+  Roxfort RPG
|-+  Karakterek
| |-+  Karakter Kapcsolat Nyilvántartás
| | |-+  Felnőtt karakterek
| | | |-+  Marga Destain
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában « előző következő »
Oldalak: [1] Le Nyomtatás
Szerző Téma: Marga Destain  (Megtekintve 3958 alkalommal)

Marga Destain
Boszorkány
*****


A pimasz

Nem elérhető Nem elérhető
« Dátum: 2016. 11. 20. - 18:35:44 »
+2


m a r g a r e t h e  e d e n  d e s t a i n

Meggymag!
Szelíd meggymag vagy,
vagy vad meggymag vagy?
❧❦☙


b ű n t á r s a k
Barátai mindenkinek vannak. Na, de olyan lökött ficerével, mint én, nem sokan büszkélkedhetnek. Bolondságban és bajkeverésben azt hiszem most elsők vagyunk az évfolyamon. Vagy az iskolában? Lényegtelen. A lényeg az, hogy a sok idióta közt, akik minden szó nélkül végigülik veled a büntetőmunkákat és sosem tartanak vissza a csínytevéstől, legyen egy darab olyan, aki újra és újra megszid, végignézi, ahogy megcsinálod a büntetőmunkát, majd kedvesen átkarol és elfeledtet veled minden bánatot. Mert ő annak ellenére is hűséges hozzád, hogy te magad kiteszel öt teljes marhát.

v a d ő r ö k
Azok az egyének, akik megpróbálnak belőled, mint vad hajtásból, legalább valami kellemes csipkebogyó bokrot szelídíteni. Hiába vadrózsa a neve, habár vad legalább finom termést ad. És ezzel egy csipetnyi hasznot mutat. Na, szóval akkor a kérdés: Csak nekem van a világon olyan bátyám, aki sikeresen megpróbálta még ezt is megakadályozni? Nagyon édes meg minden, de konkrétan minden porcikáját feláldozná azért, hogy én csak úgy nőjek bele a semmibe. Tök jó, meg minden, de néha elismerem, hogy egy apróbb regulázás jót tenne az önmérsékletemnek.

c i r k u s z i  m a j m o k
De most komolyan? Azt hiszem önmagam legnagyobb ellensége vagyok, nem kell nekem még az ártó szándék is. Vagy már annak a gondolata se. Ha nagyon azt szeretné bárki is látni, hogy kikapok valamelyik nagybecsű tanártól, várom szeretettel péntek este hétkor igaziból bármelyik prof irodája előtt. Csak nyugodtan végig kell nézni az összes lehetséges helyet a egyiknél tuti ott leszek. Kellemes sétát!

e g y é b  k a t a s z t r ó f á k
Hahh… Most csak ugrattok igaz? Nézzétek meg ezt a gyönyörű, elbűvölő lányosságot, amit árasztok magamból. Okés. Akkor már mindenki látja. Ehhez egy fiatalember sem érhet fel szépségben.

Kód:
[color=#fd5e53]Meggymag!
Szelíd meggymag vagy,
vagy vad meggymag vagy?[/color]

Naplózva


Leon R. Lutece
Eltávozott karakter.
*****


le lion

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2016. 11. 21. - 02:29:45 »
+2


Ms. Destain, leülne, kérem?


   Nem, ezúttal nem egy büntetésről van szó, bár ahogy látom, már elígérkezett valamelyik kollégámhoz - ígérem, ezt nem firtatom, biztos vagyok benne, hogy feltalálja majd magát. Inkább azt árulja el, honnan ez az energia, és miért nem fordítja a tanulmányaira? Nem egy hang jegyezte már meg, hogy sokra viheti, amennyiben ezt a kreativitást nem a rendbontásra fordítja, és ha engem kérdez, nem is kellene ezért nagy áldozatokat hoznia. Megmagyarázná azt a múltkori esetet a fonallal? Vagy a Szellemszállásos jelenlétét?
   Mit kezdjek önnel, Ms. Destain? Menjen inkább büntetésre, ne is lássam... Aztán rosszat ne halljak ön felől!
Naplózva

Je vois le chaos en dessous

Merel Everfen
Boszorkány
*****


A Vérborz

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2016. 11. 22. - 22:56:28 »
+2

Add meg magad, vagy megvagy,
vadmeggymag hadnagy!

