+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Vadrandi-vonal
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Vadrandi-vonal  (Megtekintve 6044 alkalommal)

Tania Niel
Griffendél
*


Naprapörgő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #75 Dátum: 2019. 06. 05. - 20:05:57 »
+1

Legyen
Naplózva


Avery Cassen
Jegelt karakter
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #76 Dátum: 2019. 06. 11. - 17:17:17 »
0

jönnék én is c::
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #77 Dátum: 2019. 06. 11. - 17:57:41 »
+4

Ewan – Avery
Mr. Slinkhard az általánosnál is nehezebb napot tudhatott maga mögött. Nem csak azért, mert munkaközben csúnyán felsértette a bőrét, hanem mert betérve kedvenc londoni kávézójába kilométeres sor fogadta. Talán azért, mert mindenkit nagyon érdekelt a legújabb jeges, élénk rózsaszín színben pompázó jegeskávé. Éppen csak beállt a sorba, mikor a mögé lépő szőke leányzó megtaposta a cipője sarkát. Erre már alig bírta, mordult egyet. Majd ezt követően, mikor végre sorra került és megkapta a vágyva vágyott eszpresszót, fordult is meg. Ám a közben elfogyasztott korty, hamarosan megint rádöbbentette: ez élete legrosszabb napja. A kávé ugyanis inkább tűnt sósnak, semmint keserűnek és krémesnek. Így hát, azonnal kiköpte, rá Miss Cassen csodaszép nyári ruhájára. Vajon érdemel egy rózsaszín jegeskávét az, akinek bepiszkolták a kedvenc új ruháját?


Sage - Tania
Miss Niel nem mindennapi dologra szánta el magát, ugyanis kitalálta, hogy meglepi magát a nyárra néhány igazán csinos ruhadarabbal, csakhogy ilyenkor mindig tömve vannak a legjobb boltok, hiszen nem csak a varázsló, de a mugliivadékok is ekkor szabadulnak ki az iskolák falai közül. Nem csoda hát, hogy az Oxford Street minden boltja zsúfolásig megtelt tizenévesekkel és persze a szokásos turista hordával. Miss Niel azonban, mielőtt még beléphetett volna egy igazán friss, színes kirakat mögé bújó üzletbe, megpillantotta egy nagyon ismerős alakot. A magas, fekete göndör tincsekkel megáldott Mr. Bolton ugyanis éppen a mugli horda közepén ácsorgott, ráadásul a farzsebéből is kilógott a pálca. A férfi láthatóan nem találta a helyét, így hát Miss Nielen volt a sor, hogy megmentse egy kedves (?) ismerős életét.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva


Hana Tachibana
Tanár
*****


potion-sensei; A Hollóhát házvezetője

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #78 Dátum: 2019. 07. 05. - 09:35:52 »
0

Watashi mo ikimasu!
Naplózva


Hunter Collins
Mardekár
*


VII. A Diadalszekér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #79 Dátum: 2019. 07. 05. - 21:46:34 »
+1

a következő körre egy jegyet, legyenszíves.
Naplózva


Olivia Stane
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #80 Dátum: 2019. 07. 10. - 15:21:55 »
+1

Me, myself and I
Naplózva


Scarlett Bridget
Griffendél
*


Drama Queen

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #81 Dátum: 2019. 07. 12. - 11:52:46 »
+1

Jelentkezem.  :D
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #82 Dátum: 2019. 07. 12. - 12:25:47 »
+1

Hunter – Olivia
Mr. Collins nyáron sem pihent, hiába volt odakint éppen 32 fok és tűzött a nap is meglehetősen erőteljesen. Elhatározta, hogy a következő tanévben még izmosabb és strapabíróbb lesz, hogy tökéletesen helyt állhasson a kviddicsmeccseken. Ezért hát a Greenwich Parkba sétált ki azon a napon, izompólóban, sortban és futócipőben. A kezében is ott szorongatott egy vízzel teli kulacsot, biztos, ami biztos elven. Úgy gondolta mindenre fel van készülve... de csak hitte, merthogy nem volt. Az iszonytató forróságban teste minden porcikája remegni kezdett, már két méter megtétele után, ráadásul, mikor kiért a kevésbé árnyékos részekről a napsütötte aszfaltra, megérezhette a tikkasztó szomjúságot, amitől szinte húzódtak az ajkai. Már éppen nyitotta volna ki a kulacsát, hogy magába döntse a vizet, mikor feladta a teste és egyszerűen összerogyott, éppen rá egy arra haladó lány lábfejére.
Olivia Stane nem számított arra, hogy azon a napon még betegápolónak is kell lennie. A forróságban ugyanis leginkább csak arra volt ereje, hogy egy gyors sétára elmenjen, elintézze ügyes-bajos dolgat és már rohanjon is haza vagy legalább a Foltozott Üstbe egy alaposan lehűtött vajsörre. Ám, amikor az izzadt fiú a lábai elé esett, érezte: ez a nap sem lesz egyszerű. Bosszankodva, dühösen pislogott hát a bajbajutottra, azon tanakodva, segítsen-e neki...


