+  Roxfort RPG
|-+  Múlt
| |-+  98/99-es tanév
| | |-+  Egyéb helyszínek
| | | |-+  Roxmorts
| | | | |-+  Három Seprű
| | | | | |-+  Kis beugró a lépcső alatt
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Kis beugró a lépcső alatt  (Megtekintve 2163 alkalommal)

Mrs. Norris
Maffiavezér
***


,, a T E J hatalom ,,

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2015. 03. 01. - 17:08:12 »
+2


A lépcső alatti kis beugróban egy barátságos, kanapékkal és kandallóval berendezett rész található. Ide csak a legkiváltságosabbak juthatnak be, mivel ez a legkényelmesebb hely az egész kocsmában. Pár galleonért cserébe, természetesen bármikor elérhetővé válik...
Naplózva

Matthew Fawley
Eltávozott karakter
*****


Lord Chaos, V.

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2016. 02. 11. - 00:05:44 »
+3

Freya

Cain

Dante

18+

Van hangulata a sikátoroknak. Sokan félelmetesnek gondolják őket, de én valahogy más lehetőségeket látok meg bennük. Egyrészt a legjobb üzletek táptalajai, másrészt érdekes figurákkal lehet itt találkozni, akik nyilván valóan nem a legjobban sántikálnak. Persze a züllött alakok is erre lógnak, de kitudja mikor van egy magamfajta ásznak szüksége egy ilyen szolgára knútokért. Na meg van az a jó tulajdonságuk, hogy általában tök üresek. Főleg fényes nappal. Bár a szajré nappal is elmegy, mint ahogy a fasz is feláll. Vicces, hogy a szüzkurva lányukat féltő anyukák megengedik, hogy egész nap a lány szobájába legyünk édes kettesben és miután már háromszor jártam minden nyílásában akkor küld haza, hogy nem nem együtt már nem aludhattok. Pedig akkor már tényleg csak alvás lenne a dologból. Fura gondolkodás.
Ahogy összehúzom a sliccem inkább érzem kellemes helynek a sikátort itt Roxmortsban, mint kellemetlennek. A kis falu még sosem lüktetett ennyire, szinte úgy érzem, mintha egy vad buliban lennék és pörögne minden. A gumit csak a földre dobom és elmosolyodok a gondolatra, hogy ezzel milliók kiáltottak fel és hallgattak el örökre. Cöhh, mit nekem halálfalók, itt én vagyok a tuti fegyver. Ez a romantika felsőfokon!
- A Seprű sloziban is tolunk egyet? Előtte ennék, folyton leszívsz. - nevetem el magam, mert minden értelemben így van a dolog. Ki gondolná, hogy egy ilyen szőke kislány ekkora vadállat az életben meg az ágyban is. Bár jól belegondolva, sok ágyban még nem csináltuk. Bár az én pofikám is cuki, csak miután megszólalok valahogy mindenki elfeledkezik erről. Ahogy elképzelem magam mások szemében, tuti, hogy mindenki ördögszarvakkal lát, pszihopata tekintettel. Hiába, ilyen az, ha valaki híres.
