+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Dakota Bourgh
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Dakota Bourgh  (Megtekintve 9614 alkalommal)

Dakota Bourgh
Boszorkány
*****


az indiános lány

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2012. 06. 12. - 21:02:22 »
+5

BOURGH; DAKOTA PALOMA
Hetedéves griffendéles indiános lány

Barátok
Szeretem, ha sokan vesznek körül. Nem azért, mert én igénylem a figyelmet, bár sokan nyilvánvalóan ezt tartják rólam, hanem, mert úgy érzem, így vagyok teljes. Velük együtt, a barátaimmal együtt. Mert már csak erre a néhány évre visszatekintve is látom, hogy mindazok a kalandok, melyeket átéltem, fele olyan jók sem lettek volna, ha nincs kivel osztoznom az élményben. Pont, ahogyan egy elmondott történet sem ér semmit hallgatóság nélkül az én egész lényem sem ér semmit nyüzsgés nélkül.
Ennek ellenére tisztelem is azokat, akik körülvesznek, mert nem hinném, hogy túl egyszerű kiismerni, és ezáltal megkedvelni. De csak egy kis időt kell szánni a megismerésemre. És kellő bizalommal felém fordulva bizony meglepődhet az ember mennyire odaadó és kedves barát tudok lenni.
Van néhány barát, akiket semmiért sem cserélnék el, ennek ellenére mindig szeretek új ismeretségeket kötni. Mindennek és mindenkinek adok egy esélyt. Végül is lehet, hogy éppen az lesz a legszerethetőbb ember a környezetedben, akiről az elején a legkevésbé gondoltad volna.


Család
Vannak egy páran… mármint akiket szeretek is. De azok javarészt muglik. Nagynénik és nagybácsik és néhány unokatesó. De talán mégis ők számítanak kevésbé itt és most, ebben a világunkban. A többiek… akadnak ők is persze. Ugyanígy néhány nagybácsi egy követelőző nagymama és persze egyéb, unokatestvérnek csúfolt ivadékok…
Eddig azt hittem a kapcsolatunk mindig megmarad ellenszenvesnek. Hiszen általában lázongok. Nem igazán találom a helyem az általuk képviselt kissé formális és túl sok követelmény és szabály közé beékelt világukban. Az ikertestvérem Jada azonban igazán jó kapocs. Összehoz és megértet minket egymással. És lassacskán így háborúban rettegéstől övezve bizony rá kell jönnöm, hogy ők is az én vérem. Meglepően hasonló ízléssel és bár mélyen eltitkolva, de szinte ugyanolyan nézetekkel…


Ellenségek
Vannak ellenségeid? Igen? Ez jó jel, mert azt jelenti, hogy igazi egyéniség vagy, nem csak egy lényegtelen ember a tömegből.
Véleményem szerint, ha valaki azt állítja magáról, hogy nincsenek ellenségei, akkor az illető vagy hazudik /akár még önmagának is/ vagy oly mértékig unalmas jellem, hogy még utálni sincs mit rajta.
Nos én úgy érzem kellő mennyiségű ellendrukkert gyűjtöttem az elmúlt évek során. Ha mással nem is, akkor az egyesek szerint oly elbűvölő modorommal minden bizonnyal. /Pedig a közelébe sem érek Iza Bishop lenyűgöző nőiességének./ De szerintem amúgy is bőven megadtam rá az okot... hiszen vegyük csak példának a legtöbb mardekárost. Esküszöm; tényleg nem tehetek róla, véletlenül pont mindig ott vagyok, ahol nem kellene…


Szerelem
Nekem is akadt a jóból. Nehogy már én kimaradjak abból a mindent elsöprően gyűlöletes érzésből. Igen, valóban, nem szeretek szerelmesnek lenni. Talán mert úgy érzem mindig balul sülnek el a dolgok. Sosem úgy, ahogy abban a bizonyos nagy könyvben meg kellene, hogy írva legyen.
Ezzel nem azt mondom, hogy teljes mértékig zárkózzunk el, de néha napján örülnék, ha a szívünket csakis olyanok felé nyithatnánk meg, akiket az eszünk is jónak vél.
De persze valahol mégiscsak furcsa lenne, ha ezt megtehetnénk. Akkor hol volna az egészből a varázs, ahogy rápillantva egy férfiúi egyedre megdobban a szíved. Talán mégiscsak jó, hogy van ez az érzelem. Mert ésszel bizony megválaszolhatatlan az engem minden egyes alkalommal foglalkoztató kérdés: Miért pont Ő?