Scarlett - Hana
Miss Tachibana, akárcsak minden évben, idén is ellátogatott a Covent Garden Hotelben megszervezett japán napra. Ilyenkor ugyanis igazi, hagyományos ételeket kóstolhatott London leghíresebb ázsiai szakácsainak köszönhetően. Mindenemellett a mugli között is könnyedén elvegyülhetett, akik szintén kulináris élményért látogattak el a helyszínre. Miss Bridget hasonló indíttatásból indult útnak a Covent Gardenbe, na meg nem ártott már egy kicsit kimozdulnia, most, hogy kipihente a tanévet. Éppen Miss Tachibana mellett ácsorgott az egyik standnál, egy falat zöld valamit tuszkolva a szájába, mikor az ismeretlen boszorkány megkérdezte tőle, hogy ő is rajongója-e a wasabinak. Mire ez a mondat elhangzott a mi Scarlettünk arca vérvörössé vált, a szemei könnyezni kezdtek és úgy érezte menten tüzet okád. A csípős ételt hatására annyira megfeledkezett magáról, hogy megkapaszkodott a japán hölgyeménybe, illetve annak táskájába, aminek a füle recsegve-ropogva megadta magát.

A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!
A jelentkezés újra indul!
Naplózva


Theodora Riley
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #83 Dátum: 2019. 07. 21. - 15:02:23 »
0

jelentkezeeek ~
Naplózva

Lilium Leddicius
Eltávozott karakter
*****


az ásós lány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #84 Dátum: 2019. 07. 22. - 21:36:43 »
0

énisénisénisénisénisénisénisénis
Naplózva


Merel Everfen
Hugrabug
*


V. Hugrabug - A Vérborz Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #85 Dátum: 2019. 07. 24. - 23:29:39 »
0

Hátha valami még ki is sül belőle,..

I volunteer as tribute
Naplózva


Héloise Gauthier
Hollóhát
*


hagyjuk inkább

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #86 Dátum: 2019. 08. 03. - 12:56:32 »
0

Úgy dönteni,  hogy én is.
Naplózva


Nathaniel Forest
Játékmester
***


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #87 Dátum: 2019. 08. 03. - 14:51:34 »
+3


Theodora – Lilium

Theodora élvezi a napsütéses délutánt a gyönyörű, bár kissé hűvös angol tengerparton. A nap így is elég erős hozzá, hogy bőrét kissé pirosra színezze. Kedvét azonban nem szegi ez sem. Térdig gázol a frissítő vízben, élvezi a nyári meleget, miközben kissé fröcsköli a vizet, ide-oda sétálva a kékségben. Boldogsága azonban hirtelen ér véget, mikor lábszárában elég erős csípést érez. A vízi lények számtalan faja mágikus és mágiátlan, szeret bizony csipkelődni a turisták bőrén. Theodora fájdalmában a lábához kapja magát, miközben mellé ér egy segítőkésznek tűnő boszorkány.
Lilium apró mágikus tengeri mütyürkéket gyűjteni érkezett a partra. Öltözékének alja felgyűrve térdig, hatalmas kalapja fehér bőrét hivatott védeni. Így gázol a sekély, hullámzó tengervízben. Miközben épp egy szép és érdekes példányért hajol le, észreveszi a fájdalmasan felnyögő, Theodorát. Azonnal felcsillannak a szemei az izgalom reményében, amit egy érdekes lény és egy még érdekesebb seb okozhatnak. Hirtelen nem is tudja, mit szeretne jobban megszerezni, a lényecskét, vagy a leányzó lábacskáját…

Merel - Héloise

Héli épp a szokásos nyár végi leárazások kínálatában merül el, amikor érzi a hatalmas széllöketet. Kis nyári sálját sikerül megmentenie, mielőtt a nyakából elvitte volna a hirtelen fuvallat. Ami, amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnjön az utca sarkában, hogy visszatérhessen helyére a tikkasztó meleg. Csakhogy aztán újabb szél löket érkezik, nyomában egy furcsa jelenségnek tűnő valamivel, amit csakis egy mágus szeme vehet észre. A sál kirepül nyakából, egyenesen a seprűn repülő lány szemére.
Merel élvezi a száguldást. Imád repülni, és hát mikor használja ki a végtelenség lehetőségét, ha nem a nyáron, amikor köztudottan minden szabadabb. Észveszejtő sebességgel rója az utcákat. De egyszer csak, mintha valaki lekapcsolta volna a villanyt. Épp miután kiszúrta látómezejének elején azt a furgont, ami leparkolt az angol kis utcában.A játékok játszódhatnak jelenben, múltban, jövőben. Ahogy jól esik! A többi már rajtatok múlik.
Kellemes szórakozást!


A jelentkezés újra indul!
Naplózva


Avery Cassen
Jegelt karakter
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #88 Dátum: 2019. 08. 04. - 09:43:48 »
0

*nyújtja a kezét*
Naplózva


Hana Tachibana
Tanár
*****


potion-sensei; A Hollóhát házvezetője

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #89 Dátum: 2019. 08. 04. - 10:14:45 »
0

Jelen
Angyal
Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 09. 29. - 15:57:26
Az oldal 0.659 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.