+  Roxfort RPG
|-+  98/99-es tanév
| |-+  Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola
| | |-+  Déli szárny
| | | |-+  Bájital tanterem
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 2 3 [4] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Bájital tanterem  (Megtekintve 2568 alkalommal)

Patrick McFly
Hollóhát
*


Mcröptű Patrick

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #45 Dátum: 2018. 03. 26. - 17:30:43 »
+1

Majd ütközünk! Avagy, amikor túltolják a vakolatot...


Héloise Gauthier


Már bőven vége volt az óráknak, amikor a bagolyház lépcsőin üldögéltem. Kezemben egy pennával, némi tintával és papírral.  Úgy gondoltam, hogy írok gyorsan egy levelet édesanyámnak az iskolai dolgokról, hisz most úgy sincs egyéb tennivalóm. A levelet csak elkezdeni nehéz, hisz a többi jön magától, bár kissé nehézkesen haladok, mert a fel-felröppenő baglyok teljesen elvonják a figyelmem. Már éppen a levél végén járok, mikor Heroldot látom repülni egy nagyobbacska csomaggal a karmai közt. Gyorsan firkantok egy aláírást a levélre, majd mindent elpakolok, majd sietve lépkedek fel a lépcsőkön, hogy megnézzem, mégis milyen csomagot kaphattam. El is veszem a csomagot, majd szegény madár csőrébe nyomom a levelet, így szinte még pihennie se volt ideje és már megint repülhet. Más esetben biztos hagytam volna pihenni és még meg is dicsértem volna kicsit, de most annyira izgulok, hogy vajon mi lehet a csomagban. Gyorsan széttépem a csomagolást, hogy lássam a tartalmát, de amit találtam, attól majdnem elájultam. Egy vadonatúj könyv a mágikus állatokról, tudtommal még meg sem jelent nyilvánosan és csak pár varázsló rendelkezik vele még. Nem tudom anya, hogy intézte el, de úgy tűnik hamarosan írnom kéne neki egy köszönő levelet is, bár ha ezt tudtam volna előre, akkor még az előző levélbe írtam volna. A könyvnek már a borítása is csodálatosan szép, már alig várjam, hogy felfedezzem a kötet titkait. A lehető leggyorsabban próbálok eljutni a hálókörletembe, bár tudom, hogy ezt a sietséget a tanárok nem nézik jó szemmel, de az izgalomtól egyáltalán nem működik a felelősség érzetem. Szélvészként száguldok végig a folyosókon, miközben a könyv borítóját bámulom és csak néha-néha nézek fel belőle. A nagy sietségnek végül meg is lett az eredménye, ugyanis hirtelen egy másik diákba ütközök, akiről visszapattanok és a földön terülök el. A könyv a fejem mellé csapódik be, amit gyorsan fel is kapok és felugrok a földtől, hogy bocsánatot kérjek a lánytól, akit majdnem fellöktem.
- Bo…bocsánat. Nem akartam neked menni. Jól vagy?
Reménykedek, hogy jó kedvében van a lány és nem fog valami gonoszságot tenni bosszúból vagy még rosszabb, ha valamit csinál a könyvemmel. Persze szégyellem is magam, hogy hogy lehettem ennyire felelőtlen, de azért remélem, hogy nem okoztam semmi komolyabb sárülést a lánynak.
NaplózvaHéloise Gauthier
Hollóhát
*


fagyos hercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #46 Dátum: 2018. 03. 27. - 16:39:11 »
0