Kézen ragadom és elindulunk a kocsma felé. A zsebemben megsimítom a laposüveget, amiben némi stresszoldó van és nem is tudok ellenállni finom formájának. Kiveszem, kinyitom és belehúzok. A testem egyből kiállt, hogy már csak egy cigi kéne a tökéletes naphoz és az üveget Freyának adva nem is vonom meg tőle a kívánságát. Mire a Három Seprűhöz érünk el is szívom a bűnös élvezetet.
Tömeg. Hogy itt mindig kibaszott tömeg van. Bezzeg ha a nép sikátorokba járna nem lenne ez. Életmód tanácsadás Mattytől ezeknek, ki ha én nem, majd megtanítom élni az embereket. Freyának biccentek, hogy hozzon inni én addig szerzek helyet.
Kedvenc kanapés helyemet célzom be a kis beugróban, ott talán még el tud az ember vonatkoztatni a néptől. Faszom se kíváncsi más hülyeségére, főleg ha épp enni készülök.
Persze itt is minden foglalt, de becélzom a kedvenc helyem, ahol három porbafingó kis tízéves ül.
- Na gyerekek. Ha nem húztok el a redvás faszba, akkor megfogom a pofitokat és addig ütöm, amíg már nem hallom a nyöszörgéseteket. Kotródás kis pöcsök, ez az én helyem. - A várt hatást meghozza és eltűnnek még mielőtt valóban dühbe gurulnék. Jól nevelt gyerekek, kapnak egy piros pontot.
- Kösz. - mondom Freyának a hozott vajsörre. Megfogom és felemelem, hogy koccintsunk. Jól esően melegít, ennél tökéletesebben nem is érezhetném magam. A szemben lévő kanapén viszont megakad a szemem.
Elkerekedek, hogy mekkora genetikai hulladékokkal hozott össze a balsors. Meg se tudok szólalni, pedig ez nálam ritka. Hát ezek tiszta szégyenek, hogy néznek már ki jó ég. Az egyik olyan mint egy hulla a másik meg mint egy kis pondró a legbuzibb kiadásból. Rögtön viszketni kezd a tenyerem, de aztán a röhögés tőr felszínre belőlem. Egyszerre felháborító és komikus ahogy kinéznek és ez a mozgás. Nem tudom az ilyenek mit képzelnek, de ha egyszer hatalomra jutok, tuti, hogy mindet kivégeztetem.
- Hallod Freya! - alig bírom kimondani a nevetéstől, de összeszedem magam. - Nézd azokat a buzeránsokat! Hát nem kegyetlenek? - és újra a szemükbe röhögök, mivel elég hangosan mondtam, gondolom meghallották. Bár különösebben nem érdekel, tuti, hogy macskajancsik és nem igen van okom félni tőlük. Főleg amilyen véznák nem igen kéne erőlködnöm, hogy kiüssem őket. Erősítésként meg itt van Freya, aki felér egy kisebb hadsereggel.
Naplózva


