+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Olivia G. Stane
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Olivia G. Stane  (Megtekintve 935 alkalommal)

Olivia Stane
Mandragóra Gyógyítóképző Ispotály
***


Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2018. 04. 06. - 19:00:12 »
+2


CSALÁD: Az van. De még mekkora, jóformán sokszor még magam se tudom kik is tartoznak a családom tagjai közé. A féltő szüleim, néha még ma is azt hiszik kislány vagyok akit irányítani kell. Nem bírják felfogni, hogy már felnőttem és egyedül is képes vagyok gondoskodni magamról. Na mindegy. Ilyenek ők. És én szeretem őket, ennek ellenére is. Jó emberek, csak egy kicsit túlaggódósak. Ők is félvérek akár csak én és testvéreim, mi sem természetesebb. Néha az agyamra is tudnak menni, de nehogy elmondjátok nekik.

BARÁTOK: Olyan sok embert nem mondhatok a legjobb barátomnak, csupán azokat akik eddig is megvoltak. Igazából olyanok akikre rámerném bízni az életemet is akár, nem igen vannak. Annyira nem bízom meg senkiben sem. Nem az emberek miatt, csupán azért mert távolságtartó vagyok inkább. Nehezen szerzek kapcsolatokat és nehezen fogadok be az életembe embereket, vagy nem tudom. Én inkább úgy gondolom túlságosan furcsa lánynak tartanak ahhoz, hogy barátkozzanak velem. De ez engem nem zavar. Ha akarnak majd jobban megismernek.

ELLENSÉGEK: Igazi harci ellenségeim nincsenek. Tudjátok akivel folyton veszekednék avagy viaskodni, olyan nem található az életemben. Nem vagyok irigy senkire sem és csak úgy nem szoktam megszólni senkit sem. Csak ha nagyon muszáj. Azért sincsenek, mert mint mondtam furcsa lánynak tartanak így nem is igen közelednek hozzám. Így tehát még ellenséget se igen tudok szerezni. Nem mondom vannak személyek akiket kicsit kevésbé tűrök meg magam mellett, de emiatt még nem szoktam vitába keveredni velük. Na jó oké, azért vannak kivételek, ahogy mindenkinél... 


SZERELEM: Lassan már azt sem tudom mit jelent a szó maga. Úgy igazán még sosem voltam szerelmes, nem rabolta el a szívem még egyetlen pasi sem. Talán félnek tőlem vagy nem tudom. Mindenesetre már örülnék neki ha én is átérezhetném végre, ezt az igazán nagyszerű és boldog érzést, legalább egyszer. De van egy olyan érzésem, hogy arra még sokat kell várnom. De amolyan Elliot félékből, akiért szinte az egész varázslóvilág rajong, köszönöm de nem kérnék. Akkor már inkább maradok egyedül örökre.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2018. 04. 07. - 08:15:15 »
+1

ŐRÜLT RAJONGÓM

Nem gondoltam volna, hogy nekem is lesz ilyenem. Azt hittem csupán a sztárok kiváltsága, hogy bolondok környékezik meg őket a szerelmükkel, de nem én is erre a sorsra jutottam. Talán nem kellett volna engednem a csábításnak, mikor az ölembe másztál és alaposan kihasználnom azt az alkalmat, de valljuk be, rendkívül szórakoztató voltál. Persze azt is megértem, hogy ennek a testnek, ennek az arcnak nem tudtál ellenállni... nem te vagy az egyetlen, aki belém esett szinte azonnal. Azóta pedig „puffancs” módjára próbálod leplezni az érzéseid, tegyük hozzá igencsak gyengécskén. Megvan ám a módszer arra is, hogy Elliot O’Marát az ujjaid köré csavard… egyelőre nem sikerült rá lelned, de szerencsédre türelmes vagyok – legalábbis most az egyszer.
Naplózva


Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2018. 04. 08. - 20:57:08 »
0

TOLVAJ
Nem fogok neked hazudni: nem kedvellek és nem akarlak közelebbről megismerni. Az első találkozásunkkor tilosban jártál és én is, te mégis fölényeskedtél, ráadásul a saját tulajdonomat próbáltad meg erőszakkal elvenni, csak mert én nem mutattam azt meg neked. Bosszantó vagy és szerintem egy kicsit őrült is, örülök, hogy azon az éjszakán el tudtam menekülni a közeledből. Azóta, ha a folyosón meglátlak, inkább másik útvonalat keresve, gyorsan eltűnök vagy lehajtom a fejemet, mintha nem is látnálak.
Naplózva


Elliot O'Mara
Moderátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2020. 02. 26. - 20:57:12 »
0

ŐRÜLT RAJONGÓM MÉG MINDIG...

Ó az a téli találkozás! Emlékszel, mikor összefutottunk a ruhaboltban és megint le akartál ütni? Tudom én, hogy ez is csak a viszonzatlan szerelem eredménye... és őszintén megértem. Ki ne akarná ezt a kedves kis arcot simogatni és ezeket a szép ajkakat csókolni? Nem meglepő a vonzalmad, de kérlek ne próbálj megütni. Úgysem fog sikerülni, ha pedig mégis, hát talán végre meglátok benned valamit... nem igaz? Hááát
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2020. 01. 19. - 14:14:23
Az oldal 0.069 másodperc alatt készült el 31 lekéréssel.