+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Előtörténetek
| | |-+  Futottak még
| | | |-+  Cheryl Quinton
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Cheryl Quinton  (Megtekintve 791 alkalommal)

Cheryl Quinton
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 04. 17. - 16:12:52 »
+2

CHERYL QUINTON

 

„Soha ne becsülj alá egy jól öltözött szőke nőt. A világ igazi zsenijei mindig rosszul öltözöttek.”


         Alapok

jelszó || "Dumbledore átka mindenkit utolér."
így ejtsd a nevemet || Seril Kvinton
nem ||
születési hely, idő || Staffordshire; 1980. november 21.
horoszkóp ||:  Skorpió
kor || 18
vér || Aranyvérű
évfolyam || 7. évfolyam
 

A múlt


A vér sok kötelességgel, áldozattal és elvárással jár. Ezt maga Emerald Quinton is megtapasztalta, midőn fiatalabb éveiben a mágusképző iskolát választotta útjául. Habár a származása egyértelművé tette, hogy mit kell tennie, mégis abban a reményben élt, hogy egy nap majd megszabadulhat a mágia tulajdonságaitól. Az akkor még fiatal nőt jobban lekötötték a muglivívmányok ismeretei, valamint szokások, melyeket a varázstalan világ lakosai folytattak. Emerald ekképpen a Hugrabug ház kis üdvöskéje lett, mely igen csak eltérő jellegű önön családfája tradícióitól. Édesapja a neves Andrew Quinton, aki a Rejtély- és Minisztériumügyi főosztályon dolgozott, mint portálkutató, még ő is a Mardekár ház tanonca volt siheder korában. Tehát a Quinton ház ezen ágazata minden időkben Mardekár Malazaar tanításait hivatott képviselni annak ellenére, hogy nevesebbnél nevesebb kutatók alkották a kört. A Quintonok vegyes tekintettel figyelhetik George Quinton ágazatát – Emerald ősét -, akik egytől egyig a Rejtélyügyi főosztály oszlopos és generációkra visszamenő hű dolgozói. Emiatt George ágazata már igencsak megritkult, hiszen mindennapos tényként kezelendő az osztályon való eltűntek száma; a Quintonok pedig ezt meg is sínylették.
Emerald életét követve, a tudás szomját és tulajdonságait nézve sokáig úgy gondolták, hogy nem tartja majd a családi hagyományt. Az élet azonban furcsa fordulatot vett, miképpen megismerkedett a Roxfort berkein belül Maximilian Quintonnal. Maximilian távoli unokatestvérként volt számon tartott, azonban a családban már régi idők óta elfogadott volt a rokonok közötti kapcsolat. Évek hosszú barátsága a két fiatal között erős kötelékké érte ki magát. A kötelék pedig szerelemmé alakult. Maximilian bámulatos tehetsége és lehengerlő modora megszelídítette a kicsapongó természetű Emeraldot. Emerald a "helyesnek vélt" útra lépett Maximilian hatására. Ezt látva a család két különböző ágazata, áldásukat adták egy lehetséges frigyre. A pár hamarosan egybekelt a tehetős família birtokán. Az életük szépen ívelt felfelé, munkában és tudásban egyre elfogadottabbak lettek. A minisztérium szívesen bízta meg őket feladatokkal, így aztán kezdett szokványossá válni, hogy Emerald és Maximilian egymás kiegészítője (mind munkában és a magánéletben is). Házasságuk harmadik fordulójában Emerald első szülött fiúval ajándékozta meg a büszke apukát. A kicsi, Ryan Quinton nevet kapta az üknagyapja után, aki egész pontosan a bájitaltan forradalmárjai között szeretett volna helyet foglalni, ám álmát egy rossz komponens helytelen kísérlete tette tönkre. Ryan úgy hat éves lehetett, amikor kezébe foghatta Emerald második gyermekét, a kis Cherylt. Miképpen a fiút erős szabályok és kötött napirendben nevelték, mint későbbi örökös, így Cheryl születése nagy örömmel töltötte el a fiatal szívét. Már akkor megfogadta, hogy a húga lesz a legjobb barátja s megtanítja majd a mágia minden szegletére. Ryan tehát polihisztornak ígérkezett, amelynek a szülők nem igen örültek. Mint George ága, a Rejtélyügyre kívánták, ám a fiú hat évesen kijelentette, hogy egy nap auror válik majd belőle és félni fogják a nevét.
