+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Giacomo B. Santeria
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Giacomo B. Santeria  (Megtekintve 460 alkalommal)

Giacomo B. Santeria
Varázsló
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 10. 02. - 10:48:18 »
+1

Barátok
Szerencsére jó pár igaz barátja van, akikre bármilyen húzós szituban számíthat. Rengeteg gyerekes csínyt élt át velük, amikre biztosan örökre emlékezni fog és örömmel mesél róluk majd az unokáinak egyszer...Bár az utóbbi időben kezd talán kissé felnőni a színészi karrierje miatt, ami nagyobb összeszedettséget igényel, mint a gondtalan roxfortos és egyetemi évek, azért még mindig igaz rá a Carpe Diem életfilozófia is.


Család
Nagyon szerencsés, hiszen egy igazán idilli családi burokban nőtt fel. Szülei boldogok együtt, nem véletlen, hogy hét gyermekük született, közülük Giacomo a negyedik a sorban. Bátyja, Ashton áll közülük a legközelebb hozzá, aki kviblinek született, de ez sosem állt közé és a családja közé.


Ellenségek
Korábban talán voltak ellenségei, miután el-elcsábított néhány foglalt hölgyet, de mivel az utóbbi időben már lehiggadt csajozás terén, és jobban meggondolja, hogy kivel kezd, mostanság remélhetőleg nem nagyon vannak ellenségei.

Szerelem
Roxfortos gólyakora óta talán nem volt olyan hét, hogy Giacomo ne lett volna - legalább plátóian - szerelmes valakibe. A sok hódítás és kaland mellett számos csalódás is érte érzelmes, sőt, valljuk be, romantikus természete miatt. Nem túl szerencsés a szerelemben, ennek tudja be, hogy roxfortos barátnője, Liz óta egyetlen komoly kapcsolata sem volt. A viszonzatlan szerelmeknek ugyanakkor van némi előnye is: remekül tud ezekből a fájdalmas érzésekből ihletet meríteni a színpadon.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2021. 03. 29. - 07:44:45 »
+1


furcsa barátság a miénk
Először akkor találkoztunk, mikor rá akartál venni a színészkedésre, aztán betörtünk együtt a minisztériumba és miközben nem létező nyulakat kergettem egy nem létező erdőben, te akkor is ott voltál mellettem. Együtt röhögtünk és sírtunk azon a napon. Sokszor gondolkodom mi van veled, hogy vajon érdekelnélek-e még... hiszen tényleg sok ideje nem láttalak. Talán az én hibám egyedül, hiszen minden kúsza és furcsa most. Nem is tudom valaha javul e a dolog. Leszek-e jobb ember és jobb barát. Mindenesetre remélem jól vagy.
NaplózvaOldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2021. 04. 07. - 11:57:49
Az oldal 0.058 másodperc alatt készült el 29 lekéréssel.