+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Hugrabug
| | | |-+  Sophie Vanheim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Sophie Vanheim  (Megtekintve 1830 alkalommal)

Sophie Vanheim
Játékmester
***


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 04. 23. - 12:14:18 »
+2
Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám
s már feleselget
fenn a magasban
dörgedelem vad
dörgedelemmel,
kékje lehervad
lenn a tavaknak
s tükre megárad,
jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged,
mossa az eső
össze szivünket.Kód:
[center][font=georgia][color=#e7b594][size=11pt][i]Ki vagy te?[/i][/size][/color][/center]

[justify][color=#d27c6c]Miről emlékezzek rád[/color]
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 08. 06. - 20:04:36 »
+1

Cuki vagy
Jól éreztem magam veled, pedig bajbakevertük magunkat. Azt hiszem, még soha életemben nem rohant ennyit, hogy kiszabadítsak egy lányt, de megérte. Nagyon is! Szóval készülj csak, ősszel elrángatlak a Három Seprűbe és megiszunk egy jó kis vajsört a mi kis kalandunkra... és köszi, hogy végül mégis hozzám szóltál! Vigyorog
Naplózva


Avery Cassen
Moderátor
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 09. 16. - 21:13:31 »
+1

Vattacukor!
Bevallom, az elején egy kicsit zokon vettem azokat a csúnya pillantásokat tőled, de aztán a közös nyuszkós kaland nagyjából elfelejtette ezt - hiszen arra koncentráltam, hogy ne érjen azon nyomban a halál a pókcucc látványára...
Nagyon örültem, amikor rájöttem, hogy te is prefektus lettél - de ezt ne mondd el senkinek -, és már látom magam előtt, ahogy a kígyó meg a borz együtt járja a folyosókat tilosban járók után kutatva... ugye jól látom? Men?
Naplózva


Sage Bolton
Tanár
*****


Rúnaismeret és Alkímia professzor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 11. 20. - 20:15:58 »
+1

Vörös csaj az óráról

Örülök, hogy eljöttél a kirándulásra. Az izgat megvallva eléggé izgultam, szóval nem nagyon emlékszem, mennyire voltál ügyes, de készítettem jegyzeteket, így biztosan tudom, hogy jó jeggyel fogod elvégezni az órámat. Okos vagy és érdeklődő, mégha kicsit szertelen is. De azt hiszem, ez nem baj, sőt talán éppen ettől a tulajdonságodtól egészen más perspektívából látod a dolgokat. Ez pedig még jól jöhet.
Naplózva


Mira L. Wyne
Hugrabug
*


Jenkibogyó

Elérhető Elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 12. 31. - 04:57:20 »
+1

Biztonság

Köszönöm. Ha egy szóban kéne összefoglalnom minden érzésem, talán ez a legideillőbb, annyi mindenér lehetek hálás neked. A sok segítségér egy ijesztően szokatlan világ, egy zavarbaejtően útveszejtő iskola megismerésében, még ha sokszor ez annyit jelentett csak, együtt nem volt fogalmunk, hova vezet ez a folyosó, merre akar terelni minket az a lépcső, ahhoz képest, eredetileg hova is akartunk menni. A megannyi mosolyér, amikről tudom, kezdek túl sokat áradozni, amik néha a világot jelentették, ahogy rosszabb napjaimon sem engedtek búsan maradni. Azér, hogy ebben a halmozottan megpróbáltató időszakomban a béke, nyugalom, és biztonságérzet forrása vagy, mer mi is ronthatná a napom, a kedvem, amikor itt vagy? Egy gyönyörű karácsonyér, a göröngyös, kétségbeejtő kalandokkal együtt, mer nem lett volna igazán az igazi nélkülük.
És mindenek fölött a boldogságér, mer veled lehetek.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2020. 02. 04. - 15:43:32 »
+1

a gyerek legjobb barátnője

Nagy valószínűséggel hozzád még személyesen nem volt szerencsém, de Avery mesélt rólad ezt-azt. Remélem nem kevered bajba őt... bár amit hallottam rólad, az alapján nem vagy te olyan rossz gyerek. Szóval igazából örülök, hogy jóban vagytok és remélem így is marad. Ez esetben nyáron szívesen látunk, én legalábbis szívesen megismerni Avery barátait. Ez vajon para? Remélem nem! Én nem akarok ciki apuka lenni, mert amúgy nagyon jófej vagyok!
Naplózva


Teddy Jones
Mardekár
*


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 06. 06. - 11:29:44 »
+1

miért vagy ilyen édes?

Furcsa érzés rád pillantani. A gyomrom is görcsbe rándul tőle, a szívem ki akar szakadni a helyéről. Valami tündér lehetsz, aki megbabonázza az embert. Egyébként nem akarlak megijeszteni... Ugye... Ugye tudod? Tudom, hogy veszélyesnek tűnök, meg rossz a hírem, de sosem ártanék neked. Inkább megvédenélek magamtól is. Amúgy te miért vagy ilyen édes?
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 08. 15. - 14:12:06 »
+1

Ne üldözz már!

Te miért nem tudsz lekopni? Nem csináltam semmit és nem kell Welch elé vinned, hogy megitn megbüntessen! Megmondtam, hogy nem én voltam, oké? Nem kell kétszázszor a nyomomba eredned egyetlen nap alatt. Jófiú vagyok, tudod olyan, aki SOHA, DE SOHA nem csinál semmi rosszat. Nem emlékszel? Ott szoktam ülni csendben a könyvtárban, hogy tanuljak. Még csak egy könyv lapját sem téptem ki SOHA!
Naplózva


Aiden Fraser
(N)JK
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 09. 11. - 19:53:56 »
+1

nem Benjamin

Nem, nem vagyok Benjamin. És depressziós sem, köszönöm a kérdést, ja, és nem kell a furcsa édességeiddel sem megszánnod... a testvéremet tényleg ekkora figyelem vette körül az iskolában?  Persze, persze, biztosan nagyon aranyos vagy, kis vörös, de ha legközelebb látsz, és nem tudod eldönteni, Benjamin vagyok-e vagy nem... akkor inkább ne gyere oda hozzám.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 06. 16. - 11:06:56
Az oldal 0.096 másodperc alatt készült el 37 lekéréssel.