+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Ephram Destain
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Ephram Destain  (Megtekintve 1399 alkalommal)

Ephram Destain
Griffendél Godrik Akadémia
***


A görény

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 12. 09. - 21:09:13 »
+4

EPHRAM EVERARD DESTAIN

‹ Nyolcadéves ›‹ Dög ›


BARÁTOK
Úgy neveltek, hogy biztosra vegyem, és azt állítsam, hogy egy embernek nincsen szüksége barátokra, csak olyan kapcsolatokra, melyek segítségével előrébb juthat. Mert az érzelmek csak hátráltató erők bárminek is az elérésében, hiszen eltereli a gondolatokat a helyes útról, a célról, mint biztos pontról.

Túl sokáig éltem e szerint. Bebújva egy álarc mögé, gőgöt, megvetést és erőszakosságot mutatva mindenki felé. Mert elhittem mindazt, amit tanítottak nekem.

Ma már a magam törvényei szerint élek. Igen, megváltoztat egy lány szerelme. De mindez sokkal jobb annál, mint amit mindaddig gondoltam magamról; azt, hogy nem vagyok képes érezni. És talán megmaradt a gőg és a gúny, de számtalan dolgot megtanultam az elmúlt évben mind önmagamról, mind a kapcsolatokról.
Már tudok tisztelni olyanokat, akiket apám szerint talán nem volna sem indokolt, sem pedig szabad. Tudom milyen félteni valakit, akihez nem fűz rokoni vér. Képes vagyok megbízni másokban. És a legfontosabb, képes vagyok kockázatot is vállalni ezekért az emberekért. És tudom, hogy ők is mindezeket érzik irántam és megtennék értem.
Igenis szükségem van barátokra. Mindenkinek szüksége volna rá.

ELLENSÉGEK
Bizonyára mindenkinek akad. De én viccet csináltam abból, hogy minél többet begyűjtsek magamnak. Talán vannak, akik félnek tőlem, mások csak undorodnak, megint mások pedig röhögnek rajtam a hátam mögött. Mindez nagyon-nagyon szórakoztató. Persze ez is csak addig, míg megmarad a komolytalanság végét jelző hajszálvékony csíkon.
Csakhogy, ma semmi sem marad meg a tinédzserség óvó ölelésében…
Ahogy a háború közeledett, a világ komolyodott, és nekünk is szembe kellett néznünk a ténnyel, hogy minden több lett puszta gonoszságnál.
Minden, ami ma zajlik, már kegyetlenség. Az emberi élet semmibevétele.
Így az ellenség fogalma is átalakult valami sokkal többé, komolyabbá. Régen talán az egyik évfolyamtársad volt az… most viszont ezen évfolyamtársad már a bajtársad is egyben, valaki, akivel vállvetve harcolsz az igazi ellenségeddel szemben. Őt talán csak bokán rúgtad anno. Most azonban az életedért küzdesz.
Szóval, most már nem csinálok belőle viccet, hogy ellenségeket gyűjtsek.

SZERELEM
Ismét csak valami olyasmi, amiben nem hittem.
Szép lányok az életemben persze akadtak. De megállapítani önmagadban egy furcsa érzésről, hogy az szerelem… Lelkedet, testedet mintegy föladni valaki másért… Röhögtem, ha valaki azt állította ez lehetséges.

De meghódítani és mindezek után behódolni.
Majd pedig valóban úgy szeretni, hogy az már szinte fáj… mindössze egyetlen teremtést.


Kód:
[center]
[size=11pt][color=#A8A8A2][b]BARÁT/ELLENSÉG/SZERELEM/EGYÉB...[/b]
[/color][/size]Ide pedig, hogy milyen a kapcsolatod velem[/center]
Naplózva

Dakota Bourgh
Boszorkány
*****


Indiános lány

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2013. 03. 23. - 13:40:10 »
+2

Te, akiben a legnagyobbat csalódtam

És, akinek tán most már az életemet is köszönhetem.

De kezdetben mégis, hogy várhattad el, hogy én, aki szinte a legnagyobb előítélettel viseltetek minden mardekáros iránt, elfogadjam, hogy a nővéremmel jársz? Ezt bizonyára te sem gondoltad komolyan. Ahol tehettem keresztbe tettem neked, és bevallom még az sem érdekelt, hogy Jada boldog veled… akkor is utáltam, hogy létezel. Csak, mert. Mert zöld a házad színe és kígyó a címered. És különben is egy gyík a háziállatod és az arcod mogorvává teszi egy sebhely.

Viszont egy idő után mégis kénytelen voltam belenyugodni a ténybe, hogy nem mész sehova.
És most már azt kívánom, hogy soha ne is menj.
Talán az események hatására még inkább nőttél a szememben. És nagyobb bizalommal fordulok feléd, mint bárki más felé. Én az életünket bíztam rád, és nem okoztál csalódást. Úgy védeni másokat, hogy közben önmagunk épségét kockáztatjuk… ezt csak nagyon kevesen és nagyon is érző szívű emberek képesek megtenni. Te mindennél jobban szereted Jadát. És mindennél fontosabbnak tartottad, hogy őt védd. Furcsa barátságunk, mindennél erősebb szövetséggé alakult, amiben tied a fő védelmező szerep.
Sosem gondoltam volna, hogy ezt éppen egy mardekárosnak kell mondanom: De Köszönök Mindent.
Naplózva


Mika Holland
Manifesztálódott Művészetek Mágikus Magasiskolája
***


☽ the bohemian ☾

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2013. 03. 23. - 20:16:12 »
+1


Ki tudja?

