa-tól kapott, a többek között londoni lakását is. A férfi intelligens, remekül képes manipulálni az embereket, mindent megtesz a teljes sikerért, melyben egzotikus, kissé arabos külseje segítségére van. Élvezni kívánja az életet és elsősorban a saját boldogulása kiteljesedése foglalkoztatja. Ariane Ahler első és egyetlen szerelme.
Ariane egyik futókalandja volt a tolvaj, Elliot O'Mara, azóta a férfival ellenséges viszonyt táplál. Kaa többször is ráküldte saját embereit, támogatóit, hogy hagyják helyben alaposan. Talán féltékenység? Talán csak területféltés? Ki tudja. Mindenesetre Kaa az O'Marával kötött ellenséges viszony ellenére is, tovább tevékenykedik Christopher Cartwright bűnszervezetének árnyékában.

Megjegyzés: Részletes információkat a regisztráció után kapsz. kacsint
A karakter vezetékneve szabadon választható!
Naplózva

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2019. 11. 01. - 09:59:17 »
0

EATHAN NEUMANN
Nem: férfi
Kor: 37-45 között
Foglalkozás: bérgyilkos; civilben pedig művészeti galéria tulajdonos Londonban
Munkahely: aki felbéreli
Vér: fél
Hirdető: Lilium Leddicius
Avialany: Jim Sturgess


A karakterről:
A művészet igazi, nagy rajongója vagy, szívedhez legközelebb az orosz "vándorfestők" állnak, de természetesen minden festményért rajongsz, habár valami ürességet és reményveszettséget látsz a kortárs művészetben. Ebből kifolyólag úgy döntesz, kezedbe veszed az irányítást, és te magad lesze a jelen kori művészet legkiemelkedőbb mestere. Nálad szebben senkit sem láttam még ölni, beleszerettem a módszeredbe, és ha tehetném, veled élném le az életemet. De te még mindig Halálfalónak érzed magad, bár ez a személyazonosságodat bámulatosan titkolod el a Minisztérium kopóitól.
A gyilkosságaid egytől-egyik nagy port kavarnak, népszerű és igen befolyásos személyekkel végzel, olyan egyedien, hogy a könnyem is kicsordul örömömben, ha rájuk gondolok.
Kifejezetten finnyás vagy amúgy, azt mondják, nem is te vagy az akit felbérelnek, hanem te mész hozzájuk, hogy vegyenek fel. Nem fogadsz el piti gyilkosságokat, áh ugyan, Te egy Művész vagy. Az átkaiddal és a késeiddel festesz történeteket az áldozat pucér bőrvásznára. És, hogy milyen is vagy? Én jól tudom, mert Voldemort ideje alatt sokszor együtt voltunk. Egy igazi művészvirág, az ember azt hinné retardált vagy, és szófukarságod a szegényes szókincsedben rejlik, de a gondolataid, és a képzelgéseid mind azt bizonyítják, hogy te már túlságosan intelligensebb vagy az átlagnál. Talán már ijesztően is. És nem utálod te az embereket. De minden művész a saját kiteljesedéséhez való utat választja. És te is imádod az emberi testet. Óh. És még valami. Én folyton a nyomodban leszek.
Ha akarja a Minisztérium, ha nem. Mert ennyire szeretlek, hogy szemmel tartalak. És még jobban imádnálak ha holtan látnálak.
Naplózva

Florian le Fay
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2020. 03. 29. - 19:00:53 »
+3

ISAAC HADLEY
Nem: férfi
Kor: 16-17
Ház: STAFF döntése alapján kerülj beosztásra
Évfolyam:Hatodik
Vér: Mugli születésű
Hirdető: Florian Le Fay
Avialany: Nick Fink (vagy más)

A karakterről:
1998. májusa, a Roxfort Ostroma... ma már pirosbetűs ünnep, neked pedig a legnagyobb gyásznap s a benned lévő szörnyeteg születésének napja. Gazdag családból származol, így hát sosem gondoltad, hogy eléd az élet akadályokat görget. A szüleid büszkék voltak arra, hogy a gyerekeik közül kettőben is felsejlett a varázslóvér. Te és a húgod is bekerültetek a Roxfortba. Jó jegyeket hoztatok, rengeteg barátotok volt. Aztán jött az a végzetes nap és a szemed láttára ölték meg a barátnődet... nem is volt a barátnőd még igazán, csak komoly érzéseket tápláltál iránta. De már tudtad és érezted, hogy ő sokkal több is lehetne. Aztán, miután vele végeztek, hiába ugrottál a testvéred elé, a  testét már elérte a halálos átok és téged megkínoztak, hogy kiszabadítsák a szörnyeteget.
Hát megalapítottad a Figyelők Társaságát, olyan diákokat toboroztál magad mellé, akik szörnyűségeket éltek át, csak mert mugli születésűek vagy mert sárvérű volt a családjukban. Azt mondtad csak figyelnek, megleckéztetik a halálfalók gyermekeit... de nem ez volt a vége. Ha valaki aranyvérű volt, te bántani akartad és ha a társaság egy tagja nem engedelmeskedett az óhajodnak, hát elbántál vele is. Ezért van annyiszor monokli a szemem alatt... mert én szembe fordultam a zsarnokságoddal.
Naplózva


Florian le Fay
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #27 Dátum: 2020. 07. 22. - 17:07:30 »
+2

HENRY LE FAY
Nem: fiú
Kor: 12
Ház: Hollóhát vagy Griffendél
Évfolyam: 1. (2001. szeptembertől)
Vér: Félvér
Hirdető: Florian le Fay
Avialany: Noah Schnapp (ha van jobb ötleted nekem oké)

A karakterről:
Egy mindenlében kanál kisfiú vagy, de azért a magaviselted sokkal jobb, mint a bátyádé. Egészen kiskorodtól kezdve céltudatos és határozott fellépésű voltál, csak akkor keverted magad bajba, ha a barátaiddal voltál. Aztán persze, ahogy közeledett a Roxfort, igyekeztél tanulni is előre... hogy miért? Hát azt senki sem értette a családból, de te aztán kifejelentetted egy családi ebéd alkalmával: medimágus akarsz lenni. Anyukádék ezt olyan aranyosnak tartották, hogy a szomszédban élő, nyugdíjas gyógyítóhoz is átengedtek, hogy történeteket hallgass és kölcsönkérd a gyógynövényes könyveit. Hamarosan egészen összebarátkoztál Mr. Petersszel, aki megosztotta veled a legféltettebb gyerekkori titkait. Az egyik ilyen egy elásott kincs volt, amit a szülőfalud Beddgelert határában ásott el az öccsével. Azóta sem hagy nyugodni a dolog.
Ahogy nőttél persze nem csak a kincskeresés kötött le, hanem a bátyádon keresztülmenő változás. Te voltál az egyetlen, aki észrevette, hogy sokszor megsérült, hogy rosszban sántikál, így eldöntötted, amint bekereszül a Roxfortba, te bizony megtudod, mi áll a furcsaságok mögött... na meg persze már nagyon szerettél volna tanulni is.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 08. 17. - 10:39:54
Az oldal 0.095 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.