+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Kincsesláda
| | |-+  Felnőtt varázslók
| | | |-+  Elliot O'Mara (Moderátor: Elliot O'Mara)
| | | | |-+  Levelezéseim
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Levelezéseim  (Megtekintve 1384 alkalommal)

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 11. 10. - 13:41:14 »
+2

Kedves Blaire,

Akkor éld le rettegésben az életed!
Jó szórakozást ehhez!
Üdv,


u.i.: Fogalmam sincs ki a franc az az Eric. Mathias haragja meg csak a te fejedben létezik.

u.i. 2.: Kösz, de nem kérek több levelet.

1999. november 11.
Naplózva


Cooper Hayes
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2019. 02. 18. - 14:07:43 »
+1

Kedves Mr. Lee,

A híre határozottan megelőzte Önt, és mindazok alapján, amit hallottam, kár volna elpocsékolnia a tehetségét Christopher barátunk mellett. Ajánlatom van, keressen fel, amint tud!

Üdvözlettel,
C. L. Hayes

u.i.: Péntek esténként a Szárnyas Vadkanban szoktam iszogatni.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2019. 02. 19. - 10:30:45 »
+2

Hayes,

A híred téged is határozottan megelőzött. Nem fogok kertelni,
egyelőre Cartwright tűnik fizetőképesnek. Szóval, javaslom keress meg újra,
ha már van mit felmutatnod.
Üdv,


2000. február 19.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2019. 11. 23. - 17:09:18 »
+1

Kedves Avery

Ne haragudj, hogy eddig nem jelentkeztem. Egy kicsit összejöttek a dolgok, már ami Natot és a családdal kapcsolatos dolgokat jelenti. Emiatt is gondolkodtam úgy, hogy most már fontos lenne megírni neked ezt a néhány sort. Van miről tudnod bőven.
Kibékültünk, habár részemről ez sok lemondással járt, mégis ez tűnt a legjobb megoldásnak. Mindenkinek változnia kell, így nekem is. Ideje belátni és talán egy egészen kicsit felnőni is végre ezzel együtt. Röviden: visszaköltöztünk Tengerszembe, elkezdtem neked is berendezni egy szobát. Itt bizonyára meg lesz oldva rendesen a téli fűtés és mindenkinek van elég helye. Nat itt boldog ráadásul, ami fontos.
Visszamentem dolgozni a patikába is. Ez kicsit lefoglal, bár nem mondom, hogy életem állása. Kicsit úgy érzem megköt ez az egész helyzet. De majd visszarázódom.
Remélem, veled minden rendben. Rendesen eszel és tanulsz (csakhogy kicsit apukás is legyek, haha...). Szükséged van valamire? Pénz, ruha, írószer? Csak írd meg és már küldöm is! Tényleg! Hazajössz karácsonykor? Állítunk fát meg lesz kaja és SOK ajándék.

Várom a válaszod!
Ölel,


2000. október 23.
Naplózva


Avery Cassen
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2019. 11. 24. - 18:57:37 »
+2

Apu!

Én is írhattam volna hamarabb, de valahogy minden összejött, néha azt se tudom, merre van a fejem. Bevallom, nehéz volt visszarázódni a Roxfortos életbe. Főleg, mert nagyon hiányoznak a túlcukrozott kakaóid :p. Mindenki furcsa egy kicsit a Három Seprűs dolgok után, de azt hiszem, lassacskán lecsillapodnak a dolgok, főleg, hogy mindjárt itt a Halloweeni vacsora. Alig várom a sütőtökös pitét, Merlinre, az a világ legjobb találmánya... Vaníliafagyival. Szívesen küldenék nektek is, de tudod milyen ez Jensen, még becsipegetné út közben...
Örülök, hogy végül minden jól alakult, és remélem, tényleg boldog vagy. Tengerszem? Ez Nat csúcsmodern háza valahol Angliában, igaz? Izgalmasan hangzik, de azért Írország hiányozni fog. Néha majd elviszel magaddal, mikor dolgozol? Légysziiiii! Nem leszek láb alatt, majd sétálgatok Jensennel meg Wampusszal...
Tényleg! Nem is mondtam. Az egyik legjobb barátnőmmel, Sophieval nagyon menőn elkaptunk két rosszfiút, akik Roxmortsban, a Szellemszálláson rejtegettek mindenféle varázslényt. Apró kis ketrecekbe zárták és kínozták őket. Hogy tehet ilyet az ember? Undorító. Viszont kialakult köztünk a kémia egy kiscicával, szóval remélem nem baj, ha év végén ő is jön velem... Nagyon aranyos, hatalmas füle és oroszlánfarka van, meg egy csomó szőre, szürke. Még egy kicsit sovány, de dolgozom rajta. Egyébként ő egy kneazle, utánuk olvastam, igazából nem sokban térnek el a sima macskáktól, viszont Wampus nagyon sokat nyávog, mintha beszélgetne... Múltkor viszont n a g y o n  rejtélyes körülmények között evett egy kis csokis sütit... szerinted lehet tőle baja? Remélem, nem!
Na, de vissza hozzátok. Nem is kérdés, hogy hazamegyek karácsonyra! Az a kedvenc ünnepem. Sütünk majd együtt mézeskalácsot? Alig várom, hogy fát díszítsünk... Olyan jó lesz! Most nagyon izgatott lettem, pedig esszét kéne írnom.
Mindenem megvan, ne aggódjatok, csak ti hiányoztok. Egyébként arra gondoltam, hogy írnom kéne az apámnak... Szerinted jó ötlet? Csak hogy tudja, hogy jól vagyok, meg hogy én is tudjam, velük mi van. Bár nem tudom... Még gondolkodom rajta.
Nat hogy van? Mondd meg neki, hogy őt is ölelem, és persze, hogy az ő kakaója is nagyon-nagyon hiányzik. Ja, viszont van egy dolog... Ezt talán inkább ne említsd neki egyelőre, de lehet, hogy megismertem valakit. Nem olyan komoly, de azért gondoltam, megemlítem...