Barát/Ellenség/Szerelem/Egyéb...
Ide pedig, hogy milyen a kapcsolatod velem


Kód:
[font=arial][size=11pt][color=#C74132][b]Barát/Ellenség/Szerelem/Egyéb...[/b][/color][/size][/font]
[font=times new roman][size=11pt]Ide pedig, hogy milyen a kapcsolatod velem[/size][/font]

Naplózva


Ephram Destain
Eltávozott karakter
*****


A görény

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2012. 06. 12. - 21:32:57 »
+1

Ellenségből barát
Tény, sokban javított kettőnk kapcsolatán az, hogy összejöttem hőn szeretett nővéreddel. És még így is hónapok kellettek hozzá, hogy ne csak egy mardekárost, egy álnok kígyót láss, hanem egyáltalán megpróbáld érzékelni emberi mivoltomat. Nyilvánvalóan semmiféle kapcsolat nem lenne közöttünk Jada nélkül, eltekintve a nyilvánvaló okokból következő ellenszenvet, de részben mégis örülök ennek az ismertségnek. Csupán azért teszem hozzá, hogy részben, mert kissé unom, hogy mindig kimentsem a hátsód valami eszement galibából.  Ennek ellenére új barátokat, ismerősöket szereztem általad. És rádöbbentem, hogy bizony nekem is jól esik, ha van valaki, és nem csak mondjuk a barátnőm, akiben megbízhatok.
Naplózva

Ginny Weasley r.
Eltávozott karakter
*****


▶ Acél Weasley ◀

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2012. 07. 14. - 17:55:00 »
+1

Red Revolution Friends
Mondhatnám, hogy régi barátok vagyunk, de nem szeretek hazudni. Igazából nem sűrűn kerültünk közelebbi kapcsolatba - neked is megvolt  a saját baráti köröd, nekem is a magamé, így az útjaink sosem keresztezték egymást. Aztán jött a DS, most pedig, hogy  a trió távol van még erősebben kell támaszkodnunk egymásra. Annyi biztos, az új helyzettel új dolgokat is felfedeztünk - például egymást. Mindketten elég dominánsak vagyunk, ráadásul nem sűrűn csapunk a szánkra, engem pedig már akkor megfogott a személyiséged, mikor az éveleji DS-edzésen egymás ellen párbajoztunk. Nem tudom, Te mit látsz bennem, amiért kiérdemeltem a bizalmadat. Talán a hasonlóságunkat? Vagy azt, mennyi mindenben különbözünk? Nem tudom. A lényeg, hogy boldog vagyok, amiért a kapcsolatunk ilyen szintre fejlődhetett... hiszen én is épp úgy fogom a Te hátad, mint Te az enyémet, ha krízis helyzet áll elő.
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter
*****


★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2012. 07. 20. - 02:03:49 »
+2