Freya Blood
Eltávozott karakter.
*****


szofisztikált úrhölgy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2016. 02. 17. - 14:53:13 »
+4


F*CK THAT LITTLE MOUSE.

Matthew Fawley & Cain Angifilius& Dante Skarsgard
+18


       Utálom, ha némán kell elélvezni - mi az élvezet abban, ha másoknak akarok kedvezni, akikkel ráadásul nem is dugok? Megvitattuk már sokszor Mattie drágával, de arra jutottunk, hogy őket le kell szarni, és akkor kell élni a lehetőséggel, ahol és amikor csak akarunk. Mikor beérünk a kurvára lerágott csont faluba, eleinte azt hittem, hogy majd az lesz a legjobb rész, amikor szakadunk a sok szerencsétlenen, akik szerelmesen andalognak, de aztán megtaláltuk a sikátort, és.... áááh, igen. Egyikünk sem fogta vissza magát.
        - Hogyne, majd nyugdíjas stílusban nyomjuk. - vigyorgok a megjegyzésen - Egyébként ja, felőlem mehet ott is, de akkor előtte igyál valamit, mert utálnálak felmosni a padlóról, és még abba a buliba is oda kell mennünk valahogy, amit a haverjaid rendeznek.
       Bár azért olyan kurva sok kedvem nincs az egyik ruszkival lazulni, de ha Mattie menni akar, akkor megyünk. Neki hiszek, mert tudom, hogy legalább fárasztja a sok faszság, mint engem - azért jót vigyorgok azon, hogy kézen fogva lépünk be a Seprűbe, és minden fej felénk fordul. Imádom, hogy annyira nem tudják hová tenni az egészet, de kérdezni meg nem mernek, mert valamelyikünk úgyis az arcukba üvölt, vagy felmutatja a középső ujját. Még Dullahannal sem vitattam meg a dolgot, bár vele inkább csak azért nem, mert kurvára nem akarok páros randikra mászkálni vele meg a szőke hercegével...Élvezem, hogy kiakadnak ránk, de semmi kedvem magyarázkodni.
        Amíg ő helyet foglal, mert nem kétlem, hogy sikerül még ekkora ótvar tömegben is, hozok két vajsört. Túl sok itt a tanár, nem kérhetek ki semmi értelmeset, még ha egyébként van is nálunk laposüvegben igazi ital is - ott az a pöcs Fawcett, látom felfelé húzni az emeletre. Úristen, pedig milyen jól indult... nem volt teljesen idióta, ami a tanítást illeti, de az első alkalommal, hogy megláttam Balmorallal beszélgetni, muszáj volt kerítenem egy vödröt és belehányni. Mint a bagzó menyétek... és én aztán tényleg aktív magánéletet élek, ami nálam csapkodja a mércét, az nem egészséges. Lecsapom Mattie elé a vajsört, aztán koccintunk, és épp kényelmesen felbaszom a lábam az asztalra néhány csúnya tekintet kereszttüzében, lazán beintek nekik, mikor elkapom a mellettem ülő undorodó arckifejezését, és muszáj megnéznem, min akadt ki ennyire.
        Félrenyelem a vajsört, és arcon is köpöm a velünk szemben ülőket, de hát még ez is javít valamit a külsejükön - most úgyis tudom, hogy kibaszottul homofóbnak leszek titulálva, pedig nem érdekel, ki és kivel dug, de azért ez a garatbúvárkodás rohadtul undorító, mindegy, milyen neműek nyomják gyakorlatilag az ölünkben. Megtörlöm a számat, és felröhögök Mattie megjegyzésén, aztán bemutatok nekik is, mikor idenéznek.
        - Kurva édes az egyenpulcsijuk...te figyelj, szerintem nem tudsz elköpni odáig! - aztán beleiszom a vajsörbe, megforgatom a számban, és egy nagyon is csinos szökőkútban köpöm őket arcon - Látod, így kell ezt csinálni... Ha fasz voltál, és célpontnak öltöztél, ne sírjál, ha eltalálnak...Te meg mit bámulsz, nyuszómuszó?! Mássz vissza a jól fejlett meztelencsiga pasid szájüregébe, de kurva gyorsan!
         Marius nem lenne büszke a kis monológomra, de amiről nem tud, az nekem nem fáj. Idegesít ez a két nyomorult, ahogy bámulnak, tökéletes összhangban, meg a cuppogás... Messziről látszik, hogy pénzes balfaszok ezek is, utálom az ilyen nagyzolást, és most amúgy is Mattel vagyok: ilyenkor kurvára leszarok mindenki mást. Felrúgom az italukat, ami egyenesen az ölükbe fröccsen, a kanál csilingelve zuhan a padlóra az elégedett vigyorom meg csodálatos hátteret szolgáltat a jelenetnek. Kurvára remélem, hogy elhúzzák a belüket, mielőtt az asztalt is utána küldöm.
Naplózva

Dante Skarsgård
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2016. 02. 18. - 13:51:54 »
+3

Freya Blood & Matthew Fawley & Cain Angifilius

 