Na, jók legyetek, ne veszekedjetek sokat, vigyázzatok magatokra, nemsokára találkozunk!

A

ui.: bocsi a hosszú szövegelésért! Próbáltam naggyal írni, nehogy öreg apukám megerőltesse a szemét... :p

Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2019. 11. 26. - 07:57:19 »
+1

Kedves Avery!

Ugye jól vagy? Ugye nem viselt meg az, ami a Halloween estén történt? Ha nem vagy jól, csak egy szavadba kerül és érted megyünk Foresttel. Elhozunk, elviszünk a Mungóba vagy tölthetsz itthon néhány napot. Tudom, hogy felkavaró volt, ami ott történt... még nekem is az volt, pedig biztosra veszem, hogy én azért többet láttam már életemben, mint te.
Egyébként ne haragudj, hogy az előző leveledre nem tudtam még válaszolni. Kicsit lefoglalt az élet, meg természetesen az, hogy Tengerszemben megint otthonos legyen minden. Arról nem is beszélve, hogy Ada megpróbált megszökni egy kisebb vita után. Azt gondolta, hogyha Nattal összeveszünk, akkor neki át kell költözni Ballardékhoz. Nagyon elrontottunk vele valamit, azt hiszem. Mintha csak büntetés lenne, hogy a nagyszüleihez kell menni.
Nem örülök, hogy nyomzgattatok Roxmortsban ezzel a Sophie-val. Tudom-tudom, most biztos arra gondolsz, hogy én sem lehettem szent a Roxfortban töltött idő alatt és abszolút igazad lenne. Nem erről van szó. Csak, mivel pontosan tudom, én milyen hiábak kevertem magam, aggódom, hogy veled is ugyanazok történnek, mint velem. Mindenesetre a macska jöhet, nem hiszem, hogy láb alatt lenne mind az öt háziállatunk mellett. Egyébként fogalmam sincs, mivel kell etetni őket... Zeusz mindent megeszik, amit talál.
Ugye tudod, hogyha sütni akarsz velem bármit is... akkor én leginkább csak nézni fogom? Nem nagyon tudok még mindig ilyesmiket, de Nat anyja, az a Mrs. Kutyamama Mrs. Ballard bizonyára szívesen segít neked. Ő nagyon szeret olyan nagymamás lenni, amitől én a falra mászok, de veled tuti jól kijönne. Beillesz a kedves család forgatókönyvbe.
Őszintén szólva nem tudom jó ötlet-e. Tudod, hogy nekem bonyolult a kapcsolatom apámmal. Megpróbáltam benne bízni, az egész gyerekkoromat a kutatásával töltöttem, aztán jól felsültem. Nála nagyobb rohadékot nem hordott a hátán a föld és persze újra és újra belém rúgott. Már belátom, hogy meg kellett volna kímélnem magamat ettől a fájdalomtól. De te ismered őt. Ha úgy érzed szívesen hallana rólad, írd meg a levelet, szerintem.
Ki az a valaki, akivel megismerkedtél? Aggódnom kéne? Mondd meg neki, ha megbánt, betöröm az orrát és nem, nem viccelek. Mindenesetre annak örülök, hogy ismerkedsz.

Kérlek, minél előbb válaszolj!
Ölel,


2000. november 1.
Naplózva


Avery Cassen
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2019. 11. 30. - 23:48:03 »
+2

Apu!

