+  Roxfort RPG
|-+  Múlt
| |-+  98/99-es tanév
| | |-+  London
| | | |-+  London mugli része
| | | | |-+  Hyde Park
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Hyde Park  (Megtekintve 1836 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2015. 03. 01. - 20:39:08 »
0
London híres parkja a Buckingham Palota közelében, tele ösvényekkel, hatalmas terekkel, mókuskákkal és galambokkal.
Naplózva


Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2015. 05. 24. - 11:31:53 »
0

Sledge Clubber

Hogy lehet ilyen hülye ötlete? Bár valamilyen szinten engem és érdekel, de nemtudom annyi a buktató benne. Eleve, honnan szerzünk? Jó mondott egy nevet, de hát most mit kezdjek annyival, meg amúgy is nem olyan könnyű egy utcazenészt megtalálni. Bár állítólag mostanában az Abszol úton muzsikál, hát majd meglátjuk. Kicsit bizonytalan vagyok az egész dologgal kapcsolatban, de hát Sunny-nak mindent. De olyan rizikós, ha még sikerül is szerezni, akkor is hol fogjuk csinálni, ha itthon lebukunk tuti, hogy szétszednek minket meg akkor ugrott a nyár mert tuti hogy húsz évig szobafogságban leszünk.
- Hát nem tudom Summer. – nagyon komolyan nézek a  szemébe és nem érdekelnek a bociszemei. – Mi lesz ha lebukunk? Meg egyáltalán ez illegális nem akarok az Azkabanba menni.
- Nem lesz semmi gond te tökfej, meg ennyiért nem küldenek senkit az Azkabanba, egyszerűen csak ki akarom próbálni a füvezést. És Veled akarom kipróbálni, Veled akarok mindent először ezentúl.
Erre most mit lehet? Inkább csak elmosolyodok és megölelem.
- Azért kár, hogy nem tudsz jönni. – summázom a helyzetet, ketten azért még is jobb lenne ilyen veszélyes kalandba vágni, de tudom, hogy anyukám megkérte őt, hogy segítsen neki ma a házimunkába én meg azt mondtam, hogy feltétlenül el kell mennem az Abszol útra, hogy beszerezzek egy számomra fontos könyvet. Nagyon meredek talaj ez, ha még hazudnom is kell miatta.
Ha igaz amit Summer megtudott, ma a Hyde Parkban találhatom meg a zenész fickót, jó korán kiindulok, hogy biztosan ne mulasszam el. Hogy mit fogok neki mondani , azon még nem gondolkodtam, de majd előveszem a meggyőző arcomat, aztán lesz ami lesz. De azt biztosan megkérdezem tőle, hogy milyen a dolog, csak hogy tudjam, hogy mire számítsak.
Veszek magamhoz elég mugli és varázslópénzt is, biztos ami biztos, kitudja miben kéri a dolgok árát. A Hyde Park aránylag közel van hozzánk, néha szoktunk itt sétálni Summerrel is, de nem vagyok oda érte, mert elég nagy a nyüzsgés, és inkább a rejtettebb helyeket kedveljük, mert nem volna jó, ha bárki is meglátná mikor megcsókolom. Kész káosz ez így.
A park hatalmas, így egy aránylag forgalmasabb helyet választok egy padon a várakozásra és figyelek, hátha zeneszót hallok vagy akármi. Közben elgondolkozok azon, hogy valóban megéri-e ez az egész. Közben a tenyerem is elkezd kicsit izzadni, azt a gatyámba törlöm.
Megjött a para, gyerünk Fergus ne izgulj, elvégre te vagy a „férfi”.
Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2015. 05. 24. - 13:02:40 »
0

Fergus O'Brian

Ma miért a Hyde Park? Nem tudom, ehhez van kedvem, meg régen voltam itt. Leültem egy teljesen véletlenszerűen kiválasztott padra.
Délelőtt 11 óra. Nemrég keltem, még az álom sem ment ki a szememből. Apropó álom, nagyon érdekeset álmodtam.
A Mágiaügyi Minisztériumban jártam, és mindenki úgy köszöntött, mintha már nagyon rég óta ismernének.
-Mr Clubber, fáradjon az irodámba, kérem!- Szólt mögülem egy ismeretlen női hang.
Automatikusan bementem a legelső irodába, és ott megláttam a hölgyet.
-Jónapot!- köszöntem.
-Sledge, el kéne intézned ezt az ügyet. Hihetetlen mit csinál már a Gyilkos.- mondta kicsit kétségbeesetten a nő.

