+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Mathias Montrego (Moderátor: Mathias Montrego)
| | | | |-+  Letters for Strange
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Letters for Strange  (Megtekintve 2904 alkalommal)

Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
*****


whatever

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 03. 05. - 04:14:18 »
+1
Én elővigyázatos vagyok, haver, emlékszem rá hogy hogyan előzzük meg a bajt, nem úgy mint te…
Lea. Az úgy volt, hogy sikerült megtalálni a címét, és hát betörtem hozzá… betörtem volna hozzá… de elköltözött. Ennek így leírva nem sok értelme, de hidd el, a valóságban még kevesebb. Most már viszont gyanítom, hogy Modestnél van.

Jó hogy elmentem Bostonba, meg kellett volna várnom, hogy kiszabadulj a Roxiból, amikor még csak arra sem méltattál, hogy összefuss velem Roxmortsban? Komolyan? Amúgy én nem gondolom, hogy a srác a haverom, ő él tévhitben. Carice-t nem láttam, de hallom boldog anyuka. Remélem nem az enyém a gyerek…

Nem azért kell asszisztens, hogy melegítse az ágyam, hanem hogy elintézze a dolgaimat Londonba, míg én csupasz seggel csúszkálók a gleccsereken.… Olvass a sorok közt. Egyébként meg unatkozom.  Kinéztem egy jó kis helyet, van hó meg melegvizes jacuzzi meg minden, ki kell pihennem a sok stresszt amit a nők okoznak.

Hát, tényleg nekik dobáltam, de nem léceltek le, már hozzá vannak szokva, ha alsógatya landol az arcukba. Ezeket el se lehetne innen kergetni. Csak kéne egy extra mert félek ezek kimúlnak még egy ilyen hét után… Hogy van Blaire?

 


Eric

Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 03. 05. - 20:26:30 »
+1

Bazdmeg Strange!A Mini nevű pulipityed miért talál be kora reggel a töklevembe? Elég durva a leszállási technikája....Igazán megnevelhetnéd!
Váááó, betörni Leához? Neked teljesen elmentek otthonról? A húgod közveszélyes őrült, te magad montad és te képes voltál betörni hozzá? Pfff! Ha Modestnél van miért nem látogatod meg Németországban? A bajor csajok biztos odalesznek a jöttödre!


Remélem én is hogy az a gyerek nem a tiéd. Szar géneket örökölt akkor... Drága a tartásdíj... és a hírnevedre sem vet épp jó fényt bár... tény, ami tény erről bőszen gondoskodsz te magad is!
Azokkal a gleccserekkel vigyázz mert rájuk fagysz haver! Mellesleg nem kúrállak ki a tüdőgyuladásból amit ott összeszedsz!

B megvan, még mindig duzzog de már azért enyhült a hangulata. Remélem így is marad, mert rühellem a pikkel rám. Akkor tökmagányos vagyok, maximum Parkinson kioktatását hallgathatom. Itt amúgy változatlan a helyzet, a kviddics egyre jobban megy, és nemsokára a meccsszezon is kezdetét veszi. Remélem egy gurkó sem néz céltáblának, kár lenne a csinos pofimért!


 

Na pá!
M.


1999. február 22.
Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 03. 11. - 12:54:35 »
+1

Lestrange!Teszteled a jacuzzikat és a habokba fulladtál? Mi a frászért nem írsz már megint? Jó tudom, tudom mindkét kezed foglalt, mint jobbára mindig!
Na csak hogy elújságoljam, olybá tűnik én sem leszek annyira magányos innentől kezdve. És mielőtt nagyon örülnél, nem, nem a táncosnő az. Ő visszament Olaszországba vagy nem is tudom hova a kis macsójához, úgyhogy jobbnak láttam ejteni a témát. Büszke lehetsz rám!
Emlékszel, megemlítettem hogy valakivel összeakadtam a Mungó lifjében? Na azzal a valakivel akasztott össze Belby és ő mentett meg a Valentin nap utáni parkban alvástól is. Clemnek hívják úgy amúgy. Szerintem imádnád, (na nem pont úgy mint én!) bár lehet a te ízlésvilágodnak kicsit szolid. Azt azonban meg kell hagyni, van benne spiritusz jó mélyen elrejtve!

B egészen megbékült már velem, ami kész csoda ha róla van szó! Kissé olyan mintha kicserélték volna de betudom annak hogy talán már nem stresszel rá a vizsgákra, meg a pályaválasztási marhaságra.

