+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Előtörténetek
| | |-+  Ridel Rathmoor
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Ridel Rathmoor  (Megtekintve 77 alkalommal)

Ridel Rathmoor

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2017. 06. 15. - 14:55:35 »
+1

Név: Ridel Rathmoor
Kor: 16

Külső leírás: Szőke haja és fekete szeme van. Alkata tisztán érzékelteti hogy arisztokrata családból származik. Modell alkat. Kerek fenék, feszes combok és mellek.

Jellem: Mardekáros társaival tisztelettudó és kedves. Ellentétben más házak tagjaihoz. Őket lenézi , főleg a sárvérűeket. Nővére is a Roxfortba jár  aki Hollóhátas és őt utálja a legjobban.

Élettörténet: Ridelt  születésétől fogva mindenki utálta, főleg az édesapja, mondván, hogy belőle soha se lesz igazi boszorkány stb. Miután nővére bekerült a Roxfortba az apja nagyot  csalódott benne mivel Hollóhátas lett. Rá egy évre került be Ridel is az iskolába ahol nővérével ellentétben Mardekáros lett. Ezt követően a lány teljesen megváltozott mivel meg akar felelni Draco Malfoynak és a többi mardekárosnak ami sikerült is neki

-Kicsim- szólalt meg Mr. Rathmoor az apám.- Sajnálom amiért úgy viselkedtem veled..- kezdi meg apám a prédikálást. Őszintén belül teljesen meghatott a dolog de én ezt egy cseppet se akarom előtte kimutatni. Nem akarok gyenge lenni. Nagy nehezen  én  is megszólalok.
- Inkább ...Inkább tarts hegyibeszédet a drága hollóhátas nővérkémnek. Őt talán érdekli még az amit mondasz- Mondom neki a tisztelet teljes hiányában. Mi tagadás. Amíg apámék a drága nővéremet pátyolgatták és körül rajongták én teljesen elhidegültem tőlük. Se családom nincs, csak a Mardekárosok...rájuk tudok számítani.
-Ridel ne vesd el a sulykot -sóhajt fel- Mikor lettél te ilyen?
-Mikor már a nővérem mellett nem voltam egyenrangú előtted és anya előtt.- Vetem neki oda és otthagyom őt..Legalább  tudja hányadán állunk.

Hobby:  a Mardekárosokkal való lógás, tanulás

Foglalkozás: Tanuló a Roxfortban

Extrák: Pálcája: Sárkány szívhúr, 12 hüvelyk, cseresznye fa


Naplózva

Mathias Montrego
Moderátor
***


nyolcadéves amnéziás

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2017. 06. 15. - 16:15:33 »
0

Kedves Ridel!


Az előtörténetedet sajnos NEM tudom elfogadni, mert1. Rossz helyre nyitottad meg a topikot. Az előtörténeted alapján a STAFF dönti el, hogy mely
roxforti házba kerülsz. Ezt a hibát helyetted orvosoltam.

2. Az előtörténet nem a megadott minta alapján néz ki. Itt találod meg a sablont. Kérlek szigorúan eszerint javítsd ki. Figyelj a kódolás helyességére! Legörgetve a poszt alján megtalálod. Amennyiben segítségre szorulsz ez ügyben, ne habozz írni nekem privát üzentet.

3. Mind a múlt, mind a jellem rövid. Kérlek a javítás során fejtsd ki részletesen a családi kapcsolataidat, az iskolához való viszonyodat. Az ott megélt történéseket.
Jelenleg 1999. februárjában járunk, ergo a HP könyvek után. Ezért külön az ostrom részt is kérjünk, amit a karaktered ott élt át.

4. Mielőtt nekikezdesz a javításnak, kérlek olvass el már meglévő elfogadott előtörténetet, hogy lásd, mit is várunk el tőled. Kiemelve ajánlok párat, mint Clementine, Emily, Minerva, Owen, Elliot története. Igazából ezeken kívül bármelyik elfogadott előtörténet rálátást ad a dologra, szóval mindegyiket melegen ajánlom.

5. Amint megvagy a javítással (a poszt tetején a módosítás gombbal tudod ezt megtenni), kérlek jelezd nekem PM-ben.

6. Ajánlom, hogy még egyszer olvasd el figyelmesen az általam korábban küldött PM-et. Amennyiben valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan!

Jó munkát!


Üdv,
Mathias
Naplózva


Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  

FRPG.hu toplista!
FRPG Top Sites - Magyarország The Age of Marauders
Napi egy kattintás a hosszú élet titka!Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2017. 06. 17. - 22:48:30
Az oldal 0.482 másodperc alatt készült el 28 lekéréssel.