+  Roxfort RPG
|-+  99/2000-es tanév
| |-+  Egyéb helyszínek
| | |-+  Roxmorts
| | | |-+  Madame Puddifoot kávézója
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Madame Puddifoot kávézója  (Megtekintve 57 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2018. 09. 02. - 12:00:05 »
0
Egy kávéház, melyet a szerelmespárok látogatnak előszeretettel. Be kell vallani, hogy a dekoráció más idetévedők szemében egyenesen ízléstelenül hathat. Kétszemélyes asztalok találhatóak itt többnyire, de a kávézó egy eldugottabb sarkában többszemélyes asztalokat is elhelyeztek.
Érkezés előtt érdemes helyet foglalni!
Naplózva


Lottie A. Lowell
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2018. 12. 03. - 19:46:47 »
+1

Lottie & Morgan

Kellemes találkozás a Roxfortban

Ma a Roxmorts faluban lesz egy előadásunk, aminek én kimondottan örültem. Nagyon régen jártam már itt,talán utoljára egy találkozó alkalmával és persze az iskolával. Életem legszebb időszakát éltem az iskolai évek alatt, és ott ismertem meg a barátaimat, akikkel mostanában ritkán beszélünk. Mindeniküknek valami problémái vannak és sok a dolgunk, így kevesebb időnk van egymásra. De jól van ez így, legalább nem pletykálunk egy csomó hülyeségről. Meg mindig lesz beszélgetni való témánk, amit rendesen kifejthetünk ha találkozunk.
Sokat gondolkodunk, hogy a Roxmortsban melyik helyszín volna  a legmegfelelőbb egy színházi előadáshoz, nem igazán van nagy helyiség ott. És a legtöbb hely foglalt pont aznapra. Hmm. Nehéz eset. Mrs. McGalagony-nyal nagyon sokat társalogtunk, arról, hogy hol is lehetne megtartani ezt az előadást. Ő sokat jár oda és ismeri a legjobb helyeket. Szóval ő tud segíteni. Szóba jött ez is meg az is. De aztán egy nagyszerű ötletünk lett. Mi lenne ha a Madame Puddifoot kávézójában tartanánk meg ezt a műsort. Annál is inkább jó lesz ez a hely, mert ez egy szerelmes sztori lesz. Na meg talán azok fognak csak eljönni akiket érdekel ez, és azok lesznek ott akik úgyis ebbe vannak benne.  Legalább nem fogok csupa álmos és unatkozó ábrázattal találkozni a néző téren. Ott megengedik, hogy varázsoljunk is. Oda varázsolunk öltözőket, meg színpadot és kész. Csak nekünk kell majd a ruhát vinni a szerepekhez. Imádom a varázsvilágot!
Én egy kicsit hamarabb érkezek meg a Roxmortsba, mint a többiek. Szeretnék egy kicsit körbenézni. Kíváncsi vagyok mi változott és olyan jó elmerülni az emlékekben. Amióta végeztem a Roxfortban nem jártam itt. A húgommal sem szoktam itt találkozgatni, csak ritkán és csak a Három Seprűben. Habár a legutóbb igen csak felültett a drága, amiért kissé mérges vagyok. Na jó azért, annyira mégsem, hisz a sors kegyes volt hozzám és megismerhettem egy igazán kedves úriembert Mathiast. Vajon most ő is itt van? Azért összefutnék vele is meg a húgocskámmal is, hogy jól megdorgáljam, amiért legutóbb faképnél hagyott. Na jó talán inkább az utóbbival futnék össze a legszívesebben. Lenne egy két kedves szavam hozzá.
A fenébe! Észre se vettem, hogy mennyi az idő rohannom kell, mert mindjárt én magam kések el az előadásomról. Ilyen nincs! Folyton ez történik, amikor nagyon belemerülök valamibe. Még ráadásul sem a húgommal, sem pedig Mathhias-al nem találkoztam, hogy legalább erre foghassam azt, hogy nem vettem észre az időt. A franc essen belé!
Futó lépésben indulok el Madame Puddifoot kávézója felé, nem figyelek semmire és senkire csak rohanok. Ekkor Puff! neki ütközöm valakinek. Szerencsére nem esem el és ő sem. Felpillantok arra, akit elütöttem. De hisz ez Morgan, ismerem, csak nem tudom honnan. Vagy lehet, hogy mégse. Mindegy.
- Ő szia. Bocsi - motyogom neki. - Figyelj a darab után, ha akarod összefuthatunk és akkor jóvátehetem, hogy beléd mentem - hadarom le, egy mosoly keretében.  Rögtön ezután szaladok is be a terembe.
Szerencsémre még épp időben értem be, ahogy látom jó sokan összegyűltek. Ennek örülök. Gyorsan felkapom magamra a jelmezem, elmormolom még magamba a szövegem és már indulok is ki a színpadra. De még mielőtt a porondra lépnék nagy levegőt veszek.
Hatalmas tapsot kapunk, ez pedig mindennél a legjobb. Ezt szeretem a szakmámban, mikor örömet szerezhetek az embereknek. A taps az ami engem éltet, vagyis minket színészeket. Ez jól sikerült. Nagy sóhajtások közepette leszállok a színpadról és bemegyek az öltőzömbe. Kissé lefáradtam. Leülök a székembe, belenézek a tükörbe, hu milyen rosszul nézek ki. Mint egy lestrapált nem is tudom mi.
Ideje leszednem magamról ezt a jelmez, olyan jól fog esni, hogy megszabadulhatok tőle. Micsoda megkönnyebbülés! Fel sóhajtok, mikor már csak egy melltartó és alsó nemű van rajtam. Magamra veszek egy fürdőköpeny féleséget és lehuppanok laza pozícióba a székemre,a  lábaimat asztalra helyezve. ÁH! Ez de jó érzés.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.063 másodperc alatt készült el 29 lekéréssel.