Ne aggódj, minden rendben. Borzalmas ami történt, és azt hiszem, soha többet nem eszek már sütőtökös pitét, de egyébként jól vagyok. Amúgy is mindjárt itt a téli szünet, addig fél lábon is kibírnám. De azért egy kicsit aggaszt ez az egész... Először a Három Seprű, aztán ez is, ráadásul a kastélyon belül. Remélem, minél hamarabb kiderítenek valamit a dolgokról... bár kétlem, hogy ez így lesz.
Na, mindegy is! Eszméletlen ez az Ada, szerintem nagyon cuki. De azért remélem, ezt az elszökős dolgot nem tőlem tanulta... Azért ha gondoljátok, beszélhetek vele, mikor hazamegyek, ki tudja, hátha hat rá, hogy én is lány vagyok, meg ilyenek. Egyébként már alig-alig-alig várom, hogy végre úgy igazán találkozzak velük! De azért egy kicsit aggódok is, főleg Ada miatt. Félek, hogy utálni fog. Úgy értem, egyszer csak berobban a családba egy random csaj... Szerinted mit gondol erről az egészről? Remélem, ha más nem, a cápáim leveszik majd a lábáról...
Egyébként ha már cápa, meg ha már Sophie, képzeld, kaptam tőle egy plüsst a születésnapomra! Egy nagyon édes kislány cápa, masnival. Bár Wampus kicsit megrágta az uszonyát, szóval erről még beszélnem kell vele. Végülis túlélte a sütit, szóval nincs gond. Amúgy meg mi nem nyomozgatunk, az csak véletlen volt. Nyugi, semmi durva nem történt, például nem rángattam végig egy lovat egy griffendéles lánnyal a folyosókon az éjszaka közepén, tényleg, minden oké! Na de tényleg, igyekszem vigyázni magamra, és nem csinálni semmi hülyeséget, megígérem.
Végül is nem írtam még az apámnak, én sem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet-e. Úgy érzem, hogy már nem is ismerem többé, fogalmam sincs, hogy most hogy érezhet, és lehet, hogy inkább csak feldühíteném a levelemmel... Na meg ő sem keresett, szóval talán mindegy is. Csak azért tudod, rossz, hogy tudok róla semmit.
Te meg na aggódj folyton, mert ráncos leszel! Igazából még Írországban találkoztunk, de majd mesélek róla élőben, ha kíváncsi vagy.
Jut eszembe, Elliot, melyik a kedvenc édességed? Csak kíváncsiságból...


Öleld meg helyettem is Natot, hiányoztok!

A

november 3.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma / Káosz uraság

Elérhető Elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2019. 12. 05. - 19:25:21 »
+1

Szia gyerek!

Hogy ne aggódjak? Ez lehetlen. Tudod, a fizikai fájdalomtól könnyebb megvédeni téged... meg azok meg is gyógyulnak, de a lelki fájdalom, az más tészta. Nehezebben gyógyul meg és nem tudlak megóvni. Tudom, hogy bosszantó vagyok ezzel a féltéssel. Nem akarok az idegeidre menni, de lényegében te vagy az első, akinek igazából magamtól lettem az apja. Ada és Kis Nat a csomag részei voltak, mikor Nattal összejöttem. De téged én is választottalak, nem csak te engem. Ezért még erősebben érzem a felelősség érzetet. Bocsánat a kezdő apa kirohanásért.
Nincs miért aggódnod Adával kapcsolatban. Valószínűleg az ő szemében egy hercegnő vagy... bár, tény, ami tény, mostanában ő is egyre csak komolyodik. Nyolc éves kor után beindul valami a lányoknál? Már nem segíthetek neki a fürdésben sem, meg kell várnom kint, míg elkészül. Fura, mi? Mondjuk azt hiszem, érthető, hogy eljött az idő, amikor már egyedül akar lenni. Nagylányosan. A cápáidat nem tudom mennyire fogja imádni. Az egyiptomi dolgok a gyengéi... de esetleg egy fáraó cápa hatásos lehet.
Akármit is csinálsz a Roxfortban, a lényeg, hogy érezd jól magad közben. Én nem foglak soha számon kérni. Igazából csak a te érdekedben mondom... vigyázz magadra. Hogy ne csapjanak ki. Hidd el, én tudom, milyen szörnyű az és nem szeretném, hogy te is átéld. Az a kilátástalanság borzalmas. De azért egy-két diákcsíny belefér a dologba. Én voltam a diákcsínyek szakértője régen, de nem avatlak be. Jó példát kell mutatnom, azt hiszem.
Mindent tudni akarok a srácról. Karácsonykor mesélhetsz róla... ha Nat éppen horkol vagy ír, vagy ki tudja mit csinál. Alig várom, hogy hazagyere. Annyi mesélnivalóm van nekem is.
Kedvenc? Hát, azt hiszem nem tudok egy konkrétat kiválasztani. A tömény csokis dolgokkal és a gumicukorral nálam nem lehet mellé lőni. De mostanában Nat nem nagyon engedte, hogy ilyesmit egyek. Folyton a fogaimmal meg az egészségemmel volt elfoglalva, borzalmas. Ezt neki ne mondd vissza!
Azóta jobban vagy már?

Ölel,


u.i.: Egyébként mi a ruhaméreted?

2000. november 4.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 10. 10. - 09:12:45
Az oldal 0.074 másodperc alatt készült el 38 lekéréssel.