+  Roxfort RPG
|-+  Időn kívüli játékok
| |-+  Kalandok kartonozója / Archívum
| | |-+  Ostrom
| | | |-+  Kalandorok
| | | | |-+  Mesekönyv
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: 1 [2] 3 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Mesekönyv  (Megtekintve 322 alkalommal)

Sean Blaine
Öröktag

6. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #15 Dátum: 2009. 07. 30. - 14:12:20 »
0

Ostromban írtam, hogy nekem jó az augusztus is... ha nem probléma, hogy páran csúsznak egyéb elfoglaltságok miatt, felőlem mehetnek az eltérő szálak.

A jegeltekre viszont, ha megindul a kaland, szerintem legyünk figyelemmel, és türelemmel. A kiírásban fel kellene tüntetni, hogy a reagok között hány napot várunk, és esetlegesen milyen engedményre vagyunk hajlandóak a távollévők irányába.
Naplózva

Sir James A. Mirol
Öröktag

Az igazi férfi, aki halált fal

« Válasz #16 Dátum: 2009. 07. 30. - 14:20:04 »
0

Üdvözletem!

Én mégsem jobbik énem bájos macsekjával kívánom írni a KM postot, hanem a sajátommal összefűzve, tehát tőlem a 2 helyett 1 post lesz várható.
Makeszka közbenjárásával született meg eme csoport, ami nekem is van, tehát aki igényli, tehetünk rá ilyet, ha esetleg hozzám hasonlóan más halálfalók is így kívánnak postolni.
Amúgy nekem még mindig nincs koncepcióm, semmi épkézláb dolog nem jut az eszembe. :/
Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter

Hetedév - Haláltfaló Iskolaelső Prefektus

« Válasz #17 Dátum: 2009. 07. 30. - 15:19:43 »
0

Hát nálam első körben Sue ki fog szerintem maradni, ahogy néztem, de ez nem is gond, eggyel később is reagálhat, ez nem lesz probléma. Az meg hogy később mi lesz a jegeltekkel?
Arra gondoltam, hogy akik vállalták azokban lesz annyi, ha kiírjuk, hogy ha jegelődnek vegyék fel a kapcsolatot KM-jükkel és beszéljék meg milyen jogosultságokkal ruházzák fel KM-jüket ha éppen nem tudnak írni. Szerintem ez így a legkorrektebb megoldás. És egyikünk sem olyan hogy visszaélne a helyzetével.
Egyelőre ez jutott eszembe.

Juuuj félig pink félig rózsaszín James bácsi ˙*-˙* (miért ilyen ez a csillagom Oo)
De ez így tök jó :D
Jah és agyalok neked valami alap koncepción Mosolyog fantáziából nincs hiány Mosolyog 
Naplózva

Sir James A. Mirol
Öröktag

Az igazi férfi, aki halált fal

« Válasz #18 Dátum: 2009. 07. 30. - 16:24:37 »
0

Drága unokahúgomnak hála... szív
Íme a koncepció:
Angelus, James és Macnair fia (nemtom ki az, de ő lesz aki meghal, s családnevéből ítélve hf család kacsint ) akiiii Eric lesz, nos ők hárman a többiekhez hasonlóan a volt-nincs szekrényből fognak előbukkanni a SZSZ-ban.
Azonban ők nem a csillagvizsgáló felé veszik az útjukat, hanem Dumbledore irodája felé, hogy felkutassák azt az emléket, amely a jóslatról szól. Mivel Potter elmondta Dumbinak, ezért ő is tudja.
Azonban az iroda felé tartva összefutnak Mordonnal és később a diákokkal is.
Az itteni harc során veszünk búcsút Zanától, Davistől és Erictől (akinek a saládját természetesen a Nagyúr kicsinálja majd később, mivel kudarcot vallott Men? )
Eddig ennyi.
Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter

« Válasz #19 Dátum: 2009. 08. 09. - 16:47:40 »
0

Wade kiszállt a kalandból, aminek köszönhetően eléggé kezd megcsappanni az a csoport
Ja és akkor Tonkssal most mi is legyen?
Naplózva

Sean Blaine
Öröktag

6. évfolyam

« Válasz #20 Dátum: 2009. 08. 09. - 19:23:50 »
0

Javaslat : Luna kerüljön be Jos helyére a 6. csoportba. Kevin Statford és Christian Ashmore 9. csoport. Ezzel a 4. csoport megszűnik, Cyrus nem mesél. Amennyiben valahol elakadás lenne mese terén, vagy kiesik mesélő, akkor beszállok. Remélem ez így mindenkinek megfelelő, és az érintett csoportok KM-einek nem okozunk túl nagy bonyodalmat.

