+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Elliot O'Mara (Moderátor: Elliot O'Mara)
| | | | |-+  Levelezéseim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Levelezéseim  (Megtekintve 10016 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #60 Dátum: 2020. 09. 17. - 18:58:55 »
+2

Gyűrött papírfecni az éjjeli szekrény fiókjában...

Szia vagy ilyesmi,

Azt hittem, hogy vége. Azt hittem, hogy vége annak, hogy boldogság, mert csak egyféle, sablonos módon tudtam elképzelni. Azt hittem, hogy ugyanarra lesz majd szükségem, amire korábban, de már tudom, hogy nem. Más is tud örömet okozni, például az, hogyha érzem az illatodat vagy csak nézlek. Nem szükséges hozzám érned, vagy becézgetned... de itt azért hangúlyoznám: nem baj, ha néha napján megteszed. Szóval azt hiszem, csak ennyit kellene mondanom: köszönöm.


Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #61 Dátum: 2021. 06. 05. - 22:29:04 »
+1

Egy szemétbe hajított levél, amit láthatóan valaki nem éppen józan állapotában írt. A betűk girbegurbák és kissé maszatosak.

MuciAiden,

Láttam egy felhőt, ami olyan puha és olyan fodros volt, hogy a hajadat juttatta eszembe. Igen, a hajadat, amiben most úgy beletúrnék, úgy eljátszanék a csigákkal, miközben te csak morogsz és cigizel... vagy éppen arról tartasz kiselőadást, hogy Seanci farkas formában végig pisilte az egész üzletet csakhogy megjelölje a területét. Szóval a hajad. A hajad annyira puha és mindig jó illatú. Megengeded, hogy levágjam megint? Megengeded, hogy azt mondjam, szeretlek?
Idegesítelek? Bocsi, ez csak ez. Minden rózsaszín és kicsit émelygős körülötted. A hasam tele van pillangókkal és mindig akkor kezdenek el repkedni, mikor találkozik a tekintetünk. Te is érzed? Talán megbolondultam, mikor azt hittem, hogy te is érezhetsz ilyesmit. Meglehet megint csak egy átmeneti állapot vagyok az életedben. De nem nem nem! Nem haragszom, megértelek. De azért jó lenne, ha most már megkérnél Csak én hadd szeresselek!
Muci, Muci, Muci, Muci...


Ezen a ponton, mintha elvesztek volna a gondolatok. A lapszélén furcsa rózsaszín folt van.

Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #62 Dátum: 2021. 07. 02. - 20:21:33 »
+2


Szia Lola!
Remélem minden oké otthon és nem robbant fel még egy ház... vagy üveg, vagy ajtó! Itt nagyon meleg van, Aiden percenként szív lassan el egy doboz cigit. Szóval minden rendben. Remélem tetszik a piramisos képeslap.

Puszi,


u.i.: Aiden megkérte a kezemet.

u.i. 2.: Egy nyuszi van a gyűrűn amúgy.

Naplózva
Phillip Rowle
(N)JK
*****


Mr. Protektor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #63 Dátum: 2021. 07. 25. - 01:00:48 »
+2

Kölyök és Mr. Fraser,

Először is gratulálni szeretnék a házasságotokhoz. Igen, ahhoz, amiről azt hittétek, a hátam mögött megtarthatjátok. Azonban emlékeztetnem kell, Mr. Fraser, hogy a családba való beházasodás kötelezettségekkel jár. Elliot tetemes vagyont és az egész család vezetését fogja örökölni. Így hát szükség van egy aranyvérű fiú unokára, szigorúan az után, hogy aláírta a házassági szerződést.
A nászajándékotok van a dobozban. Egy eredeti Rézbika van benne, egy középkori mester készítette. Gondolom ismeritek mire jó... Óvatosan játszatok vele!

Sok boldogságot!
Phillip Rowle. Apa.