Egy szépséges szörnyeteg
P A T R I C K     M C F L Y

A változékony időjárásnak köszönhetően Héloise egyik legkedvesebb elfoglaltsága a francia kozmetikumok tanulmányozása lett. Habár az esetek nagy többségében igyekeztek a lehető legkisebbre minimalizálni az egyes termékekre vonatkozó összetevők listáját, Héloise eszén ezúttal sem tudtak túljárni.
Egy bűbájnak köszönhetően a hölgyike megtanulta, hogyan nagyítsa fel a betűket, így sikerült elolvasnia, hogy milyen gyakorisággal lehet használni az egyes szépségápolási termékeket, illetve, hogy azok milyen veszélyes reagenseket tartalmaznak.
Héloise bőre, ugyanis köztudott, hogy nem tudott ám mindenféle kenceficével kompetens lenni, sőt, bizonyos hidratáló gélek és maszkok kifejezett allergiát váltottak ki, kültakarójának igen szenzitív pontjaiból. Nem egyszer fordult elő, hogy úgy kelt ki ágyából, hogy vörös hólyagok borították el az arcát és enyhe hőemelkedés is kibontakozóban volt nála. Ilyenkor vett egy mély levegőt s egy hirtelen mozdulattal kivágta azt a frissen vásárolt méregdrága kozmetikumot, amit mondjuk már hetekkel ezelőtt vadászgatott egy a Roxforttól nem messze eső müller típusú boltocskában.
Sajnos, vannak ilyen esetek, de ahogy a mugli mondás is mondja, ami nem öl meg az megerősít, szóval ezzel a felindulással indult neki hosszabb útjának a kastélyban, ugyanis megígérte az egyik barátnőjének, hogy bemutatja neki az újonnan szerzett drágaságokat. Szerette a frissen vásárolt kincseket kitárgyalni barátnőjével, de ezúttal valami hatalmas kíváncsiság vett erőt rajta, nem bírta kivárni a megfelelő pillanatot, a mágustanoda egyik féltett folyosóján fogta magát és elővéve a kis sminktükrét sápadtan fénylő ajkai rúzsozásába kezdett.
A rúzsozás közben néha-néha meg-megremegett a keze, de azért annyira nem, hogy elrontsa a kontúrvonalakat. Majd munkája végeztével, amikor már elégedett mosolyra húzhatta volna száját, éles fájdalom hasított az oldalába, egy nála sokkal fiatalabb fiú öklelte fel a perc tört része alatt. Először köpni-nyelni nem tudott a döbbenettől, majd kihúzva magát nagyot sóhajtva kezdett a prédikálásba:
- Itt komoly munka folyt – Héloise ekkor még nem vette észre, hogy az ütközésnek köszönhetően a komoly munka inkább valami hanyag festő mindenféle amorf mázolgatásához kezdett el inkább hasonlítani.
- Hogy volt merszed megzavarni a sminkelésben? Kinek képzeled te magad? – a halványkék szemek farkasszemet néztek Pattel, meg villámokat is szórak, szóval mindent, ami a nagykönyvben meg volt írva.
- Szép ez a könyv… helyettem talán azt is tanulmányozhatnád – Héloise egy mozdulattal megragadta a könyvet, de mielőtt Pat elsírhatta volna magát, letett arról a szándékról, hogy elvegye tőle.
Naplózva


Patrick McFly
Hollóhát
*


Mcröptű Patrick

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #47 Dátum: 2018. 04. 10. - 18:24:39 »
+1

Majd ütközünk! Avagy, amikor túltolják a vakolatot...


Héloise Gauthier


A lány teljesen jogosan akad, ki a baleset miatt. Eléggé szégyellem magam, így mikor megfordul a lány, csak pár pillanatig nézek a szúrás szemekbe, majd inkább a padló poros világa felé mered a szemem, az talán kevésbé ijesztő, mint egy ideges, kisminkelt felsőbb éves lány.
- Tényleg nem akartalak megzavarni a… komoly műveletek művelése közben, legközelebb óvatosabb leszek. Ne haragudj!
Közben egy újabb mondtak kíséretében, a lány már ki is rántja a kezemből az újonnan kapott, mesés könyvemet. Pont ettől féltem, most biztosan apró fecnikre fogja tépni, de szerencsére megeshetett a szíve rajtam vagy valami más okból, de visszaadja nekem a kötetet. Bevallom rendesen megkönnyebbültem ettől, de azért magyarázkodásba kezdek.
- Pont a könyvet tanulmányoztam és éppen ezért ütköztünk.
Nem éppen a legmeggyőzőbb magyarázat, de hát ez az igazság. Minden úgy történt, ahogy én azt elmondtam. Mellesleg ritkán találkoztam olyan lánnyal, akik a folyosón sminkelik magukat, hiszen úgy tudtam, hogy a mosdóba járnak, gondolom azért, hogy elkerüljék az ilyen szerencsétleneket, mint én, aki elrontja az arcfestéküket. Mindeközben még egy pillantást vetek a lány arcára, hogy mit rontott el miattam, de a látvány miatt, kitör belőlem a röhögés. Próbálom visszatartani, de nem igazán sikerül és emiatt elég kínosan érzem magam. Nem szerettem volna nevetni szegényen, főleg azért, mert én okoztam ezt az egészet.
- Elnézést, nem akartalak kinevetni, csak a rúzsod, kissé elcsúszott.
Elő is veszek a talárom zsebéből egy zsebkendőt, hogy azzal letörölje a felesleges csíkot az arcáról és minden meg is van oldva. legalábbis akkor, ha nem az új féle sminkes valamit használja, amit a plakátokon láttam. Madam Csinibaba, már emlékszem is rá, hiszen ennél idiótább nevet nem is lehetne adni egy terméknek. Nem is értem, hogy kinek kellene ilyen minden álló sminkcucc, hiszen csak speciális tisztító szerekkel lehet leszedni, amiről valójában tanultunk is bájitaltan órán, még viccesnek is tartottam, hogy a leforrázás elleni főzet akár bőrt is képes megtisztítani a szennyeződésektől és rúzsoktól. Na persze a rúzsokat már csak a poén kedvéért említette meg a professzor. Mindenesetre remélem, hogy egy egyszerű törlő elég lesz a smink eltávolításához, de ha nem, akkor bizonyosan van nála smink eltávolító szer.

