+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Willow Fawcett
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Willow Fawcett  (Megtekintve 2372 alkalommal)

Syren Fawcett
Eltávozott karakter
*****


szerelemgyerek

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2016. 11. 24. - 23:29:57 »
+1Willow nagybácsi : )


  Kedves Willow bácsi,
Bár tudom, hogy nem vagy olyan öreg meg ilyenek, de nekem mindig Willow bácsi leszel, akiről az apukám titokban sztorizgatott: hogy szeretsz motorozni, mint ő, hogy szabad jellem vagy, és imádsz főzni. Hát, ebből kettő igaz volt rá is, de apát sosem érdekelték a családi viszályok, csak túl béketűrő volt, azt hiszem.. tudom, hogy bánta, hogy nem segített többet neked, mikor ideköltöztem, megtaláltam néhány régi levelét, amiket elkezdett, de nem küldött el - mellékelem őket, remélem, a kis bagoly elbírja odáig. Lenne kedved egyszer meginni valamit velem? Nagyon finom kakaót, limonádét, teát, kávét, koktélt, bubis teát, chai teát, likőrt és sütit tudok csinálni! Na mit szólsz, Willow bácsi? : )
Naplózva

     •     •     •     •     •     • 

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 03. 20. - 11:01:43 »
+1

P E R V E R Z
Nem azért nevezlek így, mert Hollandiában éppen a Piroslámpás negyedben sikerült összefutnunk. Az nem különösebben foglalkoztatott volna, ha aztán nem rángatsz be egy mosdóba és próbálsz megcsókolni. Ahogy már többen rávilágítottak, nem vagyok finnyás én olyan téren… de tőled sok volt Perverzkém, főleg, miután egy értékes antik karkötőnél fogva elraboltál.
A találkozásunk végén ajánlatott tettem. Kapsz egy újabb esélyt, azt ne játszd el ilyen bénán! (Mellesleg vár a munka a hátsókertemben! Siess!)
Naplózva


Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 04. 12. - 17:19:46 »
+1

Érdeklődő talán
Fawcett. Ismerős egy név. Túlontúl is az. Meglepően unalmasnak tartottam az órákat, lehet részben azért, mert nem érdekelt már a Godric-ra való bejutás. Pontosabban ez így nem igaz. Nagyon is érdekel, csak már nem arra a szakirányra, mint annak előtte. Ennek ellenére érdeklődve ültem be és csakis azért nem aludtam el, mert felkeltette az érdeklődésem maga. Nem a pletyka a Balmoral-lal való enyelgéséről, hanem a neve. Fawcett. Tudtam, hogy köze van Esméhez, csak azt nem, mennyi. És még a mai napig nem kaptam választ erre. De annyi biztos, figyelem magát míg itt vagyok. Hátha többet tudok meg. Maga által önmagamról.
Naplózva


Blaire Montrego
Jegelt karakter
***


hetedév ❈ M. kishúga ❈

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 17. - 17:41:31 »
+1

Második padsor jobb szél meglátása
Maga aztán bevállalós. Míg Lancaster prof csak távolról meri figyelni a diákjait, maga aztán odamegy a nagy kék szemeivel és elintézi hogy az összes diáklány magába essen. Szó se róla Fawcett prof, tényleg sajnálom Minervát! Ha valaki, hát maga tudja hogy nem szívlelem különösebben a griffendéleseket. Mind felfuvalkodott hólyag, Bishoppal és Potterrel az élen, de azért nem irigylem, hogy pont magába esett bele. Csak egyet bánok, hogy nincs olyan feszes hátsója mint Qcrossnak. Ha meglenne maga lenne talán a tökéletes pasi számomra, de így... átengedem Balmoralnak meg annak, aki kapja marha!
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2018. 04. 18. - 21:29:23 »
0

Dögunalom
Sokan azt mondják, maga egy jófej tanár... hát nekem eddig nem tűnt fel. Talán azért, mert akárhányszor megszólal, komolyan meg kell küzdenem azért, hogy ébren tudjak maradni. Nem foglalkoztat a tárgya, nem vagyok jó belőle és ezen nem is óhajtok változtatni. Egy-két krétacsonkot összeszedtem, hogy megdobáljam vele az egyik órán. Remélem maga lesz az, aki javasolja: térjek haza a Roxfortból. Hát senki sem veszi észre mennyire nem akarok ott lenni?
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 06. 13. - 06:51:13
Az oldal 0.064 másodperc alatt készült el 33 lekéréssel.