Furcsa álom volt, de lehet el kéne kezdenem munkát keresni a Mágiaügyiben.

Elszívtam egy cigit, majd elővettem a gitárom, és elkezdtem játszani.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2015. 05. 27. - 12:29:54 »
0

Sledge Clubber

Már vagy egy órája ücsörgök, de nem unatkozok, hiszen van látnivaló bőven. Egy mugli valami szerekezeten ülve úgy tesz, mintha lebegne, mindenki megcsodálja. Én csak mosolyogni tudok, hogy ezt egyszerű bűbájjal én is meg tudom csinálni és még csak nem is csalok. Ha már varázsolhatnék tuti megnézném a reakciókat a mutatványomra, de sajnos nem igen lehet mutogatni magunkat, mert aztán beidéz a minisztérium, aztán akkor lehet nézegetni.
Szerencsére az izgalmam elillant a várakozásban, nem volt időm a saját bajommal foglalkozni, így szerencsére mire zeneszót hallok, teljesen nyugodt vagyok és még örülök is, hogy végre eljött a cselekvés ideje.
A hang kicsit távolabbról jön, de még bőven hallható, így hát elindulok a gitárszó felé. Egész kellemes, minél közelebb érek, annál jobban tetszik.
Remélem ő az akit keresek.
Mikor meglátom, már értem miért hozzá küldött Summer, az a tipikus laza élek a világba csávónak tűnik "a filmből". Nem akarom félbeszakítani, így egy időre elidőzök kicsit távolabb tőle, hallgatom a zenéjét. Én is meg akarok tanulni gitározni, csak valahogy sosincs rá időm, nyáron azért, mert mindig lehet valami izgalmasat csinálni, a Roxfortban meg azért , mert folyton tanulni kell. Talán ha jó fej megkérem, hogy tanítson egy kicsit, persze ha nem hajt el a fenébe, azért nem nézek ki éppenséggel nagykorúnak, de hát ő is volt fiatal elvégre, csak tudja milyen a kíváncsiság.
Közelebb merészkedek, egy galleont már előre a zsebembe készítettem és azt dobom bele az előtte lévő kis ládikába, remélem tényleg jó helyen járok, mert egy mugli aligha ismerné fel a galleont. Csak jó pont, hogy egy árva knúttal ajándékozom meg, fontos az első benyomás. A mostani számot még meghallgatom és mivel csak én állok egyedül előtte, nagy levegőt veszek és megszólalok, ámbár most már izgulok egy kicsit.
- Sledge? Sledge Clubber? - nyomok egy kis műmosolyt, de tuti, hogy látszik mögötte az izgalom. Inkább most még nem mondok többet, mert ha meg nem ő az, akkor megnézhetem magam, így reménykedek, hogy megtaláltam az emberem.

Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2015. 05. 27. - 19:05:40 »
0

Fergus

Valaki idejött, és elkezdte hallgatni, amit játszottam. Nem nagyon szokásuk az embereknek az, hogy itt maradnak mellettem. Biztosan vár valakit, vagy valamit.
Az ott egy galleon volt? Ez a srác egy varázsló lenne? Újabban egyre több varázslóval találkozom. Lehet bevonzom őket? Nevettem el magam a gondolatra. Nem szokott zavarni, hogy mit gondolnak rólam az emberek.
A nevemet mondta? Ismer engem?
-Igen én vagyok.. Őőő ismerjük egymást?- Nagyon nem rémlik ez a gyerek nekem. És miért mosolyog? Mintha kicsit izgulna, de min, ha ismer.
Remélem a nevéről beugrik nekem kicsoda is ő.