Ez volt Cain és Dante számára immár a sokadik alkalom, hogy együtt mutatkoznak. Már sokkal magabiztosabban feszített a nemes a gyenge fizikumú szőkeség mellett. Hiába volt túlzsúfolt a hely, a Három Seprű mindig is nagyon vonzotta őket. Ha nem kellett a pulthoz érnie, Dante a legboldogabb kis úrfi volt a környéken. Madam Rosmerta mindig elkényeztette a finomabbnál-finomabb süteményeivel. Tudta, hogy az ifjú Skarsgård mindig éhesen jön, mivel csinos párja nem igazán szeret mások előtt fogyasztani. Ezt már megfigyelte az elmúlt alkalmak során. Dante nemrégiben tapasztalta ki, hogy a kocsma elvonulásra is remek helyszínt biztosít. Teljesen véletlenül találták meg a lépcső alatti kis eldugott zugot, ami azóta a kedvenc helyük lett. Rosmerta mindig készséggel a rendelkezésükre bocsátotta, hiszen tudta, hogy tetemes összeget otthagynak majd nála különböző nyalánkságok fejében. Most sem történt ez másként. Kényelmesen elvonultak a meghitt kis zugba, s hogy elüssék az időt, egymásba merülve várakoztak. Tudták, hogy nem kell szégyenkezniük, vagy aggódniuk, hogy valaki beléjük köt, hiszen egy nagyon eldugott szegletében voltak a helynek.
Olyanok voltak, mint az egymásba gabalyodó szőlőkacsok. Lassan hullámoztak a kényelmes kanapén, a néhány sugdolózó tizenéves miatt igazán nem érezték zavarban magukat.
- Cain, olyan boldog vagyok, hogy minden percem veled tölthetem. Ennél már csak az tölt el nagyobb elégedettséggel, hogy nyíltan vállalod a kapcsolatunkat. Egy pillanatig sem gondoltam, hogy másként alakul majd a viszonyunk – hófehér pilláival szerelmesen pislogott a mágusra, miközben annak alabástrom nyakát és kulcscsontját simogatta. Megint igazán kitettek mindketten magukért. Dante barna, arany virágmintával díszített mellényt viselt,zsebében ezüst órával, alatta egy puffos ujjú,fehér inget, hozzá pedig slankított, mustársárga lenvászon nadrágot. Haját lazán befonva viselte, végén egy nadrágjához színben passzoló széles szatén masnis hordott. Úgy festett, mint aki most érkezett egy steampunk világtalálkozóról.
Az édes romantikát egy hangos felcsattanás szakította félbe, amitől úgy szétrebbentek, mintha áramot vezettek volna beléjük. Egy fiatal pár tűnt fel a színen, akik minősíthetetlen hangnemben kezdtek fennhangon beszélni. Miután elűzték a mellettük helyet foglaló hölgykoszorút, a pár női tagja pökhendi mosollyal az arcán feltette a lábát az asztalra, Dante legnagyobb megrökönyödésére. A szőkeség nem tudta véka alá rejteni rosszallását, s tátotta szájjal és felszaladt szemöldökkel szemlélte a kisasszonyt. Cainon látszott, hogy ő is megfeszült az ordenáré párostól, s ugrásra készen ül mellette. Ekkor ütötte meg a fülüket a srác mellbevágó mondata, amit követően teli szájjal a képükbe röhögött. A lány is hasonló stílusban replikázott neki, majd miután ő is epés megjegyzést tett a küllemükre, egy jól irányzott mozdulattal arcon csúlta Dantét.
A szőkeségnek elakadt a lélegzete az undorító gesztustól. Már attól is kirázta a hideg, ha a Rosmerta előtt található söntés közelébe kellett mennie, hát még ha bármilyen másféle koszról, vagy szennyeződésről volt szó. Ellenben most ott ült a kedvenc ingében, miközben a nagy műgonddal elkészített frizurájába lassan beleköt a ragadós, nyálas vajsör. Az első gondolata az volt, hogy felpattan és képen törli a hölgyeményt, ám eszébe jutott, hogy akkor lealacsonyodna az ő szintjére. Így csak fogait csikorgatva erősen belemarkolt Cain combjába és hangtalanul elsírta magát dühében. Kérlelőn nézett Cainra, s remélte, hogy az dühében nem gyújtja lángra a két kanos tinédzsert. Habár ebben a pillanatban egészen biztosan ő sem állt volna az útjába.

Naplózva

Cain Angifilius
Eltávozott karakter
*****


Manservant

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2016. 02. 18. - 16:48:27 »
+3