NaplózvaHéloise Gauthier
Hollóhát
*


fagyos hercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #48 Dátum: 2018. 05. 14. - 14:00:01 »
0

Egy szépséges szörnyeteg
P A T R I C K     M C F L Y

Óvatosabb? És mégis ki hiszi ezt el neked? Szerencse, hogy egy kicsit jobb hangulatomban találtál, így eltekintek attól, hogy azt a könyvet ott - mutatott arra a bronzfedeles, elég nehezen tanulmányozható kötetre – a perc tört része alatt a kukába landoltassam – tette hozzá  és szomorú pillantásokat vetett a fiúra, mintha együttérezne, de Héloisetól az empatikusság olyan messze esett, mint Mekka Jeruzsálemtől.
- Nem haragszom, csak rosszul esett, de túl vagyok rajta, nem kell bocsánatot kérni. Ilyen kiselsősök, mint amilyen te is vagy, még elég összerendezetlen mozgáskultúrával rendelkeznek, érthető, hogy kibillentél az egyensúlyodból. Talán többet kellene edzened, vagy nem tudom… - kissé elbizonytalanodott a mondat végét illetően, ugyanis a gondolkodás, illetve az újdonsült ötletek kitalálása nem nagyon mozgatták meg Héli agytekervényeit. De azok a sminkcuccok, amik a kis retiküljében lapultak, azok oly mélységesen a szívéhez nőttek, hogy amikor megtörtént a becsapódás, akkoris csak őket féltette.  Nehogy bajuk essen, nehogy újra kelljen rendelni őket, mert az vehemens összegek kicsengetésével jár majd és elég volt azokat a csilliárdnyi összegeket egyszer is kifizetni, nemhogy még duplázgasson.
-Mégis mi olyan vicces? Tudom, hogy nem sikerült olyan sokat aludnom most, de amúgy téged nem zavar, hogy vizsgaidőszak van? Lehet, hogy neked is többet kellene tanulnod… akkor nem jutna időd arra, hogy másokon élcelődj… - egy pillanat erejére megállt, majd újra elkezdte mondanivalóját:
- Mi az, hogy elkenődött a rúzsom? Csak képzelődsz, én mindig hibátlan munkát végzek. Ezek a mozdulatok szinte ösztönösek, a véremben vannak – magyarázkodott a furcsa idegennek, amikoris sor került arra, hogy a kis sminktünkrében alaposabban szemügyre vehesse ábrázatát. Mikor pedig ez megtörtént, akkor szörnyülködött el igazán:
- Hogy tehetted ezt? Jézusom…..hogy nézek ki? Hogy fogom ezt lemosni, hiszen ez egy extra tartós rúzs??? -  Patrik kb. ekkortájt vehette elő a koszos zsebkendőjét, amire Héloise hisztirohamban tört ki:
- El  innen! Nem kell, hogy azzal a koszos zsebkendővel megpróbáld korrigálni életed egyik legnagyobb baklövését…..én a helyedben mélységesen szégyellném magam. Olyan kellemetlen ez az egész… és ebből a rúzsból csak ez az egyetlen árnyalatom volt… hogy fogom ezt újrarendelni? – hát igen a kérdések és a bizonytalanság, ami Héloiset minduntalan elfogta, amikor a nehezen beszerzett kozmetikás cuccaira gondolt.
Naplózva


Patrick McFly
Hollóhát
*


Mcröptű Patrick

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #49 Dátum: 2018. 05. 15. - 09:43:23 »
+1

Majd ütközünk! Avagy, amikor túltolják a vakolatot...


