Reggeli Próféta
+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Reggeli Próféta
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Reggeli Próféta  (Megtekintve 545 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2018. 03. 31. - 18:22:03 »
+5

A REGGELI PRÓFÉTA
- A mágustársadalom legközkedveltebb hetilapja -eőfizetés: 3 sarló és 2 knút!
Naplózva


Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2018. 04. 01. - 19:03:37 »
+4

B  É  K  E    H  E  L  Y  E  T  T  
 B  O  R  Z  A  L  O  M !

  Folytatódik a téboly, és mi mit sem tudunk róla! Az elmúlt hetekben számtalan bejelentés érkezett Roxmortsból és környékéről. Megszaporodtak az állattámadások, és több helyi olvasónk állítása szerint egyre több kentaur hagyja el a Tiltott Rengeteget. Az állatok mintha menekülnének! A kérdés csak az, kedves olvasóm, hogy milyen rémség elől?  

  Pedig már azt hihettük, biztonságban vagyunk! Csak találgathatunk, de felettébb gyanús, hogy talán az Azkabanból megszökött rabok vertek tábort az erdőben, ezzel menekvésre késztetve a rengeteg lakóit.

Mit tesz mindeközben a Mágiaügyi Minisztérium?


 

    Értesüléseink szerint sikerült kézre keríteniük a napokban az azkabani szökött foglyok egyikét, habár a rab kiléte ismeretlen, ahogy a kihallgatás kimenetele is. Miért titkolózik a Minisztérium? Abszolút rejtély! Nem tudhatjuk, mi áll a háttérben, de a béke, amire mindannyian vártunk, egyre múlandóbbnak tűnik eme baljós jeleknek köszönhetően.

  Nemrégiben megkezdődött az Azkaban átszervezése. A nagyfokú biztonsági intézkedéseknek köszönhetően nem sok információ szivárgott ki, mindössze annyi bizonyos, hogy a Mágiaügyi Miniszter személyesen is ellátogatott a híres börtönbe.


 Reményeink szerint a közeljövőben még több valós hírrel szolgálhatunk! Addig is ajánjuk olvasóink figyelmébe a múlt heti exkluzív szuperinterjút.
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2018. 04. 10. - 21:58:22 »
+4

S Z E S Z É L Y E S  M I N I S Z T É R I U M


A Gringottsban történt sárkánytámadás óta, a 1013-as széf átvizsgálását követően több olvasói megkeresés is érkezett. Tudniillik a szörnyeteg a megbűvölt zár elromlása és jelentős mágikus zavar űzte ki a fészkéből. Sokan felháborodásukat szerették volna ezen a módon kifejezni, míg mások röviden közölték: rivallót küldenek az Aurorparancsnokságra, amennyiben nem történnek komolyabb intézkedések a mágikus furcsaságok okának felkutatására.
Nincs miért aggódni kedveseim. Lapunk ezúttal is közvetlenül a Minisztériumtól szerezte az információkat. Sokan azt gondolnák, hogy cikkünk alábbi hasábjai majd megnyugvást hoznak a nagyérdeműnek. Valószínűleg azonban sokakban újabb kérdések merülnek fel.

A Mágiaügyi Minisztérium a napokban szervezte meg legújabb főosztályát, mely az ismert szeszélyeket fogja vizsgálni. A Miniszter Úr személyesen tájékoztatott, miszerint a „legmegbízhatóbb” protekorok és tudósok álltak az ügy szolgálatába. A Mágikus Szeszélyügyi Főosztály vezetője, a még igen csak ifjú Sebastian Monstro. A fiatalember éppen csak két éve fejezte be tanulmányait és köztudott tény, hogy a Mirol családhoz kötődő kapcsolatai révén jutott igencsak gyorsan a Wizengamot tagjai közé.Ezen kívül persze azt is kiderítettük, hogy hivatalosan is megkezdte működését május 1-én a Merlin Kutatóközpont Mágikus Szeszélyügyi Kirendeltsége Hertfordshire városában. A tudományos munka itt fog zajlani, természetesen a Főosztály, így Mr. Monstro közvetlen felügyelete alatt. A Minisztérium nem hozta még nyilvánosságra azon – állítólagosan kiváló – tudósok nevét, akik részt vesznek a munkálatokban.

Lapunk a fotó miatt esetlegesen elszenvedett égési sérülésekért felelősséget nem vállal!

Bizonyára a kedves olvasóimban is azonnal felmerül a kérdés: Vajon jó kezekben van egy ilyen alaknál a Főosztály vezetése? Hiszen bár Mr. Monstro egy régi aranyvérű család sarja, mégsem várhatunk sokat tőle. Már a középkor óta ismert tény, hogy a rokonság köreiben józanész híján inkább a mérhetetlen kegyetlenség dominált.

