+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Noxia Darkstorm
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Noxia Darkstorm  (Megtekintve 101 alkalommal)

Noxia Darkstorm
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


M4 hallgató

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2017. 07. 15. - 09:43:56 »
0

NOXIA DARKSTORM

20 • FÉLVÉR • EGYETEMISTA • EGYKORI SZÖKEVÉNY • SZORONGÓS ANTISZOC


BARÁTOK
Noxiának sose voltak barátai, mivel egyáltalán nem szerette a társaságot már kiskorában sem. Inkább szobájába zárkózva alkotott, rajzolt és olvasott. Nehezére esett akár egy idegent is közel engednie magához.
Aztán Roxforti első évében megismerkedett Jake Spicerrel, aki megmutatta neki az évek folyamán, hogy nem minden ember olyan aljadék és gonosz, mint hiszi. Ám a barátságból végül két évig tartó szerelmi szál alakult ki. Sajnos a vizsgák miatt alig tudtak együtt eltölteni egy kis időt, és Jake ballagása után is egyre távolabb kerültek egymástól. Mikor Noxia egyetemre látogatáskor félreérthetetlen helyzetben kapta rajta egy másik egyetemista lánnyal, szakítás mellett a barátságot is megszakította a fiúval. Ugyan a háborús időszak nagyon belemart a lányba, s szíve mélyén szeretne barátot, aki Vortess által megért kínszenvedéseit segíthetne jobbá tenni, jelen pillanatban jobban érdekli Noxiát a folytonos stréberkedés az egyetemen, minthogy megfogadjon Hagrid egy régi tanácsát és új emberekkel vegye fel a kapcsolatot.
Viszont ha egy kicsit visszapörgetünk Noxia hetedikes évére, akkor kis híja volt, hogy Draco Malfoy-al baráti viszonyba került volna azok után, hogy a fiú kiállt érte barátnőjével, Pansy Parkinsonnal szemben. Sajnos abban az évben Malfoy sokszor el volt tűnve, majd Dumbledore halálának napján le is lépett az iskolából. Noxia ugyan egyéb gondjai miatt mostanra teljesen megfeledkezett Malfoyról, de ha egyszer ismét találkoznak, bevallaná neki, hogy ha régebben még gyerekes volt és rémbunkó, a bizonyos nap óta nagyon tiszteli őt és meg tudja érteni, miken ment keresztül. Végül is a fiú is éppen hogy hasonló kínszenvedésekkel járó áldozatot hozott szeretteiért, ahogy ezt ő is most teszi - legalábbis, mint utólag kiderült.


CSALÁD
Bár a családja szinte kihalt apai és anyai ágon is, Noxia a gondjai és távolságtartó ellenére nagyon szereti a Darkstorm nagymamát és a beteg Wings nagypapát. Értük a legnagyobb áldozatot is képes volna megadni, hogy ne veszítse el őket úgy, ahogy két éves korában édesszüleit és Darkstorm nagypapát. Vortess Spicer halál komolyan gondolta, hogy halálra kínozná a két ártatlan öreget, ha Noxia nem hajlandó az ő segítségére lenni terveiben, s ezt saját bőrén megtapasztalta. Így Noxia, ahogyan apja tette egykoron Voldemort lábai előtt, megmaradt családtagjai védelmében megbélyegeztette magát az öreg Spicer új "sötét jegyével", hogy kiszolgáltatott segédjévé és szeretőjévé váljon. Marianne Darkstorm rettenetesen aggódik egyetlen megmaradt unokájáért, de a lány - akármennyire is fáj neki - nem mondhatja el neki az igazat, mert akkor a nagymamája vagy a bánatba vagy Vortess kínzásába halna bele.