2002. augusztus 27.
Naplózva

Phillip Rowle
(N)JK
*****


Mr. Protektor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #64 Dátum: 2021. 07. 28. - 08:42:15 »
+1

Mr. Fraser,

Az aranyvérű családoknál egy házasság egyben üzlet is, de ezt persze maga is tökéletesen tudja. Így hát annak feltételeit meg kell beszélnünk. Elliot érték, ezt pedig szerődésbe kell foglalni. Ráadásul tudni akarom, milyen módon teljesítik a megállapodást, amit Elliot elfogadott egy évvel ezelőtt.
Szeretném megbeszélni ezt magával személyesen. Kérem adjon egy időpontot!

Üdvözlettel,
Phillip Rowle

Naplózva

Phillip Rowle
(N)JK
*****


Mr. Protektor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #65 Dátum: 2021. 07. 31. - 07:43:03 »
+1

Mr. Fraser

Mivel augusztus 4-e már régen elmúlt, javaslom, hogy a találkozót szombaton, délután ötkor a Rowle-kastélyban ejtsük meg. A szerződést az adás-vételről, azaz a fiam engedély nélküli negházasításáról a protektoraim előkészítették. Nincs más dolga, mint aláírni. Ezt követően beszélhetünk, mint férfi, a férfivel.
Üdvözlettel,

Phillip Rowle.

2002. augusztus 31.
Naplózva

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #66 Dátum: 2021. 08. 15. - 14:35:18 »
0

Dean,

Megtaláltam anya gyöngykarkötőjét. Elküldöm neked, hiszen nálad ez is jobb helyen lenne. Sajnálom, hogy eddig nem tettem meg, önző voltam, mert azt hittem ettől jobban emlékszem majd rá. Már rájöttem, hogy nem kellenek ehhez tárgyak. Te viszont a szerelmedet veszítetted el, megérdemled, hogy nálad legyen minden, ami ő volt.
Kérlek vigyázz rá nagyon!
Jövőhéten meglátogatlak és elmehetünk végre horgászni, ahogy annyira szeretted volna!

Hiányzol,


2002. augusztus 29.


Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #67 Dátum: 2021. 08. 16. - 19:31:19 »
+2


Szia Kicsi Noah!
Nézd mit találtam neked egy norvég képeslap árusnál.
Remélem szereted te is a nyuszikat annyira, mint én.

Puszi,
Apa

2002. augusztus 22.
Naplózva
Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #68 Dátum: 2021. 10. 13. - 21:04:05 »
+1

Mr. Fraser,

Sajnálom, hogy ilyen fiatalon rángattam bele egy ilyen komoly kapcsolatba a fiát. Talán még korai volt belerángatnom ebbe az egészbe és nem kellett volna a gyerekbe sem belemennem, de ilyen vagyok, ha boldog vagyok. Elkapott most is a gépszíj, pedig én tényleg nyugodt akartam maradni. Az akartam maradni, hogy Aiden ne higyje, hogy rohanok bárhová, hogy kötelezettségei vannak... de amikor kimondta, hogy esküvőt akar vagy gyereket, nem tudtam nemet mondani.
Talán szar alak vagyok, de ez a szar alak most olyan örömöt érez, amilyenben talán sosem volt rész. Voltam már házas, életem családi életet, de a biztonság sosem ült úgy meg rajtam, mint most. Ezért pedig nem csak Aidennek vagy Ericának lehetek hálás, de leginkább Önnek, amiért ilyen remek fiút nevelt az én férjemből. Talán sosem volt felhőtlen a viszony kettejük között, de mégis nagy hatással volt rá... érzem, árad belőle mindaz, amit odahaza tanult.
És azt hiszem most ő is boldog... ő is boldog....  Én pedig vigyázok rá, hogy így is maradjon. Megpróbálom félretenni az önzőségem.

Köszönöm,


2002. október.


NaplózvaOldalak: 1 ... 3 4 [5] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 10. 12. - 15:29:35
Az oldal 0.088 másodperc alatt készült el 39 lekéréssel.