+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Esmé Fawcett (Moderátor: Esmé Fawcett)
| | | | |-+  Németországi kiruccanás
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Németországi kiruccanás  (Megtekintve 24 alkalommal)

Esmé Fawcett
[Topiktulaj]
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2018. 03. 12. - 23:51:06 »
+1

KerpenÉszak-Rajna-Vesztfália tartományban lévő település, Köln városától nyugatra
nem messze a holland határtól.
A város 1975-ben jött létre, mikor több független kisebb település egyesült.

Naplózva


Esmé Fawcett
[Topiktulaj]
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2018. 03. 13. - 19:30:38 »
+1
          Nem gondoltam volna, hogy sikerül egy teljes hétre szabadságot kivennem, és pont a vizsgaidőszak kellős közepén. Anyának nem nagyon tetszett, de belátta, hogy fontos ez az út nekem, és miután napokig győzködtem, hogy nem leszek egyedül, ezért nem kell elkísérnie, már tényleg nem állt semmi az utamba. A napló és a gyűrű visszaadása is simán ment, simábban, mint ahogy azt gondoltam. Először azt hittem, hogy kár volt ide jönni, de mikor belenéztek, és beleolvastak, akkor már tudtam, hogy minden pénzt megért ez az út.
          Van még pár órám, amíg Reginald megérkezik, ezért úgy döntök, hogy teszek egy sétát a városban. A nyári időszaknak köszönhetően már fagyit is lehet kapni, ezért veszek egy adagot belőle, amíg leülök a parkban és elnyalom. Elnézegetem közben a gyerekeket, ahogy játszanak a kutyájukkal vagy egymással. Elgondolkodom rajta, hogy Elliot és most Reginald, mind a ketten jóval idősebbek nálam, így nem várhatok a végtelenségig a gyerekvállalással. De azt nem tudom mennyit lennék hajlandó feláldozni miattuk. A tanulmányaimat is, ezzel cserben hagyva a mecénásom? Phillip elég érthetően a tudtomra adta, hogy csak akkor hajlandó támogatni a tanulmányaim alatt, ha be is fejezem az iskolát és utána még néhány évig neki dolgozok.
          Sóhajtok egyet, mert tényleg elég nagy dilemma ez. Nem mintha egy baba érkezése akkora törést okozna a karrieremben vagy a tanulmányaimban, de hát nem árt, ha számba veszem a lehetőségeimet. Meg aztán hova sietek ennyire előre a gondolatokkal? Először talán jobban meg kéne ismernünk egymást, és erre ráérnénk még hónapokig vagy évekig. Mondjuk engem nem zavarna, ha még húsz éves korom előtt anya lennék, a családunkban nagyjából úgyis ez a helyzet. Mindenki elég fiatalon lett anya.
          Felállok és teszek egy kört a parkban. Nem is tudom, hova fog érkezni majd szerelmem, de ha máshol nem is találunk majd egymásra, a szállodának a címét tudja. És azt is, hogy muglik között fogunk lakni, ezért nem lehet csak úgy odahoppanálni. Azt hiszem, vásárolnom is kéne valamennyit, hogy ha éhes lesz, mikor megérkezik, akkor be tudjon kapni valamit.
          Olyan fura még mindig arra gondolni, hogy ilyen rövid idővel a szakítás után találtam egy párt magamnak. Azt hittem, hogy tovább fog tartani majd a szingli létem, de hát mindig is tudtam, hogy az nem nekem való. Ahhoz túlságosan is le kéne kötni a figyelmem a tanulásnak és a festésnek. Bár, az is igaz, hogy saját magamnak nehezítettem meg a helyzetem egy időre.
          Leszervezni ezt a kirándulást elég nagy fejtörést okozott, és azt hittem, hogy nem is fog összejönni, de azért csak sikerült elkerülnöm valahogy, hogy az exem és a jelenlegi párom itt találkozzon. Nem tudom, mi sült volna ki belőle, de biztos semmi jó, tekintve, hogy az egyik egy tolvaj a másik pedig auror. Most komolyan, nálam csak a végletek léteznek?
          Egy szatyorral a kezemben megyek vissza a szállodába, ki is pakolok. Egy kis pezsgő, gyümölcs, édesség és pár helyi finomság, amit volt már szerencsém megkóstolni. Ha Reginald éhes lesz, mire ideér, akkor úgyis beülünk majd az étterembe. A bár részén telepszem le, amíg az érkezésére várok. Lenyűgöző, ahogy ki van alakítva ez a belső rész. Egyszerre ötvözi a német hagyományokat és a modern, letisztult eleganciát.
          - Egy pohár édes bort kérek – mondom a pincérnek.
          Rám mosolyodik, amit viszonzok is neki, de tekintetem nem veszem le a bejáratról. Azt mondta, hogy délután fog jönni, de azt nem mondta, hogy mikor pontosan. Igaz, én se mondtam, hogy mikor jöjjön, mert nem tudtam Elliot mikor megy el. De az biztos, hogy most már jöhetne.
          Sóhajtok egyet, megfogom a borom, és kiülök az előtérbe egy festészeti könyvet olvasva. A helyi munkákat mutatja be, és lényegében szerencsém volt, hogy angol nyelven is kiadták, mert különben le kellett volna fordíttatnom.
          Nagyon belemerülök az újságba, az ismerős hang mégis kizökkent a szavak forgatagából. Felpattanok és hátulról igyekszem meglepni azzal, hogy a nyakába ugrok.

          - Már alig vártam, hogy ideérj. Hol császkáltál eddig?
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország


Az oldal 0.082 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.