Freya Blood és Matthew Fawley , Dante Skarsgård


Cain egyre többet mozdult ki csodálatos párkapcsolatával az aranykalitkájukból. Mindig történt némi atrocitás, de jól kezelték a dolgot, megedződtek a hetek során. Viszont ami ma esett meg vele arra a legvadabb álmában sem számított. Még szerencse, hogy hozott magával pálcát, de nem fogok ennyire előrefutni, hiszen a meglepetéseket meg kell hagyni a történet közepére, vagy végére. Mint tudjátok Dantéval egyre többször jártak el szórakozni, vacsorázni. Vagyis ami azt illeti Dante evett és Cain nézte ahogyan egyetlen szerelme táplálkozik, hiszen képtelen volt arra hogy mások előtt étkezzen. Mindig gyönyörűek és makulátlanok voltak, ma sem eshetett egy rossz szó sem rájuk, Dante maga volt  a légies tökéletesség, Cain pedig egy sötét illanó fellegként vonult mellette. Mivel kezdett alkonyodni úgy vélte az uraság, hogy ma kirúg a hámból és megmutatja amije van. Egy fekete fényes bakancsot húzott és egy bőrből készült háremgatyát, amit egy mugli divatházban vett a napokban. A nadrág a csípőcsontjáig ért csupán így kivillant hófehér bőre, felette pedig egy pulóverszerűség volt, ami kissé átlátszott, ugyanis tüll anyagból készült. A mellbimbói egészen jól kivehetőek voltak. Úgy nézett ki, mint egy fétisálom a csillogó alsó ruházatával és az átható felső öltözetével. Hosszú fekete haját ami derékig ért kiengedte, látni lehetett , hogy valamiféle különleges samponnal mosta meg mert túl rendezett volt és mintha kicsit magától mozgott volna. A gyönyört csak az fokozta, hogy a legdrágább parfüm volt rajta amit  varázsvilágban vehetett, olyan feromonokkal ízesítve, hogy még  a hetero férfiak is megfordultak utána. Dante szinte lázas volt attól, hogy ilyen csodálatos férfi mellett lépkedhet úgy, hogy az szintén fogja a kezét, igen! Eljutottak addig , hogy egymásba karolva vagy kézen fogva sétáltak az utcán. A nemes megedződött, ha valaki beszólt nekik, akkor látványosan megcsókolta a fiút és buján kacsintott arra akiknek nem tetszett , hogy mi történik. Ez sokkal hatásosabb volt, mint verekedni, ordítani vagy átkozódni. Cain viszont ma este némi angyalport fogyasztott indulás előtt, ezért úgy érezte magát mint akinek amúgy is nagyon nagy farka még hatalmasabbra nőtt. Dantét úgy húzta maga után az utcán, mintha éppen baszni igyekeznének, s minduntalan a fiúhoz kellett érnie, mert nem bírt betelni az illatos és törékeny szépségével. Tethys cuccai jó szolgálatot tettek annak érdekében, hogy a férfi elfogadja magát és homoszexualitását, főleg a mai napon. Annyira kanos volt, hogy majdnem lepattant róla a gatya. Vajon meg tud -e az idilli kis falu birkózni ennek a csődőrnek a  hormonos szexi szagával? Aligha hiszem! Dante és Cain egy kanapén foglaltak helyet, mert ott igazán eltudták dobni magukat. A nemes kirendelt egy halom drága italt ezzel is fitogtatva azt, hogy mennyi pénzük van és hogy nem sajnálja szórni, ha úgy hozza a helyzet. Dante úgy ért hozzá a combjához a lábával, hogy félreérthetetlen volt a kapcsolatuk, na meg közben minduntalan Cain nyakát és arcát simogatta. Még az sem zavarta meg ebben a kéjelgésben, amikor két takony elkezdett hangoskodni és elkergette azokat a tini lányokat, akik kieső szemmel nézték a