Roxfort RPG

Karakterek => (N)JK => A témát indította: Emily M. Dean - 2011. 12. 30. - 01:07:08Cím: (N)JK? Tessék?!
Írta: Emily M. Dean - 2011. 12. 30. - 01:07:08
Kérdésed támadt az új csoporttal kapcsolatban?
Tedd fel nekünk itt, és mi válaszolunk rá! 8)


Cím: (N)JK? Tessék?! - megválaszolt kérdések
Írta: Emily M. Dean - 2011. 12. 30. - 13:23:42
Megválaszolt kérdések


1. Lehet önmagunkkal is játszani?
Kincsesládában engedélyezett az egy userhez tartozó JK-(N)JK közötti játék. Ezzel sokkal jobban elkülöníthető írásokat olvashatunk.

2. Könyvbeli Karakterek is használhatók (N)JK-karakterként?
KK-kat is lehet így használni, de csak azokat, akiknek nincs már amúgy is userük. Ha időközben valaki úgy dönt, hogy felvenné a karaktert, és a vezetőség engedélyezi, úgy az (N)JK-ként használt canon karaktert el kell venni a játékostól.

3. Egy (N)JK-val több user is játszhat?
Lehetőség van arra, hogy más felhasználó is játsszon egy (N)JK-val, de ehhez persze engedély szükséges a karakter előző userétől. Amennyiben neki nincs ellenvetése, az új gazdi el is kezdheti a játékot a karakterrel. Ebben az esetben azonban a user-váltást jelezni kell az engedélyt kiadó adminnak.

4. Mi van akkor, ha egy (N)JK-val egyidejűleg akar egy user játszani?
Ilyenkor az adminoknak jelezni kell ezt a megosztási szándékot PM formájában. Fontos, hogy a megosztott (N)JK-k esetében minden játék előtt tájékoztatni kell az engedélyt kiadó adminisztrátort, hogy a játékot éppen melyik user viszi.

5. Az (N)JK-k userének kilétét nyilvánossá kell tenni?
Nem kötelező, de aki akarja, az természetesen elmondhatja, hogy az övé. Ez hasonlóképpen működik, mint a multi-bevallás.