Nem igazán látom értelmét három embernek beszorulni egy folyosóra... 5-6 emberrel még csak-csak, úgy, hogy vannak bonyodalmak. Betti, Niki, a terv és beosztás kiötlői, mit szóltok?
Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter

« Válasz #21 Dátum: 2009. 08. 09. - 19:26:46 »
0

Nekem jó, én is úgy véltem, hogy 3embernek felesleges a mesélés, ha át is tudjuk pakolni őket.
Naplózva

Izabel Bishop
Eltávozott karakter

★ HARDCØRE GRYFFINDØR ★

« Válasz #22 Dátum: 2009. 08. 09. - 19:42:31 »
0

Wade kiszállt a kalandból, aminek köszönhetően eléggé kezd megcsappanni az a csoport
Ja és akkor Tonkssal most mi is legyen?

Megkérdezhetem őt, hogy szeretne-e részt venni még mindig a kalandban, de sztem fölösleges, mert ő soha nem is akarta leadni a boszit, úgyhogy sztem mehet minden az eredeti koncepció szerint, és Tonks is kiveszi a részét a harcból.
Naplózva

ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
aww, c'mon... what's the worst that could happen?
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ

Cedrah Lupen
Eltávozott karakter

pszichopata alkimista

« Válasz #23 Dátum: 2009. 08. 10. - 17:53:00 »
0

Na igen, de Tonks helyére jött volna Cedrah. Akkor ott most mi lesz? Két ember is képviseli a Rendet abban a csapatban? Vagy... hm?  Anyám borogass!
Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter

« Válasz #24 Dátum: 2009. 08. 10. - 18:02:18 »
0

Na én arra gondoltam, hogy a 4es csop ne hulljon szét, mivel akkor ha átpakolnánk őket, túl sokan lennének szerintem a többiben, hogy:

Tonks marad a 8asban és Cedrah is, viszont Jemery akárki átkerül a 4esbe

és a 7esből Paul McDavson vagy Lashawn Elwyn is átkerülne a 4esbe

Hö?
Naplózva

Bellatrix Black Lestrange
Eltávozott karakter

A Sötétség Asszonya

« Válasz #25 Dátum: 2009. 08. 10. - 21:23:08 »
0

én elbírok két rendtaggal is Lupen...  Men? möhöhö... ^^
és akkor Jeremy-t ki is hagyom a listámból kacsint
Hagy legyen Cyruskának is egy kis munkája  Hááát nehogymár kimaradjon itt a sok földijóból... user amúgyis halálkíváncsi arra a beszakadt folyosós részre és a világért se hagyja ki...  [neokozzatok csalódááááást *.* mert akkor megesz a fene... na meg a kíváncsiság... xD habár talán vénülni már nem fogok, így is az vagyok  Bibíí]

Ja és ha nem gond Bélát kérném mesélni... úgy vélem átláthatóbb lesz így az egész játék ^^ köszönöööööm *-* szív
Naplózva

I'M YOUR DEATH

Sean Blaine
Öröktag

6. évfolyam

« Válasz #26 Dátum: 2009. 08. 11. - 15:50:02 »
0

Tehát, akkor a következő a felállás?

4. akik benn ragadnak egy folyosón
Mesélő: Cyrus Halstead szív

Eredetileg :

Luna Lovegood
Kevin Stratford
Christian Ashmore

Most került be :

Jeremy Matthews?
Lashawn Elwyn?

Erre gondoltatok?
Naplózva

Sean Blaine
Öröktag

6. évfolyam

« Válasz #27 Dátum: 2009. 08. 16. - 10:57:48 »
0

A fentebb olvasható játékosoknak a mai, de legkésőbb a holnapi nap folyamán kiírom a kalandját.

Naplózva

Vikitria Mirol
Eltávozott karakter

« Válasz #28 Dátum: 2009. 08. 16. - 11:09:38 »
0

Tehát, akkor a következő a felállás?

4. akik benn ragadnak egy folyosón
Mesélő: Cyrus Halstead szív

Eredetileg :

Luna Lovegood
Kevin Stratford
Christian Ashmore

Most került be :

Jeremy Matthews?
Lashawn Elwyn?

Erre gondoltatok?

Jeremy vagy Lashawn, csak az egyik kerüljön át, mert egy csoportból kerülnének ki, de nekem teljesen mindegy melyikőjük az
Naplózva

Sean Blaine
Öröktag

6. évfolyam

« Válasz #29 Dátum: 2009. 08. 16. - 11:16:05 »
0

Ők nem egy csoportból kerülnek át Meglep?dött Las a hetesből, Jeremy a nyócból :D
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás: