Roxfort RPG

Karakterek => Griffendél => A témát indította: Sebastian Bates - 2020. 12. 26. - 13:07:43



Cím: Sebastian Bates
Írta: Sebastian Bates - 2020. 12. 26. - 13:07:43
* * *

(https://i.pinimg.com/564x/96/bd/80/96bd80dfd75e65984f5f16e72695b395.jpg) (https://i.pinimg.com/564x/9a/bc/d7/9abcd7300bf204942fe059182942efa1.jpg)

S mindent megér, ha csak egy óra
Dalolta el dalát melletted
S nem nyílhat a szám átok-szóra.

* * *

Kód:
[center][font=times new roman][size=13pt][color=#823131]Ki vagy te?

[font=times new roman][size=11pt][color=#666161]Kifejtés


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Noah Nightingale - 2020. 12. 27. - 01:20:34
(Barát) Extrákkal

Tönkreteszel, Bates, mondtam már? A gyengém ez az egy testbe zárt Szépség és Szörnyeteg sztori, a Piroska és Farkas párhuzamról nem is beszélve. Jobb lenne, ha maradnál a mesék ártatlan világába zárva és nem azt keresnéd, akivel módszeresen bemocskolhatod azt.
Hazudnék, ha azt mondanám nem izgatod a fantáziám. És hazudnék, ha azt hinném, ezt megengedhetem magamnak. Mert érzéked van hozzá, ugye? Hogy túl gyorsan tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre valójában egyikünk sem akarja tudni a választ.
Az átjáró óta nem voltam mással. Te pedig nem fogsz tudni róla. Mert amíg te bizonytalan vagy, a kettőnk halmaza képlékeny és nekem nem kell belegondolnom igazán, miért is csinálom ezt.
Gyere, Bates, mutatok valami jobbat a banánnál. Lehetőleg ne fogadj el hülye tanácsokat a Starling gyerektől, amíg öt percre nem figyelek. Azt a kölyköt is nekem kéne kinevelni, de kétlem hogy különösebben értékelnéd... ugye?


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Elizabeth Hepburn - 2021. 02. 28. - 21:38:45
A furcsa Griffis fiú



Te vagy a fiú, aki van, hogy csak ül mellettem, vagy bárhol a teremben és elmélyülten figyel valamire, de nem arra, ami az órán zajlik, és van, hogy elsuhan mellettem, én meg pillogok, mint doxy, ha  megdermesztik.
Csak hogy tudd, egyébként bármikor mellém ülhetsz, szívesen hallgatok melletted...vagy hallgatlak téged. Beszélgethetünk is, ha szeretnéd. Szerintem fontos, hogy az ember néha, amikor kicsit zavaros az élete, tudjon jókat beszélgetni. Lényeges információ azonban, hogy ... ha Bájitaltanon ülsz mellém, nincs kizárva hogy véletlenül felrobbanunk. Nem nagyon, csak kicsit.  


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Louis Soulier - 2021. 04. 09. - 19:43:50
Nem én vagyok az ellenséged Bates

Én nem az unokatestvérem vagyok. Nem érdekel, hogy vérfarakas vagy, nem az én dolgom, és soha nem is akartam rólad terjeszteni. Ráadásul nem is tartom nevetségesnek, szóval kérlek... ne engem okolj azért, ami veled történt. Én csak próbálok életben maradni mellette, ahogyan te is. Inkább támogatnunk kéne egymást, nem támadni.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Sophie Vanheim - 2021. 05. 02. - 11:56:33
Eszünk kekszet?

Olyan elesett kiskutya tekinteted van. Valahogy valamit tennem kellett azért, hogy mondjuk egy kicst vidámabb legyél. Nem tudom mi bánt és miért vagy olyan stresszes. De örülök, hogy elfogadtad a keszemet. Szóval, ha van még kekszem, kérsz?


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Louis Soulier - 2021. 05. 03. - 08:28:24
hát megmartál

Nem haragszom rád. Nem haragszom rád, Seb, csak... félek. Nagyon félek, mi fog velem történni minden teliholdkor innentől kezdve. Tudom, hogy valamit tett veled Seth és azon vagyok, hogy kettőtök közül ő ne ússza meg azt. Segíteni akarok neked. De ahhoz az kell, hogy ne marj újra belém és segíts túlélni ezt az időszakot nekem... te jobban megérthetsz most, mint bárki más, mégha nem is lettem igazi vérfarkas.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Mirabella Harpell - 2021. 05. 03. - 09:25:15
nehogy kilépj!

Hallottam hogy mi történt... Vagyis egy csomó minden hülyeséget, amiből a legtöbbet nem hittem el, a maradékból meg átlagoltam valamit. De az a lényeg, hogy tudom, nem vagy rossz srác, és nagyon örülök, hogy nem csaptak ki. Remélem, hamarosan a kviddiccs edzéseken találkozunk, szívás lenne, ha kimaradnál, mert már tök jó összeszokott volt a csapat. És tuti nagy előnyt jelent a meccseken, ha a másik csapat tagjai nagy ívben elkerülnek, szóval nehogy lelécelj!!! <3


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Lupa Tenebris - 2021. 05. 05. - 16:32:39
(Kaland)
Vérfarkas

Hallottam egy pletykát arról, hogy vérfarkas vagy. Igaz ez? Mármint nem mintha baj lenne, de tényleg? Nem gondoltam, hogy vannak a suliban..öm.... farkasok. Szerintem ez egész jó dolog! Talán még össze is futhatunk a rengetegben teliholdkor. Nem, nem vagyok bolhás, szerencsére elkerültek. De remélem te sem vagy az!
Nem tudod véletlen, léteznek varázs bolhák? Rosszabbak, mint a.. hétköznapiak? Nem mintha találkoztam volna hétköznapival, csak hallásból úgy tudom, hogy elég rosszak... Tudod kevés ember van, aki ezt megérti. Te voltál már bolhás?


