Roxfort RPG

Karakterek => Karakter Kapcsolat Nyilvántartás => A témát indította: Mrs. Norris - 2012. 05. 28. - 23:04:44Cím: Ez meg mi?
Írta: Mrs. Norris - 2012. 05. 28. - 23:04:44
Karakter Kapcsolat NyilvántartásSokszor csak ülsz és nézel: "Hé, ezek most járnak, vagy mivan..?"
vagy: "Hé, ezek mikor vesztek össze?"
Sokan vagyunk sokfelé, sok játék, sok kapcsolat.
 
Ez a fórum azért jött létre, hogy rögzítsük, ki kivel milyen kapcsolatban van.
Szerelmi szálak, rokoni kapcsolatok, barátságok, vagy pár romlott kapcsolat...
Ne feledjétek, itt nem az userek közti szeretetről lenne szó, hanem a karakterek közti viszonyról.

Mindenkinek lehetősége van egy topik nyitására, ahol egy rövid leírásban beszámolhat karakteréről. Hogy az hogyan viszonyul barátaihoz, ellenségeihez, a szerelemhez, és így tovább, majd átadja a terepet a többieknek, ugyanis ezentúl nem saját maga ad számot kapcsolatairól, hanem a vele kontaktban lévő karakterek, egy-egy rövid kis szösszenet formájában.
Ha valamelyik karakter szimpatikus neked, és szívesen játszanál vele, csak találj ki valami közös múltat, és posztold a nyilvántartójába. Ez pedig új játékhelyzeteket szülhet.
Arra azért felhívnánk a figyelmetek, hogy valós, és előre megbeszélt kapcsolatokról számoljatok be, a kínos félreértések és összeveszések elkerülése végett!

A Mostanában játék keretein belül (és utána is) már nem csak egyszer írhatsz egy karakter nyilvántartójába, hiszen a kapcsolatotok sem folyik ugyan abban a mederben hosszú évek elteltével. Így hát szeretnénk titeket arra is buzdítani, hogy némi idő elteltével újra nyomot hagyjatok egymás nyilvántartóiban, bemutatva mi is változott!Üdvözlettel,
a Macskamaffia