Mindenesetre meggyújtottam egy cigarettát.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2015. 05. 28. - 17:42:39 »
0

Sledge Clubber

Hát megtettem az első lépést a "csillogás" felé. De most már nem igen van visszaút. Vagyis persze visszakozhatok, de milyen hülyén nézne már ki, ha most elfutnék vagy ilyesmi. Ha meg kell b*szódni, akkor meg kell, tartja a mondás, én meg aztán ezer örömmel, ha ezzel örömet okozok Summernek. Jó kicsit papucsosan hangzik, de érte bármit. Jó így már még papucsosabban hangzik, de akkor is.
Gondoltam, hogy meglepődik, ha a nevén szólitóm, de örülök is a dolognak, hiszen akkor jó helyen járok. Egyrészt nem adtam egy muglinak galleont, másrészt hülyét sem csinálok magamtól, hogy mindenféle emberekhez kell járkálnom a megfelelő alanyért. Meg ha valaki bekamuzná, hogy ő az még nagy bajba is kerülhetnék.
mosolyra húzom a szám, most nagyon őszintére, hogy telitalálatom van, most már minden rendben lesz. Ha csak nem most kezdődik az igazi izgulni való.
- Nem, nem ismerjuk egymást. Fergus vagyok. Fergus O'Brian és a Roxfortba járok.- Az ellenállhatatlan mosolyom nyomom, amit Summer-nek szoktam, mikor igazán el szeretnék érni valamit nála. Nyújtom neki a kezem, tiszta vagány, hogy máris cigizik, már csak simána  cigit is kipróbálnám, de azt mondják nagyon könnyű rászokni, ezért eddig nem. De így látva olyan menő dolognak tűnik.
- Szóval azt hallottam, hogy be tudsz szerezni ezt-azt ugye? - Most kicsit komolyabb fejet vágok, de igyekszek laza maradni, nehogy rájöjjön, hogy nem olyan egyszerű ez a dolog nekem. Higgye csak azt, hogy egy menő és nem egy félék gyerek áll előtte. Közben a gitárhoz hajolok és elmosolyodok.
- Nagyon jól gitározol, mindig is meg akartam tanulni. - És itt a figyelem elterelés. Ha nem a lényeg a lényeg, akkor már nem csak arra figyel. Summer szerint amúgy is csak a lányok tudnak több dologra figyelni egyszerre, bár szerintem ez hülyeség.
Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2015. 06. 04. - 22:54:19 »
0

Fergus
[/b]

Gyorsan átvettem a cigit a számba, mikor a kezét nyújtotta, és megszorítottam. Amolyan férfiasan, nem úgy mint egy döglött hal, és nem is úgy mint Hulk. Ő is így tett, ahogy éreztem.
-Örülök Fergus! Akkor nekem már be sem kell mutatkoznom. - mondtam ezt teli szájjal, kezet rázva. Jómodor nem jött össze.
Hogy be tudok-e szerezni ezt-azt? Mégis mi kellhet egy Roxfortos diáknak, ami nincs meg a roxfort bármelyik eldugott részén? Gondolom abban a kívánós szobában nem talált meg valamit, vagy mi? Huha... Nemrég voltam diák és nem jut eszembe a neve. Felejtek, az a nagy büdös helyzet.
-Attól függ töki. Egy sárkányt nagyon nehezen, de pár szál cigit simán. Bár van egy olyan érzésem, hogy ezt nem ilyen publikusan kéne megbeszélni. Szórj már olyan izé bűbájt ide. Tudood, amitől nem hallanak minket.- borzasztóan felejtek. Évek óta csak lefegyverző, átoktörő, és átkokat használok. Fura helyzet.
A gitáros dolgát figyelmen kívül hagyom, nem ezért jött.
Két szép női mell a bizonyíték hogy a férfiak tudnak két dologra is figyelni.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2015. 06. 08. - 22:35:54 »
0

