Roxfort RPG

Karakterek => Hugrabug => A témát indította: Sophie Vanheim - 2019. 04. 23. - 12:14:18Cím: Sophie Vanheim
Írta: Sophie Vanheim - 2019. 04. 23. - 12:14:18
(https://data.whicdn.com/images/333948952/superthumb.jpg?t=1565542593) (https://data.whicdn.com/images/293673626/superthumb.jpg?t=1501770567)


Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám
s már feleselget
fenn a magasban
dörgedelem vad
dörgedelemmel,
kékje lehervad
lenn a tavaknak
s tükre megárad,
jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged,
mossa az eső
össze szivünket.Kód:
[center][font=georgia][color=#e7b594][size=11pt][i]Ki vagy te?[/i][/size][/color][/center]

[justify][color=#d27c6c]Miről emlékezzek rád[/color]


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Nolan Pye - 2019. 08. 06. - 20:04:36
Cuki vagy
Jól éreztem magam veled, pedig bajbakevertük magunkat. Azt hiszem, még soha életemben nem rohant ennyit, hogy kiszabadítsak egy lányt, de megérte. Nagyon is! Szóval készülj csak, ősszel elrángatlak a Három Seprűbe és megiszunk egy jó kis vajsört a mi kis kalandunkra... és köszi, hogy végül mégis hozzám szóltál! ;D


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Avery Cassen - 2019. 09. 16. - 21:13:31
Vattacukor!
Bevallom, az elején egy kicsit zokon vettem azokat a csúnya pillantásokat tőled, de aztán a közös nyuszkós kaland nagyjából elfelejtette ezt - hiszen arra koncentráltam, hogy ne érjen azon nyomban a halál a pókcucc látványára...
Nagyon örültem, amikor rájöttem, hogy te is prefektus lettél - de ezt ne mondd el senkinek -, és már látom magam előtt, ahogy a kígyó meg a borz együtt járja a folyosókat tilosban járók után kutatva... ugye jól látom? 8)


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Sage Bolton - 2019. 11. 20. - 20:15:58
Vörös csaj az óráról

Örülök, hogy eljöttél a kirándulásra. Az izgat megvallva eléggé izgultam, szóval nem nagyon emlékszem, mennyire voltál ügyes, de készítettem jegyzeteket, így biztosan tudom, hogy jó jeggyel fogod elvégezni az órámat. Okos vagy és érdeklődő, mégha kicsit szertelen is. De azt hiszem, ez nem baj, sőt talán éppen ettől a tulajdonságodtól egészen más perspektívából látod a dolgokat. Ez pedig még jól jöhet.


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Mira L. Wyne - 2019. 12. 31. - 04:57:20
Biztonság

Köszönöm. Ha egy szóban kéne összefoglalnom minden érzésem, talán ez a legideillőbb, annyi mindenér lehetek hálás neked. A sok segítségér egy ijesztően szokatlan világ, egy zavarbaejtően útveszejtő iskola megismerésében, még ha sokszor ez annyit jelentett csak, együtt nem volt fogalmunk, hova vezet ez a folyosó, merre akar terelni minket az a lépcső, ahhoz képest, eredetileg hova is akartunk menni. A megannyi mosolyér, amikről tudom, kezdek túl sokat áradozni, amik néha a világot jelentették, ahogy rosszabb napjaimon sem engedtek búsan maradni. Azér, hogy ebben a halmozottan megpróbáltató időszakomban a béke, nyugalom, és biztonságérzet forrása vagy, mer mi is ronthatná a napom, a kedvem, amikor itt vagy? Egy gyönyörű karácsonyér, a göröngyös, kétségbeejtő kalandokkal együtt, mer nem lett volna igazán az igazi nélkülük.
És mindenek fölött a boldogságér, mer veled lehetek.


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Elliot O'Mara - 2020. 02. 04. - 15:43:32
a gyerek legjobb barátnője

Nagy valószínűséggel hozzád még személyesen nem volt szerencsém, de Avery mesélt rólad ezt-azt. Remélem nem kevered bajba őt... bár amit hallottam rólad, az alapján nem vagy te olyan rossz gyerek. Szóval igazából örülök, hogy jóban vagytok és remélem így is marad. Ez esetben nyáron szívesen látunk, én legalábbis szívesen megismerni Avery barátait. Ez vajon para? Remélem nem! Én nem akarok ciki apuka lenni, mert amúgy nagyon jófej vagyok!


Cím: Re: Sophie Vanheim
Írta: Teddy Jones - 2020. 06. 06. - 11:29:44
miért vagy ilyen édes?

Furcsa érzés rád pillantani. A gyomrom is görcsbe rándul tőle, a szívem ki akar szakadni a helyéről. Valami tündér lehetsz, aki megbabonázza az embert. Egyébként nem akarlak megijeszteni... Ugye... Ugye tudod? Tudom, hogy veszélyesnek tűnök, meg rossz a hírem, de sosem ártanék neked. Inkább megvédenélek magamtól is. Amúgy te miért vagy ilyen édes?