+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  April Sheridan
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: April Sheridan  (Megtekintve 448 alkalommal)

April Sheridan
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2021. 04. 18. - 18:07:04 »
+1

Nincsenek véletlenek. Utak vannak, amiket bejárunk, ki így, ki úgy. Az utak az univerzumon keresztül-kasul léteznek, tér és idő nélkül.

f a m i l y
〖 Szemedbe nézek, és a sajátom látom 〗
Hiszem, hogy akinek jó családja van, gazdag. Kilian, ha hallasz, tudd, hogy mindig itt vagy velem. Nem telik el nap, hogy ne bánnám. Itt vagy minden lépésemben, mondatomban, döntésemben és tettemben. Nevezhetjük ezt gyónásnak. Tudom, hogy mindig védtél, akkor is, ha én nem láttam. Bár visszaszívhatnám mindazt, amit olykor a fejedhez vágtam. Buta kislányként viselkedtem, pedig te végig...itt.


f r i e n d s h i p
〖 Ó te drága, Melanie 〗
Kedves barátaim. Köszönöm, hogy vagytok, ha a háttérben is. Szükségem van rátok, és ti ezt pontosan tudjátok. Akkor is szükségem van rátok, mikor elküldelek titeket hűvösebb helyekre. Velem vagytok, mikor fáj. Hogy megoszthatom veletek a rosszat és a jót. Nektek üzenem, csak egy bagolyba kerül és felkelek miattatok az éjszaka közepén in. Ha kell sárkányt űzünk.


e n e m y
〖A sérült emberek másokat sértegetnek.〗
Drága ellenségeim. Ha vagytok, és a sötétben lapultok valahol. Várlak titeket. Csók!


l o v e
〖 Mindig az a kimondatlan, az az elérhetetlen〗
Kedves te! Sajnálom, hogy sosem mertem megmondani, hogyan is érzek irántad. De talán ez így is volt rendjén. Több levelet is írtam, de csak magamnak, sosem akartam odaadni neked. Így, ennyi év távlatából talán elárulhatom. Csendben végignéztem, ahogy elhívod Ginnyt a bálba. Még ezek után is fontolgattam, hogy valahogy jelét adom, de nem tettem. Köszönöm az együtt tanulást, a kis lapok közti beszúrt jegyzeteket. Köszönöm az első plátói szerelmet. Bár te magadat gyávának tartottad, de te igazán bátor voltál már elsőben is. Büszke vagyok rád.
Kód:
[box title=w h o a r e y o u?]
[center][size=9pt][font=georgia][color=#cbbeb5]〖 song 〗[/color][/font][/size][/center]
[justify][size=10pt][font=georgia][color=#696969] sing
[/box]
Naplózva


Charlie Oswin
Mardekár
*


Farkasfiú; VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 07. 07. - 10:24:02 »
+1

maybe love
〖 a szép lány a pubból 〗
A kezdeti magabiztosságod miatt kicsit meglepett, hogy ennyire könnyen levettelek a lábadról. Édes vagy, nagyon szép, és imádom a szemeid csillogását. Szóval igen, még látni akarlak, remélem te is így vagy vele! Nem fogok persze eretvágni, ha nem, csakhogy láttam, hogyan néztél rám. Alig várod, hogy együtt töltsünk még egy kis időt, hogy kapj egy rendes csókot.
Naplózva

Oscar Caine
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2021. 09. 25. - 13:59:38 »
+1

partner in the crime
〖 Akiről puskáztam〗
Volt pár szívós évünk együtt a medimágusin, és azt kell mondjam, hogy párszor a te dogád mentett meg attól, hogy megbukjak. Iagzából gőzöm sincs arról, hogy ki vagy, sose láttalak csak a közös óráinkon, de tudnod kell, hogy azok a válaszok az életemet mentették meg. Szóval köszi, hogy hagytál lesni. Magy egyszer igyunk meg valamit. Te nem tűnsz olyan beképzelt aranyvérűnek, mint a többiek.
Naplózva


Charlie Oswin
Mardekár
*


Farkasfiú; VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2021. 09. 26. - 17:01:56 »
+1

love
〖 mi van közöttünk? 〗
Nem tudom mi van közöttünk. Nem tudom, mit szeretnél tőlem... hogy komolyan gondolod vagy csak vonzódsz hozzám annyira, hogy testileg akarj? Nem tudom. Fontos vagy és ezért zavar. Bárcsak kimondanád, bárcsak ne lennél ennyire titokzatos. Hiába imádom a csillogó, barna szemeidet, mindennél jobban vágyom arra, hogy kiolvashassam belőle a vágyott érzéseket.   
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 04. 22. - 15:34:08
Az oldal 0.069 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.