Huu de menő amúgy, hogy csak úgy cigizik és simán szájban is tartja és úgy fújja püfföli. Kezd lenyűgözni, pedig sok mindent nem is tett. Remélem, majd én is leszek ilyen menő egyszer. Helyben, vagyunk és ennek nagyon örülök, semmi hiba nincs eddig a tervben. Piros pontot ide!
Töki?
Na, most egy kicsit megharagszom. Nem vagyok én holmi töki. A kis elsősök tökik, de én? Én már nagy vagyok, van barátnőm és egyedül intézem a dolgaim, nem pedig anyukám szoknyájába bújok ha van valami. Mint ahogy a példa is mutatja, egy teljesen idegen csávót megkerestem egyedül és tárgyalni fogok vele, teljesen illegális dolgokról és nem is félek, csak egy egészen picit. Hát nem éppen egy tökis húzás.
- Nem vagyok töki..Azok a kis elsősök meg az élettelen idióták- ránézek és még a szemöldököm is felhúzom. Tényleg bántotta egy kicsit amúgy is kicsi egómat, de hát csak kiállok magamért. Közben felállok a gitártól, úgy tűnik nem igen hatotta meg az elterelés. Amúgy tényleg meg akarok tanulni gitározni, de hogy nem ő lesz a tanárom, azt már most látom. Én megpróbáltam, de hát ha nem kell a galleon hát nem kell. Semmi sem kényszer, de akkor legalább abban segítene majd amiért ide jöttem.
A mondanivalója végére szabályosan lefagyok. Elkezdem csóválni a fejem és igen hülye fejet vágok. Hát nem tudja, hogy kiskorúak nem varázsolhatnak csak úgy? Főleg egy olyan helyen, ami nyüzsög a mugliktól. Ennyire sokat füvezne, hogy már azt sem tudja hol van? Még a végén letartóztatják, mert kábult állapotban elkezdi elkábítani a muglikat, csak hogy hasonló státuszba kerüljenek mint ő. Micsoda felelőtlenség.
Igaz a varázsigét tudom, mert egy zseni vagyok, de akkor sem szabad.
- Nem varázsolhatok. Még kiskorú vagyok, de ha varázsolhatnék se tenném, hát minden tele van muglival. - továbbra is csóváloma  fejem, komolyan aki kicsit felnő egyből elfelejti a szabályokat. -  A bűbáj amit keresel a Disaudio. - Itt lehalkítom a hangom és a kezemmel közlöm felé a helyes pálca mozdulatot kétszer egymás után is.
Kivárok, amíg elvégzi, de úgy látom sikerült neki. Nagy levegőt veszek.
- Szóval ami nekem kellene..az ööö.. szóval... egy kis fű. - A lábamra nézek, eljött az igazság pillanata, de nagyon nagyon bízok benne, hogy jófej a srác és pozitívan áll a dologhoz, elvégre ő is volt fiatal és ahogy látom még mindig elég fiatal.
Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2015. 06. 11. - 20:29:46 »
0

Fergus

Nem hittem hogy ennyire nem tetszik neki a tökizés. Megszokásom a nálam fiatalabbakat tökinek szólítani.
-Nem gondoltam, hogy felkapod a vizet a tökin. Mindenkit így hívok, töki. - közben felemeltem mindkét kezem, védekezésképpen. Nem mintha szükségem lenne bármiféle védekezésre, nem tűnik egy nagy ellenfélnek a gyerek.
Kezemben még mindig ott lógott a cigi. Szívtam belőle egy mélyet, majd kimondtam magamban a Disaudio bűbájt. Elég okos gyereknek tűnik.

