+  Roxfort RPG
|-+  Ősi tekercsek
| |-+  Hirdetmények
| | |-+  Szombati Boszorkány
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szombati Boszorkány  (Megtekintve 16073 alkalommal)

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2022. 07. 24. - 14:16:35 »
+3

Új főparancsnok-helyettes születik?

Mr. Edward Nott az Aurorparancsnokság egyik legszemrevalóbb férfiembere Mr. Macmillan bizalmasaként sétált ki a 2003. június 19-i akcióról. Többen hallani vélték, amint a főparancsnok felajánlotta a férfinek - természetesen akkor még nem hivatalos módon -, hogy a THESZTRÁL nevű akciócsoport helyettes vezetője legyen, ám mások már egyenesen főparancsnok-helyettesként tekintenek rá.

Mr. Nott évtizedek óta az Aurorparancsnokság tiszteltre méltó munkatársa, aki a Renddel kapcsolatos akciók résztvevője. Minden létező esetben jelen volt a nyomozásban, nem egy fontos jelentést ő maga körmölt le. Munkatársai rendkívül büszkék rá, ennek pedig többen hangot is adtak, miután meghallották a hírt a kinevezésről.
Egy bizonyos Bessie a következőket nyilatkozta: - Eddie mindig is sokat tett, hogy előre jusson a pályáján. Először is a Gorilla-proteines reggelijét követően elmegy edzeni, majd kocogva érkezik be a Parancsnokságra. Sőt, csakhogy még jobban biztosítsa a helyét, bebújt egy Wizengamot-tag szoknyája alá. Manapság már egy férfinak is el kell adnia a testét, hogy komolyan vegyék. - A hölgy a pontos leírást követően elsírta magát és őszinte sajnálatát fejezte ki, amiért Mr. Nott Mafalda Hopkrik ölebe le.Bár Mr. Edward Nott szörnyű sorsa a magánéletében nem valószínű, hogy pillanatok alatt helyre áll, ám még maga Mr. Macmillan is megerősített minket abban, elgondolkodott a férfi magasabb fokra emelésén. - Kár lenne tagadni, Mr. Nott találékonysága gyakran emberéleteket ment és ezt kitűntetéssel kell jutalmazni. Erről viszont nem az én tisztem dönteni egyedül, hanem az Önöké és természetesen a Miniszter úré.

Ön is szívesen gratulálna Mr. Nottnak? Személyesen a július 11-én megrendezett ünnepségen, a Mágiaügyi Minisztérium aulájában megteheti!

Rita Vitrol írása
Naplózva

Rita Vitrol
Boszorkány
*****


sercegő penna

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2022. 07. 30. - 15:56:45 »
+4

Lennox Campbell kitálal!

Kedves Olvasóim, most nézzenek magukba, és vallják be őszintén, hogy belül mélyen mindannyian szerelmesek a Montrose Magpies legendás ifjú fogójába, Lennox Campbellbe. Az ifjú csoda tökéletes testtel, és arcszerkezettel bír, tekintetével pedig minden nőről és minden férfiról képes leolvasztani a fehérneműt. Szerkesztőségünk egyik leggyakoribb vendége, aki ismét meginvitáltunk egy interjúra.

Természetesen irodámban még mindig forróság dúl a jelenlététől, ám most eltökélten foglalom össze önöknek az újabb csodálatos interjút, melyben ismét megvillantotta rendkívül megnyerő személyiségét, és nyíltan felvállalta szenvedélybetegségét. Szem nem marad szárazon, Kedves Olvasóim!

Mr. Campbell, számos rajongója - köztük én is - kíváncsi vagyunk arra milyen viszonyt ápol Aiden Fraserrel, csapatának második legjobb sztárjátékosával?
Ez egy rendkívül nehéz kérdés, azt hiszem az iskolás éveink alatt kezdődhetett a viszonyunk, melyet úgy próbáltunk titkolni a nyilvánosság elől, hogy eljátszottuk, mennyire gyűlöljük egymást. Más súlycsoportba tartoztunk akkor is, és én természetesen nem alacsonyodhattam volna le hozzá. Titkolnunk kellett egész végig, de most már, hogy együtt játszunk és együtt bulizunk a győzelmeink után, nem titkolhatjuk, milyen kapcsolatban állunk.

Milyen romantikus! Azt hittük ön az a típus, aki sohasem állapodna meg egy ember mellett. Miben más ez a kapcsolat?
A siker hajszolása, a folyamatos tehrek a vállamon, hogy egyedül én rajtam múlhat a győzelem bájitalfüggőségbe hajszolt. Először csak kisebb adagokban, majd egyre durvábban rákaptam a dologra, végül teljesen a függővé váltam, és minden egyes győzelmi ünneplésen sok-sok bájitalt fogyasztottam. Aiden Fraser mentett meg a túladagolástól.Mr. Campbell részletesen számolt be a kűzdelméről a bájitalfüggőséggel, melynek végén mindenki zokogott az irodánkban. Hatalmas erő lakozik ebben a sebzett fiatalban, aki talán már most úgy érzi, nem fog bírni sokáig a csúcson maradni. Őszinén kívánjuk neki, hogy tündöklése még ne hunyjon ki, bármenynire is úgy tűnik, egyre megfáradtabb. A beszélgetésünkben fejtegettem, hogy igaz-e, hogy ő lesz az új Repüléstan tanár hazán szeretett iskolájában, de erre sajnos nem kaptunk választ. Mr. Campbell elfoglalt ember lévén hamar távozott a Szerkesztőségünkből, talán éppen egy titkos találkozóra?

Ön mit gondol összeillik a két pár? Zokogott a cikk végén? Valamint önök is megnézik majd a következő meccsüket, azon izgulva, mikor omlik össze szeretett sztárunk? Baglyaikat várjuk Szerkesztőségünkbe!

Rita Vitrol írása
Naplózva
Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.043 másodperc alatt készült el 29 lekéréssel.