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Elizabeth Hepburn - 2021. 05. 08. - 09:07:04
Mi lett volna ha...

Sebastian, én úgy szégyellem magam...egy csomószor ültél mellettem, és láttam, hogy van valami baj. Többször észre vettem, hogy bánt valami, de mégsem kérdeztem meg, sose mentem oda hozzád, pedig lehet, ha odamegyek, és beszélgetünk, akkor nem szakad el nálad a cérna. Sajnálom, hogy meg sem próbáltam segíteni.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Dominic R. Monstro - 2021. 05. 11. - 16:32:16
HOGY MERÉSZELTED MEGHARAPNI?!

Bates, te kis rohadék, csak lássam meg a képed a folyosón és letépem az arcod esküszöm! Hogy merészeltél az én apró Lujzimhoz érni? Láttad már te, hogy milyen kicsi szegénykém?! Azzal az állatias temperamentumoddal komoly kárt tettél benne. Nem akarlak meglátni a közelében!


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Jack Starling r. - 2021. 05. 19. - 22:37:40
Te tudod igazán, ki is vagyok

Ha rossz napod, ha jó, nem válogatok. Talán túl soknak tűntem az elején, vagy akár most is, nem bánom. Furcsa ez, még nekem is. De nem bánom.  Vannak dolgok, amiket nem kell és nem is akarok magyarázni. A barátom vagy, akkor is, ha éppen messzire küldesz, úgysee nem megyek, mert makacs vagyok, végtelen türelemmel. Felőlem pletykáljanak, amit akarnak.
Szükségünk van erre.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Aerith Baldron - 2021. 06. 09. - 14:09:10
Én vertelek meg majdnem.

Oké, Bates, te csak túl nyomi vagy még ahhoz is, hogy elverjelek. Ami azért jó pont, mert tudod, mégsem vagyok az a kőszívű gonosz mardekáros, mint a többiek. Van bennem empátia a nyomik felé, hiszen nekem ott van Lujzi és Dom is. Szóval. Maradjunk annyiban, hogy még egyelőre nem vagy az ellenségem. De barátok sem vagyunk. Szóval csak óvatosan a bénázással, mert rajtad tartom a szemem. És én könnyen meg tudok haragudni.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Louis Soulier - 2021. 08. 06. - 20:23:30
küldtem neked kekszet

Nem tudom, hogy jó címre küldtem-e, de ment neked egy kis csomag. Eszembe jutottál a nyáron, mikor Párizsban töltöttem egy hétvégét anyámmal és az ottani varázslónegyedben kicsi, farkasfej alakú süteményeket találtam. Esküszöm, nagyon finomak! Végig kóstoltam, isteni lekvárral töltötték őket!


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Elizabeth Hepburn - 2021. 08. 12. - 14:09:33
egy új élméééény

Ú, milyen ó volt  már repülni egyet nem? Nem mindenki repked egy repülő nyőnyegen....jó, jó, igen, kicsit megijedtem ott fönt...de olyan hirtelen kapott el, és olyan gyorsan repültünk...na de a csillagok? Azok menők voltak!


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Safiya Carson - 2021. 08. 20. - 09:47:26
az ügyintéződ vagyok
A minisztériumban szinte naponta találkozom olyan ügyekkel, mint a tiéd. Egyre több fiatal lesz a kór áldozata, bár meglehet csak én vagyok rá érzékeny. Próbálom nyomonkövetni mi történik veled és őszintén remélem, hogy nem a kór miatt fognak elutasítani a jövőben az egyetemről vagy éppen a munkától. Tudom, hogy a szüleid nem igazán vannak a segítségedre, szóval számíthatsz rám.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Sophie Vanheim - 2021. 08. 26. - 09:44:28
Távolról is figyellek!

Kicsit sajnálom, hogy nem tudom rajtad tartani a szememet, most, hogy az egyetemre járok. De ne aggódj, vannak ám beépített embereim, és szemmel foglak tartani így is! Túl aranyos és jófej srác vagy ahhoz, hogy elkallódj és betemessen a depi. Szóval úgyis biztos össze fogunk futni Roxmortsban, ha arra járok... Vagy ha besettenkedek a Roxfortba, hogy megint csipegessek pár finom falatot a Konyhán.


Cím: Re: Sebastian Bates
Írta: Maria Fitzgerald - 2021. 11. 23. - 12:13:26
Gratulálok, Mr. Wades
Nagyon figyelemre méltó volt az órán, hogy ennyire aktív volt. Szinte repestem az örömtől, hogy mmég valakit érdekel a Hollóhátasokon kívül az unuverzum! Öörmmel osztogatok a Griffendélnek is pontokat, úgyhogy remélem a következőkben is ugyan ilyen ügyes lesz.