Héloise Gauthier


- A könyvem?! – féltőn nézek az új kötetemre, majd magamhoz szorítom – Azt nem is engedném!
Ki lenne képes ilyen szörnytettekre, hogy egy könyvet bántalmazzon?! Ez a könyv ezerszer többet ér, mint az ő béna sminkcuccai, azok nem jók semmire, csak bohócot csinálnak az emberből, mint most ebből a lányból is. Ráadásul most látom, hogy ő is hollóhátas, hiszen már láttam a klubhelyiségben, felejthetetlen élmény volt, mert mindig egy kiló sminket pakol magára. Egyébként más esetben nem néztem volna ki belőle, hogy hollós.
- Ez nem igaz! Nagyon is jó a mozgásom, még a kviddics csapatba is bekerültem!
Nem értem, hogy miért kell általánosítani. Nem minden elsős egy szerencsétlen bénaság. Például itt vagyok én és Jimmy, tökéletes példái a szorgalomnak, kitartásnak. Nem véletlenül mondják a tanárok órán, hogy a többiek példát vehetnének rólunk. Mindenesetre idáig nem túl szimpatikus ez a lány, pedig én általában mindenkivel jóba szoktam lenni, akit megismerek, de ez most teljesen más.
- Vizsgaidőszak bizony! Már hetekkel ezelőtt megtanultam mindent, hogy hibátlan dolgozatokat írjak. Erre vártam egész évben. Annyira izgalmas!
Jó, bevallom, a vizsgákkal elég hamar el lehet terelni az érzéseimet, de annyira izgalmas téma. Akár egész nap vitathatnánk, de ez most nem az a helyzet és nem az a személy, akivel ezt megtehetném.
- Én elhiszem, hogy nagyon jó vagy a sminkelésben, de jobb, ha belenézel egy tükörbe.
Már előre félek, hogy mi lesz, ha meglátja, hiszen már attól nagyon ideges lett, hogy neki mentem. Valószínűleg most valami hatalmas pusztító vulkánná fog változni mérgében. A lány ismét belekezd vinnyogásába, de nem annyira szörnyű talán, mint gondoltam. Oda is nyújtom neki a zsebkendőmet, hátha attól kicsit megnyugszik, de nem ez lett a helyzet. Talán nem kellett volna ezt tennem, mert a lány hatalmas hisztirohamban tör ki, mintha egy mindent elsöprő orkán jelent volna meg előttem.
- Életem legnagyobb baklövése?! Hiszen ez csak egy kis rúzs! Biztosan van ilyen lemosó szered, nem?
Nagyon remélem, hogy van nála smink lemosó, mert ha nincs, akkor nem hiszem, hogy túlélnék még egy hisztirohamot. Közben az órára nézek, hogy pontosan mennyi az idő és mennyi időt vesztegettem a fölösleges rimánkodás hallgatásával, ahelyett, hogy megoldanánk a problémát.
NaplózvaHéloise Gauthier
Hollóhát
*


fagyos hercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #50 Dátum: 2018. 05. 20. - 00:24:37 »
0