nyilvános... nos nászukat? Lehet annak nevezni? Az biztos, hogy ennyire szépet még nem láttak. Cain vastag ajkai éppen szerelme nyakát szántották végig, aki lányosan nyögött egyet a kéjtől és várta a mindent betöltő , égető harapást. Dante is kapott a cuccból, mindenki nagyon "kivolt,, nem is csoda hogy ennyire egymásba gabalyodtak. Még az sem zavarta a nemest amikor meghallotta, hogy: két buzerás, oda sem nézett, igen:  buzik voltak, ez tény. Viszont a nőstény viselkedése azonnal felbaszta a drogos kis agyát. Nem is csoda, ugyanis  az angyalporral a szervezetében nem is volt vitás, hogy ez fog történni. Ennél sunyibb drog ugyanis a földön aligha létezik. Nem igazán kiszámítható a hatása és Cain most, életében először használta ezt a szert, ahogyan a fiú is. A legtöbben csak úgy emlegették, hogy: a gonosz drog. Mivel csak kisebb adagot vettek be enyhe részeges eufóriában lebegtek amitől még gátlástalanabbá váltak, de egészen bizonyos , hogy még az elkövetkező öt órában bennük marad az anyag és hatással van rájuk. Izomellazulást és a fájdalom nem érzetét is eredményezi egyben és azt , hogy igencsak beszédes és nyílt lesz aki használja. A legrosszabb viszont az, hogy amikor kiürül a szervezetből mindenképpen pánikrohamot és közelgő halál érzetét kelti az emberben, így igazán kiszíthatatlanná teszi  a fogyasztójának reakcióit. Remélhetőleg még az előtt hazamennek, hogy beütne a crach. Bár az események igencsak úgy alakultak, hogy egy darabig itt ragadnak, ugyanis valaki pofán köpte őket vajsörrel. Cain nem akarta elhinni ami történik, ugyanis mióta kinyírta az apját mindenki a seggét nyalta és nem érte ilyen sértés, alázás, leszámítva Tethys tetteit. De azt már eltemette magában, vagyis próbált ezzel a megalázottsággal együtt élni. Viszont az, hogy egy pisis arcon köpi... hát igazán kiborította őt. Dante azonnal elsírta magát dühében , de mégis Cain combjába mart, amikor a nemes mint egy fekete párduc ugrásra készen feszült nekik a kanapén. Mitévő legyen? Mit lehetne tenni egy ilyen helyzetben? Szerette ezt a helyet és nem akarta, hogy kitiltsák onnan őket!  A drogok és a düh egyszerre mozgatták a testét, amikor hirtelen elkapta Dante arcát és kéjesen a lány szemébe nézve lenyalta a köpetet. ÓÓÓÓÓ. Hát erre nem hiszem, hogy bárki is számított a helységben. Miután megtisztította a fiú könnyes arcát, aki a döbbenettől nem tudott még levegőt sem venni , dobott egy csókot a két csóró kisiskolás felé, úgy gondolta ez elegendő lesz mint jelzés, hogy igazából szarik a véleményükre és nagyobb perverz annál, hogy törődjön a gyűlöletükkel. Az angyalpor igazán jó szolgálatot tett, hiszen még nem volt tőle agresszív. Remélte, hogy ezek után békén hagyják őket, hiszen azzal sem lehet zavarba hozni , ha nyilvánosan szidják a szerelmüket. Legalábbis ma nem. De ez után az asztalukba is belerúgott a lány, így a drága italok a ruhájukra fröccsentek. Cain akkor már érezte az elemi dühöt, így azonnal a pálcájáért nyúlt. Első körben megtisztította a környezetüket és magukat úgy, hogy amíg nem volt minden rendben rá sem hederített az idegbeteg kislányra. Majd lassan kikecmergett a kanapéból, hogy elmondja a kialakult helyzetről a véleményét, mindezt lapos tekintettel és vörös szemekkel.

