+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Elliot O'Mara
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Elliot O'Mara  (Megtekintve 1103 alkalommal)

Nolan Pye
Mardekár
*


V. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2018. 04. 18. - 22:05:25 »
+2

BÁMÉSZKODÓ VÉNEMBER
Igen, az!
Ne higgye, hogy nem szúrtam ki, micsoda áhítattal bámulta Margát a bálon, miközben egy másik lánnyal táncolt. Mi a fene maga, talán valami kéjenc, aki diáklányokat szemel ki magának? Azt hiszem a magafajtákat kéne távoltartani a Roxforttól, nem pedig beengedni táncikálni.
Naplózva


Marga Destain
Griffendél
*


A pimasz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2018. 04. 18. - 22:11:21 »
+2


MAGA!
Szóval MAGA az a KÉJENC! Mit bámészkodik? Ez tök undorító! Fúj! Hány éves maga? És miért jár ilyen gyerekbálokra? És különben is, mit bámult rajtam olyan nagyon? Vagy Merlinre, ami még rosszabb, mi van ha Nolant bámulta? Pff... Szörnyű! Tartsa magát távol tőlem is, tőle is!
Naplózva


Jimmy Slinkhard
Hollóhát
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2018. 04. 19. - 07:02:43 »
+1

Rejtélyes férfi
Nos igen, a tóparton való találkozásunkkor megijesztett. Hamarosan láttam magán, hogy az az őrült, nagyon rossz bőrben lévő ember, nem a teljes valója. Borzasztóan örültem magának, amikor megláttam a bálon, és kimondhatatlanul hálás vagyok önnek, hogy segített megtalálnom az apámat, vagyis neki engem.
Mr. O'Mara, maga egy érdekes embernek tűnik, remélem majd lesz még esélyem jobban megismerni önt, s azt is remélem, hogy rendezni tudja magában a szívfájdalmát.
Naplózva


Lottie A. Lowell
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2018. 04. 21. - 14:26:38 »
+1

Nyomulós kis csavargóm

A találkozásunk enyhén szólva is becsapódás volt. Te engem hibáztattál én meg téged. Egyezzünk meg abban, hogy mindketten hibásak voltunk, nem néztünk a lábunk elé, ennyi. Ami ezután következett azt enyhén szólva nem tudtam hová tenni, még nem éltem át ilyesmit, idegentől. Elkezdtél ölelgetni, meg fogdosni, mint valami régi ismerősödet vagy a csajodat. Kicsit furcsa volt ez a  fajta közeledés, ezért is szóltam rád úgy. Nem tudtam mit akarsz velem.
Azt hiszem megsértődtél rám, miután leszidtalak. Úgy viselkedtél velem, mint aki haragszik, jogosan, talán nem kellett volna ennyire rád szólnom. Nem akartalak megbántani, csak nem tudtam mire vélni ezt a közeledést. De be kell, hogy valljam jól esett a kedvesség. Ne érts félre. Mosolyog Végül is jó benyomást tettél rám, úgy gondolom nem árthat ha kicsit jobban megismerlek majd. Remélem még találkozunk Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 08. 26. - 02:33:11
Az oldal 2.88 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.