- Fű? Már azt hittem valami komolyabb kell, töki.- már megint egy töki. Egyszerűen megszoktam, hogy mondom.
- Bocs a tökiért. Mennyire gondoltál? 1-2 gramm? És röhögős kell gondolom. - .... "ööö... szóval... egy kis fű." ezt olyan furán mondta. Vajon szívott már?
- Őszintén, ez az első? Mert akkor gondolom pár tanács sem ártana. Nem néz ki annyira lecsúszott embernek. Sőt egyáltalán nem olyan, bár attól még lehet füves. Ki tudja.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2015. 07. 09. - 16:39:56 »
0

Sledge Clubber

Mindjárt könnyebb a dolog, hogy kimondtam. Sőt nem is volt olyan vészes, de egy kis határozottságot vihettem volna bele. Na most már nem hall minket senki, úgyhogy bátrabban beszélhetek. Milyen menő és tudja a néma varázslást. Na csak nehogy rajongani kezdjek érte.
- Komolyabb? Van a fűnél komolyabb cucc? - az állam leesik, én eddig csak erről hallottam, nem hogy még durvább dolgok. Na jó kezdek rájönni, hogy néha eléggé csukott szemmel járok.
- Semmi baj. Csak nem vagyok már kisgyerek. Az az 1-2 gramm az sok? Röhögős? Van nem röhögős is? Gondolom olyan igen. - Elvégre nem sírni akarunk tőle azt hiszem. Jézusom mennyi kérdést teszek fel, mint mikor az első átváltoztatástan órán ültem a Roxfortban. Ennyit arról, hogy magabiztosnak adom ki magam. Igazából inkább kérdezek és tájékozott vagyok, mint hogy valami baj történjen. Meg hát azért Sunnynak sem szeretném ha baja esne, mert nem tájékozódtam eléggé.
- Hát igen. Ez az első. Szóval a barátnőm Summer és én ki szeretnénk próbálni a dolgot. Együtt. Az ő ötlete volt, de sajnos ide nem tudott eljönni, úgyhogy rám bízta a dolgot. Szóval igen nagyon hálás lennék ha szóval segítenél a dologban. Mármint elmagyarázni vagy ilyesmi. - Akkor inkább leszek őszinte és kész. Megbízható srácnak tűnik, meg jófejnek a maga módján, meg azért az sem hátrány, hogy nem küldött el egyből a búsba. Leülök mellé, hogy lássa mennyire bízom benne. Ha meg tökizik tökizik, most már az sem érdekel. Fejem is felé fordítom, mintha csak ő lenne és nem érdekel a tömeg. Úgysem hallanak, addig meg úgysem lesz gáz. Nagyon koncentrálok arra amit mond, mert nem akarok semmit sem elmulasztani.
Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2015. 07. 12. - 21:41:34 »
+1

Fergus

-Az egy dolog, hogy nem vagy kisgyerek, a nálam láthatóan fiatalabbakat tökinek hívok - kacsintottam rá. Igazából nem érdekel mit gondol erről a szokásomról.
-Figyelj, egy grammtól kiütöd magad mondjuk. Nem is úgy gondoltam, hogy egyben toljátok el. Későbbre, vagy ilyesmi. - Hogyne egyből 2 grammot, nevettem el magam a gondolatra. Full greenpeace-t nem hagynám a gyereknek, végül nekem kéne hazavinnem.
Röhögőset kap, egyértelmű. A képzelgős, bódítós nem kell neki.
Fogtam magam, és elővettem egy cigipapírt, filtert, és Camel dohányt. Megtekertem körülbelül 10 másodperc alatt. Olyan rég volt már mikor elkezdtem. Emlékszem, kezdetben mindig 40 másodperc fölött voltam. Igaz majdnem ma hat éve, hogy tekerek.
-Őszinte leszek veled töki. Úgy ülsz itt mint egy f@sz. Mereven, és koncentrálva. Mivan? Nem stimmel a hajam vagy mi? Lazíts már öregem, mert bajok lesznek. Dőlj hátra és élvezd az életet. - Nagyon sok ember teljesen mereven kezel minden helyzetet. Hol a lazaság? Nem kell az életet olyan komolyan venni.
- Tessék, szívd el. Ja, nem illik visszautasítani az ilyeneket - mosolyogtam rá, de azért megpróbáltam felvenni a komolyabb arckifejezésem. Ne utasítsa vissza, mert elhajtom a fenébe.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2015. 07. 14. - 21:42:51 »
0