- Ne aggódj , más is lesz a szájüregemben mint a nyelve, gondoltam közlöm ha mással sem tudsz foglalkozni csak azzal , hogy mi mit csinálunk. Ha van valami problémátok ezzel húzzatok a tarka faszba! Engem sem zavar hogy hetero kis taknyok vagytok akik öltözködni sem tudnak. –Majd intve a pálcájával a két vajsört egyenesen a lány fejére borította. Úgy érezte, hogy ez elég revans azok után amit velük tett. Még mindig állt, felkészülve bármire ami jöhet, eltakarva Dantét, aki varázstalan volt.
Naplózva

Matthew Fawley
Eltávozott karakter
*****


Lord Chaos, V.

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2016. 03. 02. - 00:30:31 »
+3

18+

 Ahogy a vajsör elhagyta Freya száját én egyre szerelmesebben néztem őt. Csodálatos volt, ahogy geciskedett másokkal és mindig olyan kreatívan tette ezt, hogy nem tudtam nem imádni érte. Ahogy leköpte a kis homár barátainkat már folyt a könnyem a röhögéstől. Mire összeszedtem volna magam, hogy körülnézzek más felé is, hogy ki akarnak e már dobni vagy mehet-e tovább a bulika már meg is történt amire vártam.
 A főbuzeráns elvetette a súlyt azzal, hogy hölgyem fejére küldte a vajsört. Egyrészt nem tudom most már meginni másrészt meg ő ugat itt az illemről miközben ilyeneket csinál. De hát ez már csak ilyen, hiszen ezeknek semmi sem szent, pláne nem mások ánusza. Hogy az enyémbe sosem fognak beköszönni az egyszer biztos. Viszont remélem felkészültek arra, hogy az övüké most jól szét lesz rúgva. Nem varázsolva, hanem rúgva. Ez kőkeményen ökölharcot kíván, amolyan addig verem a pofájukat amik el nem csúfulnak. Bár kétlem, hogy ennél csúnyább és ízetlenebb kompozíciót össze lehetne hozni még akkor se, ha ez esetben én leszek a plasztikai medimágus. Az eszközöm meg nem a pálcám lesz hanem a szikém. És nem is a legvirgoncabb pálcám, mert ezek még örülnének is neki. Fujj!
 Ahogy elkezdenek nyalakodni azonnal elfog az undor. Most komolyan, kivannak itt festve-mázolva, drága ruhában feszítenek, mert azt hiszik, hogy ettől ők a fasza gyerekek és akkor egy kis dolog is rögtön kitépi őket az úri viselkedés normáiból. Álszent majmok, ezek is csak addig teszik a picsájukat amíg feszülhetnek másoknak. Nem mintha nem szarná le az ilyeneket mindenki.
 - Hé te pöcs. Ja, te amelyik bömbölsz. Gyere csak aztán adok okot a valódi sírásra. - mondom annak amelyik számomra érthetetlen okokból sírva fakadt. Ha leesett volna a karja, oké megértem hogy sír, na de azért mert kapott egy kis vajsört a pofájába. Vagy ennyire zavarhatja, hogy egy lány közvetve hozzáért? Azért ennyire csőbuzik ne legyünk már.
 - Ohh ugye tudod, hogy most megdöglesz te ízetlen, hulladék, undorító szararc. - szúrok oda neki, remélem célba talál az alázás, ezek ahogy látom nagyon érzékeny lelkületűek és ki lehet akasztani őket ilyesmivel. Mire kimondom már lendítem is a testem a pálcás felé és teljes erőmmel a földre viszem. A pálca kiesik a gyenge kezéből, de nem maradok rajta. Egyrészt, mert meghagyom Freyának ha már őt öntötte nyakon vajsörrel, másrészt mert nincs sok kedvem egy ekkora fertőn fetrengeni.
 Harmadrészt mert úgy bebasztam a lábam az esésnél, hogy a fájdalomtól azonnal felugrok és egy baszná meg az istennel nyugtázom a dolgot. Dühös leszek ettől és halálos pillantással keresem a rinyáló gépet. Rajta fogom kiélni a frusztrációm.
 - Na gyere csak sírópöcs. Kicsit kipofozom a pofikádat hátha olyan helyes leszel mint én. - ahogy beszélek közelebb lépek és már lendítek is felé könyékkel. Nem ököllel kap, a tesóm megtanította, hogyha igazán nagyot akarok roncsolni, akkor üssek a könyökömmel. Sok ellenállásba úgy sem fogok ütközni, hiszen a gyerek nagyjából tíz kiló vaságyastól.  
 Freyát majd a sorozatom után megnézem hogy halad, de egyszerűen eszembe sem jut félteni őt. Inkább azt kell félteni akit kiszemel magának. Vagy így vagy úgy széttépi a másik nyakát, de akivel ilyet tesz annak csak ajánlani tudom, hogy csupa szeretetből tegye. Néha sex után meglepődök, hogy ebből élve kikerültem, át ha még nem szeretetből csinálja. Hát buzikáim sok szerencsét kívánok.
Naplózva


Freya Blood
Eltávozott karakter.
*****


szofisztikált úrhölgy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2016. 03. 14. - 01:12:32 »
+4


F*CK THAT LITTLE MOUSE.

