Roxfort RPG

Karakterek => Griffendél => A témát indította: Florian le Fay - 2019. 08. 19. - 08:23:06Cím: Florian le Fay
Írta: Florian le Fay - 2019. 08. 19. - 08:23:06

(https://i.pinimg.com/564x/01/26/92/0126920ba7537eda5d54dcb345717b01.jpg) (https://i.pinimg.com/originals/0f/90/b6/0f90b623c10e92e4d68800af5925df2f.png)


Ha ellobog majd ifju lángom
Ha majd zokogni sem tudok
S a sok, rommá verődött álmon
Dermedten összeroskadok,
Vajon a nyugvás tompa kínját
Érezni nem lesz oly nehéz?
Vagy vágyón fogom visszasírni
Az örök, kínos szenvedést?
Ha ellobog majd ifju lángom
S örök megnyugvás int felém,
Milyen szellem fog felkeresni
Testemnek porladó helyén?...
Az örök vágy lángszellemének
Árnya kisért majd engemet,
Mert, hogy vágy nélkül elhamvadjak,
Érzem, tudom, hogy nem lehet!

Kód:
[justify][color=#788B9C][font= Copperplate Gothic][size=12pt]Ki vagy nekem Te?[/size][/font][/color]
[font=georgia]Írd le bővebben![/justify]


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Tania Niel - 2019. 08. 20. - 12:59:56
Látlak ám, le Fay.
Minden egyes alkalommal, amikor beillegeted magad a klubhelységbe, látlak, még ha csak egy futó pillanatra is. De a hangodat alig hallom, pedig úgy járja, elég hiperaktív gyerek vagy. Háztársak vagyunk, de nem beszéltünk még... Még a végén azt fogom hinni, hogy kerülsz.
Azt hiszem itt az ideje ezen változtatni, mit szólnál, ha elhívnálak egy bájcsevegésre?


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Avery Cassen - 2019. 10. 06. - 10:55:18
Cukrossrác
Nem ismerlek még túlzottan, de azt hiszem, te tipikusan az a Griffendéles vagy, aki folyton bajba keveri magát. Emlékszel a gurkós esetre? Eléggé megijesztettél, mert fogalmam sincs, mit kell tenni egy sérült emberrel.
Mindenesetre jófej vagy, azt hiszem. Örülök neki, hogy melléd keveredtem az Elvarázsolt Kastélyos őrületnél... És tudod mit? Talán most megint én tartozok neked. Majd szólj, ha megint kirándulnál egyet a Gyengélkedőre, és épp nincs társaságod, oké? Csak ezúttal Madam Pomfrey ne szálljon ránk...


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Sage Bolton - 2019. 12. 19. - 11:48:52
Fura kölyök
Rajtad igazodjon ki az ember! Ebben a félévben eddig egyszer leadtad az órám, majd felvetted, aztán mikor megkérdeztem, mi az oka, csak hebegtél. Remélem most már nem gondolod meg magad, úgy látom van tehetséged a Rúnaismeretben. Jót tenne, ha maradnál. Miért ilyen furcsák a griffendélesek vajon?


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Rayla Blake - 2020. 01. 19. - 10:33:40
Emlékszel még rám?
Bizonyám, én vagyok a csaj, akinek kiverted a kezéből a palacsintát azon a vacsorán. Talán te észre sem vetted, amikor végigcsattogtál a sorok között azzal az irritáló, Griffendéles "én mindent megtehetek, még a vacsoráról is látványosan elkéshetek" fejeddel, de ne félj, én megjegyeztelek. Nem elég, hogy a falatnak befellegzett, mert a földre esett, de még valahogy a benne lévő puding engem és a mellettem ülőt is lecsapott. Szóval ki fogom deríteni a nevedet, és meg foglak keresni.
Készülj a bosszúra.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Reed Lancaster - 2020. 03. 17. - 08:54:53
Kapja magát össze, le Fay!
Maga holdkóros? Vagy mégis mi baja van? Hol azt látom, hogy idétlenül lézen a folyosón, máskor meg direkt olyan helyzetbe keveredik, hogy a tanárának meg kelljen bűntetnie. Ráadásul a héten már kétszer kaptam el a folyosón úgy, hogy álmában kóvájog. Azt javaslom, hogy keresse fel Mr. Murphyt! Az ilyen viselkedés mögött komoly problémák húzódhatnak.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Jayce Hansel - 2020. 05. 05. - 17:00:15
a haver
Nem is tudom mit mondjak, talán semmit sem kéne mondanom, mert akkor téged is elüldözlek mert csak sebeket vágok a szavakkal. De azért megpróbálom... Szóval azt akarom modani, hogy minden idegesítő Griffendéles tulajdonságod ellenére azt hiszem te lettél a legjobb barátom. Talán még verekednék is érted, ha bajba kerülsz, pedig azt nem tudok.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Teddy Jones - 2020. 06. 06. - 10:33:47
Bekattantál, le Fay?!
Nem, nem imádom a kígyókat! És ha ezt még egyszer megkérdezed reggeli közben, komolyan mondom, nem sokáig lesz arcod! Hogy lehet valaki ennyire idegesítő? Nem akarok bolondokat verni, ne érts félre, de amit te csinálsz az már bicskanyitogató. Ráadásul ez a folytonos bámulás... Tetszem vagy mi bajod?
 