Sledge Clubber

Hát jó, ha töki akkor töki. Nekem nem is van fiatalabb ismerősön, akit tökinek hívhatnék, pedig minél többször mondom el magamnak egyre jobban tetszik. Na majd ha felnövök mindenkit letökizek. Amolyan bosszúból, hogy ha engem is, hát őket is valaki. Aztán ha bármelyik rimánkodik annál jobban mondom majd.
megjegyezni egy grammtól kiütöm magam. Huu akkor nekünk csak ilyen negyed grammokat lehet tolni. Későbbre? Én csak egyszeri kipróbálásra szánom. De úgy döntök, hogy nem szólalok meg. Sosem árt, ha van valamiből tartalék. Ha esetleg elrontjuk vagy ha tényleg tetszik néha elő lehet venni. Fergie a rossz fiú!
Milyen gyorsan tekeri a cigit. Én tuti, hogy elrontanám azonnal. Mondjuk az ilyen aprólékos dolgokban sosem voltam ügyes az mindig Summernek ment sokkal jobban.
Teljesen lefagyok a mondanivalójától. Mint egy fasz? Ő is biztos izgult mikor először csinált ilyet, hát elfelejti, hogy ő is volt kezdő vagy fiatal vagy félénk? Bár az is lehet, hogy cigivel a szájában született napszemüvegben és már akkor is menő volt. Én sosem leszek túl menő. Jó van barátnőm és ez már önmagában menő dolog. Sőt! vajon neki van barátnője? Majd megkérdezem.
- Dehogy ülök úgy, csak izgulok egy kicsit. Még sose jártam ennyire tilosban. De valahol te is biztos elkezdted nem? Vagy te ilyen nagyon bátor vagy? - forgatom a szemem, de tényleg lelazulok egy kicsit és hátradőlök. Most már végül is nem kell izgulnom, hiszen jó fej a csávó. Majd adok neki jó sok borravalót.
- De ez ugye nem röhögős csak sima dohány? Tudod én még sosem cigiztem. - na jó ez gáz végül is cigizni még nem cigiztem de az egekbe fel akarok repülni Summerrel. Na jó ha ez az ára ám legyen, nem akadékoskodok elveszem a felkínált szálat és a számba teszem. Aztán a kezemmel mutatom, hogy öngyújtó, hiszen azért már láttam hogy csinálják és biztos, hogy meg kell gyújtani. persze pálcával egyszerűbb lenne, de egyrészt nem varázsolhatok másrészt meg félek, hogy leégetném a szemöldököm. Bár úgy biztos sokkal macsóbbnak tűnnék.
Naplózva


Sledge Clubber
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2015. 08. 16. - 00:28:58 »
0

Fergus

Úgy döntöttem nem reagálok a "valahol elkezdted-e" kérdésére.
Adtam neki gyújtót, egy jó öreg krikettet. Imádom ezt a gyújtót, nagyon rég óta megvan. Még egy nagyon jó haverom adta jó pár éve már..
-Ez sima dohány, nyugi. Beleszívsz, és rászívsz levegőt. Egyszerű... - legalábbis asszem így kell. Nemtudom már reflexből jön az egész.
- Próbáld lassan az egészet. Az elején köhögni fogsz, mert kicsit erős a dohány. De most gondolj bele, ha füvezni akarsz, ahol csigát használunk szűrő helyett, milyen erős lesz már? Naugye. Én előtte mindig elszívok pár szál cigit, mert kaparja nagyon a torkom a füvescigi. - lehet hogy semmit nem tud a füvezés mikéntjéről, elvégre első lesz neki. Hű micsoda megállapítás Sledge, igazi Sherlock vagy. És én miért gondolkodok ilyeneken? Hülye vagyok, úgy érzem.
- Gondolom most nem az lesz, hogy odaadom neked a füvet, és elmész vele, mi? - nevettem.
- Még meg is kell tanítanom.
Naplózva

