+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Bűntársak
| | |-+  Örökbefogadó
| | | |-+  Gazdára találtak
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Gazdára találtak  (Megtekintve 2680 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2020. 09. 28. - 13:35:08 »
+1
G i n n y
W E A S L E Y
Kor: 19
Foglalkozás: Holyheadi Hárpiák kviddicsjátékosa
Vér: Aranyvérű
Avialany: Bonnie Wright

A karakterről:
Ginny Weasley és Harry szerelme egyre erősebb lett
 a háborút követően. A Roxfort elvégeztével
professzionális kviddicsjátékos lett belőle. Ünnepelt
sztár lesz belőle, amit csak tovább növel a tény, hogy
 bizony komoly szerepelt vállalt a Roxfort ostrománál.
 Később a gyermekvárás miatt (2002-2003) visszavonul,
 így nyugodt körülmények között alapíthat a pár családot.
 Első fiúk a James Sirius nevet kapja.
Naplózva

Deliah Beckett
Boszorkány
*****


A Könyvkereskedő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #16 Dátum: 2020. 10. 07. - 15:09:08 »
+3

LEONARD BOYD BECKETT
Nem: férfi
Kor: 35 év
Foglalkozás: ismeretlen
Munkahely: ismeretlen
Vér: Arany
Hirdető: Deliah M. Beckett
Avialany: Richard Maddenre vagy Sebastian Stanre gondoltam, de más sötét hajú, kék szemű úriember is szóba jöhet - megbeszéljük.

A karakterről:
Leonard, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Leon, Ceasar Beckett és Delafloria Gordon első és egyetlen gyermekeként született és az aranyvérű varázslónemesekre jellemző, lehető legkiváltságosabb körülmények között nőtt fel.
Alig néhány éves volt, amikor Halálfaló szüleit egy kislánnyal áldotta meg Voldemort, ám a szőke, őzszemű hugicától tiltották amíg lehetett. Leon azonban már akkor is öntörvényű és akaratos volt és sokat lógott a kúria egyik rejtett szegletében nevelt kislánnyal mielőtt tizenegyévesen elhagyta a családi fészket és Roxfortban kezdte meg tanulmányait. Sajnos Deliah, akivel hiába várták a lány felvételi értesítőjét, a Drumstrangba került pár év múlva, hogy továbbra is távol tartsák őket egymástól.
A Roxfortban Leon a Mardekár házat erősítette, ahol szorosabbra fűzte barátságait a többi aranyvérű család sarjaival és a Sötét Nagyúr egykori eszméit is egyre jobban magához vette szülei bátorítására. Leon utolsó évében Deliah ötödévesként érkezett az iskolába és szülei megbízták a lány szemmel tartásával, ám nem számítottak rá, hogy az együtt töltött néhány hónap alatt a fiuk teljesen beleszeret majd a betegeskedő, esetlen lányba. Leon úgy érezte, hogy bátyként, férfiként az ő feladata megvédeni Deliaht mindentől: udvarlóktól, pletykálkodóktól, a szüleitől, minden esetleges fájdalomtól, csalódástól. Bár az iskola elhagyása után két évig csak levélben kommunikáltak és pár lopott alkalommal találkoztak, titkolt, fejletlen szerelmük kitartott és amikor végre újra együtt lehettek, virágba borult.
1993. decemberében Leon úgy döntött nem akarja tovább titkolni az érzelmeit a szülei előtt, így karácsony éjjel megkérte Deliah kezét, másnap pedig bejelentette a családjuknak, hogy összekötik az életük. A szülők természetesen nem tudták elfogadni a döntését, már mást néztek ki számára és eszük ágában sem volt hagyni, hogy a szőke fattyú még jobban bepiszkítsa a családjuk hírnevét. Három hónap telt csak el az eljegyzés óta, amikor Ceasar csapdába csalta a fiát, hogy egy szakember Exmemoriamot hajthasson végre rajta, amelynek következtében elvesztette Deliah-val kapcsolatos emlékeinek nagy részét.
Leon ennek hatására eltaszította magától Deliah-t, aki hosszú ideig próbálta meggyőzni arról, hogy ki és mi ő valójában, visszahozni az emlékeit, de ezzel csak jobban elidegenítette a férfit, aki számára a családja hírneve lett a legfontosabb. Pont ezért, amikor Voldemort visszatért, Leon szinte elsőként fogadta el a Sötét Jegyet és fogadott hűséget sötét eszméinek. A háborúban és előkészítésében aktív szerepet vállalt, illetve Roxfort ostroma előtt meg is házasodott a szülei választottjával, hogy biztosítsa családja pozícióját az új társadalomban, amit a Nagyúr épített. Deliah ekkor engedte el őt végleg és azóta nem találkoztak.
A háború végével Leon és felesége menekülni kényszerültek Angliából, hiszen köztudomású volt kapcsolatuk Voldemorttal, de a férfi mindig is vissza akart térni korábbi, kényelmes életébe, ha elült a por. Önkéntes száműzetésében az évek múlásával, szülei hiányában az emlékezetét módosító átok hatása fakulni kezdett és Leonban egyre tisztábban fogalmazódott meg a kérdés: lehet, hogy Deliah igazat beszélt?

Megjegyzés: NJK-ként is el tudom képzelni a karaktert, ha úgy szimpatikusabb valakinek. Több információ a karakterről itt, itt vagy itt, illetve PM-ben. kacsint
Naplózva


"There's a light in all of us trying to get free"

Arelia Tobervic
Minisztérium
***


Átoktörő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #17 Dátum: 2020. 10. 21. - 11:02:15 »
0

Elkelt, marad az én NJK-m
2020.10.28.