Kinek hazudjak?
  Az őszinte véleményemet akarod? Nem tudom, Bourgh, fura vagy. És mi nem vagyunk barátok. És abban sem hiszek, hogy valaha az életben azok leszünk. Egész egyszerűen bosszant a léted. Van, hogy nincs is miértje az ilyesminek, van, hogy csak minden megváltozik. Vagy tönkremegy.
   Emlékszel az első évünkre? Kis szarosok voltunk, de azért csak egymásra találtunk valahogy. Mindkettőnket megszédített a mágia roxforti mértékkel mérve is sűrű jelenléte; minden új és nagyszerű volt, te pedig bátor voltál és mindenre elszánt. Pont, mint én. Nem csoda, hogy összebarátkoztunk. Ó, igen, nem felejthetted el. Nem lógtunk állandóan egymás nyakában, de ha apró-cseprő csínytevésekről vagy hatalmas játékokról volt szó, mindig megtaláltalak téged. Aztán egyre nagyobbak lettünk, és egyszerűen megváltoztunk. Két vezéregyéniség nem kukorékolhat ugyanannak a bandának az élén, ez belátható, és egy nap már egyáltalán nem volt kedvem veled játszani. Te is valahogy így lehettél ezzel, aztán elkezdtünk versengeni. Állandóan felül akartál licitálni engem, ettől pedig csak elborult az agyam, és rátettem még egy lapáttal. Nem egy olyan világraszóló történet...
   Azóta is mindenhol ott látlak, mint valami rossz óment. Tudom, hogy te is griffendéles vagy, mégis érzem a verseny szagát, valahányszor felbukkansz. Talán egyszer ezt is kinőjük.

   De azért az ellenségem sem vagy. Nehogy azt hidd, hogy egy mardekáros és közted majd pont a kígyót választanám. Oké, ez kissé kisarkított példa, én soha nem állnék egy mardis mellé. Viszont a Veszett Rókában töltött este után alaposan gondolkodóba ejtettél. Ben bátyám nem hülye, hiába bizonygatja a fél iskola, tehát csak lát benned valamit, amiért veled barátkozik. És te azonnal segítettél nekem, amikor hírét vetted, hogy szökni készül az ólmos Britannia béklyójából. Be kell vallanom, ez azért megérintett, vagy micsoda.
Naplózva


ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Benjamin Bishop
Eltávozott karakter
*****


a lúzer

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2012. 07. 22. - 19:46:37 »
+2


Cigicimbi
Hey, Texi, nem láttad a rajzmappámat?
Nagy sumák vagy te, én mondom. Először is felbukkantál a privát dohányzózugomnál. Honnan vetted a bátorságot, hogy egyáltalán rátalálj arra az eldugott kis falszakaszra? Aztán a másik, hogy ott is maradtál, a kifejezett tiltakozásom ellenére. De a csúcs az volt, hogy mindezek után visszajáró vendég lettél. Nagyjából így kezdődött el a mi cimboráskodásunk.
Nem tudom, nevezhetlek-e a barátomnak – amíg nem ismerem a te álláspontodat, addig inkább tartózkodom a nagy érzelmi kitárulkozásoktól –, de akármi is vagy számomra, azért egy kicsit mégis csak örülök, hogy nem tudtalak lekoptatni akkor délután, a falam elől. Attól a naptól fogva mindig várt rám ott valaki, akit eleinte nagyon jól esett bosszantani és megállás nélkül piszkálni, de aztán szép lassan beleuntam ebbe. Más irányból közelítettem a probléma felé. És amikor megtaláltam a megoldást, már nem is létezett probléma. Illetve dehogynem, az mindig volt, de már nem a jelenléted képezte azt. Hálás voltam azért, hogy meghallgattál, és azért is, hogy nem próbáltál mindenféle agyament tanáccsal vagy vigasszal szolgálni. Legtöbbször az használt, hogy csak hallgattál. Hogy végre beszélhettem. Esküszöm, ezzel legalább plusz tízévnyi őszhajszáltól mentettél meg.
Jó érzés tudni, hogy várják valahol az embert. És annak ellenére, hogy milyen kiterjedt baráti köröd van, azért még nekem is szorítottál helyet közöttük. Tudod, mit? Egyáltalán nem félek attól, hogy ezeknek a megszokott, pszicho-kríziselhárító, lélekbúvár bagós szüneteknek vége szakad, mihelyst kijárom a hetedik évet. Elballagok, majd te is hetedéves leszel, de akkor már én várok rád odakint valami rosszul elrejtett, retkes fal előtt füstölögve.
 