Jogos a kérdés, hogy minek nyilatkozom, hogyha magam sem tudom, mit gondolok rólad. Rendkívül képlékenyek az érzéseim irántad. Agnes a szobatársam, és ő nagyon jó barátja a Bourgh ikreknek, tehát előbb-utóbb hozzám is eljutnak bizonyos hírek. Például az, hogy mardekáros létedre mennyire szereted Jadát. Mondjuk ezt gyakran látom a saját szememmel is (igen, néha az a benyomásom, hogy amolyan reprezentatív kapcsolat a tiétek, mint egy reklám, ami a békét és a szeretetet hirdeti. Talán szerencsésebb lenne, ha kevesebbet turbékolnátok a folyosókon). Vagy az, hogy a legnagyobb szükségben elhagytad őt. Nem igazán áll össze a kép, de egyébként sem tudok kiigazodni rajtad. Így vagy úgy, mégis csak a baráti társaság tagja voltál; de ha mostanában összefutunk a folyosón vagy közös órán ülünk, inkább visszavonulok, és nem kezdek beszélgetésbe veled, hiszen oldalakra szakadtunk, és nem tudom, hogy te és én egymás ellen- vagy mellett állunk-e.

Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
every story ever written is just waiting to become real
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Elena Pierce
Boszorkány
*****


muglinak álcázott aranyvérű

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2015. 08. 21. - 00:52:39 »
+1

Besorolhatatlan...
Számomra mindig is nagy rejtély voltál, amit egyszerűen meg akartam fejteni. Késztetést érzek rá, hogy megtudjam, ki vagy és mik a titkaid.
Úgy teszel, mintha jelentéktelen lennék számodra, egy a sok közül, de ugyan! Nem hiszem, hogy bárki képes olyan indulatokat kiváltani belőled, mint én. Vagy ha mégis, nos… az elég szomorú. És a szomorúság ebben az esetben kéz a kézben jár a szánalommal is, így tényleg őszintén remélem, hogy nem vagy pusztán egy a sok lobbanékony ember között.
Te és én hasonlítunk. Mind a kettőnk falak mögé rejtőzik, a titkait és az igazi személyiségét takargatja, mintha csak az élete múlna azon, ha fény derülne mindre. És tényleg lehet, hogy így van, de mondd csak! Mitől tartasz ennyire? Miért nem vagy képes közelebb engedni magadhoz még a… háztársad sem? Tán félsz attól, hogy a kelleténél is jobban ragaszkodnál hozzám?
Kétlem.
Ha igazán ismernél, inkább olyan messzire menekülnél, amilyen messzire csak lehet. De próbálkozni szabad!
Naplózva

Minerva E. Balmoral
Eltávozott karakter
*****


the variable

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2016. 07. 06. - 03:57:17 »
0


láthatatlan szövetséges

       Hogy nem értünk egyet általában, az nem meglepő: a talárod díszítette már általam került jelvény, szeretsz esőfelhőbe burkolózni és onnan kinézni mindenkire, aki nem Jada, és főleg, olyan gúnyos tudsz lenni, hogy az embernek nem egy kellemes beszélgetés ugrik be először, mint lehetőség. Nincs bennünk sok közös, legalábbis elsőre egyáltalán, és felsorolhatnám az összes különbséget, de hosszabb lenne, mint az a pár lépés, amit az ember az egyik oldaltól a másikig fut mások gyűlöletének kereszttüzében, remélve, hogy legalább megérte... Igen, Ephram, én hiszek neked.
       Hogy erre szükséged lesz-e valaha, fogalmam sincs, de talán a legjobb, ha nem. Mi nem értünk egyet általában, de azt mindketten tudjuk, hogy az ilyen kényszer-szövetségek erősek lehetnek, és messzire vezethetnek... Csak ne jöjjön el az idő, amikor ki kell használnunk.
Naplózva

Merel Everfen
Hugrabug
*


V. Hugrabug - A Vérborz Prefektus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2016. 11. 21. - 01:33:29 »
+2

Most döntsd már el
Ha már annyira szeretnéd, hogy ne kedveljelek meg, nekem mindegy, csak döntsd el, és tartsd ahhoz magad. Vagy zavarj haza mindenkit, vagy akarj mindenkit pátyolgatni akkor is, ha nem akarják és nincs rá szükségük, csak aztán ne variálj. Fő a határozottság.
És ha az utóbbi, akkor ne csodálkozz, ha egyesekben - egy lelkileg túl hosszú nap és oké, kelleténél több alkohol után - felmerül a kérdés, hogy ugyan mennyit tudhat egy diffindo egy tisza-sárkány pálcából. Just sayin'.
Vegyél példát a húgodról, ő tud arc lenni.
Naplózva


Liliya Romanovna
Eltávozott karakter
*****


lidérces messzefény ◬

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2016. 11. 22. - 03:03:56 »
0


eredj, ha tudsz

Egyszer vége szakad majd a világnak, mit ismersz,
elsápadnak a nappalok, elpirulnak az éjszakák,
más eszmék uralkodnak majd, máshogy és másért,
és te már eddig is annyit áldoztál a jövőért..
Miért néznéd végig, hogy csalfán elhagy és meg
sem köszöni a tetteidet? Miért hagynád, hogy elvegye
a neked legdrágábbat...?
Ott, azon az estén, mikor némán néztél rám,
el kellett volna mondanom neked mindazt. Hogy
szaladj, fuss, menekülj, ne törődj politikával, ne
a reménnyel, fogd a kezét, és eredj, ha tudsz,
eredj, amíg tudsz...!
Nem tehetem. Tudom, hogy te sem. Mi nem erre
készültünk.
Naplózva

észak-fok, titok, idegenség

lidérces messze fény...
lidérces messze fény...
Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2019. 11. 24. - 16:31:17
Az oldal 0.092 másodperc alatt készült el 34 lekéréssel.