+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Vadrandi-vonal
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vadrandi-vonal  (Megtekintve 4332 alkalommal)

Willow Fawcett
Tanár
*****


SVK prof

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #90 Dátum: 2019. 08. 05. - 10:21:52 »
0


Jövök én is. Már régen voltam.
Naplózva


Stella P. Campbell
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #91 Dátum: 2019. 08. 05. - 12:15:32 »
0

Én is kipróbálom
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #92 Dátum: 2019. 08. 05. - 16:48:26 »
+4

Hana – Willow
Mr. Fawcett feszengve várt az iskolai birtok kapujában az új Bájitaltan tanárnőt. Már akkor is elkapta egy pillantásra, mikor McGalagonynál járt állásinterjún és tudta, ez lesz az a nő, aki idéntől a Roxfortban fog tanítani. Nem tévedett, ugyanis a nyár végén megkérték, hogy mutassa meg az újdonsült tanárerő szobáját, amit kedve szerint rendezhet majd be, és vezesse körbe az épületben. A tanárúr annyira készült, hogy teát főzetett a manókkal, süteményt készített ki a Nagyteremben, ahol ezúttal csak egy kis beszélgetésre ültek volna be.
Miss Tachibana örömmel szellőztette ki kicsit a fejét Roxmortsban. A napok óta tartó esőzések miatt ugyanis súlyos fejfájás és szédelgés gyötörte, jól esett hát a vidéki levegő. Így lassan sétált végig csinos kis ruhájában, extrém nagysarkú, vadító cipőjében a fő út macskakövein. Csak az vette el egy kicsit a kedvét, hogy sikeresen belelépett egy rózsaszín, csillámos rágógumiba, ám erről az apró kellemetlenségről gyorsan elterelte a figyelmét Fawcett professzor kedves mosolya. A férfi bevezette a kastélyba, egyenesen a Nagyterembe, ahol sajnos nem várt kép fogadta őket. A teáscsészék felborultak, az azokból kiömlő meleg folyadék eláztatta a süteményeket… csak nem a Szeszély volt az megint? Ez a kérdés fogalmazódott meg Fawcett professzorban is, éppen akkor, mikor a tál ázott sütemény felrepült és egyenesen a mellkasának csapódott, ezzel összemaszatolva a ruháját. Reméljük azért mindez nem szegi kedvüket!

Avery – Stella
Miss Cassen úgy nyitott be Madam Malkin Talárszabászatába, mintha csak éppen hazatért volna egy fárasztó nap. Arra persze nem számított, hogy nem csupán szépséges talárokat és izgalmas ruhakölteményeket fog nézegetni, de majdnem be is töri az orrát az ajtó közelében álló Miss Campbellnek. A hollóhátas lány szinte kikelve magából hadonászott kezével és osztott volna meg néhány nem kellemes gondolatot is, ha nem akad a torkán a szó. Mert bizony, éppen egyszerre pillantottak az ismét nyíló ajtó felé… és aki belépett ott az bizony a Griffendél csodahajtója Miles Edward volt. A fiú rendszerint a lányok csodálatának tárgya volt, így Stella és Avery is éppen egyszerre csodálták meg.
„Én jobban tetszem neki, kár a gőzért!” Ezzel a mondattal hűtötte le Avery kedélyeit a hollóhátas lány, majd egy megvető pillantással végig is mérte. Nem csoda, hogy a szőke lány egyenesen fortyogni kezdett a dühtől. Talán az is megfordult a fejében, hogy megtépi Miss Campbell barna tincseit, csakhogy megmutassa neki, egy cseppet sem jobb nála. Ajjaj lányok, mi lesz még ebből?

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva


Javier Jurandir
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #93 Dátum: 2019. 08. 05. - 20:59:35 »
0

Nekem való ez a topic :D
Naplózva

Scarlett Bridget
Griffendél
*


Drama Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #94 Dátum: 2019. 08. 12. - 18:23:51 »
0

Játszanék!  :D
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #95 Dátum: 2019. 08. 12. - 20:22:57 »
0

Jöhet
Naplózva


Avery Cassen
Mardekár
*


Elérhető Elérhető
« Válasz #96 Dátum: 2019. 08. 12. - 21:27:06 »
0

*nincs sok ideje de tetszik neki a csapat*
Naplózva


Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #97 Dátum: 2019. 08. 12. - 22:19:28 »
+3

Javier - Elliot

Javier a legszerencsésebb embernek hitte magát egy pillanatra. Egészen pontosan addig, míg rá nem jött, hogy a zsúfolt Abszol útról nem éppen egy békés utcába, hanem bizony a Zsebpiszok közbe sikerült besétálnia. Ő kérem csupán friss levegőt akart szívni, mert az iskola előtti utolsó héten bizony rendkívül sokan jöttek el beszerezni a tankönyveket a bevásárló utcába. Így hát a tömeg elől menekülve sikerült éppen a legrosszabb környékre betérnie. Akkor esett csak igazán pánikba, mikor egy bibírcsókos banya megtépkedte a pofiját.
A felmentő sereg Elliot O'Mara képében érkezett, aki bizony megint bajba keverte magát. Egészen annyira, hogy az éppen felemelkedőben lévő bandavezér, Dominic Bates egyik embere állította meg a rossz hírű utca közepén. Fenyegetőzve, szitkozódva kiabált a férfival, majd végül ököllel arcon ütötte. Így Mr. O'Mara bibírcsókos banyának esett, az pedig rá Javierre.
 

Avery - Scarlett

Avery csendesen válogatta a tintákat. Fogalma sem volt, milyen színekkel akarja megörvendeztetni magát az új tanévben, ám most már igen csak ideje volt beszerezni a tanszereket. Csupán öt nap volt az Expressz indulásáig. Így hát felemelt egy élénk rózsaszín példányt. Még közelebb is emelte az arcához, hogy megnézze az üvegen át is látszó csillámokat. Nagy hiba volt! A tinta kupakja lerepült a folyadék pedig egyenesen az arcában landolt. Megtántorodott, majd egy ügyetlen mozdulattal hátra ütve tarkón találta a pergamen tekercseket válogató Scarlettet.
A griffendéles lány ráesett az előtte álló polcra, amiről jó pár üveg tinta zuhant le. Összetörve pedig szivárvány színűvé változtatták a cipőjét. A lány minden bizonnyal örült volna a divatosnak tűnő darabnak, ha a cipőtalpa nem ragadt volna a padlóhoz.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 08. 15. - 10:57:21
Az oldal 0.162 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.