 

Tudasd hogy élsz különben az iskolai bagoly felzabál téged! Direkt az éhesebb fajtából választottam hoy lerágja az ujjad ha nem írsz nekem!
M.P.S.: Remélem a törpegolymókkal gyakoroljátok a manőverezést, mert ha még egy reggelimbe landol nagyon morcos leszek és oda a barátságunk!


1999. március 16.
Naplózva


Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
*****


whatever

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 04. - 23:52:38 »
+1

Hogy örülj, most egy ügyes bagolyt küldök. Igaz kicsit óriási és ijesztő szeme van, de ez biztos nem rondít bele a reggelidbe. Tökinek hívom. Barátkozz meg vele. Vannak idegbeteg szokásai, de ügyet se vess rá, amíg szépen szólsz hozzá nem csípi meg a tököd. Amúgy itt semmi érdekes nem történik, régi családi kacatokat túrok, elhoztam ezt-azt Primrose Hall-ból. Leáról semmi hír, de már biztos, hogy Modestnél van. Nem para, feladtam, majd haza jön ha akar. Mellesleg a kis iskolás lányok nem jönnek be, most épp jobb elfoglaltságom van. A hétvégén Párizsban voltam, lehet egy pár napot Londonban töltök aztán tovább állok. Modes megbízott egy Roxmortsi ház csekkolásával, oda akar költözni. Itt a friss pletyi: Dietricht Proff visszatér Roxfortba, végre beadta a derekát.


 


Eric

Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2018. 04. 06. - 21:07:37 »
+1

Eric!Ugye tudod hogy a gülüszemű bagolynak csúfolt golymókszörny leharapta tőből majdnem az ujjam?! Szóval örülhetsz hogy írok!
Lea Modestnél? Meglep hogy nem húztad el a csíkot a németekhez. Valld be hogy kivárod az őszt és letolsz ott egy jó kis sörfesztivált! Ismerlek már, mint a lyukas galleont!
Ah, hát nálunk se történik semmi. Clemmel minden szuper, kösz a kérdésed, de B még mindig fúj. Kivagyok tőle. Azt hiszem nem csipázza Clemet. Na mindegy! Csak megbékél előbb-utóbb.

Mellesleg, érdekelne honnan szeded ezeket az infókat. Már Dietrichről. Mondjuk örülnék ha visszatérne, a többiek szerint jó fej tanár volt. Én jobb ha nem nyilatkozom, jól tudod.

 

Visszaküldöm a Töködet, legyen neked, örüljenek a nők!
M.


1999. március 20.
Naplózva


Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
*****


whatever

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2018. 04. 06. - 21:22:51 »
+1

Állandóan csak ez a panaszkodás, neked semmi sem jó? Vicces, hogy a kis agyad azt hiszi ismer, mert ha ismernél, tudnád, hogy nem kell őszig várnom a sör-fesztre. Csinálok egyet, BAZDMEG. Nem is rossz ötlet….
Ha így folytatod B-vel, lehet nem fog meghívni az esküvőjére. De akkor együtt szabotáljuk, majd veszünk paradicsomokat és megdobáljuk, vagy valami.
Dietrichről? Azt hiszed csak veled levelezek? Mikor lett ekkora arcod? Clem hogy viseli? Egyáltalán megtalálja a szád a nagy képeden, vagy nem is próbálkozik a csókokkal? Nekem mindjárt szimpatikusabb lenne, ha más testrészeket részesítene előnyben, de azért na, kislányokról beszélgetünk. Nem mintha nem tudnék a kislányokról mesélni, de szerintem nem szeretnéd tudni.... Remélem arra emlékszel, mit hova kell rakni…

P.S Roxmortsban leszek a hétvégén. Kilógsz vagy belógjak? 


Eric

Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2018. 04. 06. - 22:33:48 »
+1