Várjuk a véleményüket a Reggeli Próféta állandó olvasói vélemény rovatába. Harcoljuk ki együtt, hogy biztonságba érezhessük magunkat!
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2018. 05. 06. - 18:54:01 »
+3

M Á R  A  G Y E R M E K E I N K  S I N C S E N E K  
B I Z T O N S Á G B A N?


Melyik felelősség teljes szülő ne tudná, mit is takar ez a bosszantó, de annál igazabb cím? Igen kérem, a tegnap este történtek nyomában jártunk ezúttal. A Próféta ugyanis ezúttal sem hagyja hírek nélkül hűséges olvasóközönségét.

Az új igazgatónő az ostrom után számos reform végrehajtását tervezte a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. A lelkes McGalagony professzor valószínűleg szívügyének érzi a tanulók szórakozását, ezért is került megrendezésre egy az eddig megszokottaktól merőben eltérő esemény: a Végzős Bál. A rendezvény meglehetősen elnéző keretek között került végül megszervezésre. Több diák is megerősített, hogy tiltott szerekhez lehetett jutni. A jelenlévő tanárok még csak meg sem akadályozták az alkohol és szerelmi bájital tömeges fogyasztását.
 
Mindezek fényében talán egyik szülő sem csodálkozik, hogy a „megvadult” Nagyteremben eluralkodott a pánik. A fiatalok lökdösődtek és egymáson átgázolva próbáltak meg kikeveredni a folyosókra. Legalább harmincöten megsérültek, a többiek csak kimerültek, eláztak – igen, jól olvassák – és nagyon kimerültek.
 Mr. Monstro, a Mágikus Szeszélyügyi Főosztály vezetője, már az éjszaka megerősítette, hogy bizony ugyanazon probléma állt fenn, ami a Gringottsban. Az ajtó a megkergült mágia miatt belülről nem volt nyitható és ugyanezen indokból szakadt tetemes mennyiségű eső a tanulók nyakába, természetesen egy veszélyes villámcsapást követően, mely egyenesen a tánctér közepébe csapódott. Mostanra úgy tűnik helyre állt a béke az iskolában és a tanulók – egy alapos takarítás után – az ebédjüket már a megszokott módon fogyaszthatják el.


Bizonyára Önökben is felmerül a kérdés, kedves olvasóim, egy ilyen eset után megnyugodhat az ember? Hiheti-e azt, hogy a csemetéje a megfelelően helyen van? Hiszen már az Ostrom előtt is számos probléma merült fel a Roxfortban. McGalagony igazgatónő, hárítva a kérdéseinket, csupán ennyit volt hajlandó közölni: – Minden rendben. A Roxfortban a tanulók a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
De vajon hihetünk-e neki? Kérjük, írják meg véleményüket a szerkesztőség címére!
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2018. 08. 01. - 19:22:52 »
+3

V I S S Z A T É R É S  A  H A L Á L B Ó L !


Sokan azt hiszik, visszatérni a halálból lehetetlen! Nos, úgy tűnik van, akinek mégis sikerül! Kedves olvasóim, elképedve jelentem be, hogy a híres auror, Taiden Archeron, kit oly sok éven át halottnak hitt a varázslótársadalom

VISSZATÉRT A BERMUDA HÁROMSZÖGBŐL!


Páratlanul ritka esemény ez, tekintve hogy mióta tudunk a háromszög létezéséről még nem volt precedens onnan kimenekülő mágusra, boszorkányra, kviblire avagy muglira!
A Mágiaügyi Minisztérium természetesen nyomban engedélyezte és visszaadta Mr. Archeron  személyazonosságát (előtte tesztelve az esetleges csalás meglétét) és nyomban megkapta
hősiességéért
a Merlin-bronzfokozatot.Mindemellett úgy értesültünk, az Aurorparancsnokságon is tiszteletét tette a  megmenekült mágus és lerótta tiszteletét barátja és egyben mentora Jonathan White auror emléktáblájánál (közvetlenül a sajátja mellett, amit nagy erőkkel igyekeznek megszüntetni így, hogy visszatért közénk), aki ellenben valóban életét vesztette Archeron beszámolója alapján.Mr. Archeron ugyan nem nyilatkozott lapunknak, de külön kérte, hogy senki ne háborgassa. Értesüléseink szerint jelenleg is Londonban tartózkodik, jövőbeli terveit vagy a bermuda-szigetein töltött éveit azonban homály fedi. Minden esetre szívből gratulálunk a főnixeket meghazudtoló újjászületésének, és reméljük nem lesz sűrűn a Szent Mungó Varázsnyavalya-osztályának páciense!


Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 07. 24. - 21:25:22
Az oldal 0.047 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.