Roxfort RPG

Karakterek => Craig Nicholls => A témát indította: Craig Nicholls - 2011. 07. 19. - 11:53:57Cím: Megérkeztem,
Írta: Craig Nicholls - 2011. 07. 19. - 11:53:57
Sötétség üli meg a gép teljes testét. A motorok ütemes mindent átható zúgása hallatszik odakintről. Az ablakok nagy része le van húzva a Tokyo Narita reptérről Londonba tartó menetrend szerinti JAL járat most valahol Norvégia Stavanger felett jár. Egy kócos barna srác ül a CD12-es sorban a szárny magasságában. Egyedül foglal el két helyet. A mellé osztott nagyobb darab utastárs megmagyarázhatatlan módon valami furcsa viszkető bizsergető érzésre panaszkodva átkérte magát egy másik a géptest hátsó részében lévő szabad helyre. A fiú tornacipői ledobva hevernek az ülés alatt ő pedig hátát az ablaknak támasztva lábait elnyújtva az ülésen fekszik, és mered magába. Az utazáshoz kapott csomag felbontva hever az üléstámlán jó néhány sörös doboz társaságában. Furcsamód a stuardesek elkerülik, és nemigen mennek a közelébe, mintha valami láthatatlan fal venné körül. Az éppen futó film nemigen érdekli, inkább lehúzza a csomagban kapott szemtakaróját, és magára húzza a szintén ezzel járó szövettakarót. Ott gubbaszt magában mintha magára hagyta volna a világ. Órák elteltével lassan már minden ablak felhúzva ereszti be a kora reggeli napfényt a többi utas is ébredezik. Egyedül az ő ablaka csukott. Csak a gép lomha ereszkedésére kezd mocorogni, és túr bele a hajába. A szemtakarót levesz, és kissé rendet tesz maga körül. A landolás sikeres volt zúg a szokásos taps, de őt ez sem igazán érdekli.. unottan sétál ki a gépből, és a terminálbusszal megérkezik a tranzitváróba. Itt legubbaszt a szalag mellé, majd megvárja a csomagjait. A gitárt, és a bőrtáskát. Lassan elveszi őket, és elindul az útlevélvizsgálatra. Minden rendben megy. Túlságosan aggasztóan rendben. Most valami kalandra vágyik.. vagy sokkal inkább arra, hogy valaki felhívja, hogy nem megy e le próbálni..

Kiér a tranzitból a terminál forgatagába. Az idő kissé hűvös. Jóval hűvösebb mint amihez szokott. Magára húzza a kabátját, és megindul a taxiállomás felé. Nem kell sokat várnia hamarosan készséges szállító érkezik.
- Hova lesz? Jön a kérdés. Mire Craig csak unottan visszatekint a reptérre, aztán az égre, mintha onnan érkezett volna, és ez nem is olyan nagy tévedés..
- A belvárosba.. Mondja halkan, és beszáll a fekete taxi pedig hamar eltűnik a reptérről kivezető út színes forgatagában. Irány a város. Ideje feltérképezni ezt a terepet is.. hátha akad itt valami.