Fergus O'Brian
Eltávozott karakter
*****


III. Little Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2015. 09. 05. - 22:10:17 »
0

Sledge Clubber

Átveszem a gyújtót és a cigit, de még nem teszem a számba. Először a gyújtóval ismerkedek meg, csak negyedszerre sikerül egyáltalán meggyújtani. Még sosem volt a kezemben, igaz már többször láttam, hogy hogy használjak, de az nem ugyan az. A cigit a számba veszem, de először fordítva, belepirulok a bakiba, de gyorsan orvosolom azt. Meghallgatom a tanácsokat, majd meggyújtom. Egyből beleszívók, de nem tüdőzöm le, az íze olyan erős, hogy az összes nyál egy helyre gyűlik a számban, a füstöt szabályosan kiköpöm.
- De rossz íze van! - bukik ki belőlem a gyermeki őszinteség. Össze kell szednem minden bátorságom, hogy még egyet beleszívjak, de megteszem. Ahogy szívom mély levegőt veszek, úgy érzem a torkom teljesen eltömődik a tüdőm pedig mintha begyulladt volna. Elkezdek köhögni, hogy minél előbb kipumpáljam magamból a füstöt, de aztán újra beleszívok és újra köhögni kezdek.
- Ez nagyon rossz. Ennél rosszabb a fű? – borzasztó így elsőre, nem értem hogy tud valaki akár napi több szálat is lazán elszívni. Adok neki még egy esélyt és beleszívok, mostmár nem köhögök úgy tőle, de a torkom nagyon kaparja. Úgy érzem alattam a föld táncba kezd és elszédülök. Kicsit a lábaim közé hajtom a fejem, a körhintázás után is ezt szoktam mikor elszédülök és sokkal jobb lesz tőle.
-Azt hiszem egy kicsit várnék az újabb slukkal. – mondom, de igazából a hátam közepére sem kívánom én ezt az egészet. Lehet, hogy ebből nem lesz üzlet végül, Sunnynak meg megmondom, hogy felejtse el ezt az egészet mert szörnyű.
- Az lenne a legjobb, hogy ha meg is csinálnád nekem. Persze ha nem gond. De már nem is vagyok benne biztos, hogy akarom. Volt már jobb élményem, mint a cigi. – inkább nem kamuzok, hogy mennyire bejön ez a cigizés dolog. Nem jön be és kész, aztán lehet ha nagy leszek meg majd tonna számra szívom a blázt, de most nem tudott meggyőzni.
Naplózva


Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2018. 06. 07. - 19:14:09 »
+1

zene: Love Lockdown


’Emléked folyton át- meg át-
Cikázza az életemet.'

nyomokban káromkodást tartalmazhat!