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Sophie Flynn - 2020. 08. 14. - 11:04:57
nem azért kergettelek, mert meg akartalak büntetniiii!!
Miért hitted ezt? Még el is estel futás közben, de előtte meg olyan furakat motyogtal, azt hittem megszallt valaki. Tudod a Roxfort fura hely. De attól hogy prefektus vagyok nem vagyok gonosz, gondoltam adok neked a muffinbol amit a konyhából caortam jarorozes közben.
Egyébként egészséges szektakrol motyogni ejszaka a sötétben? Nyugi csak Tarzannak meséltem el. Legközelebb meg ne szaladj el.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Jaimie Lockwood - 2020. 08. 17. - 19:41:52
Barátféle
Köszönöm, hogy segítettél megfejteni a rúnákat, nélküled lehet órákig ott ültem volna a levéltárban. Még mindig azt gondolom, hogy valami köze van a megfejtésnek hozzám - igen, a névnek, amit összeraktunk. Nem tudom, hogy lesz-e még esélyünk beszélni erről, de ezzel kapcsolatban csak benned bízom és remélem megérted, hogy nem szeretném, ha más tudna a levelekről. Azt hiszem, hogy ezzel jobban megnyíltam Neked, mint bárki másnak. Érdekes érzés, de talán nevezhetlek a barátomnak és bízhatom abban, hogy ez köztünk marad.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Jayce Hansel - 2022. 04. 26. - 16:27:04
Egy régi barát
Nem szokásom bocsánatot kérni, de.. sajnálom. Sajnálom, hogy olyan szörnyű barátod voltam. Sajnálom, hogy nem figyeltem fel hamarabb arra mennyire nem voltál jó passzban. Sajnálom, hogy nem figyeltem rád eléggé. Remélem tényleg megbocsájtasz egy régi barátnak.
Sok fahéjas-almás pite van még a Konyhában. ::)


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Sophie Flynn - 2022. 05. 03. - 13:35:05
Már megint miért futsz előlem?
Láttalak kilépni két ház közzül Roxmortsban, amikor éppen egy könyvet mentem keresni. Valami magas alak is lehetett veled, nem tudom, csak az árnyékát láttam, de ugye nem bántott? Ahogy rám néztél úgy elrohantál előlem, pedig csak integetni akartam neked. Kár, hogy most nem volt nálam muffin, mert nem tudtam utánad szaladni.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Sandy Bailey - 2022. 05. 10. - 09:06:36
Tudom, hogy te is hallottad a fura morgó hangokat
Láttalak, tudom, hogy hallottad, mert te is megijdtél a Smith prof. irodájából kiszűrődő hangokra. Szerinted mi lehetett? Nekem nagyon nem tetszett...Smith amúgy is képes megenni engem reggelire. Mindig olyan, mintha cipőtalpat enne, Van valami sötét tika?


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Oliver Smith - 2022. 06. 17. - 10:17:32
a professzora
Maga egy szemtelen, vakmerő, felelőtlen, kölyökképű! Csak a bajt keresi, sé mindig nálam köt ki, hát szándékosan csinálja ezt velem? Már így is túlságosan közel került hozzám. Meg kéne szakítani a kapcsolatot, de... maga is tudja.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Magnus D. Brown - 2022. 10. 12. - 17:41:11
Professzora vagy mi
Magán tartom a szemem Le Fay vagy tudom is én, hogy írja. Hallottam a konyhai incidenséről, szerencséjük, hogy nem én értem oda hamarabb, ha rajtam múlt volna, mehettek volna Fúria fűzet díszíteni karácsonyra! Smith Professzor lát magában valamit, amit én még nem vettem észre, így én is adok magának még egy esélyt! Az órámon majd bizonyíthat!


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Oliver Smith - 2022. 10. 18. - 15:57:20
csendben a titok
Magának van bőr a képén, la Fay, így maga köré csavarni egy olyan férfit, mint én. És még képes változásra is sarkallni. Mit is kezdjek magával, mit is kezdjek magával? Tudja, nehéz kimutatni bármit is, amit érzek maga iránt, de az biztos, hogy semmi esetre se akarnám elveszíteni. Olyan valakit lát bennem a szigorúságom ellenére is, aki talán sosem volt meg bennem, de magának köszönhetően én is kezdek hinni a létezésében. Magáért még változni is merek


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Hugo Theron - 2022. 10. 30. - 10:59:27
nehéz eset
Kihívást jelentettél, mit ne mondjak, sose találkoztam még ilyen nehéz esettel, mint te. Bár azt meg kellett hagyni, hogy nagyon szeretted volna, látszott ahogy küzdöttek az agytekervényeid. Igazából nem gondoltam volna, hogy az elsős tanagyaggal kell küzdenünk, mert még pár bájitalösszetevőt teljesen rosszul írtál le. Nem csoda, ha Smith professzor folyton piszkál... De eljutottunk a harmadévig! Majdnem. De legyünk pozitívak. Mostanában nem írtál, hogy akarsz-e külön órát, hirtelen megvilágosodtál? Mert nálam jobb tanárt úgysem találsz.


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Elizabeth Hepburn - 2022. 11. 10. - 17:56:49
Láttalak
A takarodó este tíz. Nem fél tizenegy. Lehetőleg máskor ne lássalak kint, mert nem akarok büntit adni, így is annyit kapsz. Tényleg..mindek oké?


Cím: Re: Florian le Fay
Írta: Jayce Hansel - 2022. 11. 25. - 16:29:40
a bajokon is túl
Nincsenek barátaim, csak emberek, akik körbe vesznek. Te viszont kivétel vagy. Olyan, aki miatt a legnagyobb hülyeségbe is belekeverem magam, mert vigyázni akarok a seggedre. Talán nem tudok most mindent elmondani neked, talán majd ki is fogsz akadni, de azután is annak foglak tartani, aki most is vagy nekem: a legjobb barátomnak.