+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Vadrandi-vonal
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vadrandi-vonal  (Megtekintve 5339 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #105 Dátum: 2019. 09. 26. - 11:34:07 »
0

Elliot jön  Men?
Naplózva


Kashmir Echo
Minisztérium
***


mirr-murr

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #106 Dátum: 2019. 09. 30. - 21:11:34 »
0

Najóó, a sors markába teszem a nyakam Angyal
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #107 Dátum: 2019. 10. 01. - 13:13:52 »
+3

Kashmir – Stella

Miss Echot nem sűrűn küldik Roxmortsba, talán azért, mert a falucska közbiztonsága – leszámítva az Illuzinostával kapcsolatos incidenst – meglehetősen jó volt. Most azonban kirendelték, méghozzá nem is ok nélkül. Egy gyanús alak megrángatott egy fiatal lányt és állítólag meg is sebesítette.
Stella Campbell igazi vadmacska hírében állt, talán épp ez volt az oka, hogy meglehetősen sok időt töltött magányosan. Ezúttal éppen ez bizonyult a vesztének, hiszen gyanútlanul kanyarodott le az egyik kis utcába, gondolkodva élete nagy kérdésein. Csak akkor vette észre a vele szemben megjelenő csuklyás alakot, mikor az egy késsel belevágott a karjába. A vér végig folyt a könyökéig, ekkor fogta fel a fájdalmat. Nem kiáltott fel, ideje sem lett volna rá, ugyanis ismét, szinte a semmiből felbukkant valaki és elkergette az ismeretlen alakot. Ezután hívták ki az aurorokat és Miss Echot a helyszínre.

Hana – Elliot

Ázsiai piac, még is milyen őrült szervez ilyet éppen Roxmortba? Bár az is tény, hogy legalább nem hétvégére, amikor a diákok egyenesen elárasztják a kisfalut. Tachibana professzor mindenesetre örült a lehetőségnek, hogy estére kiszbadulhat a kastély falai között és kicsit körbe nézhet a vásáron. A japán szekció, mely közvetlenül a Három Seprű előtt kapott helyet, ám ezúttal nem itt voltak a legtöbben. Sokan ugyanis a kínai részlegen tömték magukba a különlegességeket.
Elliot O’Mara még véletlenül sem szeretett volna egy ilyen helyre keveredni. Ezúttal azonban elkerülhetetlen volt, hiszen éppen üldözték. Az első lehetőségnél beállt az egyik bódé mögé, ahol éppen sakura teát szolgáltak fel – igaz a személyzet hirtelen eltűnt, így átmenetileg könnyen kiadhatta magát eladónak. Persze arra nem gondolt, hogy Hana azonnal japánul köszönti majd.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva

Niraniel Ays
Hugrabug
*


.*Trouble magnet*.

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #108 Dátum: 2019. 10. 07. - 10:16:10 »
+1

Jöhet még egy kör Mosolyog
NaplózvaJayce Hansel
Mardekár
*


minden_jég

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #109 Dátum: 2019. 10. 07. - 10:25:05 »
+1

Nézzük, mi a frász ez az izé...
Naplózva


Tania Niel
Griffendél
*


Naprapörgő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #110 Dátum: 2019. 10. 07. - 20:09:21 »
0

Azt hiszem jövök visszarázódni
Naplózva


Sierra Fern
Griffendél
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #111 Dátum: 2019. 10. 08. - 19:48:45 »
+1

énisénis
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #112 Dátum: 2019. 10. 08. - 20:28:44 »
+3

Tania - Jay
A legtöbben nem is sejtik, hogy a Roxfortban bizony Műterem is van. Így volt ezzel Miss Niel is, egészen addig, míg egész véletlenül el nem akart bújni egy bizonyos valaki elől… egész pontosan Bolton professzor volt az a „valaki.” S hogy a lány miért döntött a menekülés mellett? Azt csak ő maga tudhatta. Mindenesetre, amikor megpillantott a göndör fürtökkel büszkélkedő úriembert, beslisszolt az első nyitott ajtón, majd hátát a falnak vetve próbálta rendezni szapora szívverését.
Mr. Hansel éppen csak azért ült be a műterembe, hogy egy kicsit elvonuljon az iskola többi diákjának közeléből. Ez a hely amolyan menedék volt, amiről alig tudott valaki, őt pedig nem zavarta meg senki az elmélkedésben. Ezúttal persze pont nem így alakult, holott nagyon is szüksége lett volna erre. Már éppen pár keresetlen szót vágott volna Tania fejéhez, mikor a Szamothrakéi Niké szobor kicsinyített mása a magasba repült és furcsa táncot járva a levegőben, egyenesen neki ütközött a falat díszítő freskónak, leverve egy nagyobb darabot belőle. Még párszor megismétlődött a dolog… most már csak azon imádkozhattak, hogy az iskola minden lében kanál gondnoka, ne éppen ekkor sétáljon arra!