Egy szépséges szörnyeteg
P A T R I C K     M C F L Y

Az egy dolog, hogy nem engednéd, de sokkal nagyobb vagyok és erősebb is, szóval nem telne két másodpercbe, hogy elvegyem tőled – gondolja Héloise, de úgy dönt, hogy inkább csöndes szenvedésre ítéli magát. Na meg Pat, talán még segíthet is, és akkor együtt, közös erővel levakarják magáról ezt a lemoshatatlan Madame Csinibaba festéket. Nem is érti, hogy az eladó miért nem hívta fel a figyelmét arra, hogy csak egy óvatlan pillanat és soha többet ne akarjon emberek közelébe menni, pláne nem ilyen kültakaróval, na mindegy.
- Szerintem az előbb már megkértelek arra, hogy ne magyarázkodj – nem bírja sokáig szó nélkül hagyni Pat vergődéseit, ezért muszáj már csak úgy büszkeségből is odavetnie. Ha ő szarul néz ki, akkor más meg ne jusson be a kvidicscsapatba… meg amúgyis, elsős még, simán lehet, hogy nem olyan fejlett a mozgáskoordinációja. Miért nem lehet ezen elgondolkodni? Héloise, az a hölgyemény, aki utálja, ha mások tökéletesnek képzelik magukat.
- Rendkívül izgalmas... – esik gondolkodóba, majd eszébe jut, hogy ez a kiselsős talán még segíthetne is neki a dolgozatok írásában. Ugyanis nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy ő aztán a napjai szoros időkereteit, egyáltalán nem arra szánja, hogy elmélyedjen a Roxfort igen terjedelmes és fura szagú, ázott köteteit jelentő útvesztőiben. Olyannyira vérszemet kap, hogy elkezdi még azt is tettetni, mintha nagyon érdekelné, hogy milyen tárgyakat tanult már meg a fiúcska:
- És mondd csak? Mit jelent nálad az alapos felkészülés? Hanyasokra szoktál vizsgázni? – hát igen Héloisenak nagyon jól jönne egy ilyen tudálékos segítség. Milyen klassz vizsgákat tudna írni és hogy be tudná magát nyalni a tanároknál. Lehet, hogy a jövőben mégiscsak gyümölcsöző lesz ez a kapcsolat?
- Ne haragudj, hogy ennyire kiakadtam, igazából nincsen semmi baj – vált valamivel kedvesebb hangszínre. Mindent megtenne azért, hogy túlélje a vizsgákat, szóval, ha kell, akkor jóban lesz ilyen kiselsősökkel is.
- Van valami ötleted, hogy hogyan szedjük le? Persze, közben mesélhetnél arról, hogy milyen nagy tudásod van… ami azt illeti, nem igazán találkoztam még a Roxforton belül ilyen intelligens kiselsőssel – na ja. Persze. Héloise nyalizik.
Naplózva


Patrick McFly
Hollóhát
*


Mcröptű Patrick

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #51 Dátum: 2018. 05. 20. - 20:19:10 »
+1

Majd ütközünk! Avagy, amikor túltolják a vakolatot...


Héloise Gauthier


- Igen, megkértél, de…
- inkább felhagyok a dologgal, hiszen teljesem fölösleges lenne belekezdeni még egy magyarázkodásba.
A vizsgák hallatán, a lány hangja kissé unottá válik, bár nem lepődők meg a reakción. Általában ezt a reakciót váltja ki az emberekben a vizsga szó, kivéve a vérbeli hollóhátasokat, akiket izgalommal tölt el még a gondolat is. Sajna, a gyanakvásom kezd beigazolódni, a süveg valóban rossz házba osztotta be ezt a lányt, hiszen egy értéket se képvisel, amit egy hollósnak kellene. Nem is értem, hogy miért pont ide osztották, hiszen talán itt találja meg legnehezebben a helyét, a sok agytröszt között. Semmiképpen sem akarom elítélni a lányt vagy bántani, inkább sajnálom őt emiatt. Bárcsak tudnék rajta segíteni és talán a lelkét is megváltoztathatnám, mert legbelül biztosan kedves vagy intelligens, csak azzal a sok mázzal elpalástolja. Talán, ha a barátja lennék, hiszen akár megeshet az is, hogy nincs is barátja. Még túlságosan rejtélyes számomra, de minél több időt töltünk együtt, festett álarca annál inkább fog darabokra hullani előttem. Hirtelen a lány hangja sokkal másabbá válik, olyan emberibbé. Eddig olyan volt, mintha a házimanójával beszélt volna, de most hirtelen egyenrangúként folytat velem beszélgetést. Intézek is felé egy félénk mosolyt.
- Az alapos felkészülés azt jelenti, hogy mindent megtanulok a könyvből, még az apróbetűs részt is, így általában kiváló minősítést kapok a vizsgáimra vagy dolgozataimra. Gondolom, neked is hasonlóan jól szoktak sikerülni.
Persze van egy halvány sejtésem, hogy erre rá fog cáfolni a lány, vagy esetleg hazudik, de eddig nem tűnt túlságosan okosnak, de persze ez csak a felszín.
- Nem haragszom egyáltalán. Bár nem esett túl jól, de tudom, hogy olyan dolgokat is megteszünk, amit nem is akarunk, ha dühösek vagyunk.
Ezt az érzést én is nagyon jól ismerem, hiszen mikor meghallt édesapám, hosszú ideig csak ezt éreztem és még mindig így érzek néha, ha rá gondolok. Egyszerűen nem tudtam elviselni a hiányát, hogy nem ugorhatok a nyakában, a vonatállomáson. Ráadásul már Luna sem volt ott neki, lelkitámasznak, teljesen egyedül éreztem magam, ebben a hatalmas világban.
- Nem, hogy ötletem van, hanem konkrétan tudom a megoldást! Kövess!
Elindulok a bájitaltan terem irányába, hiszen csak ott tudjuk elintézni a dolgot.
- Tudok egy főzetet, ami leszedi a sminked, ráadásul pont időnem vagyunk, mert üres a bájitaltan terem.