A család bonyolult napok és évek elé nézett, szembe nézve mindennap a vér utáni veszélyekkel. A kis Cheryl pedig hat éves lehetett talán, amikor élete első tragédiája érte. Ryannel játszottak a Staffordshire-i birtokon, amikor a fiú kíváncsiságtól duzzadtan elcsente az édesanyja dolgozószobájának kulcsát. Cheryl biztatta Ryant, hogy nem szabad oda bemenni, mert az anya megbüntet majd, Ryan kíváncsibb volt annál. A fiú kinyitotta az ajtót, s talált az asztalon egy fekete dobozt. Emerald évek óta húzódó ügyei közé tartozott ama tárgy, amihez még ő is csak félve nyúlt hozzá. A fiú leemelte az asztalról, melyet hangos sistergő hang követett. A házat köd lepte el, melyre a szülők is felfigyeltek a nappaliból. Emerald nyomban felkiáltott, hogy mindenki meneküljön. A baj ott kezdődött, hogy a gyerekeket nem találták. A pár fejvesztve rohant fel az emeletre; Cherylt eszméletlenül találták meg az ajtóban, míg Ryan sokkos állapotban bámulta a maga elé kerülő túlvilági megnyilvánulást. Egy még nem igazán ismert szellemfajta volt, akit egy tárgymágus bezárt. A Minisztérium arra volt kíváncsi, hogy hogyan lehetne hasznosítani ezeket a ritkán előforduló szellemeket az Azkaban őrzésében. Emerald feladata az volt, hogy rájöjjön a szellem gyenge pontjára, s képes legyen tanulásra bírni azt. Furcsa, néha meghökkentő dolgokkal foglalkozott a Minisztérium. Mindenki beláthatja, hogy a varázsvilágban erre azért szükség is van.
Emerald még nem állt készen erre, így hát nem volt jó módszere, csupán annyit tehetett, míg Max biztonságba helyezi Cherylt, hogy védeni próbálja Ryant. A szellem nem mozdult, csak lebegett arctalanul. Az anya fia elé lépett szikrázó pálcával a kezében, majd egy hangos sikítás rázta meg a házat. Ryan becsukta szemét félelmében, Max pedig szaladt a helyszínre a család többi idősebb tagjával, hogy elháríthassák a problémát. Mire oda értek az anya eltűnt, ahogyan a szellem és a fekete doboz is. Egyedül Ryant találták ott, aki könnyező szemekkel fogta a fejét.
Sosem tudták meg, hogy mi történt aznap, Emerald azóta se került elő. Maximilian mondhatni megszállottja lett ezután felesége keresésének, mindazonáltal, hogy gyermekei neveltetésére is nagy hangsúlyt fordított. Mániákussága lévén Cherylt 11 éves korában csak elhatalmasodott félelemmel engedte a Roxfortba. Hiszen mi lesz akkor, ha Cheryl egyszer kap majd egy fekete dobozt? Ryan pedig megelőzve húgát, ifjú zseniként kezdte az iskolát, hamar ért el óriási sikereket, viszont az a nap örökké kísérti a mindennapjaiban. Ryan mindig is csodálta a kishúgát, és védelmezte, ahogyan csak tudta, az apja pedig ezt külön el is várta tőle.
Cheryl nem volt különb, mint bármelyik Quinton. Az éles ész, és a könnyű felfogást ő is megörökölte, ahogyan a meg nem értettséget is. Leginkább ez abban mutatkozott meg, hogy szabadideje nagy részét Kippel, az unokatestvérével szerette tölteni. Kipp sokat segítette Cherylt a tanulmányaiban még az első években. A lány kiskorától kezdve nagy érdeklődést mutatott a tárgyak iránt. Az apja a baleset miatt ezt sosem szerette, azonban voltak közös pillanataik is. Cheryl talán már tizenhat éves is lehetett, amikor Max unokatestvére meghalt. Christopher egy egész kereskedelmi vállalkozást hagyott Maxre. A vállalkozás főképp drágakövek és mágikus komponensek árulásával foglalkozik napjainkban is. Amire Max viszont nem számított, hogy a vállalkozás mellett át kell vállalnia Chris fiának nevelését. Julio Quinton úgy három évvel lehet idősebb Cherylnél - tehát erősen nagykorúnak számított már akkor a társadalomban-, mégis Chris kikötötte, hogy Juliot fel kell készítenie a jövőre.
Julioval nem sok gondja volt az apának, egy-két dolgot leszámítva. Ilyen például, hogy a családra jellemző eszét rejtegetve már évek óta a Roxfort hetedik évfolyamát tapossa céltalanul. A jó képű fiatal a nők rabja, s szentül hiszi, hogy a varázstársadalomnak szüksége lenne egy női nemet kutató zsenire. Ezenkívül remek rokoni kapcsolat alakult ki Max és Julio között; olyannyira, hogy Max lassacskán Julio oldalán is meg-megjelenik egy-egy tárgyaláson az üzlettel kapcsolatban.
A bonyolult családi dolgok mellett, azért megfigyelendő Cheryl útjának alakulása is. A lány már néhány éves korában is hatalmas tudásszomjjal rendelkezett, amely tinédzser korára csak még jobban felerősödött. Bátyával, Ryannel mindig is sokat versenyeztek egy-egy tudományos kérdést illetően, melyben mindig az apjuk, Max nyert. Később, Julio megérkezésével kicsit átalakultak a családi helyzetek. Julio egy fajta második testvérként lett befogadva. Az élet ingoványos talajain viszont nincsenek lehetetlenek. A fiatalok versenyzésébe Julio is beszállt, több sikerrel, mint a testvérpár. Cherylt elbűvölte Julio figyelemre méltó intelligenciája, amelyhez helyes test és erős természet párosult. Julio pedig valósággal Cheryl jelenlétének megszállottja lett. Max természetesen figyelemmel követte a fiatalokat, így aztán egy nap megtiltotta Julionak, hogy tovább barátkozzon Cheryllel. Noha Cheryl sosem nyitott egyértelműen Julio irányába - hiszen tudatosult benne, hogy egy igazi nő faló-, mégis a találkozók többnyire lelki megrázkódtatást okoznak számára. A fiú sosem kívánta kihasználni a lányt, így sosem ért hozzá, bármennyire is tetszett neki.
Minden családi bonyodalom ellenére Cheryl remekül érezte magát mindig is a boszorkányképzőben. Habár feltűnő számára, hogy Julio egészen addig bukdácsolt, míg be nem érték egymást évfolyamban, ő ideje java részét inkább hasznosabb dolgokra tartogatja - tanulásra, kalandokra-.
Összegzés Emerald eltűnésével kapcsolatban: Christopher, Quinton Varázstárgyak – és Komponensek boltja Voldemort idejében kifigyelt vállalkozás volt. Ahogyan a Quintonok hasznos tudásaik lévén féltek is, hogy felkeresik őket; úgy Christopher is tartott attól, hogy gazdaságilag nem lesz majd eléggé termékeny. Egy nap azonban egy halálfaló felkereste a férfit, egy fekete dobozzal a kezében. A doboz tartalmáról nem adtak pontos információkat. A sötét úr követe megfenyegette a férfit, hogy tönkre teszik az üzletét, ha a dobozt nem juttatják el Dirk Cresswelnek, a Kobold – Mágus kapcsolatok hivatalának vezető beosztású mágusának. Chris természetesen féltette a vállalatot, így eleget téve megszervezett egy találkozót Dirkkel. Alibije még pedig az volt, hogy szeretne a Gringottsban egy olyan tárgyat elzárni, amiről jobb, ha maga Dirk is tudomást szerez. A találkozó előtti nap éjjelén, azonban egy azonosítatlan illető betört a boltba és elvitte a dobozt. A fekete doboz ezután a Minisztérium kezére jutott, így pedig egyenesen Emerald fő ügyéül szolgált. Chris mit se tudott az egészről egészen Emerald eltűnéséig, illetve a sötét úr szolgái sem keresték többet Christ. A férfi később tuberkulózisban halt meg, halála előtt viszont átadott egy levelet a fiának, Julionak. A levélben összeesküvés elméletek sokasága van leírva, megfigyelések, melyeket az ambíciózus apa gyártott a sötét időkben. A jövőt tekintve egy dolgot adott át fiának, hogy figyeljen Ryanre. Tartott attól ugyanis, hogy a fiú, mint a doboz túlélője, felkerült a sötét mágusok keresett listájára.


Szerepjáték példa

Halk koppanás hangja töltötte be a teret, miközben a délutáni csendes pihenőmet töltöttem el a nagy utazás után. Rengeteg bőrönddel felpakolva érkeztem a karácsonyi szünetben haza, hogy egy kicsit távol lehessek a poros falaktól. Folyvást eszembe jut, s talán egyszer meg is kérdezem a kedves igazgatóságunkat, hogy az iskola falak miért ilyen porosak mikor tele vagyunk mágusokkal és boszorkányokkal. Valami hasonló szituációjú álom kellős közepéből rántanak vissza a valóságba, amiért morcosan fordulok az oldalamra.
- Cher, igyekezz már! Nem sokára megérkeznek! – Hófehérre festett díszes ajtómon keresztül „kedves” bátyám biztató szavai sétálnak be alvó füleim nyugalmába. Kipattannak szemeim, s majd lassacskán felülök az ágyon. Mit sem törődve bátyám szavaival, - hogy ne tán válaszolni kellene – besétálok kedvenc helyiségembe az egész birtokon, még pedig a fürdőszobámba. Na már most tudva levő, hogy a ház legbrutálisabb helye talán tényleg ez volna. Nincs olyan boszorkány, - legalább is elképzeléseim szerint- aki ne irigyelné meg az én kis kánaánom összetevőit. Legalább nyolcvanféle parfüm a polcokon, és akkor még csak nem is vagyok nevezhető parfümgyűjtögetőnek. Egy szóval a szépség megszállottjaként úgy találom, hogy egy nőnek mindenre fel kell készülnie. S mi sem lenne fontosabb önmagunknál?
Ebbe a tükörbe belenézve a harmadik napon egy jól felkent uborka pakolással, egyszerűen fenomenális érzés fog el. A bőröm simaságáért felelős kozmetikum eltávolítása után a gyorsnak kevésbé sem nevezhető zuhanyzás következik; a szárítkozást pedig ne is emlegessük. Itthon legalább nem kell egy órába sűrítenem mindent, ráérek két órát késni egy családi összejövetelről. A ruha kiválasztása jelent a legtöbb gondot, de a luxus anyagok között mégis rejtőzik olyan, ami mára elnyeri a tetszésemet. Ryan teljes kiakadással, ráncokkal a homlokán várt mind ezidáig az ajtó előtt, s midőn nyílik az, hatalmas mosollyal üdvözlöm.
- Rendes tőled, hogy megvártál! Már azt gondoltam, hogy elmentél, de szerencsére nem kell egyedül lemennem a nappaliba. Mond csak, minden rendben van? – Persze lelkem bugyrában érzem azt a feszültséget, ami ilyenkor leszokott játszódni azokban, akik túlesnek az efféle fogadásomon; mégis imádom. Ryan különösen sokat kap a nyúzásból, de ez igen is az ő hibája! Szabad egyáltalán egy fiatal nőt megfosztani attól, hogy tökéletesítse mind elméjét és mind a küllemi jegyeit?! Ez a baj a férfiakkal! A férfiak csak arra jók, hogy az ajtó előtt ácsorogva várakozzanak, még mi nők jól érezzük magunkat.
- Hogyne! Mehetnénk most már? – Nyújtja felém kezét, hogy illendő módon köszönthessünk néhány vendéget. Tekintetem mindenesetre megakad öltözékének egy kiegészítőjén. Újra eszembe jut egy mandzsetta gombról az a nap, amikor egy sikítás rázta meg az elmémet. Anya mindig bársonyos és szép arca villan be, majd egy sötét árnyék, amely elhúzza előttem a kezét és felébredek a családom körében. Anya már nem volt sehol, csak Ryan, aki évekig rettegett a sötétségtől. Megállok egy pillanatra és egészen váratlanul megölelem Ryant.
- Összegyűrődik a ruhád..vagy..nem is zavar? – Megrázom fejemet, s sokkal érzelmesebben ölelem tovább testvéremet. – Victoria odáig van érted. – Suttogom magam elé kicsit elgondolkodva, mígnem el nem engedem egyik legféltettebb rokonomat. Ő csupán megcsóválja fejét, majd tovább terel a nappali irányába.
- Bánt téged? Mert ha nem kedveled, akkor nem veszem el. – Felvonom szemöldökömet erre a nem várt kijelentésre, majdan művészi mosollyal az arcomon vágom tarkón a férfit. – Szerintem gyenge vagy hozzá Ryan, szóval gyúrnod kéne! – Piszkálódásom ékes jeléül még ajkaimat is elhúzom, ahogyan rápillantok bátyám karjának méretére. Férfiúi egojának ezzel két percnyi sokkot okozok, majd az alvó oroszlánt keltem fel. Nem tisztem elítélni senki karjának vastagságát egészen addig a pillanatig, míg.. erről a pillanatról sajnos nem beszélhetek.