Van ez az érdekes jelenség, ilyen forrás nélküli tudásként, hogy mi bajkeverőfélék akkor is ismerjük egymást, ha személyesen nem is találkozunk olyan sokat. Talán büntetőmunkán hallhatjuk egymás neveit, a tanárok vagy Friccs emlegetésében. Kérdéses, hogy jó, vagy rossz lenne, ha többet akadnánk egymásba veled.
Már a világnak.
Mi jól szórakoznánk.
Naplózva


Ginny Weasley r.
Eltávozott karakter
*****


▶ Acél Weasley ◀

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2016. 11. 23. - 19:48:55 »
+2

Meggymag-hadművelet indul!
Jó, valószínűleg már mindketten kinőttünk az ilyen "hadműveletes, terves, akciós" játékokból, de azért a vezetéknevén szólítani a másikat - na, látod, Destain, ez sosem megy ki a divatból! (Nekem könnyebbség, mert valószínűleg folyamatosan Margarétnek hívnálak. Bocs.) Bárhogy is, fülig pirulok a szavaidtól, de hidd el, van ott neked is, ahonnan az enyém jön! (Nem igazán tudom, hová vezet ez a gondolatmenet, de nagy rajongója vagyok a munkásságodnak; remélem, ez tiszta.)
Naplózva

Freya Blood
Eltávozott karakter.
*****


szofisztikált úrhölgy

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2016. 11. 24. - 13:29:43 »
+1


Ez valami vidéki dolog?


   Hát nem t'om, Destain, fura entitás vagy, a fonalaiddal, meg azzal, hogy már reggel nyolckor úgy pörögsz, mint egy cukorsokkos hugrabugos, mikor más még belefejel a kis tányérjába.. Mikor először megláttalak, na az nagyban hozzájárult ahhoz, hogy vissza akarjak fordulni, mert sosem bírtam az ilyen... virággyerekeket, akiknek minden k*rvajó és szánsájn, de aztán megszoktalak, és az sem zavar annyira, ha arra jövök fel a hálóterembe, hogy már megint tombolsz. De asszem ideje elfogadni, láttuk már egymást részegen, az meg baromira csapatépítő jellegű - szóval you're in, Destain.
Naplózva

Nolan Pye
Eltávozott karakter
*****


VI. évfolyam

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2018. 03. 28. - 17:50:10 »
0

RÁNGATÓ KÉZ
Másra ráüvöltöttem volna, hogy ne ragadja meg a csuklómat, ne ráncigáljon a fény felé, mert nekem ott jó, ahol vagyok. A sötét valahol mindig megnyugtató és békés, elrejt mások elől igazán. Te tudtad, hogy nem ilyen vagyok, talán emlékeztél rá, milyen voltam a korábbi években. Te nem nézted, ahogy minden fáj és ledönt a lábamról. Nem, te megmutattad milyen szeretve lenni és mintha a régi, mindig vidám, mindig rossz Nolan lennék, nem az az erőszakos árnyéka önmagamnak.
Alig várom, hogy nyáron bemutassalak Héliosznak. Ja… azt hiszem még nem szóltam, de meg vagy hívva a Pye „birtokra.” Sajnos már nem lehet visszamondani, a „házimanónk" - azaz anya - már megtervezte az összes fogást.
Naplózva


Elliot O'Mara
Adminisztrátor
***


Mucipuma

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2018. 04. 18. - 20:09:18 »
+1

A SÜTIS CSAJ
Nem tudom a neved és nem is érdekel. Csupán felkeltetted az érdeklődésemet, mikor távolról megpillantottalak azon a veszedelmes, villámcsapásos bálon. Igen, kiszúrtalak a hatalmas tömegben, ott a sütis asztal felett... amint éppen valakivel egy finom, krémes, édesnek látszó habos tortaszeletet majszolgattál. Láttam, hogyan csillogott a szemed annál a bizonyos első falatnál és akkor tudtam: én is olyat akarok enni... méghozzá azonnal! *toporzékol*
Naplózva


Florian le Fay
Griffendél
*


pocket full of trouble

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2019. 08. 10. - 15:42:57 »
+1

Együtt a pályán!
A kviddicsben tökéketesen kiegészítjük egymást nem gondolod? Egészen jók vagyunk mi így párban... csak azóta lett kicsit furcsa ez az egész, hogy valamelyikünk Hááát prefektus lett. Most meg fogsz neveleni vagy mi? Remélem nem, régen olyan jókat röhögtünk együtt vagy csak némán csapkodtuk azokat a gurkókat - néha még a megfelelő irányba is. Várod már a következő edzést? Én nagyon. Régen ütöttem meg már valamit alaposan.
Naplózva


Reed Lancaster
Tanár
*****


A Hugrabug ház vezetője

Nem elérhető Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2020. 03. 17. - 08:47:30 »
0

A kedves Miss Destain!
Az órákon sokszor láttam, hogy kicsit bizonytalan és nem éppen összszedett, mégis bíztatom arra, hogy jöjjön és csinálja... főleg azért, mert az elmúlt félévben meg sem jelent az óráimon. Remélem ebből nem akar továbbra is rendszert csinálni Miss, egyébként a vizsgajegye nem lesz éppen szép.
Naplózva

Oldalak: [1] Fel Nyomtatás 
« előző következő »
Ugrás:  


Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF MagyarországA google ekkor járt utoljára az oldalon 2022. 12. 01. - 22:25:33
Az oldal 1.364 másodperc alatt készült el 36 lekéréssel.