Az út rövidebb Lya lakásához a Hyde park felől. Igazából kurvanagy ez a park és háromszor eltévedtem benne. Mit háromszor, ötször. A múlt alkalommal esküszöm azt hittem valami rossz Weasley-féle instant sötétségporba kerültem olyan rohadt sötét volt itt éjszaka. Aztán máskor meg valami tértágítóbűbáj áldozata lehettem, mert folyton körbe meg körbe jártam a tó körül. Ah, na igen a tó. Rohadt nagy és két külön részre tagol. Azt hiszem legalábbis, bár már ebben sem vagyok biztos teljesen. Az egyik oldalon, a sétánytól pár méterre a csücsökben ott van Pán Péter szobra. A muglik meglepően gyermeteg lelkületűek. Fiú, aki repülni tud? Biztos valamelyik kis haszontalan varázslókölyök története ihlette meg őket és a Sohaország is olyan tévképzet, ami csak az ő fejükben létezhet. Ettől eltekintve Lya mesélt a történetről, mert ő olvasta és a legutóbbi itt eltöltött piknikünk teljesen jól sült el. Még a végén azt hiszem ki is alakul valami. Nem tudom mennyi köze van ehhez O'Marának... legutóbb is tett kétes utalásokat, vagy épp bárki másnak, de azért örülök. Míg életem egyik része kezd sínen lenni a másik már totálisan elveszettnek hitt részem is megkerült. Kezdek aggódni hogy túlontúl idillivé válik minden. Mondjuk az is igaz, mire bármi kialakulna ott lesz Eric, hogy tönkretegye két pillanat alatt.  
Szóval sietősre fogom a lépteim, és botor módon a parkot választom. Kár volt ma elmennem erre az üzleti tárgyalásra, mert csak színtiszta időpocsékolásnak tűnt. Nem szeretem azokat az embereket akik együgyűek és mágus létükre úgy viselkednek, mintha a világot uralhatnák. Az aktakukacok ettől meg még rosszabbak. A jogászságon ücsörögve két és fél órát eluntam az életem és rájöttem, jobb ha az összes ilyennel B-t bízom meg. Neki több türelme van az emberekhez meg a papírmunkához. Na meg nő és egy bájos kis mosollyal leveszi az összes aktakukac majom alakot a lábáról. Úgyhogy nem akarok többet vesződni, és legalább annyi előnye volt a nettóba fölöslegesen eltöltött perceimnek, hogy egy aláírási joghatalmazást intéztem a nevére.
Már látom is lelki szemeim előtt a szemforgatását mikor közlöm, a szünidőt nem Lestrange-el és az enyelgéssel tölti hanem keményen dolgozni fog. Akkor talán nekem is több időm jut Lyanára és a randik szervezésére. Most is csak futtában ugrottam be egy virágárushoz és vettem egy csokor hófehér rózsát, hogy aztán újabb értékes perceket veszíthessek el a parkban. Félő hogy megint rám esteledik mire kiérek innen. Vagy a Hyde park nem bír engem vagy én a helyet, minden esetre mellettem jó pár fiatal párocska sasszézik el. Kikerülök egy mugli nőt, aki kocogással tartja egészségesebben az amúgy valószínűleg totálisan egészségtelen életét és végül az egyik nagyobb fánál befordulva folytatom az utam, csakhogy...
A nő megtorpanásra késztet. Legutóbb akkor lepődtem meg ennyire, mikor La Clair ott várt Merlinkével a kezében a Kings Cross 9 és háromnegyedik vágányán. Most azonban nincs köze hozzá az itt megtörténő pillanatoknak. Az ismerős alak járása már messziről egy nagy szívdobbanást vált ki belőlem, de mikor az arc szép íve is kivehető lesz, na akkor áll el a lélegzetem.
- Napsugár...
Hangom rekedt és halk, s tudom hogy a suttogásom szinte semmi de felismert ő is. Látom a tekintete villanásában, hogy tudja, én állok vele szemben. És tudom hogy tudja, felismertem. Na de most vajon mi lesz? Elfordul és hátrál? Úgy tesz, mint aki nem is ismeri a másikat? Vagy szimplán közömbösen elmegy mellettem? Esetleg leáll velem beszélni? Utoljára nem is tudom mikor láttam. Talán a pályaudvaron futólag, mikor beérkezett az expressz vagy talán még az iskolai vizsgák egyikén. Nem beszéltünk, azóta nem, mióta a veszekedés kibukott. Kölcsönösen kerültök egymást s a végére tökélyre fejlesztettük mint egy ostoba művészeti ágat. De most, talán a sors vagy csak a rohadék park rohadék szeszélye, de itt áll velem szemben, tőlem mennyire is? Három méterre? Négyre? Többre biztos nem s rám pillant. Tudom hogy elcsesztem vele mindent. Tudom, hogy önző voltam és akaratom. És tudom, ez helyrehozhatatlan.
Beugrik édesanyám hangja, ahogy nekem suttogta azt a jelzőt, amivel én illettem őt.
Napsugár...
És a mosoly kiül arcomra. Olyan ösztönös ez, mint levegőt venni. A szívemben pedig érzem a gyengéd melegséget. Az örömöt, hogy láthatom. Akárhogy is, Clem fontos nekem és mindig is az lesz. Nem tétovázok hát, elindulok felé. És mire észbe kaphatna előtte termek és a karjaimba zárom. Mert kell nekem ez, akarom és jár. És tudom, nem fog ellenkezni. Most az egyszer talán nem.
NaplózvaOldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 07. 11. - 17:16:01
Az oldal 0.085 másodperc alatt készült el 43 lekéréssel.