Roxfort RPG

Múlt => Mágiaügyi Minisztérium => A témát indította: Mrs. Norris - 2015. 02. 16. - 19:16:53Cím: 9. emelet - Rejtély- és Misztériumügyi Főosztály
Írta: Mrs. Norris - 2015. 02. 16. - 19:16:53

(https://i.imgur.com/X3vswEA.jpg?1) (https://i.imgur.com/ChOVAYp.jpg?1)

Titokzatos, és nem kevésbé veszélyes holmikat őriznek itt, többek között a jóslatokat is, természetesen a Jóslatok termében. Ez a tudományos kutatás, tanulmányozás helyszíne. A főosztály alkalmazottairól úgy tartják, örök életűek, mások átokverte szerencsétlenekként emlegetik őket; mindegyre a rejtély és misztérium lengi körül az életüket, munkájuk szigorúan titkos.

A liftektől a bejáratig egy ablaktalan, sötét folyosó vezet, innen egy kék lánggal égő gyertyákkal megvilágított kerek terembe jutunk. A terem falain körbe - körbe ajtók találhatók, melyek a különböző helyiségekbe vezetnek. A Kerek Terem biztonsági rendszerének része a behatolók összezavarása: mihelyt valaki becsukja maga mögött a bejárati ajtót, a terem forgásba lendül, és a termek sorrendje átrendeződik. Csak a beavatottak tudnak rögtön a kívánt terembe lépni, az illetékteleneknek sorra kell próbálniuk az ajtókat.