+  Roxfort RPG
|-+  Általános
| |-+  Három Seprű :: Társalgó
| | |-+  Társalgó :: Ajánló
| | | |-+  ÉPÍTKEZDE
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: ÉPÍTKEZDE  (Megtekintve 119 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2018. 01. 11. - 18:37:06 »
+2

ÉPÍTKEZDE


Egyeseknek ismerős, másoknak újdonság. A lényeg ugyanaz, a segítségeteket kérjük!
A Staff-team úgy döntött, szeretné bővíteni a fórum részlegeit, így ha van egy jó topic-ötleted, tedd be ide a leírását és hogy hova szánod!
A legjobbakat mint mindig, most is zsűrizzük!

Elő a pennákat és az agysejteket,
ALKOTÁSRA FEL!

Határidő: február. 15
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma / Omi bá

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2018. 01. 13. - 11:10:30 »
+2

Mágikus Szeszélyügyi Főosztály
(Minisztérium)A Minisztérium talán legújabb részlege, szinte még árad belőle a friss és új illat, mégis itt a legnagyobb a fejetlenség az elmúlt időszakban. A lift egy hatalmas, köralakú csarnokba érkezik, ahol napsugárszerű betoldásként hét folyosóra lehet tovább jutni. Mindegyikről számos iroda nyílik, illetve olyan tanácstermek, ahol tudósok tarthatnak előadást a témában.

Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma / Omi bá

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2018. 01. 13. - 11:11:03 »
+2

Merlin Kutatóközpont Mágikus Szeszélyügyi Kirendeltsége
(Hertfordshire városa)A híres Merlin Kutatóközpont, ahol számos tudós végzi kutatásait, Herdfordshire városában újabb, gyorsan felépített, mugliktól gondosan elzárt épületbe költöztette be egyre csak bővülő Mágikus Szeszélyekkel foglalkozó osztályát. A hatalmas épületben számos iroda és labor áll az ide érkező kutatók számára. Az ideérkező egy hatalmas, csillogó, hófehér márványlappal burkolt csarnokba érkezik. Szemben egy robosztus, aranyozott ajtó áll, mely a hatalmas előadó terembe vezet. Jobbra és balra lépcsők kígyóznak felfelé, az egyik a könyvtárhoz és a kávézóhoz vezet, a másik pedig a munkaterület felé.

Megjegyzés: Szerintem ehhez lehetne altopikokat kitalálni. Szóval, akinek van ötlete az nyugodtan bővítse.
Naplózva


Elliot O'Mara
Varázsló
*****


Mucipuma / Omi bá

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2018. 01. 13. - 11:11:20 »
+2

Wychwood erdeje
(Egyéb)Az Oxfordshire területén található erdő nem csak varázsló, de mugli körökben is Anglia egyik legkísértettebb részének számít. Sokan számolnak be olyan élményekről, hogy túrázás közben a távolban lebegő, ezüstös alakokat láttak vagy úgy érezték, valaki megérinti a vállukat. Ennél már csak az eltévedt, eltűnt, majd holtan előkerülő turisták esetei különösebbek.
Számos, furcsa, már-már ijesztő formájú fával, néhány romos épülettel is találkozhat az itt kószáló. Az erdő külső részén muglik számára épült turista házak, kempingezésre kijelölt helyek is találhatók, ám egyre kevesebben szeretnék ott tölteni szabad idejüket.
Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2018. 01. 13. - 18:05:08 »
+1


Kalamáris Kiadó és Könyvesbolt
(London mugli része)

A London mugli negyedében elhelyezkedő nagy és modern épület a híres író Nathaniel Forest tulajdona. Mivel a kiadó által megjelentetett könyvek éppúgy szólnak mugliknak és mágusoknak, az itt dolgozók népsége is épp ilyen vegyes és sokszínű. Az épület kialakítása ezért sajátságos. Bár modern, mégis minden kényelmet megad a különböző feleknek a nyugodt és kellemes munkavégzéshez.
A kiadó alsó szintje nyilvános minden látogató számára. Egy könyvesbolt, egy szuvenír bolt és egy különlegességeket felvonultató kávézó kapott itt helyet.


Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2018. 01. 13. - 18:08:06 »
+2


Dolce Verica
(Egyéb)

Anglia Tóvidékének egyik kis települése Portinscale büszkélkedhet a környék leghíresebb cukrászdájával. Verica tökéletességgel ötvözi energikus olaszságát a környék egyszerű angolságával, az édesítőszereket a gyógynövényekkel és a mágikus édességeket a kevésbé varázslatosakkal. És mindezt, persze minisztériumi engedéllyel, ajánlja vegyes vásárlóközönségének. Mindemellett, ha eléggé jóban vagy az olasz asszonnyal, a pult alatt, egyszerű papírzacskóban, olyan ártalmatlan kis édességekhez juthatsz, amelyek pikáns különlegességükkel dobják fel szerelmi életedet.

