+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Elliot O'Mara
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Elliot O'Mara  (Megtekintve 2571 alkalommal)

Nolan Pye
Mardekár
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 04. 18. - 22:05:25 »
+2

BÁMÉSZKODÓ VÉNEMBER
Igen, az!
Ne higgye, hogy nem szúrtam ki, micsoda áhítattal bámulta Margát a bálon, miközben egy másik lánnyal táncolt. Mi a fene maga, talán valami kéjenc, aki diáklányokat szemel ki magának? Azt hiszem a magafajtákat kéne távoltartani a Roxforttól, nem pedig beengedni táncikálni.
Naplózva


Marga Destain
Griffendél
*


A pimasz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 04. 18. - 22:11:21 »
+2


MAGA!
Szóval MAGA az a KÉJENC! Mit bámészkodik? Ez tök undorító! Fúj! Hány éves maga? És miért jár ilyen gyerekbálokra? És különben is, mit bámult rajtam olyan nagyon? Vagy Merlinre, ami még rosszabb, mi van ha Nolant bámulta? Pff... Szörnyű! Tartsa magát távol tőlem is, tőle is!
Naplózva


Jimmy Slinkhard
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 04. 19. - 07:02:43 »
+1

Rejtélyes férfi
Nos igen, a tóparton való találkozásunkkor megijesztett. Hamarosan láttam magán, hogy az az őrült, nagyon rossz bőrben lévő ember, nem a teljes valója. Borzasztóan örültem magának, amikor megláttam a bálon, és kimondhatatlanul hálás vagyok önnek, hogy segített megtalálnom az apámat, vagyis neki engem.
Mr. O'Mara, maga egy érdekes embernek tűnik, remélem majd lesz még esélyem jobban megismerni önt, s azt is remélem, hogy rendezni tudja magában a szívfájdalmát.
Naplózva


Lottie Lowell
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 21. - 14:26:38 »
+1

Nyomulós kis csavargóm

A találkozásunk enyhén szólva is becsapódás volt. Te engem hibáztattál én meg téged. Egyezzünk meg abban, hogy mindketten hibásak voltunk, nem néztünk a lábunk elé, ennyi. Ami ezután következett azt enyhén szólva nem tudtam hová tenni, még nem éltem át ilyesmit, idegentől. Elkezdtél ölelgetni, meg fogdosni, mint valami régi ismerősödet vagy a csajodat. Kicsit furcsa volt ez a  fajta közeledés, ezért is szóltam rád úgy. Nem tudtam mit akarsz velem.
Azt hiszem megsértődtél rám, miután leszidtalak. Úgy viselkedtél velem, mint aki haragszik, jogosan, talán nem kellett volna ennyire rád szólnom. Nem akartalak megbántani, csak nem tudtam mire vélni ezt a közeledést. De be kell, hogy valljam jól esett a kedvesség. Ne érts félre. Mosolyog Végül is jó benyomást tettél rám, úgy gondolom nem árthat ha kicsit jobban megismerlek majd. Remélem még találkozunk Mosolyog
Naplózva


Daniel O'Mara
Eltávozott karakter
*****


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #19 Dátum: 2019. 01. 05. - 22:02:47 »
+1


TESTVÉR
Senki sem mondaná meg rólunk, hogy testvérek vagyunk és ha még is, hát ki hinné el, hogy te vagy az idősebb? Néha még én is felteszem a kérdést magamnak: vajon ez tényleg az igazság? Ha rád nézek, időnként nem vagy több egy törékeny kölyöknél, máskor pedig egy bosszantó mitugrász vagy. Sosem tartottalak megbízhatónak, de egy valamit biztosan rád bíznék: az életemet. Tudom, hogy fontos neked a család és mi maradtunk csak neked apámmal, anya halál után. Ezért kérlek, ne kószálj el megint! Maradj mellettünk!
Naplózva


Christopher Cartwright
Varázsló
*****


tolvajvezér

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #20 Dátum: 2019. 02. 24. - 21:59:43 »
+3


Amikor beengedünk valakit a saját kis világunkba, az a legnagyobb megtiszteltetés és szeretet kifejezése.
Hiszen ilyenkor lelkünk legmélyére láthatnak le.
Vannak ellenfelek. Vannak hamisítók. Vannak tolvajok. Vannak ismerősök. Vannak ellentétek. Vannak megegyezések. Vannak alkuk. Vannak felajánlások. Vannak kudarcok. Vannak bizalmak. Vannak kétségek. Vannak félelmek. Vannak célok. Vannak elvárások. Vannak megalkuvások. Vannak kompromisszumok. Vannak feladatok, akadnak lehetőségek. Vannak családtagok. Vannak szeretők. Vannak bizalmasok. Akadnak barátok.
És vagy te.
Minden egyszerre.

Naplózva


Cooper Hayes
Sötét varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #21 Dátum: 2019. 07. 27. - 18:14:26 »
+1

Megfogadtam
Mr. O'Mara, én megígértem magamnak, hogy egyszer még kilábalok ebből s úgy látom magának is szüksége lenne egy újra kezdésre. Mi ketten együtt nagy dolgokra lehetnénk képesek, csak bíznia kéne bennem. Talán elutasította a legutóbbi ajánlataimat, majd válaszra sem méltatott, de én tudom hol keressem és tudom hova küldjem a baglyokat. Előbb-utóbb megtaláljuk a mindkettőnknek megfelelő megoldást. Bízzon bennem, én tudom hogyan becsüljem meg a tehetséges embereket!
Naplózva


Lilium Leddicius
Boszorkány
*****


dilibigyó nekromágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #22 Dátum: 2019. 07. 30. - 15:23:53 »
+1


EZMIEZ?
Ilyen puffogó sráccal rég nem találkoztam, aki minden panaszkodása ellenére igazán jó társ a harcban, bár szerintem te ezt nagyon is jól szeretnéd titkolni. Jah, és nem, nem jössz be nekem, nem szeretem az élőket. De azért te se átkozz szét. Hááát
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 07. 12. - 13:31:24
Az oldal 0.131 másodperc alatt készült el 35 lekéréssel.