Naplózva


ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
   i   '   m       r   a   d   i   o   a   c   t   i   v   e  
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

sol
Vendég

« Válasz #5 Dátum: 2012. 08. 21. - 12:49:25 »
+2

Barát
Nem is emlékszem már hogyan történt. Kis pisis elsősök voltunk, amikor Izával elkezdtünk barátkozni és szinte egyiknapról a másikra csatlakozott hozzánk Dakota is, ahogy szépen alakult ki a társaság. Mindig ott volt Ő is azokon a híres roxmortsi estéken, bár tény, hogy jóval visszafogottabban ivott és ordibált, mint mi Izával. Ahogy múltak az évek végül nem is tudom min, vagy miért Iza és Daki eltávolodott, nem tudom nem is nagyon akarok beleszólni, én mindkettejüket szeretem. Igazából Daki vagy Texi, ki hogy hívja szerintem a legtöbb ember számára ugyan azt a benyomást kelti – de rám biztosan: olyan mint egy húg, mintha mindannyiunk kishúga lenne. Fura érzés, tekintve, hogy nekem tényleg van két húgom. Hogyha elmegyek bulizni és tudom, hogy totálisan végem lesz biztonságban érzem magamat, ha ott van Ő is a buliban, mert hát hogyha a Hollóhát toronyig nem is, de a főépületig biztos nem fogja hagyni, hogy összeessek. Dehogy ennek a lánynak milyen vasból lehet a mája!
Naplózva

Mathias Montrego
Griffendél Godrik Akadémia
***


elsőéves sárkánykutató

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2012. 09. 03. - 19:07:45 »
+1

Vérbeli Ellenfél
Ó anyám, Bourgh!
Mit mondjon az ember neked? Te vagy, aki ülve nyakalja a Holdat, de egy rossz mondat és a folyosó kellős közepén lefejelsz a kemény homlokoddal. Igazi ellenfél vagy, nem vitatom. Na ne hidd, hogy beléd törik a bicskám, azért engem is kemény fából faragtak. Különös vagy te, minden értelemben, hisz ha kell rivalizálsz, ha kell védelmezel. Olyan összetett ez, hogy szerintem te magad se érted. Igazából tudom, hogy helyesen cselekszel, ami a szívedből jön. Ezért tisztellek. Talán ez a legnagyobb érdem, amit tőlem valaha kaphatsz. Remélem megtalálod az utad bármerre is legyen. És abban is bízok, hogy vigyázol arra az idiótára, akit te is ellenfélnek tartasz, de ha kell mégis támogatod a magad esetlen módján. Látod, mégis van közös bennünk.
Épp ezért nevetséges ez a világ.
Naplózva


Athalea Lestrange
Eltávozott karakter
*****


miss strange

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2012. 09. 16. - 12:23:05 »
+1

Évfolyamtárs
Primitív egyszerűen leírni, hogy utállak, nincs mese: máshoz folyamodom. Semmi sem tetszik benned, minden veled kapcsolatos olyan távoli az én világomtól, hogy egyenesen borzongat a létezés ilyen különféle formája. Hitetlenkedve nézek rád, számomra fel nem fogható jelenség vagy, örülök, ha nem vagy a közelemben órákon mégis el kell viseljelek, sőt! Emlékszem hányszor voltunk csoporttársak egy asztalnál, tudom, hogy minden lehetetlenség ellenére érdekes módon egy nyelvet beszélünk sőt megértjük egymás szavát, tudunk együtt dolgozni, ami csak fokozza különcséged. Arról nem is beszélve, hogy mindig ott vagy ahol nem kéne, és általában az incidenseim központjában mozogsz. Jobb, hogy elszöktél, végre tettél valami jót, igaz ijesztő, hogy most már nem lehet szemmel tartani...  *nem vallja be, hogy tart a lánytól*
Naplózva

Mika Holland
Eltávozott karakter
*****


☽ the bohemian ☾

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2014. 05. 28. - 13:04:29 »
+2