Strange!Tudod, hogy nagyok az igényeim és nehezen kielégíthetőek. De tudom hogy tudod, próbálkozni szabad!
B és az esküvő? Hát ez az év poénja! Akkor fulladok bele az óceán habjaiba mert azt a csipketömeget én nem fogom megtűrni, amit ez számára jelent. És jobb ha te is messze elkerülöd a társaságunkat akkor... vagy társulsz mellém meg a halakhoz! Nyugika hínárszagúan is kelleni fogsz a sellőknek, ebben biztos vagyok!
Na akkor hajrá! Csinálj egyet, bazdmeg! De ha nem hívsz meg, akkor bekaphatod!
Mindig is ekkora volt az arcom, nem értem mit hepciáskodsz. És Clem megtalál mindent, amire épp szüksége van, ahhoz képest mennyire szende szűz, elég találékony lány, és meglehet már nem is az.
Na ennyit a kislányokról. Amúgy érdekel mindig minden sztorid, de az hogy milyen perveziók alapján rontottál meg alsóéveseket konkrétan nem érdekel. Még megvádolnak bajtársiassággal! Cöh!  A húgom korabeliek azért elég meredek pálya még nekem is, nemhogy neked! Megvan még a tököd? Azt hittem az óriásTökikuvikk elintézte hogy a világ összes nője számára valódi purgatóriummá váljon a létezés...
Amúgy mondtam hogy legutóbb összeakadtam egy Viharmadárral aki hajnalba átrendezni készült a Nagytermet? Mindegy majd személyesen elmesélem!
 

Naná hogy kilógok, érted bármit! de annak egy lángnyelv az ára! És nem pohár... hanem üveg!!!
Seprűben? Szombat? Este hat? Sose lehet elég korán kezdeni az alapozást...
M.


1999. április 10.
Naplózva


Eric R. Lestrange
Eltávozott karakter
*****


whatever

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2018. 04. 07. - 00:18:09 »
+1

Szóval nem tudod hogy szende, vagy nem tudod hogy szűz? Amennyiben az utóbbi, már értem miért zsörtölődsz ennyit… A nagy igényiddel frusztráló lehet. Kíváncsi vagyok meddig bírod majd. Rosszabb vagy mint a húgod, az se csak veled bunkó. A vádakat már amúgy is kényzelen vagy benyelni, halálfaló cimbora, azt sem mossuk le magunkról. Sok mocsokságot  követtem el, de első évesek… Haver, még hogy nekem mocskos a fantáziám…
A húgod korabeliek csak azért meredekek neked, mert túl közel állsz hozzájuk korban, tíz év és ölni fogsz értük. Addigra megtanulod leszarni a korukból adódó hülyeségeiket és élvezni a korukból adódó előnyöket. Tökit is meg lehet szokni, meg rá lehet szokni. Ajánlom, hogy bővítsd a madarászati ismereteid baglyok és egyebek terén, nem tudom, hogy mióta vannak Viharmadarak Britanniában. Ne beszélj zöldségéket.

Legyen két üveg, mert az alapozás reggel hatkor kezdődik. 


Eric

Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #23 Dátum: 2018. 04. 07. - 01:10:49 »
+1

Strange!Maradjunk annyiban hogy jól tudom, szendének tűnik és azt is kiderítettem, hogy (nekem köszönhetően) már nem szűz. Vállon veregethetsz.
Ó Mr. Próféta, köszönöm az agytágítást! Nem hiszem hogy valaha is élvezni fogom a korukból adódó marhaságokat, de biztos az idő mindent megszépít.
Nem, nincs tökültetvény a fejemben bármennyire is ezt hiszed! Viharmadár igenis van, ha figyeltél volna anno a LLG órákon, tudhatnád. Arabella volt oly kedves egyet szabadon engedni a tértágítóbűbájos bőröndjéből. A Salamanderekkel csak a baj van...
Rendben, adom a két üveget!

 

Akkor most mégis mikor? És hol?
M.


1999. április 11.
Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #24 Dátum: 2018. 05. 28. - 22:05:27 »
+1

Strange!
Élsz még?? ?? ?? ? Eregess füstjeleket ha igen!


M.

P.S.: Úgy beleharapnék abba a formás seggedbe... ! Hátha erre feleszmélsz!

1999. április 19.
Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #25 Dátum: 2018. 09. 02. - 10:06:05 »
+1

Eric!
Oké, mostmár komolyan kezdek aggódni.
LESTRANGE!
Remélem nőkbe fulladtál vagy italba, mert akkor legalább nemes a halálod!Egykori legjobb barátod!


1999. április 24.
Naplózva


Mathias Montrego
[Topiktulaj]
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #26 Dátum: 2018. 09. 15. - 22:43:45 »
+1

Strange!
Gondoltam megírom, hogy tudd, egy rakat trágyagránátot rejtettem ebbe a levélbe.
Csak hogy érezd a törődést, amiért nem írsz!!

Na pá!


Mathias


1999. április 28.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 01. 14. - 20:14:13
Az oldal 0.102 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.