  Jellem

Kíváncsisággal töltené el őt magát is, hogy mely határokon belül mozog. Fogalma sincs arról, hogy őrült-e vagy egyszerűen csak egy zseni palánta, de ő mindig jól érzi magát a bőrében. Ott már nagy érzelmi válságnak, - saját elmondása szerint depinek- kell történnie, hogy önmagával szemben padlóra kerüljön. Nem kétséges, hogy  Cheryl Quinton kissé öntelt, de talán van is mire. Ha nem éppen a külseje, akkor a tanulmányi eredményei hozhatók fel példaként, amely kitartó, szorgalmas és ambiciózus tulajdonságainak köszönhető. Büszke az elért eredményeire és még büszkébb azokra, amelyeket még nem ért el. Végtelenségig optimista tud lenni, kislánybéli traumája ellenére. Számára a pohár félig teli, nem pedig üres. Kapcsolatait javarészt e szerint a felfogás szerint alakította mindig is. Imád egy társaság központjában lenni, hivalkodó személyisége lévén; de az sem zavarja, ha nem fogadják be. Tetszik neki, ha a nem megértettek közé sorolják, talán taszítják is az olyan társaságok, ahol tökéletesnek számít. Kissé csipkelődő, időnként lenéző, ámbátor mégis segítőkész. Szeret képben lenni mások dolgaival kapcsolatban, ugyanakkor a titkokat mélyen el is ássa magában. Van benne egy fajta elhivatottság, hogy követni szeretné szüleit a hivatását illetően, ezért nem csoda, ha akadnak versenytársai az iskolában. Kedveli az ilyesfajta egoizmustól túltengő párbajokat, de a legtöbbnek inkább megfigyelője vagy közbeszólója marad. Éles esze főként találékonyságában mutatkozik meg. A gyors megoldások boszorkánya, nem szeret valamit túl sokáig tervezni. Produktívabb alkat, a kivitelezés útja jobban leköti. Szeszélyes, elitista, kissé hisztis, időnként undok. Mindazonáltal igazán intellektuális, szentimentális, elkötelezett partnerre lehet benne lelni, ha valaki rájön, hogy a felépített szépségideálját hogyan rombolja le.
Erősség || Optimista, Ambiciózus, Produktív
Gyengeség || Túlzó, öntelt,csipkelődő, lenéző

