+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Sophie Flynn
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sophie Flynn  (Megtekintve 15120 alkalommal)

Armin Narek
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


A festő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #30 Dátum: 2021. 09. 19. - 19:45:31 »
+1

Legjobb barát, munkatárs

Nem is tudom, nevezhetlek-e a legjobb barátomnak. Te láttad a pasast, aki meg akart szorongatni, mert bejött a büfébe... te mégis megvédtél és nem kérdezősködtél. Kedves voltál, azt mondtad, hogy ha baj van csak szóljak és te majd fedezel. Szóval azt hiszem, legjobb barátok vagyunk, mégha csak a munkában is, de nekem ez éppen elég most, hogy keresem a helyemet ebben az országban.
Naplózva


Oscar Caine
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #31 Dátum: 2021. 09. 25. - 13:55:39 »
+1

Előlem nem kell rejtegetned Nakreket, jó?

Megható, hogy ilyen gondoskodó vagy azzal a sráccal, de tényleg. Amúgy is cuki vagy, meg minden, de ne fenyegess legközelebb a villákkal, oké? Tudod, nem vágom, kitől félted, de én nem fogok neki ártani, eskü! (csak kicsit)
Amúgy többször is az orrod elé nézhetnél, és nem esnél el. Cuki volt a rózsaszín bugyid.
Naplózva


April Sheridan
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #32 Dátum: 2021. 10. 08. - 09:35:08 »
+1

Ragadós pehely rabtárs

Nem gondolná az ember, hogy a reggelizés is veszélyes lehet nem? Hát..most már tudjuk. Add át üdvözletem a fiúdnak! Legközelebb meghívlak egy kávéra! kacsint
Naplózva

Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #33 Dátum: 2021. 11. 16. - 21:26:45 »
+1

Macskakarmolás a nyakamon

Köszi, hogy az arcomba dobtál egy macskát. Mármint tudom, hogy megmenteni akartál, de totál összekarmolt és Aiden tuti azt hitter, valami nővel csalom, akinek hosszú műkörmei vannak. El sem hinnéd, hogy mennyire féltékeny típus.
Naplózva


Charisma Belby
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #34 Dátum: 2022. 02. 10. - 18:17:49 »
+1

Ártatlan bárányka

Mindenki azt hiszi rólad, hogy egy barátságos, ártatlan kiscsaj vagy. Na persze! Még emlékszem, mik történtek a Roxfortban, mikor odajártál. Sok pletykát hallottam rólad. Mellesleg Jasper tudja, hogy még csajjal is csináltad?
Naplózva

Luna Lovegood rr.
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #35 Dátum: 2022. 03. 31. - 15:28:55 »
+1

Jó helyen járok?

A minap azt hallottam a folyosón, hogy valami Sophienak van egy Ékes Tarlásza. Szükségem lenne egy kis Tarlász váladékra, mert kíválóan alkalmas a tohonya turka elpusztítására. Valami Sophie Valletudo. Bár azt mondták, szőke, de hátha nem rég változtattad  meg.
Naplózva

Esther M. Doyle
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #36 Dátum: 2022. 06. 18. - 07:44:28 »
+1

Társ a bajban

Amikor először találkoztunk, olyan furcsa csajnak tűntél. Nem is gondoltam volna, hogy egyszer ilyen jó barátok leszünk. Tényleg mindig ott vagy nekem, ha a körömlakk színét kell kiválasztani, vagy megtépni Benjamin rajongóit. Te vagy a legjobb, de tényleg. Akárhányszor kövérnek érzem magma, azt mondod nem vagyok az. Ha terhes leszel, majd én is mindig megnyugtatlak.
Naplózva


Lola Miller
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #37 Dátum: 2022. 07. 26. - 12:42:41 »
+1

Cuki lány vagy bagoly nélkül

Végre valaki, aki tudja, hogyan kérjen tőlem bocsánatot. A csipkenapernyőt elvittem a nyáron a nyaralásra, nagyon praktikus. A Vad Angyal kazit rongyosra néztem, a fóka bekerült a plüssgyűjteményembe! Már majdnem túl is lőttél a célon a ruhákkal, szóval szereztem neked Franciában egy különleges parfümöt, méghozzá olat, aminek eperformájú kristályüvege van. Gondolom az illata is szamócás vagy ilyesmi, de nem bontottam ki, mert ha a fiúk kiszagolják és megkérdezik, honnan van, meg kéne mondanom, hogy... Szóval ez nem tőlük van, kizárólag csakis tőlem, mert ari vagy. Majd jó lesz összefutni valamelyik nagy családi hepajon, vagy ilyesmi. De a baglyod még egyszer ne kerüljön a közelembe, és főleg ne a vattacukromba!!!  
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #38 Dátum: 2022. 08. 08. - 10:50:07 »
+1

barát?

Az elmúlt időben sokszor lógtunk együtt. Furcsa, hogy az egyik fogadott gyerekem legjobb barátnőjeként kerültél az életemben, most meg a kislányom születésére hoztál ajándékot, az összekötő láncszem pedig felszívódott az életünkből. Hálás vagyok, a történetek ellenére is, hogy együtt mentünk el a koncertre. Veled ígyis élmény volt legalább izgulni rajta. De azért bevallom, Rosie végig hiányzott.
Naplózva


Sean Westerfeld
Vérfarkas
***


the lonley beast

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #39 Dátum: 2022. 10. 04. - 17:34:34 »
+2

Hajjjj

Elválaltad Cleo megsétáltatását, és balszerencsémre én is éppen ott ejtőztem a kertben, és nem volt más választásom három csajjal kellett mennem. Cleoval, Zserbóval és veled. Mintha valami hárembe kerültem volna. Nem akartam menni, de kedvesen nógattál, és megvakargattad a pocakomat is. Mondjuk még jó is, hogy mentem, mert majdnem ki is raboltak. Azért te ne ijedj meg legközelebb, ha megmorgok valakit.
Naplózva


Esmé Fawcett
Boszorkány
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #40 Dátum: 2023. 06. 21. - 16:35:30 »
+1

Legjobb barátnők

Te vagy a legjobb barátnőm. Érdekesen találkoztunk egy nyári szünetben, de már akkor volt köztünk valami összhang, kapcsolat. Ez azóta is csak mélyült annak ellenére, hogy egy időben nem tudtunk sokat találkozni. Ennek ellenére mindent tudsz rólam, kitartottál jóban és rosszban is. Akár a feleséged is lehetnék.  LOL
Remélem, sok ilyen mozgalmas évünk lesz még, kitartok majd melletted történjen bármi. Az ajtóm mindig nyitva áll előtted.
Naplózva


Eduard Sokolov
Varázsló
*****


Чайка

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #41 Dátum: 2023. 07. 06. - 13:16:59 »
+1

bájos teremtés

Iagzán bájos maga kedves Sophie, talán ideje megszoknom nekem is, hogy Mrs. Flynn a neved. Sokat jelentesz Mikahil számára, és rendkívül boldoggá tesz, hogy szeret rólad gondoskodni. Azt hiszem a bájossága még Mikhail szívét is megérintette, és örülök, hogy ilyen jó hatással vagy rá.
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2024. 02. 28. - 10:09:16
Az oldal 1.004 másodperc alatt készült el 39 lekéréssel.