Matthew Fawley & Cain Angifilius& Dante Skarsgard
+18


         - Lengesd csak a pálcád, te szar Lugosi Béla imitátor köcsög, elkapom és feldugom a prosztatádig, aztán bányászhatja a csajod a nyelvével, amíg bele nem szakad a kurva feje a seggedbe....! - vigyorodom el, és aaannyira tudom, hogy rossz emberrel kezdett baszakodni ez a nyomorult, hogy ha fogadhatnék magamra, pillanatokon belül lennék kurva gazdag, vagy fordítva. Kiköpöm a maradékot, ami a számba folyt, engem nem érdekel, hogy ő itt most keménynek képzeli magát, én egy nem messze ülőt találok el vele, de már húzom is elő a bicskámat, és csak mikor már kint van, jut eszembe, hogy van ám egy pálcám is, állítólag ilyen helyzetekre, de sosem szerettem használni. Ez jobban kézre áll, és az ilyen szaros köcsögök, mint ez a káinita, azt hiszik, azzal fogok itt nekik műsorozni, de nem, inkább a gyomrába állítom, aztán lehet szaladgálni medimágusért.
          - Imádlak, Fawley! - visongok lelkesen, mint valami szűzlány, csak én nem egy lánybandáért vagy valami nyomi kviddicsjátékosért, hanem a pasiért, aki egyből neki is ugrik az egyik buzinak - Kúrd agyon! Te meg az enyém leszel, Interjú a szatírral, megnézzük, milyen tág a segglyukad...


          Begörbítem a hátam, és élvezettel morogni kezdek, végignyalom a számat, aztán felröhögök az arckifejezésén, és célbadobok az arcába a bicskával. Nem várom meg, hogy talált e vagy időben kapcsolt, egy lendülettel átugrom a romok felett, és a fejemet az álla alá csúsztatva felrántom magam, koccanjanak azok a nyáltól szüttyögős fogak, ha úgyis azt ígérte, más is lesz köztük, mint a csaja nyelve. Én is úgy gondoltam, hogy az öklöm, sarkam, könyököm, meglepően sok a lehetőség. Megragadom a pálcás kezét, és tépni kezdem, reccsenő hangot hallani, de elsőre lövésem nincs, hogy ez a pálca volt e, vagy csont, esetleg valami berendezés. Foggal kapaszkodom meg a bőrén, ütni kezdem az arcát, közben csak a farkán tudok megtámaszkodni talppal, de kurva nagy szerencséje van, hogy nem hordok magassarkút, mert akkor búcsúzhatna is a kis barátjától. Vajon ha átvágod, akkor is minden gecis lesz, meg kilő? Mindig leszartam az ilyen biológiai dolgokat, de nagyon poén lenne, hogy életében először és utoljára élvezett el egy nőtől.
          - Visíts, te kurva...! - nevetek fel, rohadt nagyot rántok a haján, ahol elérem, de amikor a földre érkezik a cipőm, megcsúszom az üvegen, és mindketten bezuhanunk a csatatérre, törik és szakad minden, de kitapogatva végre megtalálom a bicskámat - A KURVA ÉLETBE MÁR!
          Örülök ugyan, hogy meglett a szerszám, de rögtön szarrá is vágtam vele a karomat, úgyhogy most duzzogva megpróbálom a szájába baszni az öklömet egy csinos mozdulattal. Érzem, hogy több sebet is szereztem, szar ötlet volt berántani ide, de ő sokkal rosszabbul fog ebből kijönni, esküszöm...!
Naplózva
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 10. 19. - 13:26:46
Az oldal 0.116 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.