Nira – Sierra
Miss Ays éppen előző este császkált a folyosón, mikor egészen véletlenül meghallgotta Sophie és Avery beszélgetését a Prefektusi fürdőről. A jelszót is megtudta, ami szükséges volt a belépéshez. Így nem is volt kérdéses, hogy kihasználja ezt a remek lehetőséget és bizony egy alapos fürdőzéssel jutalmazza meg magát az első hónapnyi roxfortozás után.  
Csakhogy arra nem számított, hogy aznap takarodó után nem ő egyedül császkál a folyosón. Ugyanis Miss Fern is éppen akkor gondolta úgy, hogy ő már pedig nem tud elaludni s mikor meglátta a kérdéses helyiségbe belógni a kis hugrabugos lányt, hát ő is beslisszolt utána azon a bizonyos ajtón, ami Balgatag Borisz szobrától balra helyezkedett el. Ezzel a lendülettel pedig rá is lépett Miss Ays sarkába, aki ijedtében hatalmasat ugrott. Vajon megosztoznak a fürdőn vagy egy kisebb csetepaté alakul ki?

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva


Joshua Davis
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #113 Dátum: 2019. 10. 10. - 14:29:39 »
0

Na lássuk, mennyire vad! HÖHÖ
Naplózva


Mikhail Belot
Varázsló
*****


a táncos

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #114 Dátum: 2019. 10. 10. - 18:46:48 »
0

"HÖHÖ"
Naplózva


Scarlett Bridget
Griffendél
*


Drama Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #115 Dátum: 2019. 10. 10. - 19:28:06 »
0

*Jelentkezik*  Mosolyog
Naplózva


Holden C. Bronx
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #116 Dátum: 2019. 10. 11. - 07:44:07 »
0

Jövök, jövök
Naplózva


Esmé Fawcett
Moderátor
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #117 Dátum: 2019. 10. 11. - 16:44:44 »
+2


Scarlett - Joshua
A tanév elkezdődésével nem csak a Roxfort népesedik be, hanem ezáltal megsokasodik a Tiltott Rengeteg látogatóinak a száma is. Van, akit a kíváncsiság visz oda, mást pedig a bátorsága. Scarlett egyik tábort sem erősíti, hiszen egy elvesztett fogadás után találja magát a rengeteg szélén. Hozz az erdő mélyéről egy kevés egyszarvú szőrt! - hangzott az utasítás az egyik iskolatársától. Nem akart belemenni a fogadásba, de azokat a kijelentéseket nem hagyhatta szó nélkül. Így hát összeszedve minden bátorságát megindult a sűrű rengeteg felé.
Joshua közben vendégségben volt Hagridnál. Amíg a fél óriás már álomba itta magát, addig ő úgy döntött, hogy körbenéz és nosztalgiázik kicsit az erdőben. Ekkor még nem sejtette, hogy hamarosan egy diákkal fog összefutni, akire az árnyakból egy akromantula szövi a hálóját.


Holden - Mikhail
Holdent A munka viszi Szófiába, azon belül is a bolhapiacra. A megrendelő egy fontos személy, aki miatt muszáj volt személyesen megtenni az utat, még akkor is, ha maga a tárgy szinte csak a legendákban létezik. Ez a tárgy pedig az egykori orosz cárnő Nagy Katalin mágikusan felruházott talárja volt, aminek tulajdonították sikerét hazájában. Létezését bizonyítani nem tudták, de a legendák és a mágusvilágban keringő pletykák elégnek bizonyultak a kutatáshoz.
Mikhail mesterét ment meglátogatni Szófiába, és talán kicsit azért is, hogy kiszabaduljon a londoni sokadalomból. A bolhapiacon vezetett keresztül az útja, és ha már így alakult, akkor nézelődött is kicsit. Ekkor botlott bele véletlen Holdenbe, ahogy el akarta kerülni a szintén a piacon lévő családját. De vajon az ütközést megússzák hangoskodás nélkül? Vagy Mikhail kisegíti a látszólag tanácstalan Holdent?

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.192 másodperc alatt készült el 40 lekéréssel.