Az Új Világ
Az a fura benned, hogy legyél bármilyen népszerű is az iskolában, mégsem számít neked. Mintha észre se vennéd, pedig szerintem igenis tisztában vagy vele. A kicsik felnéznek rád, a nagyok elismernek, mi pedig az oldaladon loholunk - már aki képes lépést tartani veled. Nem hinném, hogy nincsenek irigyeid. Bourgh világa (bocsáss meg, hogy kihagyom a jellemzésből a testvéredet, és mindig egyes számot használok, de hát ti ketten olyan különbözőek vagytok) nagy kísértés mindenki számára. Köztudott, hogy te vagy az amerikás lány, akinek van némi köze az indiánokhoz is, és mint ilyen, te megtestesíted az ismeretlen egzotikumot. Mégis szeretnek, mert nem tagadod meg senkitől az új világot. Ezért hiszem, hogy jó ember vagy.
Sosem barátkoztunk össze, mi mindig csak évfolyamtársak voltunk, de hozzá kell tennem, hogy nem is volt hozzám egyetlen rossz szavad sem. Talán csak azért, mert tudod, hogy Agnes a barátom, talán e nélkül is kedvesen bántál volna velem, ki tudja. Azért ennek hálás voltam. Szívesen bekukkantottam volna én is ebbe a nagy és tarka világba, de köztetek úgy éreztem, hogy kissé egyszínű vagyok. Sok jó megadatott neked az életben, úgyhogy figyelj oda mindig, miként bánsz a hatalmaddal.


Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
every story ever written is just waiting to become real
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Agnes Meadows
Eltávozott karakter
*****


A megérző

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2014. 05. 28. - 16:51:04 »
+1


Könyvet borítójáról...
Életem egy része könyveim magányában telt. Tán a rabjuk voltam, vagy tán ők az én pajzsaim, nem tudom. Csak vágyódtam a történetek után, s álmodoztam milyen lehet kalandot átélni, és hős kalandorként a világot járni. Azt gondoltam az én életem sosem válhat izgalmassá, mert nekem valahol a nyugalom és egyszerűség lett megírva.

A távolból figyeltelek, csendes, de vágyakozó kíváncsisággal.
Hiszen olyan voltál, mintha csak könyveim lapjairól léptél volna elő. Furcsa és heves, vicces és népszerű. Az izgalom és kaland csakúgy áradtak lényedből. S a köréd gyűlő alakok szemükben mohó izgalommal várták az újabb történeted.
Indiánokkal éltél, láttad messzi országok törzseit és szokásait, s olyan teremtményeket, melyek nekünk tán csak az álmainkban jelenhetnek meg. Egy másik világot képviseltél, egy színes, érdekes, élettel teli világot.
Éppen az ellenkezőjét annak, mint amit én.    

A sors azonban kifürkészhetetlen. És kiderült, hogy mégsem hagy meg engem távoli szemlélőnek. Az események közepébe dobott, s megismertetett velem Téged.
Azóta a hősök és kalandorok már nem csak a könyveimben és vágyaimban élnek, hanem a mindennapjaim igazi, élő alakjai.
Nagy leckét adott nekem az élet. Mert sosem gondoltam volna, hogy egy magadfajta nagyvilági lány valaha is barátra lelhet egy ilyen egyszerű kis teremtésben.
De, ahogy egy könyvet sem ítélhetünk meg borítója alapján, úgy egy embert sem külseje alapján. S ezt éppen, én nem tudtam…

Naplózva


Minerva E. Balmoral
Eltávozott karakter.
*****


the variable

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2015. 10. 21. - 03:14:07 »
+1

Az inspiráció
Annak idején, amikor még nagyobb volt a szám, mint a pajzsom, eldöntöttem, hogy ha újjászületek, Dakota Bourgh leszek. Elsős voltam persze, akkor még ez bőven elfért a kviddicskapitányi álmok és a szabadság utáni olthatatlan vágy mellett, de amíg az utóbbi kettőnél rá kellett jönnöm, hogy az élet nem olyan egyszerű, az első megmaradt annak, aminek egy titokban nagyon is bohém kislány gondolta: a lehetőségnek, ami ott lebeg valahol fölöttünk. Ez vagy te, még most is, amikor már annyi mindenben megszűntem hinni, elvégre mindig olyan falakba ütköztem, amiket a családom emelt előttem. Ezért vagy számomra még mindig egy gyönyörű lélek mellett az a kilátás, hogy van remény.
Cigarettát szív, a karkötőinek jobb történetei vannak, mint nekem egy egész nyár után, de minden köztünk eltöltött perce emlékeztet arra, hogy mi döntjük el, merre haladjon az életünk, mert… szabadok vagyunk.
 