FLOYD GATWYCK [flojd getvik]
Nem: Férfi
Kor: 31
Foglalkozás: Gyógyító, vajákos
Munkahely: Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály, a Varázslati Traumák és a Varázstárgy Okozta Balesetek osztályai
Vér: Félvér
Hirdető: Arelia Tobervic
Avialany: Robert Downey Jr. vagy Jude Law

A karakterről:
Mr. Gatwyck a harmincas éveiben járó agilis fiatalember. Osztályelsőként végzett gyógyító, de a mugli orvoslás területei is érdeklik hobbi szinten. Emellett több gyógyítói érdemrend, kitüntetés és oklevél büszke tulajdonosa. Akiben az elhivatottság, a munkaszeretet és a páciensei iránti elkötelezettség mindennél előbbre való s képes mások érdekeit a sajátjai elé helyezni. Hisz benne, hogy elegendő kitartással és önzetlenséggel szépen, lassan jobb hellyé teheti a mágus világot. Emellett palléros értelemmel, férfias kiállással, kellő türelemmel, magas érzelmi intelligenciával és könnyed, élcelődő humorral megáldott, finom, angol úriember.
Mindaddig amíg egy helyzet nem igényli a határozottabb fellépést, beavatkozást, mondjuk egy olyan szituációban, ahol meg kell védeni, menteni valakit vagy nincs más módja, minthogy erővel, harccal szerezzen érvényt akaratának egy jó ügy érdekében.
A félrevezetés, lopás, csalás, megkárosítás, nyerészkedés, sikkasztás, ok-nélküli kegyetlenkedés, önzés, elnyomás, hazudozás távol áll a jellemétől. Szókincsében szerepel a köszönöm és a bocsánat szavak. Floyd a becsületes munkában hisz, és abban, hogy kellő utánajárással, olvasással, kutatással fejlesztheti, képezheti magát és gyarapíthatja szellemi tőkéjét. S egészen új eljárásokat, módszereket fejleszthet ki a gyógyításban, amivel mindenkinek a javát szolgálhatja. Két betegség után jelenleg is kutatásokat végez; a sárkányhimlő és az eltűnési viszketegség, bár egyik ragály sem a szakterülete.

Kedveli a szebbik nem képviselőit és az udvarlási szokásokban, praktikákban örömét leli, de nem az a kifejezett nőcsábász és nem ez jelenti számára az egyetlen szórakozást vagy az élete-értelmét, bár a nagy Ő, a szerelem még nem volt része életének, de úgy gondolja, aki keres az talál.

Családját három fivére; Paul, Manuel, Enrico és a még élő szülei; Alfred és Ingrid jelentik neki. Ő a második legidősebb testvér, Paul után. És van egy mopsz kutyája, aki a Winston névre hallgat, szabadon Churchill után.

Külsejét, megjelenését és kisugárzását tekintve átlagos szálkás, szikár termet, nem az a kigyúrt kolosszus, de nem is az a úszógumis, sörhasú alkat. Magassága középmagas. Ápoltsága kedélyétől és attól függ, hogy a társadalom előtt kell megjelennie vagy otthon van. Szereti a peckesen nyírt és fésült bajuszt, vagy a teljesen simára borotvált arcélt, de ha a hétvégéket borostásan tölti el, azt sem bánja.
Nem egy rendmániás pasas benyomását kelti, aki a zoknikat szín szerint párosítva külön fiókba teszi és a gyerekkel gyalázatosan durván beszél, amikor az egy trollt hoz haza számmisztikából, de nem is egy trehány, lusta férfiállatét, aki egy hétig hord egy alsót, sose főz, mosogat, és lábbeli nélkül csak saját felelősségre tanácsos járkálni nála a házban.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #18 Dátum: 2020. 11. 29. - 21:00:16 »
+1

NELLIE NOTT
Nem:
Kor: 27
Foglalkozás: protektor
Munkahely: minisztérium
Vér: Arany
Hirdető: Elliot O'Mara 
Avialany: Inbar Lavi

A karakterről:
Egy nagymúltú aranyvérű família leszármazottjaként te is komoly szakmát tanultál ki, hiába nem volt soha tehetséged a magoláshoz és az összetettebb feladatokhoz. Nem, sosem voltál butuska, inkább csak szabad lélek, akit nehéz volt kordában tartani. Ha bulizni volt kedved, hát buliztál, ha pedig tanulás helyett inkább egy forró fürdőben áztattad volna magad, megtetted. Az életed azonban enm volt egyszerű. A Nott család egy oldalágának utolsó örököse vagy, ráadásul az anyád halálának is szemtanúja voltál a háború alatt. A nő ugyanis öngyilkos lett, mikor megtudta, hogy apád halálfalók közé keveredett és téged is belerángatott ebbe. Azon az éjszakán megbomlott benned valami, hol sírtál, hol hisztérikusan nevettél és a mungóbeli kezelés sem segített. Néhány napott töltöttél a Szebb Napok Pszciho-medimágiai Intézet falai között, de azóta sem vagy a régi önmagad.
Szeretőt szeretőre halmozol, a legjobb ruhákad hordod, de amúgy csak egy kiszáradt kagylóhéjnak érzed magad, amit már nem jár át az élet. Talán a nyugatóbájitalok mellékhatása, magad sem tudod... mindenesetre, mikor apád azt mondta, hogy a Phillip Rowle örökésének menyasszonya leszel, csak engedelmesen bólintottál. Ezt az árat el tudtad még viselni azért, hogy apádnak unokát adj. Ő csak is erre várt.
Naplózva

Oldalak: 1 [2] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 12. 03. - 13:52:53
Az oldal 0.111 másodperc alatt készült el 32 lekéréssel.