ELLENSÉGEK
Noxia a roxfortos éveiben már nem rajongott saját házáért, pedig őbenne is megvolt a tipikus céltudatosság, ravaszság és önzőség, ami egy mardekárost illeti. Mindig is okosabbnak és megfontoltabbnak hitte magát a mardekáros diáktársai legtöbbjével ellentétben, így utálta és lenézte őket (kivéve Jake Spicert-t és későbbiekben Draco Malfoy-t), főleg egykori iskolatársait, a kéjsóvár, galleonéhes és feltűnősködő Sherry Cake-et és Malfoy után szaladó Pansy Parkinsont, akik biztos pokollá tették volna roxfortos éveit, ha Jake nem lett volna vele már elsős korától kezdve, hogy segítsen neki kiállni magáért. A többi ház tagjait se szerette, mert ők anélkül, hogy ismerték volna Noxiát, elítélték őt azért, mert mardekáros és szerintük ugyanolyan gonosz és kötekedő, mint "társai".
Mindezek csak unszimpatizálások és iskolákba illő gyermeteg rivalizációk voltak. Noxia ellenségként Voldemort halálfalóit tekintette, akik tehetsége és apja adósságai miatt Imperius átokkal irányították a RAVASZ vizsgái után. Azt nem tudni, hogy halálfalóvá kényszerítették volna-e őt, de ezt a lány nem várta meg, hanem az egyetlen megfelelő alkalomkor megszökött Azkabanból.
Viszont életében csak egy igazi főellensége létezik. Ez pedig nem más, mint Jake exhalálfaló apja, valamint néhai Jaxus Darkstorm egykori bizalmas bűntársa, Vortess Spicer. A sötét, mániákus, megrögzött, szadista sötét varázsló évtizedek óta tartó, hosszútávú terveivel szeretné átvenni egyszer a hatalmat és szüksége van Noxiára. Ezért az idősödő férfi a második háború alatt véletlen folytán rátalál a rohamot kapott lányra és megmentette életét, amikor Olaszországba szökött a rá vadászók elől. Aztán a maga kedves oldalát mutatva befogadta otthona védelme alá a lányt manipulatív szavakkal, hogy legilimenciával, valamint szemtanúi szinten megnézze, mennyire lehet a lány alkalmas és hasznavehető a jövőben, akárcsak az apja. Mikor eljött az idő, akkor felfedte valódi arcát és némi kínzás és zsarolás után rákényszerítette akaratát a lányra - mindenekfelett még szexuális együttlétekre is, mivel egy ideje megkívánta Noxiát. Azóta Noxia teljesen ki van neki szolgáltatva. Nemcsak fél tőle, de iszonyatos gyűlöletet is érez iránta azok után, amiket vele művel.


SZERELEM
Hiába is lehetne Noxia az a típus, akit megkívánnának, de a lány sose mutatta ki bájait, még csak nem is érdekelte őt egyetlen fiú sem negyedikes koráig. Mivel Noxia is lányból van és akkor még érzelgős tinédzser volt, őt is elérte egyszer a szerelem. Maga se tudta, miért, de az egyetlen legjobb barátja, Jake iránt gyengéd érzelmeket kezdett táplálni. Ez fordítva is igaz volt, csak Jake annál nehezebben tudta ezt kimutatni, mert tudta, hogy Noxia milyen, és félt, hogy a lány azt hiszi, kihasználná és eltaszítja.
A Trimágus Tusa évében rendezett karácsonyi bál mindent megváltoztatott. Jake reménykedve kérte fel Noxiát partnerének, ő pedig boldogan mondott igent. Itt volt a lehetőség, hogy oldottabb hangulatok közt kifejtsék egymásnak érzéseiket, ami a számukra lehető legszebb pillanatban meg is történt, ezzel kezdetét vette két évig tartó párkapcsolat.
Azonban, amilyen Noxia formája volt, ötödik évben nehezen tudtak kettesben lenni Jake-el a vizsgák miatt, ráadásul Jake a főiskolára készült. Azután, hogy a fiú elballagott, csak bagollyal tudtak kapcsolatban lenni, ám egy napon, Noxia megbeszélésre, a karácsonyi szünetben meglátogatta Jake-et az egyetemen, amikor sokkoló meglepetésben részesült. Jake egy lányhallgatótársával hetyegtek az ágyban. A fiú (érdekes módon) visszazökkent a valóságba, hogy megmagyarázza Noxiának, hogy az nem az volt, aminek látszik, ám a depresszióba esett barátnője nem hallgatta meg, azonnal szakított vele és minden kapcsolatot megszüntetett vele. Azóta nem látta sokáig a lány.
Azóta eltelt két és fél év, Noxia azóta letette a RAVASZ-t és megérte a háborús időszakot, mint áldozat. A háború után a lány visszatért a semmiből, hogy folytassa azt, amit nem tudott folytatni az előző évben. Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája tanulójaként elhelyezkedett a festészeti és művésztörténelmi szakon. Mióta jelentkezett az egyetemre, nem volt ideje másra, csak a megszokott dolgaira, ezért csak fél évvel később találkozott újra exszerelmével, aki megrökönyödve vette észre, hogy Noxiával valami nagyon rossz történhetett...
Vajon fellángol még a régi szerelem és Noxia képes lesz megbocsátani Jake-nek?
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2017. 08. 04. - 08:31:26
Az oldal 0.667 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.