+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Mardekár
| | | |-+  Avery Cassen
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] 2 Le Nyomtatás
Szerző Téma: Avery Cassen  (Megtekintve 3040 alkalommal)

Avery Cassen
Mardekár
*


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2019. 08. 13. - 20:43:45 »
+3

▲▲▲


I think we need to
stop
thinking that one day
they are going to come back
and give us the apology
we deserve
because life is
not a movie
and sometimes there is
no closure with endings
so we need to hop over
that bridge
and let it go
let it fo and move on for
life is not always
a fairytale.


You and I
don't rhyme.
We don't always lilt off the tongue smoothly,
we don't speak
in deep oceans of conversation
or paint extravagant pictures
with words alone.
You and I
don't rhyme
but we are poetry, just the same.


Kód:
[font=Georgia][color=#FFFFFF][b][size=12pt]kapcsolatunk[/size][/b][/color][/font]
[color=#458B74][font=georgia]Kifejtés[/font][/color]
Naplózva


Sophie Vanheim
Hugrabug
*


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2019. 09. 16. - 13:19:01 »
+1

A prefi-bűntárs
Nem mondom, hogy nem keltettél bennem riadalmat, amikor megjelentél a kezedben azzal a bizonyos nyúllal. A.Frászt.Hoztad.Rám. De szerencsére túltettem magam a pánikon. Most van egy szuper bűntársam, hogy legálisan garázdálkodjuk, muhahah.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2019. 09. 26. - 10:04:33 »
+2

apa-lánya
Sosem mondtam még senkire, hogy a lányom. Talán egy-két elragadtabb pillanatomban Adára, de veled egészen más. Téged én mentettelek, én vállaltam a felelősséget, nem csak beleraktak az életembe. Még tanulom ezt a dolgot és tudom, hogy túl gyereknek kezellek máskor pedig túlzottan felnőttnek. Keresem a középutunkat és remélem megtalálom. Nem akarlak leégetni, vagy halálba idegesíteni. Bocsi, hogy béna vagyok...
Naplózva


Florian le Fay
Eltávozott karakter
*****


Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2019. 10. 02. - 22:06:21 »
+1

őrangyal
Ki gondolta volna, hogy egy magadfajta csinos, népszerű lány - mert az vagy, a Griffendél ötödéves fiúi téged éltetnek, ha csak végig sétálsz a folyosón -, ennyire kedves és figyelmes tud lenni? Talán csak az előítéletek miatt gondoltalak szívtelennek, de mikor találkoztunk és ott ültél a gyengélkedőben az ágyam szélén, rájöttem, mekkora tévedés volt mindez. Remélem a Három Seprűben történtekkor egy kicsit enyhített a történteken az én jelenlétem is.
Naplózva


Sage Bolton
Tanár
*****


Rúnaismeret és Alkímia professzor

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2019. 11. 20. - 19:17:43 »
+1

az a bizonyos Miss Cassen
Hát Avery, meg kell mondjam, nagyon figyelmes vagy az órán. Te tipikusan az a diák vagy, akinek szívesen tartok órát, hiszen látom, mennyire akarod ezt az egészet. Talán érdekel is az, amit elmotyogok tananyag címszóval. Remélem nem vetted észre, hogy a kiránduláson mennyire izgultam és inkább tanultál valami új és érdekes dolgot!
Naplózva


Seamus Finnigan
Eltávozott karakter
*****


Small Irish Boy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2019. 12. 27. - 18:55:31 »
+1

szőke szépség
Nehéz lenne kifejteni mindazt, amit irántad érzek. Még nem szerelem, de már közelít hozzá, egyszerre akarlak és rettegek, hogy elveszítelek a saját baromságom miatt. Hogy te lennél-e az első lány, akit elűznék magam mellől? Nem. De te vagy az első olyan, akivel már egy lépéssel tovább jutottam, mint bármelyik másikkal. Ez pedig mindennél többet ér és szeretném, ha még több lépést tennénk meg együtt... nem elbénázva a következő randit. kacsint
Naplózva


Charlie Oswin
Eltávozott karakter
*****


fura szláv gyerek

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2020. 01. 11. - 09:41:41 »
+3

Tegnap a klubhelyiségben
Nem, tényleg nem vicces cigi volt, megesküszöm ha kell. Igazából fogalmam sincs, mit gondoltál, de én nem hazudok, szóval felesleges előkapni a prefektusos, komoly arcodat. Sokkal bájosabb vagy amúgy is anélkül. Megígérem, legközelebb a mosdóban csinálom inkább, talán oda nem jössz utánam... vagy mégis?
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2020. 01. 16. - 21:11:55 »
+1

hogyan lehetnék hálásabb?
Szeritnem sokat változott a kapcsolatunk ahhoz képest, hogy nem is ismerjük egymást régóta. Valahogy úgy érzem te nem csak a lányom vagy, hanem egy támasz is, egy biztos pont és szeretném, ha én is az lehetnék neked, akire támaszkodhatsz. Felesküdtem rá - mégha nem is szószerint kimondva -, hogy megvédelek, ehhez pedig tartom magam, ha van Nat, ha nincs Nat, mert te engem választottál már kétszer is.
Naplózva


Teddy Jones
Eltávozott karakter
*****


VII. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 03. 15. - 11:11:44 »
+2

te vagy a prefektusunk, mi?
Megtennéd, hogy egyszer majd nem nézel oda, mikor valami olyat csinálok? Bár igaz, minden szép csaj szemét, gondolom te is olyan vagy. Nyugi, majd megpróbálok elbújni, ha megint valami olyasmiben sántikálok, mint legutóbb Oswin könyveivel kapcsoltaban. Hááát
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2020. 05. 03. - 14:21:57 »
+2

szép a szemed Eve Hááát
Mi is a keresztneved? Akármilyen jó csaj is vagy, ezt valamiért különösen nehéz megjegyeznem. Lehet azért, mert annyira lefoglal a bámulásod, amiről te persze semmit sem tudsz... ugye? Remélem jól sikerül a randi, amit szerveztél nekünk a Mézesfalásba. Kár is tagadni! Tudom, hogy végig ez volt a célod, de ne aggódj, a kedvedért vállalom. Ennyire azért jófej vagyok.

u.i.: Ne tömj belém karamellát!
Naplózva


 

Sophie Vanheim
Hugrabug
*


Let's say sunshine for everyone

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2020. 05. 07. - 12:22:59 »
+1

Egy éééveee legjobb barik *.*
Hát, Ave, nem is tudom mit mondjak, olyan mintha tegnap mentettük volna meg Puszedlit. Igazából nagyon örülök, hogy nem lettünk ellenségek, és hogy te lettél a legeslegjobb barátom. Tudod, eléggé magam alatt voltam azokban az időkben, szóval neked is köszönhetem, hogy kicsit magam mögött hagytam a gyerekes morcosságom, hogy minden varázsdolog rossz és fúj, meg minden Mardekáros gonosz és fúj.
Nem vagyok egy bátor hős alkat, de talán most úgy érzem az tudok lenni, mert te is olyan erős és menő vagy. Szóval ha bajba is kerülsz nem menekülök el egyedül, inkább veled együtt, de ha nem lehet elszaladni akkor meg ígérem ott fogok veled maradni és harcolni.
Naplózva


Jasper Flynn
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


"Flynn"

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2020. 07. 02. - 16:13:45 »
+1

barátnő
Gondolom nem sejtetted, Cassen, hogy te vagy életem első igazi barátnője. Valahogy az az érzésem, hogy előtted nem kell a nagymenő, rideg srácnak tűnnöm, hanem megnyílhatok, úgyhogy ha itt lesz az ideje, biztosan sok érdekes dolgot mesélek majd neked. Szeretném, ha jobban megismernénk egymást, bár ez a rózsaszín ködös, összebújásos állapotot is egészen kedvelem.
Naplózva


 

Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Elérhető Elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2020. 08. 03. - 16:57:21 »
+1

ez a nyár...sok mindent megtanított a kapcsolatunkról. Te vagy az, aki mellett először éreztem magam tényleg apukának és bár azt hiszem, nem sűrűn voltam szigorú vagy keményítettem be, azért meghoztad a felelősség érzést, amire nagyon is szükségem volt. Talán kezdek felnőni? Nem tudom, de köszönöm, hogy vagy nekem. Tényleg te vagy az egyetlen ember, akire igazán számíthatok. Ez most már biztos.
Naplózva


Daniel O'Mara
Szent Mungó
***


A Medimágus

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2020. 08. 14. - 15:53:26 »
+2

unokahúg
Hát, még nem találkoztunk valami sokszor, szóval jó lenne jobban megismerni. Elliot rajong érted... ez pedig nem sok idegennel fordult elő eddig. A lányának sem szívesen nevezte volna őket, szóval azt hiszem, te tényleg különleges lehetsz. Nem akarsz egyszer egy nagybácsis programot? Bevihetlek a Mungóba... vagy Elliot gyerekkori szobájába. Hidd el, ott aztán vannak érdekességek! Persze, erről neki egy szót sem!
Naplózva


Skye Bailey
Eltávozott karakter
*****


good liar

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2020. 08. 25. - 22:03:10 »
+2

legyél egy kicsit lazább
Oké, oké. Tudom, nem volt jó ötket felcibálni téged a hullámvasútra. Pedig rohadt vicces volt odafennt ragadni. Még akkor is, ha te a fánkos zsacskómba akartál hányni. Egyébként minek vagy ilyen stresszes? El kellene egy kicsit lazulni, mert ha továbbra is ilyen görcsös leszel tele lesz ránccal a fejed, és azt asszem nem bírják a mai kamaszok. Fogllakozz kamaszdolgokkal inkább, mint hogy depizel, hidd el jobban jársz. De tuti találkoznunk kell még! Mit szólnál, ha legközelebb betörnénk egy lényparkba és kiengednénk a sárkányokat?
Egyébként mi bajod van a fánkokkal? 
Naplózva
Oldalak: [1] 2 Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 12. 25. - 22:28:37
Az oldal 0.209 másodperc alatt készült el 42 lekéréssel.