Apróságok

mindig || Tudás, Pénz, Ruha, Smink, Parfüm, Pálca, Kristály, Emlék, Aranyvér
soha || Kosz, oktondiság, csúnyaság, felelőtlenség, lopás, siettetés
hobbik || Tanul, szépítkezik, Kippel találkozik, újságokat olvas, ismerkedik
merengő || Legrosszabb: Anyja eltűnése
Legjobb: Party Julioval!
mumus || Egyszer valaki átnyújt neki egy pontosan olyan fekete dobozt, ami az édesanyja eltűnéséért felelős.
Edevis tükre || Az anyja ott áll mellette.
százfűlé-főzet || Vörös színű,  íze akár a fáradt olajba mártott vattacukor.
Amortentia || Az óceán átható illatát érezné, egy kis orchideával megfűszerezve.
titkok || fél a ráncoktól
azt beszélik, hogy... ||Cheryl nem egyszer szakított már szét párokat a Roxfortban a „férfiúi gyengeségek” miatt.

A család

apa || név: Maximilian Quinton; kor: 46; származás: aranyvér; példakép
anya || név: Emerald Quinton; kor: 44;  származás: aranyvér; hiányzik
testvérek ||  név: Ryan Quinton; kor: 24; legjobb barát
unokatestvér ||  név: Jimmy Kipp Quinton; kor: 21; szereti
unokatestvér ||  név: Julio Quinton; kor: 21; plátói szerelem
Házimanó ||Pigy; ragaszkodás
Háziállatok || Kira, Roy (két doberman); imádat

Családtörténet||
A Quinton család a mágiakutatóiról, történészeiről, feltalálóiról ismert az utóbbi négy évszázadban, holott ez nem volt mindig így. Családfa kutatásuk egészen a 17. századig nyúlik vissza, azonban nem kétséges, hogy nekik is voltak mugli őseik. Az 1600-as évek Angliájában járványok söpörtek végül, s az első ismert Quinton egy mugli akadémikus orvos, Joseph Quinton  volt. Ezekben az időkben rengeteg orvos volt az országban a népességen végigsöprő betegségek miatt, éppen ezért egész tömegek döntöttek úgy, hogy orvosok lesznek. Az akadémikus, valódi orvosok helyett azonban a legtöbben úgymond ál-orvosok voltak, akik mindenféle kuruzslással adták el „tudományukat”. A hivatásos gyógyítóknak kemény időszakuk volt ez az úgymond nem hivatásos gyógyítókkal szemben. Joseph azon orvosok egyike volt, aki elérte, hogy a diagnosztizálási, valamint gyógyszerrendelési jogok a valódi gyógyítóké lehessen, s nagy szerepet vállalt abban, hogy az intézményes beteggondozást megvalósíthatóvá tegyék.
Az első Quintonok tehát távol álltak az aranyvérűségtől, s sokáig nem is tartották őket annak. Joseph példájára azonban minden leszármazott valamilyen tudományág ismerője volt. A 19. században Erin Quinton, aki pálcakészítő boszorkány volt, beházasodott az Olivander házba, s hogy az Olivander ház megtartsa aranyvérűségét, elérték, hogy a Quinton ház is megkapja ezt a névleges  címet. Ez csak azért sikerülhetett, mert a családban már kétszáz éve nem született mugli. Így a Quinton házat sokan az Olivander ház mellékágának tekintik.
Sosem volt egy népes ház, azonban jellemzően minden Quinton valamilyen mágiatudós lett. Idővel kis birtokuk Staffordshire-ben, ami egyben Kipp szülőháza is, egyre nagyobb és nagyobb lett, majd Lathan Quinton sikerei után megengedhették maguknak, hogy több birtokuk legyen nem csak a Brit szigeteken, hanem külföldön is. Többek között Hollandiában, Rómában és Romániában. Mindezek ellenére sohasem számítottak vagyonosnak. Nem kérdés, hogy lenne miből luxuscikkekre költeniük, vagyonuk nagy részét azonban arra áldozzák, hogy fiatal, tehetséges boszorkányokat és varázslókat támogassanak.
A háború kezdetekor csupán hárman voltak, s mint a legtöbb ember, ők is látszólag behódoltak az új rendnek. Mindig is rettegtek attól, hogy a Nagyúr fel akarja használni őket tudásuk miatt, ami részben be is következett, hiszen a családfőt imperiussal próbálták irányítani – részben sikeresen. A nevükhöz fűződik a vérelmélet terjesztése is, különböző, tudományosnak és hitelesnek tűnő röpiratokban. Titokban viszont mugli születésűeket rejtegettek, ami később Dorothy Quinton halálához is vezetett. Miután ez kiderült, természetesen el kellett rejtőzniük.
A háború után a legtöbb birtokuk megsemmisült, így most próbálnak újra talpra állni mind az anyagi, mind a szellemi, de leginkább az érzelmi veszteségek után.