NaplózvaHéloise Gauthier
Hollóhát
*


fagyos hercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #52 Dátum: 2018. 05. 21. - 21:36:54 »
0

Egy szépséges szörnyeteg
P A T R I C K     M C F L Y

Megkértél, de???!… -  Héloise kérdő pillantásai hamar elcsitítják Pat feltörekvő gondolatait. Gauthier kisasszony nem szokta a metakommunikáció eszközeit ily erőteljes jelleggel használni, de ez az igen labilis hollóháti nem tudom kicsoda, kiprovokálja belőle, hogy ilyen legyen. Pár pillanat múlva, nagyot nyel, hogy magába fojtsa, ami kikívánkozik belőle, hisz a szeme előtt lebeg, az a szent cél, hogy a jövőben ők még nagyon jó kapcsolatban legyenek és Pat segítsen neki a tanulásban. Próbál némi együttérzést is tuszkolni magába, de valljuk be, kitartó munka kellene hozzá, hogy ezt a képességét készségszintre emelhesse.
Mindenesetre küzd a lehetetlennel és pár másodperc erejéig még úgyis mosolyog a fiúra, mint aki most készül keblére ölelni a kicsi hollóhátit. Na persze… ha érdekében áll Héloisenak, mindenre képes… – a sikertelen vizsgák persze, elég jó ösztönzőerőnek bizonyulnak, úgyhogy némi lelkiismeretfurdalás, mély sóhajtás után, tekintetét ismét visszairányítja Patre:
- Tehát akkor te nagyon ügyes vagy, igaz? – várja a megerősítést, de belülről tudja, hogy nagyon jól fog esni a kicsi McFlynak ez a pozitív visszacsatolás, ki ne örülne a dicséretnek. Tulajdonképpen rá is játszik arra, hogy minél jobb színben tüntesse fel a fiút, mert nem titkolt szándéka, hogy segítséget kérjen tőle. És neeeeeem, nem a sminklemosásban, azt megtudná oldani okosba'.
- Tudod, én … -  elakadnak szavai, nehezére esik elmondani Patnak, hogy nem egy agytröszt.
- Szóval….. éééén…. nem igazán úgy teljesítek a vizsgákon, ahogy szeretnék. És ez még egy szép megfogalmazása siralmas helyzetemnek. Gondolom, érted, hogy mire gondolok … - nyel egy még nagyobbat, de tovább már nincsen kedve ecsetelni, hogy hogyan bukott meg az előző vizsgákon és miért tölti ki ideje legnagyobb részét az, hogy kültakaróját csinosítgassa, elméjének ragyogó gyémántja helyett.
- Gondolom, te is elítélsz. Biztos, olyan gondolatok járnak a fejedben, hogy nem tanulok eleget. Pedig hidd el, nem igaz! Éjjel-nappal a könyveket bújom, de egyszerűen nem megy semmi a fejembe – na jó erre egy kicsit rájátszott Héloise, de szerette volna megnyerni a fiú kegyeit, s ha ehhez az kell, hogy túlozzon, akkor ő megteszi minden ellenérzés nélkül.
- Tudnál nekem segíteni? Egyáltalán hogyan készüljek a vizsgákra?  - reménytelen ábrázata mindent elárul, ez a nő egy kész vizsgaszerencsetlenség és Pat az ő vizsgái megmentésének egyetlen reménysugára.
- Hát megteszünk, igen – bólogat a kicsi hollóháti szavaira, de azért nem ért teljesen egyet vele.
- Főzet? És ha rossz hozzávalókat teszünk bele, varangyosbéka leszek egész életemben? – szemöldökei hamar az égbe szöknek, olyan kis bolondosan nevetgél, de ha ronda lenne, lehet, hogy többet nem akarna emberek közé menni…
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2018. 05. 14. - 16:13:30
Az oldal 2.476 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.