Naplózva

Yvette Delacour
Eltávozott karakter
*****


Jéghercegnő

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2015. 11. 08. - 17:58:51 »
+3

Pukkancshadsereg

Olyan vagy, mint a futótűz. Mindent felemésztesz egyetlen perc alatt. Szörnyű a természeted, noha megértem az indittatásod. Nem könnyű a heves temperamentummal, én már csak tudom. S mégis, te azt hiszed ismered az embereket, de csak feketén és fehéren látsz. Hisz a szemedben én vagyok a gonosz, a rossz, a kegyetlen, a jégkirálynő és a közellenség...
Nekem estél Ben miatt, holott nem ismerted a köztünk lévő kapcsolatot. Ráhagyatkozol némi pletykára, szóbeszédre, vagy épp Bishop nagy szájára… Régen rossz, csak hogy tudd. Egyetlen ok van, és hogy egyszer ez lesz a veszted. Ítélkezel azelőtt hogy látnál… Én megbocsátok. Más nem fog.
Sajnállak, mert olyan vagy mint egy pukkancs, akit a saját mérgébe fog belefulladni. Tehetetlenül, magányosan. A saját viszonzatlan szerelmébe… Hát szánlak Bourgh, szívemből sajnállak.
Naplózva


James Wolf
Eltávozott karakter
*****


• a farkas •

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2015. 11. 08. - 18:55:48 »
+1

Ismerős
Még mikor mindketten DS-esek voltunk, tök jókat poénkodtunk, és mikor egymás ellen kellett gyakorolnunk, néha elbántunk egymással rendesen. Kedveltelek, és úgy éreztem, hogy te is engem. Hogy most mi a szitu, nem tudom. Nagyon sok minden változott, és engem sem véletlen küldtek el a DS-ből, most pedig, hogy már nem vagyok Roxfortos, ennek a jelentősége is kisebb lett. Talán egyszer még találkozunk a kviddicspályán, Bourgh. kacsint
Naplózva


r. Draco Malfoy
Eltávozott karakter.
*****


♦ VIII. évfolyam ♦ A Seggfej ♦ Serial Heartbreaker

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2015. 11. 08. - 19:46:59 »
+2

Egyéb...
Nem vagyok oda a griffendélesekért, te pedig, azt hiszem, megtestesítesz mindent, amit nem bírok bennük. Ha egy évvel később születek, talán téged rühellnélek most annyira, mint Grangert, de így nem igazán voltál több háttérembernél az életemben. Azt hiszem, az a legjobb, ha ez így is marad, tényleg nem hiányzik egy újabb, engem mindennél jobban rühellő griffendéles csaj.
Naplózva

Jimmy K. Quinton
Eltávozott karakter
*****


Rúnaismeret tanár ❖ Túlkomplikáció

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2015. 11. 11. - 20:59:19 »
+2

Wyrd
Nincs mit szépíteni. Valóban megleptél.
Úgy tartja egy legenda, hogy a futhark írások közül elveszett egy, melyet már senki sem ismer, melyet már mindenki elfeledett, melyet már rég nem használnak, vagy talán sosem használták. Ennek az ismeretlennek a wyrd nevet adták, mely rejtélyt, titkokat, sorsot jelent.
Én úgy hiszem, ha a rúnákat személyekre vetíthetnénk, te lennél ez az ismeretlen. Lelket adsz a környezetednek, éppen úgy, ahogyan azt rúnahasználatodból is látom.
Megtiszteltetés, hogy sorsod része lehetek.


Naplózva

Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 06. 27. - 12:02:45
Az oldal 0.604 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.