Külsőségek

magasság || 165 cm
testalkat || Karcsú, formás, szinte divatszabvány méretekkel
szemszín || Kevert, zöldesbarna
hajszín || Szőke
kinézet || Tinédzser álmokba illő külső jegyekkel rendelkező fiatal lány. Táplálkozására gondosan oda figyelve, minden körülmények között megőrzi  a számára ideálisnak tartott szabványméreteket. Rettentően igényes a külsejét illetően; legyen szó ruháról, bőréről, hajról, körmeiről. Pontosan az a fajta illető, aki drága és kirívó darabok kedvelője. Találékonyságának köszönhetően mindig a legcsinosabb összeállításokban jelenik meg, melyek nőiességét kellőképpen; a jó ízlés határain belül hivatott megmutatni. Az elegáns, sexy, jó anyagú dolgokat szereti. Nem veti meg a drága ékszereket, ahogyan a sminket sem. Cheryl kicsit különcnek számít a Quintonok körében, hiszen igen is szereti kiélvezni a pénzzel járó előnyöket.


A tudás

varázslói ismeretek || Tudásszomját figyelembe véve Cheryl az évek során sok-sok tárgy felé nyitott sikeresen. Ugyanúgy kedvelte az elméleti, valamint gyakorlati tárgyakat is. Kedvencei közé tartozik a rúnatan, sötét varázslatok kivédése, bűbájtan, számmisztika
felvett tantárgyak ||
                      roxfortosok: Számmisztika, Rúnaismeret
pálca típusa || 12 hüvelyk hosszú, szilfa pálca, főnixtoll maggal, merev
RBF ||
Átváltoztatástan: V
Sötét Varázslatok Kivédése: K
Asztronómia: V
Rúnaismeret: K
Számmisztika: K
Bűbájtan: K
Mágiatörténet: K
Bájitaltan: K
Gyógynövénytan: V
Legendás lények gondozása: H

Egyéb

avialany||  Emma Roberts
Naplózva

Louise Lott
Eltávozott karakter.
*****


♦ VII. Hollóhát ♦ Prefektus ♦ "Cinkemadár"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2016. 04. 19. - 00:07:40 »
+1

Kedves Cheryl,

Először is szeretnék gratulálni ahhoz, hogy ilyen szép előtörténetet írtál, öröm volt olvasni. A karakter szerethető lett és egyszerűen élethű, pont eltaláltad a negatív és a pozitív tulajdonságok arányát. Ettől függetlenül sokáig gondolkoztam azon, melyik házba is osszalak. Cheryl mondhatni hiú, és ahogy leírtad tud undok is lenni, mindazonáltal, a szorgalma, az optimizmusa és az ember központú természete miatt mégis úgy gondolom, hogy jobb helyen lesz majd itt. Meg amúgy is, ide járnak a legszebb emberek. Az előtörténeted elfogadom. Házad pedig legyen a


Gratulálok!
Az eligazító PM pedig hamarosan érkezik!

Louise
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 05. 20. - 14:11:24
Az oldal 0.052 másodperc alatt készült el 30 lekéréssel.