A cég terjeszkedés alatt, immáron kiszállítást is vállalnak mágusok számára az Egyesült Királyság egész területén belül.


Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2018. 01. 13. - 18:09:19 »
+2


Megpihent Legendák Állatfarm
(Hertfordshire, egyetemváros)

Az egyetemváros szélén kialakított, védett farm, sérült legendás állatok számára nyújt biztonságos helyet a gyógyulásra, vagy biztosít akár végső menedéket. Itt a legkülönfélébb fajok és egyedek fordulnak elő a legkülönfélébb sérülésekkel és betegségekkel. Jólétükről és biztonságukról számos mágus gondoskodik. De kitűnő gyakorlóterep a Benedict Sachkville Lénygondozói Kar hallgatóinak is.
Naplózva


Mathias Montrego
Adminisztrátor
***


nyolcadéves amnéziás

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2018. 01. 13. - 18:35:54 »
+1

DÖGLÖTT PENNA SZAKÁRUHÁZ

Helyszín: London

A Libneria Street 65. szám alatt baljós kis fekete üzlet kirakata virít. A híres Döglött Pennát messze fel lehet ismerni. Az utcára ásító üvegfelületen megbűvölt, nyitott könyvek sorakoznak. Az erre elhaladók belepillanthatnak a tartalomba és részleteket is olvashatnak, ha kedvük tartja az irodalmakból. Random időközönként a könyvek maguk lapoznak. Ha belépsz két galérián elszeparált részleg vár rád. A jobb oldali szárny a bájitaltan és gyógyászat, míg a balon a átkokkal és ármányokkal foglalkozó kötetek sorakoznak.
NaplózvaMathias Montrego
Adminisztrátor
***


nyolcadéves amnéziás

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2018. 01. 13. - 19:00:40 »
+1

A KENDŐZETLEN TÜKÖR

Helyszín: London

Az üzlet kirakat híján elég komoran fest. Aki betéved, és körbenéz fekete leplek sokaságát találja. Mind alatt tükrök lapulnak. Van amelyik álló van, amelyik falra szerelt. Funkciójuk ugyanaz, a kommunikáció. Hasonlóan működik mint, Harry Potter tükörszilánkja, a párjával avagy párjaival (mert van, amelyiknek több testvére is akad) különböző helyeken lehet társalogni. Ha igazán speciálisat akarsz, a bolt tulajdonosa tartogat érdekességeket a tarsolyába. Van egy olyan drágára szabott széria, ami hasonlatos a hírhedt Edevis-tükréhez. Ám ez nem a leghőbb vágyadat mutatja meg, hanem a legsötétebb titkodat.
NaplózvaNathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2018. 01. 15. - 23:18:38 »
+1


Mágikus Művészellátó
(Hertfordshire, egyetemváros)

A labirintus szerkezetű bolt minden megtett folyosószakasz után újabb és újabb különlegességeket tartogat a művészhajlamú boszorkányok és varázslók számára. Itt egy kis kelme talárszabászathoz, ott egy kis fa alapanyag kezdő pálcakészítőknek. Ecsetek, festékek, fonalak, szerszámok, fotókartonok és egyéb kellékek. Itt minden megtalálható a legolcsóbbtól a legdrágábbig, a legvacakabbtól a legjobb minőségig.
Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2018. 01. 15. - 23:31:23 »
+1


Gyöngyzug Teaház és Jósda
(Roxmorts)

A falában üvegekkel és gyöngyökkel díszített kis épület lakói nyitották, lényegében majdhogynem a nappalijuk helyén a kis teázót. Alig pár asztal, néhány össze-vissza szék, illetve stoki, valamint egy teafőző, mosogatópult és egy nagy bársonyfüggöny képezik a berendezést. Nem a legnívósabb hely, de Avelin, a tulajdonos boszorkány kedvessége, illetve a felszolgált teakülönlegességek teszik vonzóvá. Valamint a tény hogy a felszolgált tea mellé, néhány plusz sarlóért, akár jóslatot is kaphat az ember.
Naplózva


Nathaniel Forest
Varázsló
*****


Az író

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2018. 01. 15. - 23:46:44 »
+1


Kék Bársony
(+18)

A kívülről szolid épület, belülről hatalmas csarnokkal, és több luxus kivitelezésű szobával fogadja az idelátogatókat. Valamint társaságul szolgáló hölgyek és urak széles választékával. Már, ha az örömre vágyakozók képesek megfizetni az exkluzív szolgáltatásokat. Mert itt tényleg minden a vendégért van. És itt tényleg mindent úgy kapsz, ahogy előre megrendeled.
A kandallóból kilépve elegáns nők fogadnak és nyújtják át az érmét, amely a szobával együtt a mennyei boldogságnak is a kulcsa…
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 01. 17. - 09:40:28
Az oldal 0.535 másodperc alatt készült el 39 lekéréssel.